10 καλύτερες εφαρμογές για το άγχος ή τις εφαρμογές ανακούφισης από το στρες για Android το 2022

Όλοι αντιμετωπίζουμε το άγχος, το άγχος και κάθε άλλο πράγμα που δυσκολεύει τη ζωή μας στην καθημερινότητά μας. Το άγχος είναι το πιο κοινό από όλα αυτά και είναι συχνά ο κύριος λόγος πίσω από άγρυπνες νύχτες, χαμένες ευκαιρίες, αίσθημα αδιαθεσίας κ.λπ.

Για να αντιμετωπίσει κανείς το Άγχος, πρέπει να αλλάξει έναν τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων δίαιτων, προγραμμάτων προπόνησης, κ.λπ. Αν αυτό δεν βοηθήσει, τότε μπορεί πάντα να επιλέξει να διαλογιστεί. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι το smartphone σας μπορεί πλέον να σας βοηθήσει στο διαλογισμό.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές διαλογισμού Android στο Google Play Store που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ένα πρόγραμμα ενσυνειδητότητας. Εάν ενδιαφέρεστε επίσης για τέτοιες εφαρμογές, είστε στο σωστό μέρος.

10 καλύτερες εφαρμογές για την ώρα του ύπνου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές για το άγχος ή τις εφαρμογές ανακούφισης από το άγχος για Android

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για το άγχος ή τις εφαρμογές ανακούφισης από το άγχος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android Anxiety.

1. Breathe2Relax

Καθώς εστιάζεται το όνομα αυτής της εφαρμογής, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να χαλαρώσετε το μυαλό σας και ως εκ τούτου να ανακουφιστείτε από το άγχος ή το άγχος. Αυτή η εφαρμογή έχει οδηγούς για συγκεκριμένες ασκήσεις αναπνοής που σας βοηθούν να ηρεμήσετε το μυαλό σας σε χρόνο μηδέν.

Οι τεχνικές αναπνοής που κοινοποιούνται στην εφαρμογή μπορούν να σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τη διάθεσή σας, να ελέγξετε τον θυμό και να διαχειριστείτε τα επίπεδα άγχους. Ωστόσο, η εφαρμογή έχει λάβει πολλές αρνητικές κριτικές από χρήστες.

2. Breathe

Το Breathe είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή διαχείρισης άγχους και διαλογισμού διαθέσιμη για smartphone Android. Με το Breathe, μπορείτε να μειώσετε αποτελεσματικά το επίπεδο άγχους σας, να παραμείνετε ήρεμοι, να παραμείνετε υγιείς και να μειώσετε το άγχος.

Προσφέρει πολλές ασκήσεις αναπνοής για αυτοίαση και διαχείριση του άγχους για να ηρεμήσετε το μυαλό σας. Συνολικά, το Breathe είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ανακούφισης από το άγχος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ένα smartphone Android.

3. Sanvello

 

Το Sanvello είναι η καλύτερη εφαρμογή ανακούφισης από το άγχος και το στρες που διατίθεται στο Google Play Store. Η εφαρμογή σάς παρέχει εργαλεία σχεδιασμένα από ψυχολόγο για την αντιμετώπιση του άγχους και του στρες. Η εφαρμογή έχει πολλούς λεπτομερείς οδηγούς για διαλογισμό, χαλάρωση, διαχείριση άγχους κ.λπ.

Η premium έκδοση του Sanvello σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε απεριόριστους πόρους και όλα τα εργαλεία για να βελτιώσετε τη συνολική σας υγεία.

4. Headspace

Εάν αντιμετωπίζετε άγχος ή αισθάνεστε κατάθλιψη, το Headspace μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Η εφαρμογή φέρνει τεχνικές διαλογισμού και ενσυνειδητότητας που αλλάζουν τη ζωή για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε το μυαλό σας.

Θα βρείτε καθοδηγούμενους διαλογισμούς για τα πάντα, από τη διαχείριση του στρες και τη διαχείριση του άγχους μέχρι τον ύπνο, την προσωπική ανάπτυξη και την καλύτερη υγεία νου-σώματος. Ωστόσο, για να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητες της εφαρμογής, πρέπει να εγγραφείτε σε μια έκδοση premium.

5. Calm

Το Calm είναι μια εφαρμογή Android για ενσυνειδητότητα και διαλογισμό για να φέρει διαύγεια, χαρά και ειρήνη στην καθημερινή σας ζωή. Ξεκινήστε το ταξίδι σας με πιο ήρεμο μυαλό με την εφαρμογή που εμπιστεύονται εκατομμύρια.

Το Calm είναι η τέλεια εφαρμογή διαλογισμού για αρχάριους και περιλαμβάνει επίσης εκατοντάδες προγράμματα για μεσαίους και προχωρημένους διαλογιστές και γκουρού.

6. Wysa

Λοιπόν, το Wysa είναι λίγο διαφορετικό σε σύγκριση με όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι ο φίλος σου με τεχνητή νοημοσύνη που θα σε υποστηρίξει σε κάθε μεγάλο και μικρό άγχος της ζωής. Για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το άγχος, η εφαρμογή χρησιμοποιεί την επιστήμη ως βάση για την ενίσχυση της ψυχικής σας υγείας.

Η εφαρμογή διαθέτει πολλές υποστηριζόμενες από την έρευνα, ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνικές CBT, DBT, Γιόγκα και διαλογισμού για να σας υποστηρίξουν με τις ανάγκες ψυχικής υγείας και ευεξίας.

7. MindMeister – Mind Mapping

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δώσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με μια συγκεκριμένη σειρά ή δομή.

Είναι πράγματι μια εξαιρετική εφαρμογή χαρτογράφησης μυαλού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να οργανώσετε, να ιεραρχήσετε και να δημιουργήσετε νέες σκέψεις. Έτσι, είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές χαρτογράφησης μυαλού που όλοι θα ήθελαν να έχουν.

8. Εσείς

Είναι ένας βοηθός AI που βασίζεται στη θεραπεία και τον διαλογισμό. Το υπέροχο με το Youper’s AI Assistant είναι ότι μπορεί να ανοίξει μια οξυδερκή συζήτηση που μπορεί να σας βοηθήσει να κατακτήσετε τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Η εφαρμογή βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν και να παρακολουθούν συμπτώματα συναισθηματικής υγείας, όπως άγχος, κατάθλιψη, πανικό κ.λπ.

9. Dare

Το Dare είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο σε στοιχεία που βοηθά τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τις κρίσεις πανικού, το άγχος, την ανησυχία και την αϋπνία. Η εφαρμογή ανακούφισης από το άγχος για Android μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αγχώδη κατάσταση όπως οδήγηση, πτήση, φαγητό έξω, ενοχλητικές σκέψεις και πολλά άλλα.

Η δωρεάν έκδοση του Dare σάς προσφέρει πρόσβαση σε 100 δωρεάν οδηγούς ήχου για να ξεπεράσετε το άγχος και τις κρίσεις πανικού. Η premium έκδοση σάς παρέχει περισσότερο περιεχόμενο και μπορείτε να κάνετε λήψη περιεχομένου.

10. Happify

Το Happify είναι μια σχετικά απλή εφαρμογή Android που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος, να ξεπεράσετε τις αρνητικές σκέψεις και να χτίσετε αυτοπεποίθηση. Για να μειώσει το άγχος, χρησιμοποιεί δραστηριότητες και παιχνίδια που βασίζονται στην επιστήμη.

Τα παιχνίδια και οι δραστηριότητες σχεδιάστηκαν από κορυφαίους επιστήμονες και ειδικούς στην ψυχολογία, την ενσυνειδητότητα και τη γνωσιακή-συμπεριφορική θεραπεία.

Το Happyify θα σας βοηθήσει να νικήσετε τις αρνητικές σκέψεις, να αντιμετωπίσετε καλύτερα το άγχος, να χτίσετε αυτοπεποίθηση και πολλά άλλα.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android για να σας βοηθήσουν να νικήσετε το άγχος και το στρες. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές σαν αυτές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:15 καλύτερες εφαρμογές διαλογισμού για iPhone το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Ήχοι ύπνου για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Ήχοι ύπνου για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Υγιεινές συνήθειες που βοηθούν τους μαθητές να ξεχωρίζουν στις σπουδές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

12 καλύτερες εφαρμογές White Noise για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *