10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ήχου κλήσης για Android το 2023

10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ήχου κλήσης για Android το 2023

Το καλό με το λειτουργικό σύστημα Android για κινητά είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένους ήχους κλήσης. Πέρασαν εκείνες οι μέρες που επισκεπτόμασταν διαφορετικούς ιστότοπους για να κατεβάσουμε ήχους κλήσης. Αυτές τις μέρες, η εύρεση προσαρμοσμένων ήχων κλήσης είναι εύκολη.

Πολλές εφαρμογές Android στο Google Play Store μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λάβετε δωρεάν ήχους κλήσης. Με τις εφαρμογές ήχου κλήσης για Android, μπορείτε να λαμβάνετε ήχους ειδοποιήσεων, ήχους ειδοποίησης, ήχους κλήσης κ.λπ.

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Ήχοι ύπνου για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ήχου κλήσης για Android

Έτσι, αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές ήχου κλήσης Android, έχετε φτάσει στη σωστή ιστοσελίδα. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ήχου κλήσης για smartphone Android.

1. Zedge

 

Μάντεψε? Το Zedge είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android στο Google Play Store. Με το Zedge, μπορείτε να κατεβάσετε ήχους κλήσης, ήχους ειδοποιήσεων, ήχους αφύπνισης, ταπετσαρίες κ.λπ.

Πώς να δημιουργήσετε σύνδεσμο κλήσης WhatsApp (ήχος και βίντεο)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η διεπαφή χρήστη του Zedge είναι αρκετά μοναδική και καλά οργανωμένη και είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ήχου κλήσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android.

2. Ήχοι κλήσης και ταπετσαρίες MTP

 

Όπως λέει το όνομα της εφαρμογής, το MTP Ringtones and Wallpapers είναι μια εφαρμογή που προορίζεται για ήχους κλήσης και ταπετσαρίες. Αν μιλάμε για ήχους κλήσης, οι ήχοι κλήσης και ταπετσαρίες MTP παρέχουν στους χρήστες μια μεγάλη γκάμα ήχων κλήσης, ήχους συναγερμού, ήχους ειδοποιήσεων κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι ήχοι κλήσης και ταπετσαρίες MTP παρέχουν επίσης στους χρήστες υψηλής ποιότητας και ζωντανές ταπετσαρίες.

3. Audiko

 

Είναι ταυτόχρονα μια εφαρμογή ήχου κλήσης και ένας δημιουργός ήχων κλήσης. Στο Audiko, μπορείτε να επιλέξετε έναν δωρεάν ήχο κλήσης ή να δημιουργήσετε έναν.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για το iPhone 2022 (Νέες εφαρμογές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Audiko επιτρέπει στους χρήστες να κόβουν, να περικόπτουν και να συνδυάζουν μέρη τραγουδιού για να δημιουργήσουν έναν ήχο κλήσης. Όχι μόνο αυτό, αλλά η Audiko παρέχει επίσης στους χρήστες ήχους συναγερμού, ήχους ειδοποιήσεων κ.λπ.

4. Νέοι ήχοι κλήσης

 

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το New Ringtones παρέχει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα νέων ήχων κλήσης για να επιλέξουν. Μάντεψε? Οι ήχοι κλήσης που θα βρείτε στους Νέους ήχους κλήσης είναι προσεκτικά επιλεγμένοι και θα δείτε πολλά ρεμίξ μουσικής, ήχους ζώων, αστείους ήχους κλήσης, παιδικούς ήχους κλήσης κ.λπ.

5. Δημοφιλείς ήχοι κλήσης

 

Αν ψάχνετε για κάποιους δημοφιλείς ήχους κλήσης για το smartphone Android σας, οι Δημοφιλείς ήχοι κλήσης μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Οι ήχοι κλήσης επιλέγονται προσεκτικά, καλύπτοντας πολλές κατηγορίες ringtones όπως hip-hop, dance, rap, Bollywood, animals κ.λπ. Αυτήν τη στιγμή, η εφαρμογή προσφέρει περισσότερους από 1000 δωρεάν ήχους κλήσης.

6. Z Ήχοι κλήσης

 

Λοιπόν, αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android από την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν ήχους κλήσης, ειδοποιήσεις και ήχους συναγερμού, τότε το Z Ringtones μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένους ήχους ειδοποιήσεων για συνομιλίες στο Telegram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα Z Ringtones έρχονται με εξαιρετική διεπαφή και είναι εντελώς δωρεάν χωρίς αγορές εντός εφαρμογής. Επιπλέον, θα βρείτε πολλούς ήχους κλήσης υψηλής ποιότητας στην εφαρμογή, τους οποίους μπορείτε να ορίσετε απευθείας ως ήχο κλήσης του τηλεφώνου σας.

7. Ήχοι κλήσης για κινητά

 

Είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android στη λίστα, η οποία παρέχει στους χρήστες μια μεγάλη γκάμα από τους πιο πρόσφατους ήχους κλήσης MP3. Το υπέροχο με τους ήχους κλήσης για κινητά είναι η καθαρή και καλά οργανωμένη διεπαφή τους.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή οργανώνει επίσης ήχους κλήσης σύμφωνα με τις κατηγορίες τους. Μπορείτε να κάνετε λήψη δημοφιλών ήχων κλήσης από ήχους κλήσης για κινητά, όπως ήχους iPhone, ήχους φόντου Nokia κ.λπ.

8. Ήχοι κλήσης τηλεφώνου

 

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά εφαρμογή Android για λήψη, ήχους κλήσης και ήχο ειδοποίησης SMS, τότε οι Ήχοι κλήσης τηλεφώνου μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Το Phone Ringtones έχει μια τεράστια συλλογή από δροσερούς ήχους κλήσης για να κάνει το τηλέφωνό σας να επικοινωνεί καλύτερα.

Όχι μόνο οι ήχοι κλήσης, αλλά οι ήχοι κλήσης τηλεφώνου έχουν επίσης πολλές ειδοποιήσεις SMS και ήχους συναγερμού.

9. MP3 Cutter και Ringtone Maker

 

Το MP3 Cutter and Ringtone Maker είναι μια εφαρμογή κοπής MP3 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για περικοπή, συγχώνευση και μίξη μουσικών κομματιών. Εάν θέλετε οποιοδήποτε τραγούδι να οριστεί ως ήχος κλήσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να κόψετε τα μέρη ήχου.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το MP3 Cutter και το Ringtone Maker σάς επιτρέπουν ακόμη και να προσθέτετε εφέ στο επεξεργασμένο τραγούδι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να εφαρμόσετε το εφέ fade-in και fade-out, να εξάγετε αρχεία ήχου σε διαφορετικές μορφές και πολλά άλλα.

10. Ήχοι κλήσης MobCup

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή Android για να βρείτε και να κατεβάσετε χιλιάδες ήχους κλήσης υψηλής ποιότητας, ήχους ειδοποιήσεων, ήχους ειδοποίησης κ.λπ., από τη συσκευή σας.

Συνολικά, το MobCup Ringtones είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ήχου κλήσης για Android. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αναζητάτε ήχους κλήσης βάσει κατηγοριών. Σχεδόν όλοι οι ήχοι κλήσης στην εφαρμογή ήταν διαθέσιμοι σε υψηλή ποιότητα.

Έτσι, αυτές είναι η καλύτερη εφαρμογή ήχου κλήσης Android που μπορείτε να εξετάσετε. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές όπως αυτές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top