10 καλύτερα δωρεάν λογισμικό μετατροπέα ήχου για Windows 11

Τα Windows 10 και τα Windows 11 προσφέρουν πολλές επιλογές για τη μετατροπή βίντεο. Αλλά όταν πρόκειται για τη μετατροπή αρχείων ήχου, οι επιλογές σας είναι περιορισμένες.

Με έναν μετατροπέα αρχείων ήχου, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν τα αρχεία ήχου τους, όπως MP3, WAV, WMA, κ.λπ., σε άλλο τύπο μορφής αρχείου ήχου. Στα Windows 11, εάν δεν μπορείτε να αναπαράγετε ένα συγκεκριμένο αρχείο ήχου, μπορείτε να το μετατρέψετε σε άλλη μορφή.

Πώς να συμπιέσετε βίντεο στο iPhone | Εφαρμογές συμπιεστή βίντεο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στα Windows 11, μπορείτε να εγκαταστήσετε λογισμικό μετατροπής ήχου τρίτου κατασκευαστή ή να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονικά εργαλεία για να μετατρέψετε τα αρχεία ήχου σας σε χρόνο μηδέν. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα μετατροπέων ήχου για υπολογιστή.

Λίστα με τα 10 καλύτερα δωρεάν λογισμικό μετατροπέα ήχου για Windows 11

Το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού που παραθέσαμε ήταν διαθέσιμο δωρεάν. Ωστόσο, ορισμένοι μπορεί να απαιτούν τη δημιουργία λογαριασμού. Λοιπόν, ας δούμε τη λίστα με τους καλύτερους μετατροπείς ήχου για υπολογιστή .

1. AVS Audio Converter

 

Το AVS Audio Converter είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μετατρέπει ήχο μεταξύ δημοφιλών μορφών. Διαθέτει επίσης μια premium έκδοση που προσφέρει μερικές δυνατότητες επεξεργασίας ήχου.

Με τη δωρεάν έκδοση του AVS Audio Converter, μπορείτε να μετατρέψετε και να επεξεργαστείτε όλες τις βασικές μορφές ήχου όπως MP3, WMA, WAV, M4A, AMR, OGG, ALAC, FLAC και άλλα.

Το AVS Audio Converter υποστηρίζει επίσης τη μαζική μετατροπή αρχείων ήχου. Για να μετατρέψετε πολλά αρχεία ήχου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία δέσμης του λογισμικού.

2. Δωρεάν μετατροπέας ήχου VSDC

 

Αν ψάχνετε για έναν ελαφρύ, γρήγορο και ισχυρό δωρεάν μετατροπέα ήχου για τον υπολογιστή σας, μην ψάχνετε άλλο από το VSDC Free Audio Converter. Ο πρωταρχικός σκοπός του προγράμματος είναι η μετατροπή αρχείων ήχου από μια μορφή σε άλλη.

10 καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το καλό με το VSDC Free Audio Converter είναι ότι υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές ήχου όπως MP3, M4A, AAC, AMR, OGG, VOC, RM, WAV, AIFF και άλλα.

Το Conversion on VSDC Free Audio Converter χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο επεξεργασίας ήχου υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσει μηδενική απώλεια ποιότητας.

3. Freemake Audio Converter

 

Το Freemake Audio Converter είναι ίσως το καλύτερο πρόγραμμα μετατροπέα ήχου που διατίθεται στο διαδίκτυο. Μάντεψε? Το Freemake Audio Converter μπορεί εύκολα να μετατρέψει οποιοδήποτε αρχείο ήχου σε 50+ διαφορετικές μορφές.

Μπορεί να μετατρέψει σχεδόν όλες τις μη προστατευμένες μορφές ήχου όπως AAC, M4A, WMA, OGG, FLAC, WAV, AMR, AIFF, MP2, APE, DTS, AC3, VOC και άλλα.

Εκτός από τις δυνατότητες μετατροπής ήχου, το Freemake Audio Converter μπορεί να εξάγει ήχο από ένα αρχείο βίντεο.

4. MediaHuman Audio Converter

 

Το MediaHuman Audio Converter μπορεί να μην είναι ένα πρόγραμμα με κορυφαία βαθμολογία στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να κάνει τα πράγματα. Μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε μορφή WMA, AAC, WAV, FLAC, OGG ή Apple Lossless.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη του MediaHuman Audio Converter είναι εξαιρετικά ελαφρύ και διαισθητικό. Εκτός από αυτό, το MediaHuman Audio Converter διαθέτει επίσης υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης και μαζικής μετατροπής αρχείων ήχου.

5. Zamzar Audio Converter

 

Το Zamzar Audio Converter δεν είναι λογισμικό. είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που δεν απαιτεί εγκατάσταση. Το Zamzar Audio Converter είναι ένας διαδικτυακός μετατροπέας ήχου που υποστηρίζει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων ήχου.

Πρέπει να ανοίξετε τον ιστότοπο, να ανεβάσετε το αρχείο, να επιλέξετε τη μορφή και να κάνετε κλικ στο κουμπί Μετατροπή τώρα. Το εργαλείο ιστού θα επεξεργαστεί το αίτημά σας και θα σας παράσχει έναν νέο σύνδεσμο λήψης.

RAZER BlackShark V2 & USB Audio Card 7.1 THX(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έτσι, εάν θέλετε να μετατρέψετε ήχο εν κινήσει και δεν θέλετε να εγκαταστήσετε κανένα πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή, μπορείτε να δοκιμάσετε το Zamzar Audio Converter.

6. Μετακίνηση του μετατροπέα βίντεο

 

Λοιπόν, το Movavi Video Converter είναι ένας πλήρης μετατροπέας βίντεο στη λίστα που μπορεί επίσης να μετατρέψει αρχεία ήχου. Η τελευταία έκδοση του Movavi Video Converter μπορεί να μετατρέψει περισσότερες από 180 μορφές αρχείων.

Εκτός από τη μετατροπή των αρχείων ήχου και βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα για να μετατρέψετε βίντεο σε μορφή MP3.

Εκτός αυτού, το Movavi Video Converter υποστηρίζει επίσης τη μετατροπή φωτογραφιών. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για λήψη και είναι ένα από τα καλύτερα στην ενότητα μετατροπής βίντεο.

7. Δωρεάν μετατροπέας ήχου

 

Το Free Audio Converter από το DVDVideoSoft είναι ένα άλλο καλύτερο δωρεάν εργαλείο μετατροπέα ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows.

Από τώρα, ο μετατροπέας ήχου για Windows υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων ήχου όπως aac, ac3, AIFF, ape, FLAC, m4a, m4b, mka, mp3 και άλλα.

Πώς να μετατρέψετε βίντεο MKV σε μορφή MP4 (Ταχύτερος μετατροπέας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Free Audio Converter ισχυρίζεται ότι μετατρέπει τα αρχεία ήχου σας διατηρώντας την ποιότητά τους. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν στη χρήση και είναι γνωστό για τις επιλογές μετατροπής ήχου χωρίς απώλειες.

8. Age Free Audio Extractor

 

Το Pazera Free Audio Extractor μπορεί να μην είναι πολύ δημοφιλής επιλογή στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων ήχου και μπορεί να μετατρέψει τα αρχεία ήχου σας σε MP3, AAC, AC3, WMA, FLAC, Opus, M4A, OGG, WV, AIFF και άλλα.

Εκτός από αυτό, το Pazera Free Audio Extractor υποστηρίζει επίσης μερικές μορφές βίντεο όπως AVI, MP4, MOV, FLV, MKV κ.λπ.

9. Format Factory

 

Λοιπόν, το Format Factory είναι ένας άλλος εξαιρετικός δωρεάν μετατροπέας ήχου βίντεο στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows 11. Ο μετατροπέας βίντεο για υπολογιστή υποστηρίζει σχεδόν σημαντικές μορφές αρχείων βίντεο και ήχου που μπορείτε να σκεφτείτε.

10 Καλύτερη βάση στήριξης ISO για Windows 10 το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η ταχύτητα μετατροπής βίντεο και ήχου είναι επίσης εξαιρετικά γρήγορη και υποστηρίζει περισσότερες από 62 διαφορετικές γλώσσες. Συνολικά, το Format Factory είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό μετατροπέα ήχου για Windows 11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

10. Avidemux

 

Λοιπόν, το Avidemux είναι λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα προγράμματα στη λίστα. Είναι μια ελαφριά εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες μετατροπής ήχου.

Η ταχύτητα μετατροπής ήχου είναι εξαιρετικά γρήγορη και είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις. Το μόνο μειονέκτημα του Avidemux είναι ότι υποστηρίζει μόνο μια χούφτα μορφών βίντεο και ήχου.

Εκτός από τη μετατροπή βίντεο και ήχου, το Avidemux μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία βίντεο και ήχου.

Η μετατροπή αρχείων ήχου στα Windows είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα λογισμικά για να μετατρέψετε το αρχείο ήχου σας σε διαφορετική μορφή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: