10 καλύτερες εφαρμογές Gallery για το τηλέφωνό σας Android το 2022

Το λειτουργικό σύστημα Android τροφοδοτεί την πλειοψηφία των smartphone που έρχονται στις μέρες μας. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα smartphone γίνονται ισχυρά με περισσότερη μνήμη RAM, καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερες κάμερες.

Παρόλο που η κάμερα του τηλεφώνου δεν μπορεί να νικήσει τις DSLR, τα smartphone είναι συχνά η πιο προτιμώμενη συσκευή για τη λήψη στιγμών. Απλώς ρίξτε μια σύντομη ματιά στη συλλογή του τηλεφώνου σας. Θα βρείτε τόνους φωτογραφιών εκεί. Για τη βελτίωση των εικόνων, υπάρχουν πολλές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών Android που είναι διαθέσιμες εκεί έξω.

Δεδομένου ότι έχουμε σχεδόν εκατοντάδες φωτογραφίες αποθηκευμένες στα smartphone μας, η ύπαρξη μιας κατάλληλης εφαρμογής Gallery γίνεται χρήσιμη. Η προεπιλεγμένη εφαρμογή Gallery του Android λειτουργεί καλά, αλλά είναι αργή και φαίνεται βαρετή. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι προεπιλεγμένες εφαρμογές συλλογής στο Android επίσης αποτυγχάνουν να παρέχουν χρήσιμες λειτουργίες όπως η μαζική διαγραφή, η μετακίνηση κ.λπ.

Πώς να αφαιρέσετε τον ήχο από τα βίντεο στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές Gallery για το Android σας

Επομένως, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Gallery που χρησιμοποιούνται στο λειτουργικό σύστημα Android. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1. Γκαλερί A+

 

Το A+ Gallery είναι για όσους αναζητούν μια δωρεάν και ελαφριά εφαρμογή γκαλερί για το τηλέφωνό τους. Η εφαρμογή έρχεται με ένα όμορφο και απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη και ταξινομεί αυτόματα τις φωτογραφίες σε άλμπουμ.

Η Συλλογή A+ σαρώνει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας και παραθέτει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε ένα μόνο μέρος. Εκτός από τη διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο, το A+ Gallery μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την απόκρυψη φωτογραφιών.

2. Γκαλερί

Πώς να μεταφέρετε τις Φωτογραφίες Google από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Gallery from Google είναι μια έξυπνη, ελαφριά και γρήγορη εφαρμογή συλλογής φωτογραφιών και βίντεο για Android. Η Google υποστηρίζει την εφαρμογή, αλλά δεν είναι ενσωματωμένη σε smartphone Android.

Το καλό με το Gallery είναι ότι οργανώνει αυτόματα τις φωτογραφίες σας σε ομάδες κατά: Άτομα, Βίντεο, Ζώα, Φύση και άλλα.

Η εφαρμογή συλλογής έχει επίσης μερικά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τις φωτογραφίες. Συνολικά, το Gallery είναι μια εξαιρετική εφαρμογή γκαλερί για Android.

3. Γκαλερί AI

 

Το AI Gallery είναι μια ελαφριά αλλά προηγμένη εφαρμογή γκαλερί για smartphone Android. Η εφαρμογή παραθέτει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο smartphone σας και προσφέρει επιλογές ταξινόμησης άλμπουμ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή συλλογής για Android για να διαχειριστείτε φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας, να προβάλετε τα στοιχεία τους, να επεξεργαστείτε τις ετικέτες και πολλά άλλα.

Το AI Gallery προσφέρει επίσης λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών, καθαρισμού και συμπίεσης.

4. 1Γκαλερί

 

Το 1Gallery είναι μια πλήρης εφαρμογή αντικατάστασης στοκ γκαλερί για smartphone Android. Η εφαρμογή συλλογής για Android έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση φωτογραφιών. Εκτός από τις τακτικές λειτουργίες διαχείρισης φωτογραφιών και βίντεο, το 1Gallery σάς προσφέρει επίσης μερικές χρήσιμες λειτουργίες.

Με το 1Gallery, έχετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο, ένα θησαυροφυλάκιο για την απόκρυψη φωτογραφιών και πολλά άλλα. Το 1Gallery για Android προσφέρει επίσης πολλές επιλογές θεμάτων και γραφικά στοιχεία φωτογραφιών.

5. Gallery Go

Τηλεόραση LG 65” NANOCELL LED SMART 4K ULTRA HD(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν ψάχνετε για μια έξυπνη, ελαφριά και γρήγορη εφαρμογή συλλογής φωτογραφιών και βίντεο για Android, μην ψάχνετε άλλο από το Gallery Go. Το καλό με το Gallery Go είναι ότι οργανώνει αυτόματα τις φωτογραφίες σας σε μια ομάδα ανά άτομα, φύση, selfies, ζώα, έγγραφα, βίντεο και ταινίες.

Εκτός από τακτικές λειτουργίες διαχείρισης φωτογραφιών, το Gallery Go προσφέρει μερικά εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών. Επιπλέον, η εφαρμογή συλλογής για Android είναι ελαφριά και βελτιστοποιημένη για να λειτουργεί εκτός σύνδεσης.

6. Απλή Γκαλερί

 

Είναι μια από τις καλύτερες και πιο ελαφριές εφαρμογές γκαλερί στο Google Play Store. Η Simple Gallery έχει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες εκτός από τη διαχείριση και την οργάνωση φωτογραφιών.

Διαθέτει ένα θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψετε φωτογραφίες. Επίσης, διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να περικόψετε, να αλλάξετε το μέγεθος και να επεξεργαστείτε φωτογραφίες.

7. Πίνακες ζωγραφικής

 

Το Piktures είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ., αποθηκευμένα στο τηλέφωνο ή στην κάρτα SD σας.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα πολυμέσα που είναι αποθηκευμένα σε διάφορες υπηρεσίες cloud, όπως το Google Drive, το OneDrive, το Dropbox κ.λπ.

8. Φωτογραφίες Google

 

Το μεγαλύτερο μέρος του smartphone Android που έρχεται αυτές τις μέρες έρχεται με προεγκατεστημένο το Google Photos. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Google Photos είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές γκαλερί για Android και iOS.

10 καλύτερες εφαρμογές γκαλερί Vault για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το καλύτερο πράγμα για το Google Photos είναι ότι είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης που παρέχει στους χρήστες απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για φωτογραφίες και βίντεο. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Google Photos λειτουργεί και ως υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών.

9. F-Stop Gallery

 

Το F-Stop Gallery είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή και δεν εμφανίζει διαφημίσεις. Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες όλα όσα χρειάζονται για τη σωστή διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το F-Stop Gallery επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αποθηκεύουν ετικέτες, να προσθέτουν φακέλους και να προσθέτουν σελιδοδείκτες βασικές φωτογραφίες και βίντεο.

10. Photo Album, Image Gallery & Editor

 

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Photo Album, Image Gallery & Editor είναι μια εφαρμογή διαχείρισης εικόνων πολλαπλών χρήσεων που διατίθεται στο Google Play Store. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Google Play Store και φέρνει πολλές δυνατότητες.

Με το Photo Album, Image Gallery & Editor, μπορείτε να δημιουργήσετε άλμπουμ, να διαχειριστείτε φωτογραφίες, να μοιραστείτε φωτογραφίες κ.λπ.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian