10 καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Android

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε wallpapers, εφαρμογές εκκίνησης, πακέτα εικονιδίων κ.λπ., για να προσαρμόσετε τη διεπαφή χρήστη στο Android. Από όλα αυτά, η αλλαγή της ταπετσαρίας για προσαρμογή φαίνεται να είναι η εύκολη επιλογή.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές ταπετσαριών Android διαθέσιμες για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές ταπετσαρίας για λήψη ταπετσαριών αρχικής/οθόνης κλειδώματος. Δεν θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να ρυθμίσετε τις ταπετσαρίες να αλλάζουν αυτόματα; Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη και να αλλάζετε την ταπετσαρία κάθε δεύτερη μέρα με μη αυτόματο τρόπο.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για το iPhone 2022 (Νέες εφαρμογές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Android

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εφαρμογές για Android που αλλάζουν αυτόματα τις ταπετσαρίες. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας του Android . Ας τσεκάρουμε.

1. Ταπετσαρίες Google

 

Οι ταπετσαρίες από την Google είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Η εφαρμογή είναι μικρή, αλλά έχει μια αξιοπρεπή επιλογή ταπετσαριών.

Το καλό με το Google Wallpapers είναι ότι σας επιτρέπει να ορίσετε διαφορετικές ταπετσαρίες για την οθόνη κλειδώματος και την αρχική οθόνη. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Google Wallpapers να αλλάζει αυτόματα τις ταπετσαρίες της συσκευής.

2. Zedge

 

Το Zedge δεν είναι μια εφαρμογή ταπετσαρίας. Είναι ένα κατάστημα εφαρμογών όπου μπορείτε να κατεβάσετε wallpapers, ζωντανές ταπετσαρίες, ήχους κλήσης, ειδοποιήσεις, παιχνίδια κ.λπ. Αν μιλάμε για wallpapers, το Zedge προσφέρει εκατομμύρια wallpapers δωρεάν.

Η εφαρμογή έλαβε επίσης μια λειτουργία που αλλάζει αυτόματα τις ταπετσαρίες. Μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να αλλάζει ταπετσαρία κάθε ώρα, κάθε 12 ώρες ή κάθε μέρα.

3. Καθημερινή αλλαγή ταπετσαρίας

 

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Everyday Wallpaper Changer είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας που διατίθεται στο Play Store. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές ταπετσαρίας, το Everyday Wallpaper Changer είναι αρκετά γρήγορο και απλό στη χρήση.

Προσφέρει πολλές όμορφες ταπετσαρίες HD και υπόβαθρα. Μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να αλλάζει ταπετσαρίες κάθε δεύτερη μέρα.

4. Ζωντανή ταπετσαρία Muzei

 

Το Muzei Live Wallpaper ανανεώνει την αρχική σας οθόνη καθημερινά με διάσημα έργα τέχνης. Το υπέροχο με το Muzei Live Wallpaper είναι ότι κάνει τη ζωντανή ταπετσαρία να υποχωρεί στο παρασκήνιο, θολώνοντας και θολώνοντας τα έργα τέχνης για να κρατούν τα εικονίδια και τα γραφικά στοιχεία σας στο προσκήνιο. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Muzei Live Wallpaper να χρησιμοποιεί ταπετσαρίες που είναι αποθηκευμένες στη συλλογή του τηλεφώνου σας.

5. Αλλαγή ταπετσαρίας

 

Είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να αλλάξετε τις ταπετσαρίες με ένα μόνο πάτημα. Η εφαρμογή αλλαγής ταπετσαρίας έχει μια αξιοπρεπή συλλογή από ταπετσαρίες και σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ένα χρονόμετρο για να αλλάζει αυτόματα την ταπετσαρία σας σε μια καθορισμένη ώρα.

Η εφαρμογή είναι επίσης βελτιστοποιημένη για διάρκεια ζωής και απόδοση μπαταρίας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις ταπετσαρίες σας στην εφαρμογή για αλλαγή σε μια καθορισμένη ώρα. Προσφέρει επίσης άλλες δυνατότητες ταπετσαρίας, όπως ρύθμιση θέσης, μεγέθους εικόνας κ.λπ.

6. Αυτόματη αλλαγή ταπετσαρίας

 

Αν και δεν είναι διάσημο, το Auto Change Wallpaper εξακολουθεί να είναι η καλύτερη εφαρμογή αλλαγής ταπετσαρίας που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Android. Το Auto Change Wallpaper είναι παρόμοιο με το Wallpaper Changer από τη Sociu που αναφέρεται παραπάνω. Δεν φιλοξενεί καμία ταπετσαρία από μόνη της.

Αντίθετα, σας επιτρέπει να προσθέτετε απεριόριστες εικόνες από τη συλλογή του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτήν την εφαρμογή ώστε να αλλάζει αυτόματα την ταπετσαρία κάθε φορά που κλειδώνετε/ξεκλειδώνετε την οθόνη του τηλεφώνου σας, να ενεργοποιήσετε το διπλό πάτημα για να αλλάξετε τη λειτουργία ταπετσαρίας και πολλά άλλα.

7. Αυτόματη αλλαγή ταπετσαρίας – Καθημερινή αλλαγή φόντου

 

Αυτόματη αλλαγή ταπετσαρίας – Η καθημερινή αλλαγή φόντου σάς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μοναδικών και όμορφων ταπετσαριών.

Η εφαρμογή σάς παρέχει ταπετσαρίες και σας επιτρέπει να ορίσετε τη χρονική συχνότητα αλλαγής των ταπετσαριών. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την ταπετσαρία της εφαρμογής είτε να προσθέσετε τις εικόνες σας από τη Συλλογή.

8. Changer – Διαχειριστής ταπετσαριών

 

Λοιπόν, το Changer είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Έχει το κατάστημα εφαρμογών του από όπου μπορείτε να κατεβάσετε δυναμικές ταπετσαρίες. Οι ταπετσαρίες προορίζονταν να αλλάζουν αυτόματα με βάση τον τρέχοντα καιρό, την τοποθεσία, την ώρα ή το WiFi.

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες της Γκαλερί σας με αυτήν την εφαρμογή. Μπορεί ακόμη και να τραβήξει ταπετσαρίες από δημοφιλείς ιστότοπους εικόνων στοκ, όπως το Pixabay και το Unsplash.

9. Walldrobe

 

Το Walldrobe είναι μια από τις καλύτερες και πιο μοναδικές εφαρμογές ταπετσαρίας που μπορείτε να έχετε στη συσκευή σας Android. Το Unsplash τροφοδοτεί την εφαρμογή και φέρνει ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας στο τηλέφωνό σας.

Οι περισσότερες από τις ταπετσαρίες που ήταν διαθέσιμες στο Walldrobe ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Αν και δεν είναι αυτόματη αλλαγή ταπετσαρίας, φέρνει ένα γραφικό στοιχείο που σας επιτρέπει να αλλάζετε ταπετσαρίες με ένα μόνο πάτημα.

10. Wallpaper Wallpapers

 

Το Tapet Wallpapers είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή ταπετσαρίας για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Το καλό με το Tapet Wallpapers είναι ότι δημιουργεί αυτόματα ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας για το smartphone σας.

Από προεπιλογή, το Tapet Wallpapers αλλάζει καθημερινά τις ταπετσαρίες του σπιτιού και της οθόνης κλειδώματος. Και μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε την εφαρμογή να αλλάζει ταπετσαρίες ανά ώρα ή σε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας. Συνολικά, το Tapet Wallpapers είναι μια εξαιρετική αυτόματη αλλαγή ταπετσαρίας που δεν πρέπει να χάσετε.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Android. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το smartphone Android με αυτές τις εφαρμογές ταπετσαρίας.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4962

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: