10 καλύτερα πακέτα εικονιδίων για Windows 11 και πώς να το εγκαταστήσετε

Αν μόλις μεταβήκατε στα Windows 11 , μπορεί να έχετε ήδη κατακλυστεί από τον αριθμό των οπτικών αλλαγών. Η Microsoft έχει ανανεώσει πλήρως τη διεπαφή χρήστη των Windows 11. έχει ένα νέο μενού “Έναρξη”, νέα εικονίδια “Εξερεύνηση αρχείων”, νέα εφαρμογή “Ρυθμίσεις” και ό,τι όχι.

Τα Windows 11 παρουσίασαν επίσης νέες ταπετσαρίες, θέματα, εικονίδια και πολλά άλλα. Ενώ η διεπαφή χρήστη των Windows 11 φαίνεται καλή και καθαρή, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Το καλό είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Windows 11 Θέματα για να προσαρμόσετε την εμφάνιση του λειτουργικού συστήματος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πακέτα εικονιδίων των Windows 11 εάν θέλετε περισσότερες επιλογές προσαρμογής. Παρόλο που τα Windows 11 είναι ακόμα νέα, πολλά πακέτα εικονιδίων έχουν ήδη κατασκευαστεί και τα περισσότερα είναι διαθέσιμα δωρεάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα πακέτα εικονιδίων για να προσαρμόσετε τα εικονίδια φακέλων, εφαρμογών και εξερεύνησης αρχείων.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που λείπουν εικονίδια επιφάνειας εργασίας στα Windows 10/11

Πώς να δημιουργήσετε εικονίδια

10 καλύτερα πακέτα εικονιδίων για Windows 11

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερα πακέτα εικονιδίων των Windows 11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δώσετε στον υπολογιστή σας μια νέα αίσθηση. Ας δούμε λοιπόν τα καλύτερα δωρεάν πακέτα εικονιδίων για υπολογιστές με Windows 11 .

1. Simplus

Ενώ το Simplus σχεδιάστηκε αρχικά για παλαιότερες εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 10, 8 και 7, είναι πλήρως συμβατό με τον πιο πρόσφατο υπολογιστή Windows 11.

Το Simplus θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους προτιμούν την απλότητα από οτιδήποτε άλλο. Όλα τα εικονίδια που είναι διαθέσιμα στο πακέτο εικονιδίων Simplus φαίνονται καλά, το καθένα με ανάλυση 256×256 pixel.

Το πακέτο εικονιδίων φέρνει φωτεινά και σκοτεινά εικονίδια. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε φωτεινά εικονίδια εάν χρησιμοποιείτε σκούρο φόντο. εάν χρησιμοποιείτε ανοιχτό φόντο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε σκούρα εικονίδια.

2. Lumicons

Το Lumicons είναι ένα πολύ δημοφιλές πακέτο εικονιδίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 11. Το πακέτο εικονιδίων για τα Windows 11 φέρνει εικονίδια συστήματος Windows, εικονίδια φακέλων, μονοφωνικά / συμβολικά εικονίδια, εικονίδια προϊόντων Adobe, εικονίδια για εφαρμογές γραφείου και πολλά άλλα.

Το καλό με αυτό το συγκεκριμένο πακέτο εικονιδίων είναι ότι έρχεται με πρόσθετες εφαρμογές για την προσαρμογή της εμφάνισης των εικονιδίων σε όλα τα στοιχεία των Windows 11.

Τα εικονίδια που φέρνει το Lumicons φαίνονται δροσερά και ελαφριά. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πακέτο εικονιδίων στα Windows 11, πρέπει να το κατεβάσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του.

3. Εικόνες Καμέλεων

Το Kameleon Icons είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν πακέτα εικονιδίων των Windows 11 που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά το Kameleon Icons φέρνει πάνω από 100 εικονίδια, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του χρώματα και αποχρώσεις.

Το Kameleon Icons είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που παραθέσαμε στο άρθρο, καθώς φέρνει εικονίδια για κάθε δημοφιλή φάκελο των Windows 11, όπως Λήψεις, Εικόνες, Έγγραφα, Μουσική και άλλα.

Ναι, μπορείτε επίσης να περιμένετε εικονίδια για κανονικές λειτουργίες και εφαρμογές των Windows 11, όπως ο Κάδος Ανακύκλωσης, ο Πίνακας Ελέγχου, η εφαρμογή Ρυθμίσεις κ.λπ. Η premium έκδοση του Kameleon Icons ξεκλειδώνει πάνω από 2000 εικονίδια για χρήση στα Windows 11.

4. Εικόνες Kingdom

Λοιπόν, τα εικονίδια Kingdom και τα εικονίδια Kameleon μοιράζονται πολλές ομοιότητες μεταξύ τους. Όλα τα εικονίδια που είναι διαθέσιμα στο πακέτο Kingdom Icons διαθέτουν άδεια χρήσης Creative Common Attribution 3.0. Ο καθένας μπορεί να διανείμει, να κάνει remix, να τροποποιήσει και να ξαναφτιάξει τα εικονίδια. αλλά ο προγραμματιστής θα πρέπει να πιστωθεί.

Αν μιλάμε για το οπτικό μέρος του Kingdom Icons, τα εικονίδια που φέρει περιλαμβάνουν κυρίως σπαθιά, κορώνες, βέλη, τόξα, κάστρα κ.λπ. Το πακέτο εικονιδίων θα κατευνάσει τους παίκτες που λατρεύουν να παίζουν παιχνίδια άμυνας πύργων ή παιχνίδια στρατηγικής.

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα πακέτο εικονιδίων Windows 11 που μπορεί να κάνει την επιφάνεια εργασίας σας να φαίνεται πιο προσαρμοσμένη, τα Kingdom Icons θα μπορούσαν να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

5. Animal Icons

Σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το πακέτο εικονιδίων για Windows αν είστε λάτρης των κατοικίδιων. Το Animal Icons είναι ένα πακέτο εικονιδίων που φέρνει 32 εικονίδια με θέμα τα ζώα. Οι εικόνες ήταν συνήθως εικονογραφήσεις ζώων όπως ελέφαντες, αγελάδες, πάπιες, λιοντάρια, πασχαλίτσες, ψάρια κ.λπ.

Μπορείτε να κάνετε λήψη των εικονιδίων από το icons8.com και έχετε την επιλογή να κάνετε λήψη εικονιδίων με μη αυτόματο τρόπο. Επίσης, τα περισσότερα εικονίδια ήταν διαθέσιμα σε μορφή PNG, SVG, PDF και διαφορετικά μεγέθη.

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα για το icons8.com είναι ότι σας επιτρέπει να ξαναχρωματίσετε τα υπάρχοντα εικονίδια πριν από τη λήψη. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του εικονιδίου, την έξοδο, το χρώμα του αντικειμένου και άλλα.

6. Εικονίδια διακριτικών

Το πακέτο εικονιδίων Insignia σχεδιάστηκε αρχικά για Windows 10, αλλά είναι επίσης πλήρως συμβατό με τα πιο πρόσφατα Windows 11. Είναι ένα από τα καλύτερα πακέτα εικονιδίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Τα δωρεάν πακέτα εικονιδίων για τα Windows 11 φέρνουν εικονίδια για εφαρμογές, εφαρμογές ιστού, φακέλους και άλλα στοιχεία του υπολογιστή σας με Windows 11. Τα εικονίδια των πακέτων Insignia Icons φαίνονται επίσης διαφορετικά καθώς έχουν τρισδιάστατη αφή.

Κάθε εικονίδιο έχει μια λεπτή ανοιχτόχρωμη απόχρωση που ταιριάζει καλά με σκούρες και ανοιχτές ταπετσαρίες. Συνολικά, το Insignia Icons είναι ένα εξαιρετικό πακέτο εικονιδίων για Windows 11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα,

7. Sketch Icons

Το Sketch Icons είναι ένα τέτοιο πακέτο εικονιδίων που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως την εμφάνιση του υπολογιστή σας με Windows 11. Τα εικονίδια του Sketch Icons μοιάζουν σαν να έχουν σκιαγραφηθεί χρησιμοποιώντας κραγιόνια.

Το πακέτο εικονιδίων περιλαμβάνει ένα σύνολο 63 εικονιδίων και το καθένα από αυτά μοιάζει σαν να έχει σκιαγραφηθεί χρησιμοποιώντας κραγιόνια. Τα εικονίδια σκίτσων θα μπορούσαν να είναι κατάλληλα εάν ρυθμίσετε τους υπολογιστές των παιδιών σας.

Ωστόσο, τα εικονίδια σκίτσων είναι απαλλαγμένα από προσωπική χρήση μόνο και δεν επιτρέπουν εμπορική χρήση. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα εικονίδια στον ιστότοπο, τα φόρουμ ή τα ιστολόγιά σας, πρέπει να στείλετε μήνυμα στον προγραμματιστή και να ζητήσετε άδεια.

8. Μινιμαλισμός OSX

Εάν θέλετε να δώσετε στα Windows 11 μια νότα MacOS, τότε ο μινιμαλισμός OSX μπορεί να είναι το καλύτερο πακέτο εικονιδίων σας. Ο μινιμαλισμός OSX είναι ένα πακέτο εικονιδίων macOS για Windows 11 , με μια πινελιά εικονιδίων OS X και ελάχιστα εικονίδια.

Το καλό με τον μινιμαλισμό OSX είναι ότι όλα τα εικονίδια είναι διαθέσιμα σε μορφή .png, επιτρέποντας τη μετατροπή σε μορφή .ico.

Όσον αφορά την εμφάνιση, ο μινιμαλισμός OSX σάς φέρνει επίπεδα εικονίδια βασισμένα σε UI που φαίνονται καλά σε κάθε λειτουργικό σύστημα. Κάθε εικονίδιο στο πακέτο εικονιδίων έχει έναν σκούρο τόνο με μια υπόδειξη μπλε σκιάς.

9. 3D Cartoon Icons

Θέλετε να κάνετε τα Windows 11 σας να φαίνονται 3D; Εάν ναι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα 3D Cartoon Icons . Το πακέτο εικονιδίων για τα Windows 11 περιλαμβάνει 100+ εικονίδια, το καθένα με μια αντανάκλαση που δίνει μια τρισδιάστατη εμφάνιση.

Όλα τα εικονίδια στα εικονίδια 3D Cartoon έχουν ένα ζωντανό χρώμα που θα ταίριαζε καλά με οποιοδήποτε φόντο. Ωστόσο, συνιστάται η χρήση σκούρου φόντου για καλύτερη αντανάκλαση 3D.

Θα βρείτε εικονίδια για σχεδόν κάθε σκοπό στα 3D Cartoon Icons. Αυτό που είναι πιο χρήσιμο είναι ότι όλα τα εικονίδια ήταν διαθέσιμα σε αρχεία PNG. Ως εκ τούτου, μπορείτε να τα προσαρμόσετε επεξεργάζοντάς τα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

10. Arc Icons

Το Arc Icons είναι ένα πολύ δημοφιλές πακέτο εικονιδίων που διατίθεται για λειτουργικά συστήματα Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πακέτο εικονιδίων στα Windows 10 και 11, συμπεριλαμβανομένων εικονιδίων για εφαρμογές, δρομείς και άλλα οπτικά στοιχεία των Windows 11.

Τα Arc Icons έγιναν δημοφιλή μετά τη δημοσίευσή τους για χρήση στο Linux. Κάθε εικονίδιο στο πακέτο Arc Icon φαίνεται όμορφο και έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Το δωρεάν πακέτο εικονιδίων για τα Windows 11 περιλαμβάνει εικονίδια ακόμη και για WiFi, Κάδο Ανακύκλωσης και άλλες δυνατότητες των Windows 11. Συνολικά, το Arc Icons είναι ένα εξαιρετικό πακέτο εικονιδίων των Windows 11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα πακέτα εικονιδίων για Windows 11 που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε. Εάν θέλετε να προσθέσετε το αγαπημένο σας πακέτο εικονιδίων στη λίστα, αφήστε το όνομα του εικονιδίου στην ενότητα σχολίων.

Πώς να αλλάξετε τα εικονίδια των Windows 11;

Αφού κάνετε λήψη των εικονιδίων των Windows 11, ίσως θελήσετε να τα χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας. Είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε εικονίδια σε υπολογιστές με Windows 11, υπό την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε τον σωστό τρόπο να το κάνετε. Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι για να αλλάξετε τα εικονίδια των Windows 11.

1) Αλλάξτε τα εικονίδια επιφάνειας εργασίας στα Windows 11

Τα εικονίδια επιφάνειας εργασίας είναι τα στοκ εικονίδια που βλέπετε στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας. Τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας περιλαμβάνουν Αυτός ο υπολογιστής, Αρχεία χρήστη, Δίκτυο, Κάδος Ανακύκλωσης και Πίνακας Ελέγχου. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας στον υπολογιστή Windows 11.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην καρτέλα Εξατομίκευση στα αριστερά.

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στα Θέματα .

4. Στη σελίδα Θέματα, κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Σχετικές ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας Ρυθμίσεις .

5. Τώρα επιλέξτε το εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας του οποίου το εικονίδιο θέλετε να αλλάξετε και κάντε κλικ στο κουμπί του εικονιδίου C hange .

6. Στο παράθυρο Αλλαγή εικονιδίου, επιλέξτε το εικονίδιο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε τα εικονίδια που έχετε κατεβάσει εδώ. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας στον υπολογιστή σας με Windows 11.

2) Πώς να αλλάξετε τα εικονίδια φακέλων στα Windows 11

Όπως τα εικονίδια επιφάνειας εργασίας, η αλλαγή των εικονιδίων φακέλων στα Windows 11 είναι επίσης αρκετά εύκολη. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τα εικονίδια φακέλων στον υπολογιστή σας με Windows 11.

1. Πρώτα, κάντε δεξί κλικ στο φάκελο του οποίου το εικονίδιο θέλετε να αλλάξετε και κάντε κλικ στο Ιδιότητες .

2. Στις ιδιότητες φακέλου, μεταβείτε στην καρτέλα Προσαρμογή. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή εικονιδίου κάτω από τα εικονίδια φακέλου.

3. Τώρα επιλέξτε το εικονίδιο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εικονίδια με μη αυτόματο τρόπο κάνοντας κλικ στο κουμπί Αναζήτηση .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τα εικονίδια φακέλων στον υπολογιστή σας με Windows 11.

3) Πώς να αλλάξετε τα εικονίδια συντομεύσεων επιφάνειας εργασίας

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα εικονίδια συντομεύσεων επιφάνειας εργασίας στην επιφάνεια εργασίας των Windows 11, αν θέλετε. Για αυτό, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα, κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση της οποίας το εικονίδιο θέλετε να αλλάξετε και επιλέξτε Ιδιότητες .

2. Στις ιδιότητες συντόμευσης, μεταβείτε στην καρτέλα Συντόμευση και κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή εικονιδίου .

3. Επιλέξτε το εικονίδιο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Ok .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τα εικονίδια συντομεύσεων επιφάνειας εργασίας στον υπολογιστή σας με Windows 11.

4) Πώς να αλλάξετε τα εικονίδια για τις επεκτάσεις αρχείων στα Windows 11

Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το προεπιλεγμένο εικονίδιο οποιασδήποτε επέκτασης αρχείου στα Windows 11. Για αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή που ονομάζεται FileTypesMan. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το FileTypesMan στον υπολογιστή σας με Windows 11.

2. Μόλις γίνει λήψη, αποσυμπιέστε το FileTypesMan και εκτελέστε το αρχείο FileTypesMan.exe .

3. Στο παράθυρο FileTypesMan, κάντε κλικ στο εικονίδιο εύρεσης , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

4. Τώρα, στη γραμμή εντολών Εύρεση, πληκτρολογήστε το όνομα επέκτασης που θέλετε να βρείτε. Για παράδειγμα, .jpg .

5. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στην επέκταση αρχείου και επιλέξτε « Επεξεργασία επιλεγμένου τύπου αρχείου »

6. Στο παράθυρο Επεξεργασία Τύπου αρχείου, κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στο πεδίο εικονιδίου Προεπιλογή.

7. Επιλέξτε το εικονίδιο που θέλετε να ορίσετε ως προεπιλογή και κάντε κλικ στο κουμπί Ok .

Αυτό είναι! Αυτό θα αλλάξει το προεπιλεγμένο εικονίδιο της επιλεγμένης επέκτασης αρχείου στα Windows 11. Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11.

Σημαντικό: Ορισμένα πακέτα εικονιδίων που αναφέρονται στο άρθρο ενδέχεται να απαιτούν πρόσθετη εγκατάσταση εφαρμογής. Επομένως, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες στο πακέτο εικονιδίων για να το χρησιμοποιήσετε στα Windows 11 σας.

Έτσι, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα πακέτα εικονιδίων των Windows 11 που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Όλα τα πακέτα εικονιδίων που αναφέρονται στο άρθρο φαίνονται καλά και είναι πλήρως συμβατά με τα Windows 11. Επίσης, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους για να αλλάξετε τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας, της συντόμευσης και της επέκτασης αρχείου.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *