10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού για Windows 10/11

Δεν έχει σημασία πόσο ασφαλές είναι το λειτουργικό σας σύστημα. μια ευπάθεια στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στην επέκταση μπορεί να χρησιμεύσει ως πύλη για την είσοδο κακόβουλου λογισμικού στο σύστημά σας. Αυτές τις μέρες, η ύπαρξη αξιόπιστης λύσης προστασίας από ιούς είναι σημαντική επειδή ο υπολογιστής μας είναι ευάλωτος σε διαφορετικές επιθέσεις.

Έχουμε ήδη μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με την ασφάλεια, όπως τα καλύτερα εργαλεία προστασίας από ιούς, το καλύτερο VPN για υπολογιστή με Windows, κ.λπ. Σήμερα, θα συζητήσουμε το καλύτερο δωρεάν εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού για υπολογιστές με Windows .

Χρειάζεστε πραγματικά λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows ή Mac;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τα 10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού για Windows 10/11

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τα εργαλεία ασφαλείας που μπορούν να βρουν και να αφαιρέσουν κρυφό κακόβουλο λογισμικό . Ας δούμε λοιπόν τα καλύτερα εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού για υπολογιστές με Windows.

1. Bitdefender

 

Είναι το καλύτερο εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού που σας παρέχει πρόσθετη ασφάλεια για την προστασία του υπολογιστή σας από τυχόν απειλές. Ουσιαστικά, αυτό το λογισμικό είναι κατάλληλο για το φιλτράρισμα κάθε εγγράφου που μπορεί να είναι επιβλαβές για τον υπολογιστή σας.

Η Google ενδέχεται να αφαιρέσει σχεδόν 900.000 εφαρμογές Android από το Play Store(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η premium έκδοση του BitDefender προστατεύει τον υπολογιστή σας με Windows 10/11 από απειλές και σας προσφέρει εργαλεία για να αυξήσετε την ταχύτητα.

2. Adware Antivirus Free Edition

 

Αυτό είναι ελαφρώς διαφορετικό σε σύγκριση με όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Ακολουθεί το σύστημα φιλτραρίσματος που βασίζεται σε IP για να μπλοκάρει την κυκλοφορία ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Αυτό σημαίνει ότι σαρώνει το ριζικό αρχείο των λήψεων και σας ενημερώνει εκ των προτέρων εάν το αρχείο έχει κακόβουλο λογισμικό ή όχι.

Παρόλο που το Adware μπορεί να εντοπίσει και να αφαιρέσει κακόβουλο λογισμικό, είναι πάντα γνωστό για τις ισχυρές δυνατότητες ανίχνευσης adware. Μπορεί εύκολα να εντοπίσει Adware που συνοδεύει το λογισμικό, να αφαιρέσει κρυφά Adware από προγράμματα περιήγησης ιστού, να αφαιρέσει τις γραμμές εργαλείων του προγράμματος περιήγησης και πολλά άλλα.

3. Malwarebytes Anti-Malware Tool

 

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Malwarebytes είναι το κορυφαίο εργαλείο Anti-malware που διατίθεται για υπολογιστές/φορητούς υπολογιστές.

Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού για να προστατεύσουν τους υπολογιστές τους από πιθανές απειλές όπως κακόβουλο λογισμικό, ιούς, λογισμικό υποκλοπής, λογισμικό διαφημίσεων κ.λπ.

Τι είναι ένα κατεστραμμένο αρχείο και πώς μπορώ να το διορθώσω;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. AVG Antivirus Free

 

Λοιπόν, είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες λύσεις προστασίας από ιούς που μπορεί να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από ιούς, ransomware και κακόβουλο λογισμικό.

Το AVG Antivirus διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά ασφαλείας στο Διαδίκτυο που σαρώνουν αποτελεσματικά και σας προειδοποιούν για phishing και κακόβουλους ιστότοπους.

Η AVG διαθέτει επίσης μια δωρεάν έκδοση του προγράμματος προστασίας από ιούς που παρέχει αρκετά καλή προστασία ασφαλείας για τον υπολογιστή σας με Windows 10/11.

5. Emsisoft Emergency Kit

 

Λοιπόν, είναι ένα φορητό, αφαιρούμενο εργαλείο κακόβουλου λογισμικού που μπορείτε να αποθηκεύσετε και να το εκτελέσετε από ένα USB Stick. Το καλύτερο πράγμα για το Emsisoft Emergency Kit είναι ότι ενημερώνεται συχνά και μπορεί να αφαιρέσει κρυφό κακόβουλο λογισμικό.

Το εργαλείο ελέγχει πρώτα για ενημέρωση και μετά σαρώνει ολόκληρο τον υπολογιστή για απειλές. Εάν το εργαλείο εντοπίσει κάποιο κακόβουλο λογισμικό, τότε το θέτει αυτόματα σε καραντίνα.

6. HitmanPro

 

Είναι ένα άλλο αποτελεσματικό εργαλείο ασφαλείας που όλοι θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν στον υπολογιστή

Η Google προειδοποιεί ότι οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου βοήθησαν στη διανομή λογισμικού κατασκοπείας Hermit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 τους με Windows. Το καλύτερο πράγμα για το HitmanPro είναι ότι μπορεί να αποτρέψει επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού.

Εκτός από αυτό, είναι αρκετά ικανό να ανιχνεύει και να αφαιρεί rootkits, trojans, κακόβουλο λογισμικό, ιούς και spyware.

7. Comodo Free Internet Security

 

Η Comodo είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους ασφάλειας στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε. Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα προστασίας του υπολογιστή all-in-one που υπόσχεται να προστατεύει τον υπολογιστή σας από όλες τις διαδικτυακές απειλές.

Η δωρεάν έκδοση του Comodo internet Security μπορεί να εντοπίσει και να αφαιρέσει κακόβουλο λογισμικό, ιούς, ιούς τύπου worm, trojans κ.λπ. Το Comodo Free Internet Security απαιτεί λιγότερα από 250 MB για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

8. AdwCleaner

 

Είναι ένα φορητό εργαλείο αφαίρεσης adware που μπορεί να είναι πολύ βολικό εάν θέλετε να αφαιρέσετε κακόβουλα προγράμματα που επηρεάζουν τα προγράμματα περιήγησης ιστού. Συνήθως, το AdwCleaner χρησιμοποιείται κυρίως για την αφαίρεση Adware και PUP, αλλά μπορεί επίσης να αφαιρέσει κακόβουλο λογισμικό.

Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι εάν χρησιμοποιείτε Malwarebytes, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το AdwCleaner. Αυτό συμβαίνει επειδή η τελευταία έκδοση του Malwarebytes διατίθεται με ενσωματωμένο AdwCleaner.

9. IObit Malware Fighter Δωρεάν

 

Μάντεψε? Το IObit Malware Fighter Free είναι ένα εργαλείο ασφαλείας πολλαπλών χρήσεων των Windows που μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη απόδοση και βελτιωμένη ασφάλεια. Το λογισμικό φέρνει λειτουργίες όπως πρόγραμμα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης, έξυπνη ανασυγκρότηση, διαχείριση κωδικών πρόσβασης, σαρωτής ιών και κακόβουλου λογισμικού, βελτιστοποίηση υπολογιστή κ.λπ.

Σετ εργαλεία κουζίνας 7 τεμάχια με βάση Berlinger Haus(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το IObit Malware Fighter είναι μια λιγότερο δημοφιλής επιλογή, αλλά είναι μια ολοκληρωμένη λύση για ασφάλεια, απόρρητο και απόδοση. Είναι ένα τέτοιο εργαλείο που δεν θα μετανιώσετε ποτέ που είχατε.

10. Spybot Search & Destroy

 

Αυτή η σουίτα ασφαλείας προορίζεται να βρίσκει και να σκοτώνει λογισμικό υποκλοπής spyware, αλλά το εργαλείο είναι αρκετά ικανό να βρει κρυφό κακόβουλο λογισμικό. Μάντεψε? το εργαλείο όχι μόνο αφαιρεί κακόβουλο λογισμικό, αλλά προστατεύει επίσης τον υπολογιστή σας από τυχόν μελλοντικές επιθέσεις ιών ή κακόβουλου λογισμικού. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση του Spybot Search & Destroy περιορίζεται σε λίγες μόνο δυνατότητες.

Όλα τα εργαλεία που παραθέσαμε ήταν συμβατά με τα πιο πρόσφατα Windows 11. Επομένως, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 10/11. 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4605

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: