καλύτερες εφαρμογές για το άγχος

10 καλύτερες εφαρμογές για το άγχος ή τις εφαρμογές ανακούφισης από το στρες για Android το 2023

Όλοι αντιμετωπίζουμε το άγχος, το άγχος και όλα όσα δυσκολεύουν τη ζωή μας στην καθημερινότητά μας. Το άγχος είναι η πιο κοινή και συχνά η κύρια αιτία πίσω από άγρυπνες νύχτες, χαμένες ευκαιρίες, αίσθημα αδιαθεσίας κ.λπ.

Για να αντιμετωπίσει κανείς το Άγχος, πρέπει να αλλάξει έναν τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων δίαιτων, προγραμμάτων προπόνησης κ.λπ. Αν αυτό δεν βοηθήσει, τότε μπορεί πάντα να επιλέξει να διαλογιστεί. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι το smartphone σας μπορεί να σας βοηθήσει να διαλογιστείτε.

Υπάρχουν πολλά Εφαρμογές διαλογισμού Android διατίθεται στο Google Play Store που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα πρόγραμμα ενσυνειδητότητας. Εάν ενδιαφέρεστε επίσης για τέτοιες εφαρμογές, είστε στο σωστό μέρος.

10 καλύτερες εφαρμογές για το άγχος ή τις εφαρμογές ανακούφισης από το στρες για Android

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ανακούφισης από το άγχος ή το στρες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android Anxiety.

1. Insight Timer

Insight Timer

Το Insight Timer είναι ένας από τους πιο φοβερούς διαλογισμούς και εφαρμογές μουσικής ύπνου διαθέσιμο σε Android. Η εφαρμογή σάς προσφέρει 100+ νέους δωρεάν καθοδηγούμενους διαλογισμούς και κομμάτια ύπνου, ιστορίες πριν τον ύπνο, λειτουργία ύπνου για μουσική κ.λπ.

Επίσης, το Insight Timer σάς παρέχει μία προαιρετική συνδρομή εντός εφαρμογής που σας προσφέρει χιλιάδες μαθήματα, τη δυνατότητα να ακούτε μουσική ύπνου και διαλογισμού εκτός σύνδεσης και ξεκλειδώνει ήχο υψηλής ποιότητας.

2. Αναπνέω

Αναπνέω

Το Breathe είναι ένα σχετικά νέο εφαρμογή διαχείρισης άγχους και διαλογισμού για smartphone Android. Με το Breathe, μπορείτε να μειώσετε αποτελεσματικά το άγχος, να παραμείνετε ήρεμοι, να παραμείνετε υγιείς και να μειώσετε το άγχος.

Προσφέρει πολλές ασκήσεις αναπνοής για αυτοίαση και διαχείριση του στρες για να ηρεμήσετε το μυαλό σας. Συνολικά, το Breathe είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ανακούφισης από το άγχος σε smartphone Android.

3. Sanvello

Pacifica

Το Sanvello είναι το καλύτερο Άγχος και εφαρμογή ανακούφισης από το άγχος στο Google Play Store. Η εφαρμογή σάς παρέχει εργαλεία σχεδιασμένα από ψυχολόγο για την αντιμετώπιση του άγχους και του στρες. Η εφαρμογή έχει πολλούς λεπτομερείς οδηγούς για διαλογισμό, χαλάρωση, διαχείριση άγχους κ.λπ.

Η premium έκδοση του Sanvello σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε απεριόριστους πόρους και όλα τα εργαλεία για να βελτιώσετε τη συνολική σας υγεία.

4. Headspace

Headspace

Εάν αντιμετωπίζετε άγχος ή αισθάνεστε κατάθλιψη, το Headspace μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Η εφαρμογή φέρνει τεχνικές διαλογισμού και ενσυνειδητότητας που αλλάζουν τη ζωή για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε το μυαλό σας.

Θα βρείτε καθοδηγούμενους διαλογισμούς για τα πάντα, από τη διαχείριση του στρες και τη διαχείριση του άγχους μέχρι τον ύπνο, την προσωπική ανάπτυξη και την καλύτερη υγεία νου-σώματος. Ωστόσο, για να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητες της εφαρμογής, πρέπει να εγγραφείτε σε μια έκδοση premium.

5. Ηρεμία

Ηρεμία

Το Calm είναι μια εφαρμογή ενσυνειδητότητας και διαλογισμού Android που φέρνει διαύγεια, χαρά και ειρήνη στην καθημερινότητά σας. Ξεκινήστε το ταξίδι σας με πιο ήρεμο μυαλό με την εφαρμογή που εμπιστεύονται εκατομμύρια.

Το Calm είναι η τέλεια εφαρμογή διαλογισμού για αρχάριους και περιλαμβάνει επίσης εκατοντάδες προγράμματα για μεσαίους και προχωρημένους διαλογιστές και γκουρού.

6. Wysa

Wysa

Λοιπόν, το Wysa είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι ο φίλος σου με AI που θα σε υποστηρίξει σε κάθε μεγάλο και μικρό άγχος της ζωής. Για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το άγχος, η εφαρμογή χρησιμοποιεί την επιστήμη ως βάση για την ενίσχυση της ψυχικής σας υγείας.

Η εφαρμογή διαθέτει πολλές υποστηριζόμενες από την έρευνα, ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνικές CBT, DBT, Γιόγκα και διαλογισμού για να σας υποστηρίξουν με τις ανάγκες ψυχικής υγείας και ευεξίας.

7. MindMeister – Mind Mapping

MindMeister - Mind Mapping

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δώσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με μια συγκεκριμένη σειρά ή δομή.

Είναι πράγματι ένα εξαιρετική εφαρμογή χαρτογράφησης μυαλού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να οργανώσετε, να ιεραρχήσετε και να δημιουργήσετε νέες σκέψεις. Έτσι, είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές χαρτογράφησης μυαλού που όλοι θα ήθελαν να έχουν.

8. Εσείς

Εσείς

Είναι ένας βοηθός AI που βασίζεται σε εσάς και στον διαλογισμό. Το υπέροχο με το Youper’s AI Assistant είναι ότι μπορεί να ανοίξει μια οξυδερκή συζήτηση για να σας βοηθήσει να κατακτήσετε τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Η εφαρμογή βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν και να παρακολουθούν θέματα συναισθηματικής και ψυχικής υγείας, όπως άγχος, κατάθλιψη, πανικός κ.λπ.

9. Τολμώ

Τολμώ

Το Dare είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο σε στοιχεία που βοηθά τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τις κρίσεις πανικού, το άγχος, την ανησυχία και την αϋπνία. Η εφαρμογή ανακούφισης από το άγχος για Android μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αγχώδη κατάσταση, όπως οδήγηση, πτήση, φαγητό έξω, ενοχλητικές σκέψεις και πολλά άλλα.

Η δωρεάν έκδοση του Dare σάς προσφέρει πρόσβαση σε 100 δωρεάν ακουστικούς οδηγούς για να ξεπεράσετε το άγχος και τις κρίσεις πανικού. Η premium έκδοση σάς παρέχει περισσότερο περιεχόμενο και μπορείτε να κάνετε λήψη περιεχομένου.

10. Ευτυχιστείτε

Ευτυχιστείτε

Το Happify είναι μια σχετικά απλή εφαρμογή Android που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος, να ξεπεράσετε τις αρνητικές σκέψεις και να χτίσετε αυτοπεποίθηση. Για να μειώσει το άγχος, χρησιμοποιεί δραστηριότητες και παιχνίδια που βασίζονται στην επιστήμη.

Τα παιχνίδια και οι δραστηριότητες σχεδιάστηκαν από κορυφαίους επιστήμονες και ειδικούς στην ψυχολογία, την ενσυνειδητότητα και τη γνωσιακή-συμπεριφορική θεραπεία.

Το Happyify θα σας βοηθήσει να νικήσετε τις αρνητικές σκέψεις, να αντιμετωπίσετε καλύτερα το άγχος, να χτίσετε αυτοπεποίθηση και πολλά άλλα.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android που θα σας βοηθήσουν νικήσετε το άγχος και το στρες. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές όπως αυτές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές διαλογισμού για iPhone

καλύτερες εφαρμογές για την ώρα του ύπνου

Οι καλύτερες εφαρμογές Ήχοι ύπνου

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *