10 καλύτερες εφαρμογές απώλειας βάρους για το Android σας το 2022

Επειδή είμαστε τόσο απασχολημένοι με τα καθημερινά μας προγράμματα, συνήθως αμελούμε να φροντίζουμε σωστά την υγεία μας. Οι γιατροί συνιστούν ότι η άσκηση, η σωστή διατροφή και η παρακολούθηση της πρόσληψης θερμίδων είναι οι τρεις καλύτεροι τρόποι για να χάσετε βάρος. Ωστόσο, είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς όλα αυτά ταυτόχρονα.

Ευτυχώς, μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε το πρόγραμμα υγείας σας. Εάν θέλετε να διαχειρίζεστε πιο αποτελεσματικά τα προγράμματα υγείας σας, αυτές οι εφαρμογές διαχείρισης υγείας μπορούν να κάνουν θαύματα.

10 καλύτερες εφαρμογές Android για το 2022 που δεν πρέπει να χάσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές απώλειας βάρους για το Android σας

Παρακάτω, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές απώλειας βάρους Android που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε υπέρβαρο άτομο.

1. Walking App

 

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή εάν δεν θέλετε να κάνετε βαριές προπονήσεις για να χάσετε βάρος. Το Walking App είναι μια εφαρμογή Android που φέρνει σχέδια γυμναστικής σχεδιασμένα για απώλεια βάρους. Η εφαρμογή σάς δείχνει ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης που περιλαμβάνει ασκήσεις πεζοπορίας και μεθόδους επιτάχυνσης.

EΞΥΠΝΗ ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ για άνδρες – Micro Touch Max Hair Trimmer(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από την εξερεύνηση του προγράμματος προπόνησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Walking για να παρακολουθείτε τις συνήθειές σας στο περπάτημα, την απόσταση, το τρέξιμο και πολλά άλλα. Συνολικά, το Walking App είναι μια εξαιρετική εφαρμογή απώλειας βάρους που δεν πρέπει να χάσετε.

2. HealthifyMe

 

Το HealthifyMe είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Δεν είναι μια εφαρμογή άσκησης ή προπόνησης. είναι μια εφαρμογή γυμναστικής που παρέχει προγράμματα δίαιτας απώλειας βάρους.

Με το HealthifyMe, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για να χάσετε βάρος γρήγορα. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόσληψη θερμίδων σας, να παρακολουθείτε τα δεδομένα υγείας σας με μια αριθμομηχανή διατροφής και πολλά άλλα.

Διαθέτει επίσης ένα τμήμα προπόνησης που παρέχει βίντεο προπόνησης για άνδρες και γυναίκες. Έχει επίσης πρακτικές αναπνοής, ασκήσεις διατάσεων και πολλά άλλα.

3. Καναπές έως 5Κ

 

Το Couch to 5K είναι μια κορυφαία και χρήσιμη εφαρμογή απώλειας βάρους που διατίθεται στο Google Play Store. Ο απώτερος στόχος του Couch to 5K είναι να σας κάνει να τρέξετε. Ωστόσο, το κάνει σε βήματα, χρειάζονται περίπου εννέα εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

10 καλύτερες εφαρμογές για τη διάγνωση της υγείας της συσκευής Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή παρέχει επίσης μερικές λειτουργίες προπόνησης, όπως μηδέν έως 10k, πέντε έως 10k, κ.λπ. Έτσι, ανάλογα με το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης, μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία και να ξεκινήσετε την προπόνηση.

4. Εφαρμογή απώλειας βάρους για άνδρες

 

Είναι μια εφαρμογή γυμναστικής για Android, ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες που αναζητούν τρόπους να χάσουν βάρος στο σπίτι. Μάντεψε? Η εφαρμογή Lose Weight for Men προσφέρει πολλές αποτελεσματικές προπονήσεις για την καύση λίπους για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα.

Η εφαρμογή Lose Weight for Men σας προσφέρει 3 επίπεδα δυσκολίας για να ξεκινήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε αρχάριους, ενδιάμεσους και προχωρημένους τρόπους για να εξερευνήσετε τις ασκήσεις.

5. Runtastic Running & Fitness

 

Το Runtastic – Run Tracker είναι μια φανταστική εφαρμογή παρακολούθησης τρεξίματος για Android. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόσταση, το χρόνο, την ταχύτητα, το υψόμετρο, τις θερμίδες που καίγονται και μερικά άλλα στατιστικά στοιχεία μέσω του smartphone σας.

 

Χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη υπηρεσία GPS του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί τις δραστηριότητες γυμναστικής σας και παρέχει όλα τα στατιστικά στοιχεία σε ένα μέρος.

6. Yoga-Go

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε πόσο χρήσιμη είναι η Yoga για τη βελτίωση της συνολικής μας υγείας. Το Yoga-Go έχει λύσεις για όλα τα προβλήματα του μυαλού και του σώματός σας. Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, να κοιμηθείτε καλύτερα, να αποκτήσετε κοιλιακούς έξι πακέτα και να ενισχύσετε την ενέργεια.

Είναι μια πολύ αποτελεσματική εφαρμογή απώλειας βάρους που συνδυάζει προσαρμοσμένα προγράμματα φυσικής κατάστασης και απώλειας βάρους που λειτουργούν.

7. MyFitnessPal

 

Το MyFitnessPal είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, να τονωθείτε και να γίνετε υγιείς. Αυτή η εφαρμογή μετρητή θερμίδων σάς βοηθά να παρακολουθείτε την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων σας.

Επίσης, μπορεί να παρακολουθεί άλλα θρεπτικά συστατικά, χοληστερόλη, βιταμίνες, ζάχαρη, φυτικές ίνες και πολλά άλλα.

8. MyPlate Calorie Tracker

 

Το MyPlate Calorie Tracker από το LiveStrong.com φαίνεται να είναι η πιο φιλική προς τον χρήστη επιλογή για γρήγορη απώλεια βάρους. Αυτή είναι πολύ παρόμοια με την εφαρμογή MyFitnessPal που αναφέρεται παραπάνω. Το MyPlate Calorie Tracker διαθέτει μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων τροφίμων με περισσότερα από 2 εκατομμύρια είδη.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη βάση δεδομένων για να προσδιορίσετε ποιες τροφές τρώτε περιέχουν τις περισσότερες θερμίδες. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την πρόσληψη νερού, να δημιουργείτε προσαρμοσμένους στόχους και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με αυτήν την εφαρμογή.

9. Yoga Daily Fitness

 

Τα τελευταία χρόνια, η γιόγκα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Ξέρεις γιατί? Είναι επειδή λειτουργεί! Το Yoga Daily Fitness είναι μια εφαρμογή που είναι αφιερωμένη μόνο σε θέσεις γιόγκα.

Το Yoga Daily Fitness έχει πολλές θέσεις γιόγκα για απώλεια βάρους, οι οποίες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Yoga Daily Fitness επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα γιόγκα.

10. BetterMe

 

Δεν έχει σημασία αν είστε αρχάριος ή επαγγελματίας. Η BetterMe σας κάλυπτε με διάφορα σετ ασκήσεων για συνεδρίες στο σπίτι ή στο γυμναστήριο.

Το BetterMe είναι μια εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης που σας παρέχει πλήρως προσαρμοσμένα σχέδια απώλειας βάρους. Εκτός από τις ασκήσεις, σας προσφέρει και εύκολα προγράμματα γευμάτων.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android για απώλεια βάρους. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που έχουμε μοιραστεί είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και είναι δωρεάν για λήψη. διαβασατε τις 10 καλύτερες εφαρμογές απώλειας βάρους για το Android σας το 2022

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4535

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: