10 καλύτερες εφαρμογές για να ελέγξετε εάν η συσκευή σας Android λειτουργεί σωστά

Τα smartphone έχουν πολλά διαφορετικά εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας στο εσωτερικό τους και αν κάποιο δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να καταστρέψει την εμπειρία χρήσης και να το φέρει σε σοβαρό πρόβλημα.

Η πτώση της σύνδεσης στο δίκτυο WiFi ή Bluetooth, οι εσφαλμένες ενδείξεις της μπαταρίας ή η μη απόκριση της οθόνης είναι μερικά από τα συνήθη συμπτώματα ότι η κινητή συσκευή δεν λειτουργεί σωστά. Ως εκ τούτου, εδώ, θα σας δείξουμε ορισμένες εφαρμογές που θα σας πουν εάν η συσκευή σας λειτουργεί σωστά ή όχι .

Xiaomi MI TV Box S – Reproductor Streaming en 4K Ultra HD, Bluetooth, Wi-Fi, Negro

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
Android 8.1 con reattività veloce e alta.
Controllo intelligente della ricerca vocale.

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 63,99

Buy Now

Λίστα 10 εφαρμογών για να ελέγξετε εάν το Android σας λειτουργεί σωστά

Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Έτσι, τώρα χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για να ελέγξουμε την υγεία των συσκευών Android .

1. Υλικό TestM

 

Το TestM Hardware είναι μια εφαρμογή Android που θα σας βοηθήσει να δοκιμάσετε το υλικό, τους αισθητήρες και κάθε άλλο στοιχείο του τηλεφώνου σας. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στους χρήστες Android και είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση.

Μετά την εγκατάσταση, το TestM Hardware εκτελεί 20+ διαφορετικούς ελέγχους στη συσκευή σας για να εντοπίσει όλα τα πιθανά προβλήματα με το υλικό και το λογισμικό.

Οι αναφορές δοκιμών υλικού είναι ευανάγνωστες και οι μη τεχνικοί χρήστες μπορούν να τις κατανοήσουν. Αν βρει κάποιο πρόβλημα, σας το λέει. Όσον αφορά τη συμβατότητα, το TestM Hardware μπορεί να εκτελέσει tet σε περισσότερα από 14.000 smartphone.

2. CPU X

Xiaomi Mi TV Box S – Streaming Player, Black

Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε τη συμβατότητα αυτού του προϊόντος με το μοντέλο σας
Μινιμαλιστικό μαύρο σχέδιο και συμπαγές μέγεθος
Πολύγλωσσο, περιλαμβάνει 68 γλώσσες

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 66,00

Buy Now

Το CPU X δεν είναι μια εφαρμογή Android για δοκιμή υλικού, αλλά σας δείχνει πλήρεις πληροφορίες για το τηλέφωνό σας, όπως επεξεργαστή, πυρήνες, ταχύτητα, μοντέλο, RAM, κάμερα, αισθητήρες κ.λπ.

Προσφέρει μερικά εργαλεία για να δοκιμάσετε τον χάρακα, την πυξίδα, το επίπεδο φυσαλίδων και το σήμα του smartphone σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τις λειτουργίες της συσκευής σας όπως Display, Multitouch, Ear Speaker, LoudSpeaker, Microphone, Vibration, WiFi και πολλά άλλα.

Σε σύγκριση με το TestM Hardware, η CPU X είναι πιο εύκολη στη χρήση και παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να συγκρίνετε τις προδιαγραφές της συσκευής.

3.Phone Check and Test

Ελέγξτε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να εγκαταστήσει την πρώτη μεγάλη ενημέρωση των Windows 11 – δείτε πώς(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή για να δοκιμάσετε γρήγορα το υλικό του τηλεφώνου σας, τότε το Phone Check and Test μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Το Phone Check and Test μπορεί να ελέγξει γρήγορα τους αισθητήρες κινητής τηλεφωνίας, WiFi, οθόνης, οθόνης αφής και smartphone.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να εκτελέσει μερικές δοκιμές ακραίων καταστάσεων στη συσκευή σας, όπως τη δοκιμή θερμικής καταπόνησης, τη δοκιμή καταπόνησης CPU, τη δοκιμή πίεσης μνήμης και άλλα. Η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη για την αντιμετώπιση προβλημάτων και τα διαγνωστικά του τηλεφώνου.

4. Τηλέφωνο Doctor Plus

 

Το Phone Doctor Plus είναι παρόμοιο με το προηγούμενο στο άρθρο. Η εφαρμογή φέρνει 30 διαφορετικούς τύπους εργαλείων για να δοκιμάσετε το υλικό της συσκευής σας.

Τα εργαλεία διάγνωσης υλικού και συστήματος του Phone Doctor Plus μπορούν εύκολα να εντοπίσουν αόρατα προβλήματα smartphone.

Από τη δοκιμή ήχου έως τη δοκιμή οθόνης, το Phone Doctor Plus διαθέτει διαγνωστικά εργαλεία για κάθε σκοπό. Συνολικά, το Phone Doctor Plus είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για Android.

5.Dead Pixels Test and Fix

 

Το Dead Pixels Test and Fix είναι μια εφαρμογή που είναι γνωστή κυρίως για τις δοκιμές για να γνωρίζετε την κατάσταση της οθόνης του smartphone σας και σας επιτρέπει να ανακαλύψετε εάν το smartphone σας έχει νεκρά pixel ή όχι.

Ως εκ τούτου, με το Dead Pixels Test and Fix, έχετε την ευκαιρία να τα επισκευάσετε και να ανακτήσετε την ποιότητα της οθόνης σας. Ωστόσο, η εφαρμογή δεν εγγυάται ότι θα επιδιορθώσει τα νεκρά pixel στην οθόνη.

Android 11 TV Box 4GB RAM 32GB ROM Set Top Box Smart TV Box RK3318 USB 3.0 1080P Ultra HD 4K HDR WiFi 2.4GHz 5.8GHz BT 4…

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
TV BOX Android 11.0 & WiFi Dual Band: La nuova TV Box Android 11.0 OS con WiFi Dual Band 2.4GHz & 5.8GHz, che assicura alla box di viaggiare stabilmente e fluidamente per caricare film, immagini e giochi senza buffer, non vi è bisogno di aspettare per un momento stupendo. Android 11.0 alza l'asticella della perfomance e usabilità con una interfaccia fluida senza ritardi e più stabile.
4GB RAM + 32GB ROM:TV box ha un aggiornamento 4GB / 32GB con memoria flash ad alta velocità. Puoi anche espandere la memoria quanto vuoi tramite un extra 1TB HDD, la SD card 32GB e la TF card 32GB. OTA (Over the Air Download Technology), la quale scarica automaticamente i pacchetti di aggiornamento e aggiorna automaticamente tramite la rete.

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 41,99

Buy Now

Έτσι, εάν κάθε μέθοδος σας απέτυχε να διορθώσει τα Dead Pixel στη συσκευή σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να δοκιμάσετε την τύχη σας. Η εφαρμογή έχει αρκετό αριθμό θετικών κριτικών στο Google Play Store.

6. AccuBattery

Το Gmail λειτουργεί πλέον χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, αν και με περιορισμένες λειτουργίες. Δείτε πώς(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Accu​Battery είναι μια ισχυρή εφαρμογή Android που προστατεύει την υγεία της μπαταρίας σας, εμφανίζει τη χρήση της μπαταρίας και μετρά τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Είναι μία από αυτές τις εφαρμογές που προορίζονται για την αντιμετώπιση προβλημάτων μπαταρίας της συσκευής. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε πόση μπαταρία χρησιμοποιεί η συσκευή σας, πόσο καιρό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας σε ενεργή λειτουργία, πόση ενέργεια χρησιμοποιεί η εφαρμογή και πολλά άλλα.

Η premium έκδοση του Accu​Battery σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις ιστορικές περιόδους λειτουργίας που είναι παλαιότερες της μίας ημέρας.

7. DevCheck Πληροφορίες υλικού και συστήματος

 

Θέλετε να παρακολουθείτε την κατάσταση του υλικού σας σε πραγματικό χρόνο και να λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, τη CPU, την GPU, τη μνήμη, την μπαταρία, την κάμερα, το δίσκο, το δίκτυο, τους αισθητήρες, ακόμη και το λειτουργικό σας σύστημα; Αν ναι, το DevCheck είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Η εφαρμογή σάς παρέχει όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε για το υλικό και το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας με πολύ απλό, ακριβή, λεπτομερή και οργανωμένο τρόπο.

8. Οθόνη μπαταρίας GSam

Πώς να διορθώσετε τα ασταθή βίντεο στο YouTube(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το GSam Battery Monitor είναι μια πλήρης εφαρμογή διαχείρισης μπαταρίας για Android που σας παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε πόσος χρόνος σας απομένει για να χρειαστεί να επαναφορτίσετε το τηλέφωνό σας.

Εκτός από αυτό, το GSam Battery Monitor μπορεί ακόμη και να βρει και να ανιχνεύσει εφαρμογές που κατακλύζουν τους πόρους της μπαταρίας σας. Μπορείτε εύκολα να κυνηγήσετε εφαρμογές που εξαντλούν την μπαταρία, να βρείτε wake-locks, να ταξινομήσετε εφαρμογές κατά χρήση CPU και αισθητήρα και πολλά άλλα.

Το GSam Battery Monitor είναι αρκετά αποτελεσματικό στον εντοπισμό εφαρμογών που εξαντλούν την μπαταρία. Εκτός από αυτό, σας επιτρέπει επίσης να δείτε τους ιστορικούς μέσους όρους που σας βοηθούν να εκτιμήσετε τη συνολική υγεία της μπαταρίας.

9. Οθόνη CPU – θερμοκρασία, χρήση, απόδοση

Sofobod HK1 MAX TV Box Android 10.0 TV Box, 4GB RAM 64GB ROM, Quad-Core 64bit Cortex-A53 CPU, 2.4G/5G Dual WiFi H.265…

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
【L'ultimo sistema operativo Android 10.0】 "Sofobod HK1 MAX Android TV Box" è dotato dell'ultima versione di Android 10.0, Android TV BOX ti offre un'esperienza utente eccellente. Con un'interfaccia efficace, puoi trovare e goderti rapidamente l'intrattenimento che desideri.
【4 GB di RAM + 64 GB di ROM】 4 GB di RAM ad alta capacità garantiscono la velocità e la stabilità del sistema operativo e supportano una maggiore velocità di esecuzione. Il video di sorveglianza non è bloccato ed è veloce. La ROM da 64 GB ti offre più spazio per scaricare le tue applicazioni e i tuoi video preferiti in modo da goderti il tuo tempo libero.

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 58,99

Buy Now

Το CPU Monitor – θερμοκρασία, χρήση, απόδοση- είναι μια από τις πιο ισχυρές εφαρμογές παρακολούθησης CPU του Android. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία και τη συχνότητα της CPU σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει πολλά εργαλεία όπως One Tap Boost, γραφικό στοιχείο ram, widget CPU, widget μπαταρίας, αιωρούμενο παράθυρο επιφάνειας εργασίας, αιωρούμενο παράθυρο γραμμής κατάστασης, συναγερμό υπερθέρμανσης και πολλά άλλα.

10. Taskmanager

 

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις εφαρμογές σας που εκτελούνται στο παρασκήνιο, εξαντλούν την μπαταρία σας και θερμαίνουν τη συσκευή σας; Εάν ναι, δοκιμάστε το Task Manager.

Το Taskmanager σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο της συσκευής σας Android. Μπορείτε ακόμη και να σταματήσετε την εκτέλεση εφαρμογών στο παρασκήνιο με το Taskmanager.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για να ελέγξετε εάν κάθε στοιχείο λειτουργεί σωστά. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές της λίστας είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy