10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Xender για Android το 2022

Πριν από μερικά χρόνια, η κυβέρνηση της Ινδίας απαγόρευσε 59 εφαρμογές από κινεζικές εταιρείες ως πιθανές απειλές για την εθνική ασφάλεια. Μερικές από τις δημοφιλείς εφαρμογές που έχει απαγορεύσει η Ινδία είναι οι TikTok, ShareiT, Xender, UC Browser κ.λπ.

Όλες αυτές οι εφαρμογές ήταν δημοφιλείς και χρησιμοποιούνταν τακτικά από τους χρήστες. Έτσι, μια ξαφνική απαγόρευση μπορεί να αφήσει τους περισσότερους χρήστες να κολλήσουν. Στο techviral, έχουμε ήδη κοινοποιήσει τις περισσότερες από τις απαγορευμένες εφαρμογές όπως το ShareIt Alternatives, τις εναλλακτικές TikTok κ.λπ.

Σήμερα, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Xender. Το Xender είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές κοινής χρήσης αρχείων που διατίθενται στο Play Store. Ωστόσο, λόγω της απαγόρευσης, η εφαρμογή ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί σύντομα. Επομένως, είναι συνετό να εγκαταστήσετε τις εναλλακτικές του το συντομότερο δυνατό.

Eξωτερικός σκληρός δίσκος SSD HP Portable SSD P500 120GB(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Xender για Android

Όλες αυτές οι εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κοινή χρήση αρχείων μεταξύ συσκευών. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Xender.

1. ShareMe

 

Το ShareMe από τη Xiaomi είναι ένα από τα κορυφαία βοηθητικά προγράμματα μεταφοράς αρχείων που είναι διαθέσιμα για smartphone Android. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή μεταφοράς αρχείων, το ShareMe βασίζεται επίσης στο WiFi για τη μεταφορά ή την κοινή χρήση αρχείων με υψηλότερη ταχύτητα.

Προσφέρει επίσης μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες μεταφοράς αρχείων, όπως η συνέχιση των μεταφορών που έχουν διακοπεί, η αποστολή μεγάλων αρχείων κ.λπ. Συνολικά, το ShareMe είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Xender που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

2. Ζάπια

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή μεταφοράς αρχείων Android που υποστηρίζει μεταφορές σε iOS, Android και άλλες πλατφόρμες, το Zapya μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Όπως το Xender, το Zapya περιλαμβάνει επίσης τη δημιουργία ομάδων και την πρόσκληση άλλων να συμμετάσχουν. Αφού εγγραφούν, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται αρχεία μέσω WiFi.

3. SuperBeam

 

Εάν αναζητάτε τους ευκολότερους, ταχύτερους και ασφαλέστερους τρόπους κοινής χρήσης αρχείων μεταξύ της συσκευής σας, τότε μην ψάχνετε άλλο από το SuperBeam.

Υποστηρίζει απίστευτα γρήγορη ταχύτητα μεταφοράς μέσω WiFi Direct. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή είχε επίσης μια επιλογή για σύζευξη συσκευών χρησιμοποιώντας σάρωση κωδικού NFC ή QR.

4. Αρχεία από την Google

 

Το Files by Google είναι βασικά μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android που διαθέτει επίσης λειτουργία μεταφοράς αρχείων. Με το Files by Google, μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία εκτός σύνδεσης με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα έως και 480 Mbps.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα ή εφαρμογές με άλλους κοντινούς που έχουν επίσης την εφαρμογή. Εκτός από αυτό, το Files by Google υποστηρίζει επίσης άλλες λειτουργίες, όπως κρυπτογραφημένη κοινή χρήση αρχείων, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων στο cloud, λειτουργίες διαχείρισης αποθηκευτικού χώρου και πολλά άλλα.

5. AirDroid

 

Το AirDroid είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση Xender στη λίστα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά όλων των ειδών αρχείων σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως Windows, Mac, Linux, Android και iOS.

Το καλό είναι ότι το AirDroid σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να διαχειρίζεστε το Android σας από την πλατφόρμα του υπολογιστή. Μόλις συνδεθείτε σε υπολογιστή, θα λαμβάνετε κλήσεις, SMS και ειδοποιήσεις εφαρμογών απευθείας στην επιφάνεια εργασίας.

6. inShare

 

Σε σύγκριση με το Xender, το inShare έχει πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα κοινής χρήσης αρχείων. Με το inShare, μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, αρχεία Apk σε πολλές συσκευές Android.

Διαθέτει επίσης μια λειτουργία έξυπνης αναπαραγωγής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά δεδομένων από ένα παλιό τηλέφωνο σε ένα νέο.

7. Sweech

 

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε αρχεία εύκολα με οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone, τότε το Sweech μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Με το Sweet, μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε αρχεία μέσω WiFi. Η εφαρμογή είναι συμβατή με PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Windows κ.λπ.

8. Αποστολή οπουδήποτε

 

Είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση Xender στη λίστα, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν με ασφάλεια αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους. Δεδομένου ότι σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία μέσω WiFi απευθείας, η ταχύτητα μεταφοράς αρχείων είναι μεγαλύτερη από το Xender. Σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε αρχεία με πολλά άτομα ταυτόχρονα μέσω ενός συνδέσμου.

9. Zapya Go

 

Αυτό είναι πολύ ανώτερο από το Xender όσον αφορά το χαρακτηριστικό. Είναι μια ιδιωτική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπει να διατηρείτε επαφή με τους στενούς σας φίλους χωρίς να διακυβεύεται το απόρρητο.

Μαζί με την κοινή χρήση αρχείων εκτός σύνδεσης, το Zapya Go διαθέτει επίσης κρυπτογραφημένες λειτουργίες συνομιλίας. Σε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να δημιουργήσετε/συμμετάσχετε σε ομάδες για κοινή χρήση ή λήψη αρχείων.

10. XShare

 

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή μεταφοράς αρχείων Android στη λίστα που χρησιμοποιεί WiFi για τη μεταφορά αρχείων σε συσκευές Android.

Σύμφωνα με την καταχώριση του Play Store, το XShare είναι σχεδόν 200 φορές ταχύτερο από το Bluetooth. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να μοιράζεστε μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, αρχεία δεδομένων κ.λπ.

Αυτές είναι λοιπόν οι δέκα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Xender για Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να στείλετε αρχεία σε άλλες συσκευές Android με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα. Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή για κοινή χρήση αρχείων μεταξύ συσκευών, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διάδρομος Μαγνητικός Tfk Slim Mag(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5232

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *