10 εφαρμογές εύρεσης τραγουδιών

Υπάρχουν φορές που δεν μπορούμε να καταλάβουμε ένα τραγούδι που παίζει κοντά. Εκείνη την ώρα, ψάχνουμε τους στίχους του τραγουδιού που παίζει στο Google για να βρούμε το όνομα του τραγουδιού. Η διαδικασία λειτουργεί ακόμα και σήμερα, αλλά έχει καταστεί ξεπερασμένη. Τώρα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές για κινητά για να ανιχνεύσουμε τυχόν τραγούδια σε κοντινή απόσταση.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές εύρεσης τραγουδιών στο Google Play Store για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε οποιοδήποτε τραγούδι. Πρέπει να εγκαταστήσετε μια κατάλληλη εφαρμογή εύρεσης τραγουδιού. Αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές εύρεσης τραγουδιών για Android σε αυτό το άρθρο.

Shazam Alternatives: 10 καλύτερες εφαρμογές αναγνώρισης μουσικής για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές εύρεσης και ανιχνευτή τραγουδιών

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές ήταν διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές εύρεσης τραγουδιών.

1. Musixmatch – Στίχοι & Μουσική

 

Λοιπόν, το Musixmatch είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται κυρίως για την αναπαραγωγή τραγουδιών με στίχους . Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα αναγνώρισης τραγουδιού που προσδιορίζει αυτόματα τα τραγούδια που παίζουν γύρω σας και σας δείχνει τους στίχους. Αυτό που κάνει το Musixmatch πιο μοναδικό είναι ο τεράστιος κατάλογος στίχων του.

Μάντεψε? Το Musixmatch μπορεί ακόμη και να εντοπίσει τα πιο πρόσφατα τραγούδια και να σας δείξει τους στίχους. Εκτός από την αναγνώριση τραγουδιών, το Musixmatch – Lyrics & Music μπορεί να κάνει και μερικά άλλα πράγματα.

Οι προκλήσεις της εύρεσης κορυφαίων ταλέντων στην πληροφορική(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορεί να αναπαράγει βίντεο του YouTube σε πλήρη οθόνη, να προσθέτει τα τραγούδια σας απευθείας στη λίστα αναπαραγωγής του Spotify και να ανακτά πληροφορίες τραγουδιού και εξώφυλλο για τα τραγούδια σας. Συνολικά, το Musixmatch είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εύρεσης και ανίχνευσης τραγουδιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

2. Shazam

 

Το Shazam είναι πλέον η πιο δημοφιλής εφαρμογή αναγνώρισης τραγουδιών διαθέσιμη για συσκευές Android. Πρέπει να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας κοντά στη μουσική και η εφαρμογή θα αναγνωρίσει αυτόματα το τραγούδι.

Το Shazam προσφέρει επίσης μερικές άλλες επιλογές μετά την αναγνώριση του τραγουδιού, όπως μπορείτε να παίξετε ένα απόσπασμα του τραγουδιού, να τραγουδήσετε μαζί του κ.λπ.

Πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε επίσης να προβάλετε τα τσαρτ Shazam για να ανακαλύψετε τι είναι δημοφιλές στη χώρα ή την πόλη σας, να λάβετε προτάσεις για τραγούδια, να ανοίξετε τραγούδια που έχουν αναγνωριστεί απευθείας στην εφαρμογή Spotify και πολλά άλλα.

3. Βοηθός Google

 

Το Google Assistant είναι η εφαρμογή προσωπικού βοηθού που ενσωματώνεται στα περισσότερα smartphone Android. Η εφαρμογή προσωπικού βοηθού είναι πολύ χρήσιμη και μπορεί να αναπαράγει μουσική, να πραγματοποιεί κλήσεις, να δημιουργεί μια λίστα υποχρεώσεων, να ορίζει ξυπνητήρια και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τον Βοηθό Google για να αναγνωρίσετε τα τραγούδια που ακούγονται γύρω σας.

Απλώς ανοίξτε τον Βοηθό Google και ρωτήστε “Τι είναι αυτό το τραγούδι”. Τώρα παίξτε ένα τραγούδι ή βουητό. Θα εντοπίσει αυτόματα και θα σας πει το όνομα του τραγουδιού. Ωστόσο, η αναγνώριση τραγουδιού του Google Assistant δεν είναι τόσο ακριβής. Μερικές φορές, αποτυγχάνει ακόμη και να αναγνωρίσει ένα τραγούδι.

4. SoundCloud – Μουσική & Ήχος

 

Λοιπόν, το SoundCloud είναι πάντα γνωστό για την προηγμένη αναγνώριση μουσικής του. Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το SoundCloud για να ακούσουν μουσική και ήχο δωρεάν.

Αφού εντοπίσετε το τραγούδι, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε περισσότερα τραγούδια από καλλιτέχνες ή άλμπουμ. Έτσι, είναι η καλύτερη εφαρμογή αναγνώρισης μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

5. SoundHound

 

Το SoundHound είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή ροής μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android ή iOS.

Πώς να επαναφέρετε το iPhone το 2022 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το καλύτερο πράγμα για το SoundHound είναι ότι προσφέρει τον βοηθό τραγουδιού του να αναγνωρίζει τραγούδια που παίζουν γύρω σας. Οι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν την εφαρμογή και να πουν “Ok Hound” για να αναγνωρίσουν τα τραγούδια που παίζουν γύρω τους.

6. Song Finder & Identifier

 

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Song Finder & Identifier είναι μια εφαρμογή Android για την αναγνώριση των τραγουδιών που παίζονται γύρω σας. Σε σύγκριση με άλλα αναγνωριστικά τραγουδιών, το Song Finder & Identifier είναι πιο γρήγορο και αναγνωρίζει τραγούδια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μόλις αναγνωριστεί, δείχνει τον τίτλο και τον τραγουδιστή του τραγουδιού. Επίσης, σας παρέχει συνδέσμους για να ακούσετε το τραγούδι απευθείας από τις υπηρεσίες ροής μουσικής. Ωστόσο, η εφαρμογή φαίνεται να δυσκολεύεται να εντοπίσει παλαιότερα τραγούδια.

7. BeatFind

 

Είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή Android στη λίστα που αναγνωρίζει το τραγούδι που παίζει γύρω σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή συγχρονίζεται επίσης με την αναπαραγωγή μουσικής και φέρνει εφέ φωτισμού στροβοσκοπικού φακού μέσω του φακού του τηλεφώνου σας. Για να αναγνωρίσουν οποιοδήποτε τραγούδι, οι χρήστες πρέπει να πατήσουν στο εικονίδιο αναζήτησης που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

8. Ιδιοφυΐα

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που όχι μόνο μπορεί να αναγνωρίσει το τραγούδι που παίζει γύρω σας, αλλά και να εμφανίζει στίχους, τότε το Genius μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μάντεψε? Το Genius μπορεί να βρει στίχους για το τραγούδι που παίζει γύρω σας. Με τους στίχους, μπορείτε να καταλάβετε γρήγορα το όνομα του τραγουδιού.

9. Song Finder

 

Το Song Finder είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε μουσική που παίζει γύρω σας . Αν και η εφαρμογή δεν είναι τέλεια, σας προσφέρει μερικές χρήσιμες λειτουργίες. Αφού εντοπίσετε ένα τραγούδι, η εφαρμογή Song Finder σάς επιτρέπει να προβάλετε τους στίχους ή να παρακολουθήσετε το μουσικό βίντεο στο YouTube.

Η εφαρμογή σάς δείχνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα αναγνωρισμένα τραγούδια, όπως τίτλο τραγουδιού, αναγνωριστικό κομματιού, κορυφαία κομμάτια, άλμπουμ του καλλιτέχνη και μερικές άλλες λεπτομέρειες.

10. WhoSampled

 

Το WhoSampled είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων στον κόσμο με μουσική βάσει δείγματος, διασκευές τραγουδιών και ρεμίξ.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίσει τη μουσική που παίζει γύρω σας και να ανακαλύψει τα δείγματα, τις διασκευές και τα ρεμίξ της.

Η εφαρμογή μπορεί να συγκρίνει κομμάτια δίπλα-δίπλα, να ακούει κομμάτια πλήρους μήκους και να κάνει ροή μέσω του YouTube.

Λοιπόν, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές εύρεσης τραγουδιού και ανιχνευτών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να προσδιορίσετε εύκολα τα τραγούδια που παίζουν γύρω σας. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές για την εύρεση ονομάτων τραγουδιών, ενημερώστε μας στα σχόλια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy