10 καλύτερα VPN για iPhone για ανώνυμη περιήγηση το 2022

Λοιπόν, τίποτα δεν είναι ιδιωτικό σε αυτόν τον ψηφιακό κόσμο. Οι ISP και οι αρχές παρακολουθούν κάθε δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών που επισκέπτεστε, των συνδέσμων στους οποίους κάνετε κλικ, των ενδιαφερόντων κ.λπ. Για να αποκρύψετε τη διαδικτυακή δραστηριότητα , πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή VPN.

Το VPN είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την κρυπτογράφηση της εισερχόμενης και εξερχόμενης κίνησης για όσους δεν το γνωρίζουν. Το VPN δρομολογεί όλα τα αιτήματα από διαφορετικούς διακομιστές και όχι από τον ίδιο διακομιστή που συνήθως μεταδίδεται, παρέχοντας έτσι στη συσκευή σας επιπλέον ασφάλεια.

10 καλύτερα VPN για Android για ανώνυμη περιήγηση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τα καλύτερα VPN για iPhone για ανώνυμη περιήγηση

Έχουμε ήδη μοιραστεί ένα άρθρο σχετικά με το καλύτερο VPN για Android. Αυτό το άρθρο θα μιλήσει για το καλύτερο VPN για iPhone για ανώνυμη περιήγηση. Λοιπόν, ας δούμε το καλύτερο VPN για iPhone για ανώνυμη περιήγηση.

1. VPN Unlimited – Proxy Master

 

Λοιπόν, VPN Unlimited – Το Proxy Master από την KeepSolid είναι μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εφαρμογές VPN που είναι διαθέσιμες για iPhone. Η εφαρμογή VPN για iPhone σάς επιτρέπει να παραμένετε ιδιωτικοί ενώ περιηγείστε και απολαμβάνετε την ελευθερία στο διαδίκτυο.

Διαθέτει όλες τις δυνατότητες απορρήτου, όπως τείχος προστασίας DNS, διακομιστές VPN υψηλής ταχύτητας, κρυπτογράφηση AES-256 για την προστασία της κυκλοφορίας σας και πολλά άλλα.

Αν μιλάμε για διακομιστές VPN, το VPN Unlimited – Proxy Master σάς προσφέρει 500+ διακομιστές μεσολάβησης υψηλής ταχύτητας κατανεμημένους σε 80+ τοποθεσίες. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο όλους τους διακομιστές με λογαριασμό premium.

2. ExpressVPN

 

Το ExpressVPN είναι μια υπηρεσία VPN με κορυφαία βαθμολογία για Windows, MAC, iPhone και Android. Αυτή είναι μια premium λύση VPN στη λίστα που δεν έχει δωρεάν προγράμματα. Ωστόσο, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, όπου μπορείτε να συνδεθείτε σε επιλεγμένους διακομιστές.

Οι διακομιστές του ExpressVPN ήταν καλά βελτιστοποιημένοι και διασκορπίστηκαν σε 94 διαφορετικές χώρες. Το ExpressVPN είναι γνωστό για την ταχύτερη του ταχύτητα, την κορυφαία στον κλάδο προστασία απορρήτου και την ευρεία επιλογή γλωσσών.

Με την έκδοση premium, θα έχετε επίσης δυνατότητες όπως αυτόματη επανασύνδεση σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης, υποστήριξη κρυπτογράφησης για περισσότερα πρωτόκολλα και διαχείριση απειλών.

3. Turbo VPN Private Browser

 

Το Turbo VPN Private Browser είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ασφάλειας και απορρήτου για iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Είναι μια εφαρμογή VPN που προστατεύει τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP σας.

Το Turbo VPN Private Browser είναι ένα δωρεάν VPN που σας προσφέρει πολλούς δωρεάν παγκόσμιους διακομιστές. Επιπλέον, μπορείτε να ξεκλειδώσετε χιλιάδες παγκόσμιους διακομιστές για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους με έναν premium λογαριασμό.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή σάς προσφέρει χιλιάδες παγκόσμιους διακομιστές, η σταθερότητα δεν θα είναι πρόβλημα. Παρέχει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες απορρήτου.

4. VPN 360

 

Το VPN 360 από το Touch VPN είναι μια διάσημη εφαρμογή VPN που διατίθεται για iPhone. Με το VPN 360, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους αποκλεισμένους ιστότοπους και τους ιστότοπους ροής.

Το καλό με το VPN 360 είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν και εξαιρετικά ασφαλές. Η εφαρμογή VPN για iPhone σάς προσφέρει εκατοντάδες παγκόσμιους διακομιστές για να διαλέξετε.

Οι διακομιστές του VPN 360 βελτιστοποιήθηκαν για να σας παρέχουν καλύτερη ταχύτητα λήψης/φόρτωσης και είναι αρκετά σταθεροί.

5. Thunder VPN

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή VPN για iPhone που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να παραμείνετε ιδιωτικοί και ασφαλείς στον ιστό, μην ψάχνετε άλλο από το Thunder VPN. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή VPN για iPhone, το Thunder VPN σάς παρέχει επίσης πολλούς διακομιστές υψηλής ποιότητας σε πολλές χώρες/περιοχές.

Οι διακομιστές VPN Thunder ήταν καλά βελτιστοποιημένοι για να σας παρέχουν καλύτερη εμπειρία λήψης/φόρτωσης και γρήγορης περιήγησης. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές VPN, το Thunder VPN δεν απαιτεί εγγραφή. εγκαταστήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε στον διακομιστή της επιλογής σας.

6. Hotspot Shield VPN & Proxy

 

Το Hotspot Shield VPN & Proxy δεν είναι δωρεάν VPN στη λίστα, αλλά μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών εάν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά. Με την premium έκδοση του Hotspot Shield, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα premium εργαλεία όπως το RoboShield, το Identity Guard και το 1Password.

Το υπέροχο είναι ότι το Hotspot Shield υποστηρίζει και τις δύο μορφές συνδεσιμότητας 3G/4G. Εκτός από την απόκρυψη της διεύθυνσης IP, η ασπίδα Hotspot παρέχει άλλες δυνατότητες όπως κανόνες τείχους προστασίας, διακόπτης kill κ.λπ.

7. Καλύτερος διακομιστής μεσολάβησης VPN Betternet

 

Το Betternet είναι μια δωρεάν εφαρμογή VPN για iPhone που μπορείτε να κατεβάσετε από το κατάστημα εφαρμογών της Apple. Αν και δεν είναι δωρεάν επειδή εμφανίζει πολλές διαφημίσεις, εξακολουθείτε να λαμβάνετε τα περισσότερα πράγματα δωρεάν. Το υπέροχο με την Betternet είναι ότι δεν σας ζητά να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες VPN της.

Επίσης, δεν αποθηκεύει καμία από τις δραστηριότητες περιήγησής σας. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση του Betternet δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε τον διακομιστή VPN με μη αυτόματο τρόπο. Σας συνδέει αυτόματα με τον καλύτερο και ταχύτερο διακομιστή VPN με βάση την τοποθεσία σας.

8. SurfEasy VPN

 

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το SurfEasy VPN εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές VPN που μπορείτε να εξετάσετε. Με το SurfEasy VPN, μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο ανώνυμα.

Προστατεύει τη σύνδεσή σας με κρυπτογράφηση τραπεζικού τύπου AES-256, ώστε να είστε ασφαλείς από ιχνηλάτες τρίτων. Ωστόσο, το SurfEasy VPN δεν διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο που διαρκεί επτά ημέρες.

9. TunnelBear VPN

 

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν και οικονομικά προσιτή εφαρμογή VPN για το iPhone σας για να προστατεύσετε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο, τότε το TunnelBear μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Προσφέρει στους χρήστες 500 MB δεδομένων κάτω από τον δωρεάν λογαριασμό κάθε μήνα.

Το δωρεάν πρόγραμμα μπορεί να μην είναι αρκετό για ροή βίντεο ή λήψη, αλλά οι διακομιστές ήταν καλά βελτιστοποιημένοι και δεν θα σας απογοητεύσει σίγουρα.

10. VPN με ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

 

Ωστόσο, μια άλλη προηγμένη εφαρμογή VPN για iOS που θα λατρέψετε να έχετε. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές VPN, το Private Internet Access VPN δημιουργεί πολλά επίπεδα ασφαλείας για να αποτρέψει τους ανιχνευτές ιστού, τους κατασκοπευτές και τους χάκερ δεδομένων να σας παρακολουθήσουν.

Εκτός από αυτό, το Private Internet Access VPN έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες πολλούς διακομιστές υψηλής ποιότητας κατανεμημένους σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Εάν θέλετε να προστατεύσετε το απόρρητό σας και να παραμείνετε ανώνυμοι, είναι καλύτερο να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή VPN για iPhone. Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές VPN για iOS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4969

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: