10 καλύτερες εφαρμογές αναλυτή αποθήκευσης για Android το 2022

Τα τελευταία χρόνια, το Android έχει γίνει το πιο κυρίαρχο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Τώρα σιγά σιγά αντικαθιστά την ανάγκη για προσωπικό υπολογιστή. Το υπέροχο με το λειτουργικό σύστημα Android είναι ότι διαθέτει ένα τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών και μπορείτε να βρείτε εφαρμογές για κάθε διαφορετικό σκοπό στο Play Store.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει έλλειψη εφαρμογών για Android, καταλήγουμε να εγκαθιστούμε όλο και περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια στα smartphone μας. Επίσης, αποθηκεύουμε πολλές φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα κ.λπ., στα smartphone μας. Αυτά τα πράγματα οδηγούν σε περισσότερη χρήση αποθηκευτικού χώρου, σκοτώνοντας τελικά την απόδοση του τηλεφώνου.

Ηλεκτρική Σκούπα Υγρών/Στερεών, 1400W. LIFE CleanMaster(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10 καλύτερες εφαρμογές αναλυτή αποθήκευσης για Android

Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε εφαρμογές αναλυτών αποθήκευσης για Android. Με τις εφαρμογές ανάλυσης αποθήκευσης για Android , μπορείτε να αναλύσετε γρήγορα τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για τη διαχείριση του χώρου αποθήκευσης του Android σας.

1. Droid Optimizer

 

Εάν το smartphone σας καθυστερεί πολύ και αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με την μπαταρία κατά τη χρήση της συσκευής σας, πρέπει να εγκαταστήσετε το Droid Optimizer.

Το Droid Optimizer ισχυρίζεται ότι ενισχύει την απόδοση του smartphone Android και ελευθερώνει χώρο στη μνήμη με ένα άγγιγμα.

Με το Droid Optimizer, μπορείτε να επιταχύνετε, να καθαρίσετε και να βελτιστοποιήσετε τη συσκευή σας για καλύτερη απόδοση.

Μπορείτε να τερματίσετε εφαρμογές προσκηνίου/παρασκηνίου, να αδειάσετε την προσωρινή μνήμη συστήματος και εφαρμογών, να βρείτε και να διαγράψετε ανεπιθύμητα αρχεία, να βελτιστοποιήσετε εφαρμογές για να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και πολλά άλλα.

2. Super Toolbox

 

Το Super Toolbox είναι μια εφαρμογή Android που καθαρίζει ανεπιθύμητα αρχεία και απελευθερώνει τη μνήμη. Αν και δεν διαθέτει αποκλειστική δυνατότητα διαχείρισης αποθηκευτικού χώρου, προσφέρει μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για την εύρεση αρχείων που καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χώρου.

Μπορείτε επίσης να αναλύσετε τον χώρο που χρησιμοποιούν οι εφαρμογές. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Super Toolbox επιτρέπει ακόμη και τον καθαρισμό ανεπιθύμητων αρχείων, διπλότυπων και πολλά άλλα.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Super Toolbox διαθέτει επίσης μια δυνατότητα προστασίας WiFi που εμποδίζει τη σύνδεση της συσκευής σας σε επικίνδυνο δημόσιο wifi ή hotspot. Συνολικά, το Super Toolbox είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ανάλυσης αποθήκευσης για Android.

3. Εργαλειοθήκη 3C All-in-One

 

Το 3C All-in-One Toolbox μοιάζει πολύ με την εφαρμογή Droid Optimizer που παραθέσαμε παραπάνω. Η εφαρμογή συνδυάζει πολλές δυνατότητες σε ένα μόνο πακέτο, όπως το Droid Optimizer.

Με το 3C All-in-One Toolbox, έχετε έναν αναλυτή αποθήκευσης, έναν διαχειριστή συσκευών, έναν διαχειριστή αρχείων, έναν διαχειριστή εφαρμογών, έναν διαχειριστή δικτύου και εργασιών και πολλά άλλα.

Εξ. σκληρός δίσκος Western Digital My Passport Go SSD 500GΒ USB 3.0 Κίτρινο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το βοηθητικό πρόγραμμα διαχείρισης εφαρμογών και αρχείων του 3C All-in-One Toolbox παρέχει μια λεπτομερή εικόνα για το τι καταναλώνει τον αποθηκευτικό σας χώρο. Μπορείτε να βρείτε εύκολα εφαρμογές με βάση τη χρήση του αποθηκευτικού τους χώρου, αρχεία με βάση το μέγεθός τους και πολλά άλλα.

4. Αρχεία από την Google

 

Λοιπόν, είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές διαχείρισης αποθήκευσης για smartphone Android. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ελευθερώσετε γρήγορα χώρο.

Η εφαρμογή μπορεί να καθαρίσει ανεπιθύμητα αρχεία, αρχεία προσωρινής μνήμης, εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται, διπλότυπα αρχεία κ.λπ., από το Smartphone σας. Η εφαρμογή προτείνει έξυπνα αρχεία για διαγραφή προτού εξαντληθεί ο χώρος.

5. CCleaner

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή για να επιταχύνετε το τηλέφωνό σας και να καθαρίσετε τα σκουπίδια με ασφάλεια, πρέπει να δοκιμάσετε το CCleaner.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής, τους φακέλους λήψης, το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, το περιεχόμενο του προχείρου, τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται, τα διπλά αρχεία κ.λπ.

Έχει επίσης έναν αναλυτή αποθήκευσης που αναλύει και βελτιστοποιεί τον αποθηκευτικό σας χώρο σε χρόνο μηδέν.

6. Αναλυτής αποθήκευσης & χρήση δίσκου

 

Λοιπόν, είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή ανάλυσης αποθήκευσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Η εφαρμογή έχει ένα αρκετά καθαρό περιβάλλον χρήστη που κάνει την εφαρμογή πολύ εύκολη στη χρήση.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το Storage Analyzer & Disk Usage προβάλλει όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.

Για να διαχειριστείτε τα αρχεία σας, μπορείτε να τα ταξινομήσετε κατά κατηγορία, μέγεθος αρχείου ή ημερομηνία. Εκτός από την ανάλυση και τη διαχείριση αρχείων που είναι αποθηκευμένα στο Android, το Storage Analyzer & Disk Usage μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο cloud storage.

7. SD Maid  SD

 

Είναι μια από τις πιο προηγμένες εφαρμογές βελτιστοποίησης τηλεφώνου στο Google Play Store. Η εφαρμογή σάς βοηθά να διατηρείτε τη συσκευή σας καθαρή και τακτοποιημένη.

Το καλό με το SD Maid είναι ότι προσφέρει μια συλλογή εργαλείων για τη διαχείριση εφαρμογών και αρχείων. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να αφαιρέσετε περιττά αρχεία, να απεγκαταστήσετε αχρησιμοποίητες εφαρμογές, να καθαρίσετε ανεπιθύμητα αρχεία, να καθαρίσετε διπλά αρχεία, να βελτιστοποιήσετε τις βάσεις δεδομένων κ.λπ.

8. Clean my Phone

 

Το Clean my Phone είναι μια εφαρμογή καθαρισμού ανεπιθύμητων για Android που μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε ανεπιθύμητα αρχεία και να ελευθερώσετε αποθηκευτικό χώρο.

Το καλό είναι ότι το Clean my Phone σαρώνει αυτόματα και σας ενημερώνει για τα διπλά αρχεία, τα μεγάλα αρχεία, τους άδειους φακέλους, τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται κ.λπ.

Παρέχει επίσης μια άμεση επιλογή για να διαγράψετε αυτά τα άχρηστα αρχεία για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε το Clean my Phone για να διαχειριστείτε εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας. Ο διαχειριστής Apk του Clean my Phone σάς επιτρέπει να βρίσκετε και να απεγκαθιστάτε προβληματικές εφαρμογές με εύκολα βήματα.

9. Αποθηκευτικός Χώρος

 

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά και αποτελεσματική εφαρμογή αναλυτή αποθήκευσης για Android, πρέπει να δοκιμάσετε το Storage Space.

Παρέχει μια απλή επισκόπηση του αποθηκευτικού σας χώρου και δείχνει πόση μνήμη είναι διαθέσιμη για τις εφαρμογές και τα αρχεία σας. Επίσης, σαρώνει και σας ενημερώνει για αχρησιμοποίητες εφαρμογές, μεγάλα αρχεία κ.λπ.

10. Εργαλειοθήκη Όλα σε Ένα

 

Αυτό είναι λίγο διαφορετικό σε σύγκριση με όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια σουίτα που προσφέρει διάφορα εργαλεία για να βοηθήσει το Android σας να λειτουργεί όσο καλύτερα μπορεί.

Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων όπως σκουπίδια καθαρισμού, γόμα ιστορικού, ενισχυτή ταχύτητας, αναλυτή αποθήκευσης, ψυγείο CPU κ.λπ.

Έτσι, αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εφαρμογές βελτιστοποίησης αποθήκευσης για Android που είναι διαθέσιμες στο Play Store. Αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να αναλύσετε και να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης. 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian