10 καλύτερες εφαρμογές Find My Phone για Android το 2022

Ας το παραδεχτούμε, η απώλεια ενός smartphone είναι πάντα μια δυσάρεστη εμπειρία. Έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τα προσωπικά σας στοιχεία, φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ., εκεί. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ότι τα τηλέφωνά του θα κλαπούν στη σύγχρονη εποχή, καθώς μπορεί να προκαλέσει προσωπικά και οικονομικά προβλήματα.

Ωστόσο, η απώλεια ενός smartphone ή κλοπής τηλεφώνου είναι αρκετά συνηθισμένη και μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να είστε ασφαλείς εγκαθιστώντας τις εφαρμογές του τηλεφώνου μου για να βρω . Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές Find my phone στο Google Play Store και σε αυτό το άρθρο θα παραθέσουμε μερικές από αυτές.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές Find My Phone για Android

Οι εφαρμογές Find my phone μπορούν να ανακτήσουν γρήγορα το κλεμμένο ή χαμένο τηλέφωνό σας . Λοιπόν, ας δούμε τα καλύτερα για να βρω τις εφαρμογές του τηλεφώνου μου.

1. Wunderfind

Το Wunderfind είναι μία από τις μοναδικές εφαρμογές εύρεσης τηλεφώνου στη λίστα. Μάντεψε? Το Wunderfind μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τα χαμένα AirPods, ακουστικά, ιχνηλάτες Fitbit και συσκευές Android και iOS.

Πρέπει να συνδέσετε τις συσκευές σας με αυτήν την εφαρμογή. Μόλις συνδεθεί, το ραντάρ της συσκευής σάς δείχνει όλες τις συσκευές κοντά σας.

2. Εύρεση της συσκευής μου

Αυτή είναι μια εγγενής εφαρμογή Find my phone που παρέχεται από την Google. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, η εφαρμογή κάνει όλα τα βασικά πράγματα, όπως ηχητική ειδοποίηση, κλείδωμα συσκευών κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά σας επιτρέπει επίσης να σκουπίζετε το τηλέφωνό σας μέσω της διεπαφής ιστού.

Για την παρακολούθηση της τοποθεσίας, η εφαρμογή βασίζεται στη λειτουργικότητα GPS του τηλεφώνου σας. Το υπέροχο είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν χωρίς αγορές εντός εφαρμογής ή διαφημίσεις.

3. Prey Anti Theft

Μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές κατά της κλοπής, ασφάλειας δεδομένων και διαχείρισης συσκευών που είναι διαθέσιμες στο Play Store.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ζώνες ελέγχου στον χάρτη για να ειδοποιήσετε την κίνηση της συσκευής μέσα και έξω από αυτές. Εκτός από αυτό, το Prey Anti Theft είναι γνωστό για την ακριβή σήμανση γεωγραφικής θέσης GPS του.

4. TrackView

Λοιπόν, το TrackView είναι μια εφαρμογή οικογενειακής ασφάλειας για Android . Η εφαρμογή μετατρέπει το smartphone σας σε συνδεδεμένη κάμερα IP με εντοπιστή GPS. Παρέχει επίσης πολύτιμα δεδομένα όπως λεπτομέρειες συμβάντων, αμφίδρομη ανίχνευση ήχου, κάμερα IP για ασφάλεια σπιτιού και πολλά άλλα.

Επίσης, με το πρόγραμμα premium, έχετε επιλογές αποθήκευσης cloud για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των εγγραφών σας. Συνολικά, το TrackView είναι η καλύτερη εφαρμογή IP κάμερας και εντοπισμού GPS για Android.

5. Παρακολούθηση τηλεφώνου κατά αριθμό

Αν ψάχνετε για μια ισχυρή και ακριβή εφαρμογή παρακολούθησης GPS για τη συσκευή σας Android, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Phone Tracker By Number. Η εφαρμογή Android έχει σχεδιαστεί για να βρίσκει την τοποθεσία των παιδιών σας βάσει αριθμού κινητού τηλεφώνου.

Αρχικά, πρέπει να ρυθμίσετε την εφαρμογή Android και να καταχωρίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου. Μόλις τελειώσετε, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τη θέση GPS της συσκευής.

6. Εντοπιστής 24

Το Locator 24 είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή γονικού ελέγχου για Android για την παρακολούθηση ενός χαμένου smartphone. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προφίλ παιδιού και γονέα. Στη συνέχεια, ανάλογα με τις επιλογές σας, η εφαρμογή δημιουργεί έναν μοναδικό κωδικό που πρέπει να μοιραστείτε με τις άλλες συσκευές.

Μόλις προστεθεί, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να βλέπετε το ιστορικό τοποθεσίας των μελών του κύκλου, σας στέλνει μια ειδοποίηση όταν κάποιος εισέρχεται σε ένα καθορισμένο μέρος, στέλνει μια ειδοποίηση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κ.λπ.

7. κοινή χρήση εντοπισμού τοποθεσίας

Το iSharing Location Tracker επιτρέπει στα μέλη της οικογένειας και στους φίλους να μοιράζονται ιδιωτικά τις πληροφορίες τοποθεσίας τους. Με το iSharing Location Tracker, μπορείτε να δείτε τη θέση των επαφών που προστέθηκαν, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για συμβάντα βάσει τοποθεσίας, να παρακολουθείτε χαμένα ή κλεμμένα smartphone, κ.λπ. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης δωρεάν λειτουργίες φωνητικών μηνυμάτων.

8. Με το GeoZ

Η GeoZilla είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές Android για την παρακολούθηση τοποθεσιών της οικογένειας. Αυτή είναι πολύ παρόμοια με τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο.

Σε αυτήν την εφαρμογή, δημιουργείτε έναν κύκλο, προσκαλείτε τα μέλη της οικογένειάς σας και μοιράζεστε την τοποθεσία σας. Άλλα μέλη της οικογένειας μπορούν να δουν ή να βρουν την ακριβή τοποθεσία σας στον κύκλο σας.

Η εφαρμογή απαιτεί υπηρεσίες τοποθεσίας για να σας παρέχουν υπηρεσίες κοινής χρήσης τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο. Συνολικά, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Find my phone για Android.

9. BetterLife Family Tracker

Το BetterLife Family Tracker είναι μια εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας GPS για συσκευές Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να βρείτε την οικογένεια, τους φίλους ή τους αγαπημένους σας μέσω αριθμών τηλεφώνου.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, πρέπει να δημιουργήσετε έναν οικογενειακό σύνδεσμο και να τον μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας. Πρέπει να εγκαταστήσουν την εφαρμογή και να εγγραφούν στον οικογενειακό σύνδεσμο. Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να παρακολουθείτε την τοποθεσία τους ή να μοιραστείτε τη δική σας.

Εκτός από την παρακολούθηση τοποθεσίας, σας προσφέρει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες, όπως αποστολή σημάτων SOS, δημιουργία ιδιωτικών ομάδων και πολλά άλλα.

10. Familo

Το Familo είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με άλλους σε έναν χάρτη. Είναι μια απλή εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με την οικογένεια και τα παιδιά σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε την τοποθεσία άλλων μελών της οικογένειας ή να μοιραστείτε τη δική σας. Εκτός από τις βασικές δυνατότητες κοινής χρήσης τοποθεσίας, το Familo παρέχει επιλογές συνομιλίας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη της οικογένειας και τα παιδιά σας σε μια ιδιωτική οικογενειακή συνομιλία, να γνωρίζετε πότε φτάνουν τα μέλη της οικογένειας ή φεύγουν από μια τοποθεσία και πολλά άλλα. Συνολικά, το Familo είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας που δεν πρέπει να χάσετε.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Find my phone για Android. Μπορείτε εύκολα να βρείτε το τηλέφωνό σας με αυτές τις εφαρμογές Android. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να παρακολουθείτε τη συσκευή Android και να την βρείτε στους Χάρτες Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας σε συσκευή Android (2 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

13 καλύτερες εφαρμογές εντοπισμού οικογένειας για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10 καλύτερες εφαρμογές Find My Phone για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4927

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: