10 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων iOS για αποκλεισμό ενοχλητικών κλήσεων στο iPhone

Το υπέροχο με το iPhone είναι ότι συνοδεύεται από έναν ενσωματωμένο αποκλεισμό κλήσεων. Το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αποκλεισμού κλήσεων του iPhone είναι αρκετά ικανό να αποκλείει κλήσεις. Ωστόσο, δεν διαθέτει λίγες δυνατότητες και δεν είναι τόσο προηγμένο σε σύγκριση με ορισμένες εφαρμογές τρίτων όπως το Truecaller και άλλες.

Πώς να αποκλείσετε ιστότοπους στο Android μέσω Digital Wellbeing(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μια εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων τρίτου μέρους για iOS θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε κλήσεις τηλεμάρκετινγκ, κλήσεις απάτης και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, να αποκλείσετε άγνωστους καλούντες κ.λπ. Από τώρα, υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων διαθέσιμες στην εφαρμογή iOS κατάστημα, τα οποία είναι πολύ καλύτερα από τα προεπιλεγμένα.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων iOS για τον αποκλεισμό ενοχλητικών κλήσεων στο iPhone

Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να παραθέσουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων για iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Επομένως, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων iPhone .

1. Αριθμός εννέα

 

Το Nomorobo είναι μια εφαρμογή iOS που σας βοηθά να αποκλείετε όλες τις ενοχλητικές αυτοματοποιημένες κλήσεις, τις κλήσεις τηλεμάρκετινγκ και τα ανεπιθύμητα μηνύματα κειμένου. Η εφαρμογή διατηρεί μια βάση δεδομένων που περιέχει πάνω από 3.200.000 αυτοματοποιούς, τηλεαγορές και ανεπιθύμητους καλούντες.

Truecaller στο Android Πώς να προγραμματίσετε μηνύματα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρησιμοποιεί τη βάση δεδομένων του για να ανιχνεύει spam κλήσεις στο iPhone σας και να τις αποκλείει. Εκτός από τον αποκλεισμό κλήσεων, το Nomorobo μπορεί επίσης να σας παρέχει προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα κειμένου. Συνολικά, το Nomorobo είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων για iOS.

2. TrapCall

 

Το TrapCall είναι μια από τις καλύτερες και πιο μοναδικές εφαρμογές που μπορείτε να έχετε σε ένα iPhone. Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι σας προστατεύει από παρενοχλητικές ή απειλητικές κλήσεις. Το κάνει αποκαλύπτοντας την ταυτότητα κλήσης των ατόμων που κρύβουν τον αριθμό τους.

Ενώ είναι μια εφαρμογή αναγνώρισης καλούντων, έχει επίσης έναν αποκλεισμό κλήσεων. Μπορείτε να προσθέσετε μη αυτόματα αριθμούς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στη λίστα αποκλεισμού ή να αφήσετε την εφαρμογή να εντοπίζει και να αποκλείει αυτόματα κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για εσάς.

3. TrueCaller

Το TrueCaller, η καλύτερη εφαρμογή αναγνώρισης καλούντων για Android, είναι επίσης διαθέσιμη για χρήστες iOS. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές αναγνώρισης καλούντων, το TrueCaller είναι πιο ικανό.

Εκατομμύρια χρήστες το χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή και χρησιμοποιεί τη λίστα ανεπιθύμητων μηνυμάτων που βασίζεται στην κοινότητα για να αναγνωρίζει και να αποκλείει κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Μπορείτε να ρυθμίσετε το TrueCaller ώστε να αποκλείει αυτόματα προκαθορισμένους αριθμούς ή να ρυθμίσετε την εφαρμογή να αποκλείει όλες τις ανεπιθύμητες κλήσεις.

4. RoboKiller

Λοιπόν, το RoboKiller είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή TrueCaller που αναφέρεται παραπάνω. Χρησιμοποιεί την παγκόσμια βάση δεδομένων με 1,4 δισεκατομμύρια αναλυμένες κλήσεις για να σας προστατεύσει από γνωστές τηλεφωνικές απάτες. Η πιο πρόσφατη έκδοση του RoboKiller σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη δυνατότητα αποκλεισμού κλήσεων.

Τα ρολόγια Samsung Galaxy ενδέχεται να υποστηρίζουν σύντομα κλήσεις WhatsApp(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για παράδειγμα, μπορείτε τώρα να ελέγξετε πόσο επιθετικό θα πρέπει να είναι το RoboKiller όταν αποκλείετε ανεπιθύμητους ή άγνωστους αριθμούς τηλεφώνου. Εκτός από τον αποκλεισμό κλήσεων, το RoboKiller μπορεί να αποκλείσει ακόμη και ανεπιθύμητα μηνύματα.

5. Hiya Αναγνωριστικό και Αποκλεισμός καλούντος

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Hiya εξακολουθεί να είναι ένας αποτελεσματικός αποκλεισμός τηλεφωνικών κλήσεων ανεπιθύμητων μηνυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας.

Το καλό είναι ότι το Hiya Caller ID αναγνωρίζει και αποκλείει αυτόματα τις εισερχόμενες κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Εκτός από αυτό, σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη λίστα αποκλεισμού για αυτόματη απόρριψη κλήσεων.

6. Mr. Number Call Block & Lookup

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που βασίζεται στην κοινότητα, τότε το Mr. Number Call Block & Lookup μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μάντεψε? Το Mr. Number Call Block & Lookup είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς διαθέσιμες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων iOS.

Πώς να κρύψετε την τελευταία εμφάνιση στο Truecaller για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή είναι γνωστή για τη γρήγορη αντίστροφη αναζήτηση και καθοδηγείται από τα ίδια τα μέλη της κοινότητας

7. Whoscall – Αναγνώριση κλήσης και αποκλεισμός

Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο κατάστημα εφαρμογών iOS και διαθέτει πολλές συναρπαστικές λειτουργίες. Ακριβώς όπως το Truecaller, το Whoscall προσδιορίζει επίσης άγνωστες κλήσεις. Έτσι, θα ξέρετε ποιος σας καλεί πριν λάβετε την κλήση.

Εκτός από όλα αυτά, το Whoscall – Caller ID & Block είναι γνωστό για τις δυνατότητες αποκλεισμού κλήσεων. Μπορείτε να προγραμματίσετε τον αποκλεισμό οποιουδήποτε αριθμού και να απολαύσετε τον αδιάκοπο χρόνο ποιότητας.

8. YouMail

Αυτή η εφαρμογή iPhone σάς βοηθά να χειρίζεστε καλύτερα τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, ενώ σας προστατεύει από ανεπιθύμητα μηνύματα και αυτοματοποιημένες κλήσεις. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές αναγνώρισης κλήσης, το YouMail είναι λίγο διαφορετικό.

Η εφαρμογή έχει κερδίσει πάνω από εκατό βραβεία για τις μοναδικές δυνατότητες προστασίας του φωνητικού ταχυδρομείου και των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Το καλύτερο πράγμα για το YouMail είναι ότι μπορεί να αποκλείσει αυτόματα τις αυτοματοποιημένες κλήσεις και τους τηλεπωλητές παίζοντας τους έναν χαιρετισμό “Αριθμός εκτός υπηρεσίας”.

9. Έλεγχος κλήσεων

Το Call Control είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων στο κατάστημα εφαρμογών iOS. Η εφαρμογή διαθέτει μια τεχνολογία έξυπνου αποκλεισμού για να ανιχνεύει και να εμποδίζει τους spammers, τους τηλεπωλητές και τους αυτοκινητιστές να σας καλούν. Η εφαρμογή έρχεται με μια εξαιρετική διεπαφή, δίνοντας στους χρήστες περισσότερο έλεγχο στις κλήσεις.

10. WideProtect Spam Call Blocker

 

Το WideProtect Spam Call Blocker είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή για τον αποκλεισμό ενοχλητικών κλήσεων στο iPhone σας. Εμποδίζει τους spammers να χρησιμοποιούν την τεχνική Spoofing Neighbor ορίζοντας προθέματα αριθμών παρόμοια με τον αριθμό σας.

Το WideProtect Spam Call Blocker σάς επιτρέπει να αποκλείετε όσους καλούν ανεπιθύμητα μηνύματα χρησιμοποιώντας προθέματα αριθμού τηλεφώνου. Εκτός από αυτό, το WideProtect Spam Call Blocker μπορεί να αποκλείσει ακόμη και SMS και MMS.

Έτσι, αυτές είναι η καλύτερη εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων για iPhone που θα θέλατε να έχετε. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν πιστεύετε ότι η λίστα λείπει κάποια βασική εφαρμογή, αφήστε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5050

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d