10 καλύτερες εφαρμογές Cartoon Avatar Maker για Android το 2022

Ένα avatar κινουμένων σχεδίων του εαυτού σας είναι πολύ απαραίτητο στις μέρες μας, ειδικά στο διαδίκτυο. Ρίξτε μια σύντομη ματιά στη λίστα των φίλων σας στο Facebook. θα βρείτε ανθρώπους που κρύβουν την ταυτότητά τους πίσω από ένα avatar κινουμένων σχεδίων. Όπως το Facebook, τα είδωλα κινουμένων σχεδίων είναι η τελευταία τάση σε κάθε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Instagram, Twitter, WhatsApp κ.λπ.

Η δημιουργία ενός avatar κινουμένων σχεδίων δεν είναι ποτέ εύκολη. Πρέπει να είστε καλοί στο photoshop στον υπολογιστή για να δημιουργήσετε ελκυστικά είδωλα κινουμένων σχεδίων. Ομοίως, τα πράγματα δεν είναι εύκολα ούτε στο Android.

 

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές Cartoon Avatar Maker για Android

Ορισμένοι χρήστες βασίζονται αποκλειστικά στο Android για τη δημιουργία και την επεξεργασία εικόνων. Για αυτούς τους χρήστες, θα μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το avatar των καρτούν. Ας τσεκάρουμε.

1. ToonApp

 

Λοιπόν, η ToonApp δεν είναι κατασκευαστής avatar. γελοιοποιεί μόνο τις κανονικές σας φωτογραφίες. Η εφαρμογή ουσιαστικά σας προσφέρει ένα φίλτρο που γελοιοποιεί τις εικόνες σας. Εκτός από την εφαρμογή του εφέ κινουμένων σχεδίων, το ToonApp περιλαμβάνει επίσης μερικές άλλες διασκεδαστικές λειτουργίες, όπως προσαρμογή του μεγέθους του κεφαλιού σας, αστεία φίλτρα και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε φόντο από τις λήψεις πορτρέτου σας με το ToonApp. Έτσι, μπορείτε επίσης να πάρετε αυτήν την εφαρμογή ως γόμα φόντου.

2. Instagram Avatars

 

Το Instagram επιτρέπει επίσης τη δημιουργία τρισδιάστατων avatar στην εφαρμογή του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά του Instagram για να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο avatar με μοναδικά χαρακτηριστικά προσώπου, μαλλιά, ρούχα και πολλά άλλα.

Η δημιουργία ενός 3D avatar με το Instagram είναι επίσης αρκετά εύκολη και έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό. Επομένως, φροντίστε να ελέγξετε πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα avatar Instagram για χρήση στην πλατφόρμα κοινής χρήσης εικόνων.

3. Face Avatar Maker Creator

 

Το Face Avatar Maker Creator είναι μια άλλη καλύτερη διασκεδαστική εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας. Με το Face Avatar Maker Creator, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πραγματική εικόνα προφίλ avatar κινουμένων σχεδίων για εσάς ή τους φίλους σας.

Το Face Avatar Maker Creator σάς προσφέρει πάνω από 10.000+ επιλογές χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων για να δημιουργήσετε ένα avatar κινουμένων σχεδίων. Επίσης, η εφαρμογή παρέχει πολλές επιλογές προσαρμογής για να αλλάξετε την εμφάνιση του νέου σας avatar.

4. Bitmoji

 

Το Bitmoji είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές δημιουργίας avatar που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή την εφαρμογή και επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εκφραστικά είδωλα κινουμένων σχεδίων.

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το βασικό είναι ότι το Bitmoji φτιάχνει avatar με βάση τα συναισθήματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γελαστή εκδοχή του εαυτού σας, μια εκδοχή που κλαίει κ.λπ.

5. ToonMe

 

Το ToonMe είναι μια εφαρμογή με τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να μετατρέψει τις λήψεις πορτρέτου σας σε στυλ κινουμένων σχεδίων ή διανυσμάτων. Αυτή είναι μια εφαρμογή δημιουργίας avatar κινουμένων σχεδίων με κορυφαία βαθμολογία στο Google Play Store.

Επίσης, υποστηρίζει έναν κατασκευαστή ολόσωμων καρτούν, διανυσματικά πρότυπα πορτρέτου και πολλές απλές διατάξεις και εκλεπτυσμένα σχέδια.

6. SuperMii

 

Το SuperMii δεν είναι πολύ δημοφιλές, αλλά είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές δημιουργίας avatar. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα avatar των οποίων κάθε πτυχή μπορεί να επεξεργαστεί.

5 καλύτερες εφαρμογές Memoji Maker για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή Avatar για Android ακολουθεί πιστά την ιαπωνική ιδέα anime και προσπαθεί να δώσει μια αίσθηση anime στα avatar.

7. Mirror Avatar Maker

 

Το Mirror Avatar Maker είναι μια από τις καλύτερες και πιο cool εφαρμογές δημιουργίας προσώπου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή στο smartphone Android σας. Με το Mirror Avatar Maker, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε εξατομικευμένα avatar στο τηλέφωνό σας.

Για να δημιουργήσετε ένα avatar, πρέπει να κάνετε κλικ σε μια selfie ή να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να προσαρμόσετε και να προσθέσετε πάνω από 1500 στοιχεία στη φωτογραφία σας.

8. Για να ανοίξετε

 

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές δημιουργίας avatar για Android, το Avatoon προσφέρει επίσης ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών για τη δημιουργία εξατομικευμένων avatar. Το Avatoon διαθέτει μια λειτουργία αναγνώρισης προσώπου που εντοπίζει αυτόματα το πρόσωπό σας και δημιουργεί ένα προσαρμοσμένο avatar.

Προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής avatar, όπως αλλαγή χτενίσματος, ρούχων, σχήματος μύτης κ.λπ.

9. MojiPop

 

Είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου με πολλά όμορφα αυτοκόλλητα και emoji. Σας επιτρέπει να τραβήξετε μια selfie του εαυτού σας για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο avatar. Όχι μόνο αυτό, αλλά το avatar ή το αυτοκόλλητο που δημιουργήθηκε μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μηνύματα κειμένου.

10. Dollify

 

Το Dollify είναι μια όμορφα κατασκευασμένη εφαρμογή δημιουργίας avatar για Android που μετατρέπει τα πορτρέτα σας σε avatar κινουμένων σχεδίων.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το Dollify είναι πιο εύκολο στη χρήση και θα έχετε τα πιο όμορφα αποτελέσματα. Για να δημιουργήσετε ένα avatar, σας παρέχει 14 διαφορετικά σχεδιαστικά στοιχεία.

Αυτές είναι οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές δημιουργίας avatar κινουμένων σχεδίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές για να δημιουργήσετε εύκολα αναπαραστάσεις καρτούν.

Πώς να φτιάξετε ένα Avatar στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4914

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: