10 καλύτερα παιχνίδια Tower Defense για Android το 2022

Τώρα που το Android είναι το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά, κατασκευάζονται όλο και περισσότερα παιχνίδια και εφαρμογές. Αν ρίξουμε μια πιο εις βάθος ματιά στο Google Play Store του Android, θα βρούμε πολλές εφαρμογές και παιχνίδια.

Μπορούμε να κάνουμε πολλά σπουδαία πράγματα στο Android μας, και το να παίζουμε παιχνίδια είναι ένα από αυτά. Το Google Play Store του Android είναι φορτωμένο με παιχνίδια τώρα. Αν περάσουμε λίγο χρόνο στο Google Play Store, μπορούμε να ανακαλύψουμε πολλά υπέροχα παιχνίδια.

Από όλα τα είδη gaming, το Tower Defense είναι ένα από τα παλαιότερα είδη σε κινητά που έχει ευχαριστήσει πολλούς χρήστες. Το παιχνίδι Tower Defense είναι δημοφιλές στους χρήστες Android επειδή προσφέρει ενέργειες, στρατηγική και λίγο άγχος.

Hp Prodesk 400 G7 Micro Tower 293u9ea – Intel Core I3-10100 3.6ghz – Freedos(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτά είναι τα συστατικά του δημοφιλούς είδους gaming. Στα παιχνίδια άμυνας πύργων, πρέπει να σταματήσετε τους εχθρούς να φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο χτίζοντας πύργους.

Λίστα με τα 10 καλύτερα παιχνίδια Tower Defense για Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε το καλύτερο παιχνίδι Tower Defense που θα θέλατε να παίξετε στη συσκευή σας Android. Ας δούμε τη λίστα.

1. Lords Mobile

 

Το Lords Mobile είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια άμυνας πύργων που είναι διαθέσιμα για Android. Το παιχνίδι του Lords Mobile είναι αρκετά απλό. πρέπει να χτίσεις το βασίλειό σου και να κυβερνήσεις.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναβαθμίσετε τις κατασκευές, να κάνετε έρευνα, να εκπαιδεύσετε τα στρατεύματά σας, να ισοπεδώσετε τους ήρωές σας και να συμμετάσχετε στον αγώνα.

SAMSUNG Galaxy A21s 32 GB Dual SIM Λευκό(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το παιχνίδι είναι μοναδικό γιατί σας προσφέρει 4 τύπους στρατευμάτων και 6 διαφορετικές πληροφορίες στρατευμάτων. Συνολικά, το Lords Mobile είναι ένα εξαιρετικά εθιστικό παιχνίδι άμυνας πύργων για παιχνίδι στο Android.

2. Arknights

 

Αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι που συνδυάζει είδη Tower Defense και RPG , πρέπει να παίξετε το Arknights. Το Arknights είναι ένα κορυφαίο παιχνίδι Android tower Defense με πάνω από 1 εκατομμύριο λήψεις.

Σε αυτό το παιχνίδι, παίζετε ως βασικό μέλος του νησιού της Ρόδου με τον αρχηγό σας Amiya. Σας έχει δοθεί ο ρόλος της στρατολόγησης χειριστών, της εκπαίδευσης τους και της ανάθεσης τους σε διάφορες αποστολές για την προστασία των αθώων.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι αρκετά εντυπωσιακά και μπορούν ενδεχομένως να σας κρατήσουν κολλημένους για ώρες. Συνολικά, το Arknights είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι άμυνας πύργων για συσκευές Android.

3. Βιομηχανία

 

Το Mindustry είναι για όσους θέλουν να παίξουν παιχνίδια άμυνας πύργων πολλαπλών παικτών πολλαπλών πλατφορμών . Όπως και τα Arknights, το Mindustry είναι πολύ δημοφιλές στο Google Play Store και έχει ληφθεί πάνω από 1 εκατομμύριο φορές.

Είναι ένα παιχνίδι άμυνας πύργων όπου πρέπει είτε να επιτεθείτε είτε να υπερασπιστείτε τις κατασκευές σας από κύματα εχθρών. Για να παίξετε το tower Defense, πρέπει να επιλέξετε τη λειτουργία Survival.

10 καλύτερα παιχνίδια iPhone το 2022, που πρέπει να παίξετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στη λειτουργία επιβίωσης, πρέπει να κατασκευάσετε πυργίσκους για να υπερασπιστείτε τους πύργους σας από τους εχθρούς. Πρέπει να επιβιώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

4. Clash Royale

 

Αν σας αρέσει να παίζετε Clash of Clans, θα λατρέψετε το Clash Royale. Αυτό είναι ένα παιχνίδι άμυνας πύργου που βασίζεται σε κάρτες, όπου παλεύετε ενάντια σε αντιπάλους για να ξεκλειδώσετε κάρτες.

Καθώς νικάτε τους αντιπάλους στη λειτουργία πολλών παικτών, ξεκλειδώνετε κάρτες με τα στρατεύματα, τα ξόρκια και τις άμυνες του Clash of Clans.

Όσον αφορά το gameplay, πρέπει να συμμετάσχετε σε μια μάχη 1vs1 ή 2vs2 και να καταστρέψετε τους πύργους του αντιπάλου για να κερδίσετε τον αγώνα. Συνολικά, το Clash Royale είναι ένα εξαιρετικά εθιστικό παιχνίδι άμυνας πύργων για Android.

5. Kingdom Rush Frontiers

Το Kingdom Rush Frontiers είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι άμυνας πύργων Android που μπορείτε να παίξετε σήμερα. Το παιχνίδι ακολουθεί κάθε κανόνα άμυνας πύργων, αλλά στο Kingdom Rush Frontiers, πρέπει να προστατεύσετε τα εδάφη σας από ανθρωποφάγα φυτά, έναν δράκο με ήρωες κ.λπ.

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια iPhone για πολλούς παίκτες το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το παιχνίδι μπορεί να είναι προκλητικό επειδή υπάρχουν περισσότεροι από 40 εχθροί και πρέπει να υπερασπιστείτε 18 πύργους.

6. Αμυντικοί 2

Το Defenders 2 ακολουθεί μια διαφορετική ιδέα αντί να ακολουθεί την τάση. Είναι ένας συνδυασμός παιχνιδιών άμυνας καρτών και πύργων στα οποία πρέπει να ξεκλειδώσετε πύργους συλλέγοντας κάρτες.

Το υπέροχο με το Defenders 2 είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν αυτές τις κάρτες στο παιχνίδι. Το παιχνίδι έχει πάνω από 40 πύργους, 20 ξόρκια και 29 bosses.

7. Φυτά εναντίον ζόμπι

 

Το Plants vs. Zombies δεν είναι ακριβώς ένα παιχνίδι άμυνας πύργων, αλλά οι μηχανισμοί είναι εκεί. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να υπερασπιστείτε τα φυτά σας από τα ζόμπι.

Το παιχνίδι έρχεται με μια μοναδική ιδέα όπου πρέπει να φυτέψετε οπλισμένα φυτά στην αυλή σας για να καταστρέψετε το κύμα των ζόμπι.

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά εθιστικό και είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια άμυνας πύργων για να παίξετε στο Android.

8. Tower Madness 2

 

Το Tower Madness 2 είναι ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια Tower Defense που μπορείτε να παίξετε τώρα. Το καλύτερο πράγμα για το Tower Madness 2 είναι ότι προσφέρει πάνω από 70 επίπεδα, εννέα πύργους και δεκάδες εχθρούς για να πολεμήσετε.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Tower Madness 2 προσφέρει επίσης μια λειτουργία για πολλούς παίκτες στην οποία μπορείτε να παίξετε εναντίον ή με τους φίλους σας.

9. Bloons TD 6

 

Το Bloons TD 6 είναι ένα παιχνίδι άμυνας με κορυφαία βαθμολογία στο Google Play Store. Το παιχνίδι προσφέρει τώρα 20 χάρτες, πολλές αναβαθμίσεις και 19 πύργους.

Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να δημιουργήσετε την τέλεια άμυνά σας από έναν συνδυασμό πύργων μαϊμού, αναβαθμίσεις, ήρωες και ενεργοποιημένες ικανότητες.

10 καλύτερα παιχνίδια Android για πολλούς παίκτες για να παίξετε με τους φίλους σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια άμυνας πύργων που μπορείτε να παίξετε αυτή τη στιγμή.

10. Grow Castle

 

Το Grow Castle είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή παιχνίδια άμυνας πύργων που μπορείτε να παίξετε στο smartphone σας Android.

Το παιχνίδι είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα παιχνίδια άμυνας πύργων που αναφέρονται στο άρθρο. Το Grow Castle σας παρέχει έναν πραγματικό πύργο που πρέπει να υπερασπιστείτε.

Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει από 120 ήρωες με διαφορετικές ικανότητες για να υπερασπιστεί τον πύργο. Το παιχνίδι είναι δωρεάν και είναι επίσης αρκετά εθιστικό.

Λοιπόν, αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια άμυνας Tower που μπορείτε να παίξετε στο smartphone Android. Εάν πιστεύετε ότι η λίστα χάνει κάποιο σημαντικό παιχνίδι, γράψτε το όνομα στα σχόλια.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: