10 καλύτερες εφαρμογές γκαλερί Vault για Android το 2022

10 καλύτερες εφαρμογές γκαλερί Vault για Android το 2022

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα δεν προσφέρει πολύ απόρρητο. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να κλειδώσετε ή να αποκρύψετε εικόνες, βίντεο, εφαρμογές κ.λπ.

Δεδομένου ότι το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα, η διαθεσιμότητα της εφαρμογής είναι σχετικά υψηλή στην πλατφόρμα. Ομοίως, στο Play Store είναι διαθέσιμες εφαρμογές θησαυροφυλάκιο συλλογής που μπορούν εύκολα να αποκρύψουν εικόνες και βίντεο.

Επομένως, εάν θέλετε να κρατήσετε τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά από τα πράγματά σας, τότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές θησαυροφυλάκιο Gallery. Οι εφαρμογές θησαυροφυλάκιο συλλογής για Android θα σας επιτρέψουν να αποκρύψετε τις εικόνες και τα βίντεο από τη συλλογή του τηλεφώνου σας.

Xiaomi Mi TV Box S – Streaming Player, Black

Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε τη συμβατότητα αυτού του προϊόντος με το μοντέλο σας
Μινιμαλιστικό μαύρο σχέδιο και συμπαγές μέγεθος
Πολύγλωσσο, περιλαμβάνει 68 γλώσσες

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 69,90

Buy Now

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές γκαλερί Vault για Android

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές θησαυροφυλάκιο γκαλερί για smartphone Android. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές ήταν δωρεάν για λήψη και διαθέσιμες στο Google Play Store. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Google Photos

 

Λοιπόν, το Google Photos είναι μια εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών και βίντεο ενσωματωμένη σε smartphone Android. Η πιο πρόσφατη έκδοση του Google Photos διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται Κλειδωμένος φάκελος που λειτουργεί δημιουργώντας έναν ξεχωριστό φάκελο που είναι κρυπτογραφημένος με κωδικό πρόσβασης, μοτίβο ή καρφίτσα.

Στους Κλειδωμένους φακέλους, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θέλετε να αποκρύψετε. Αν και δεν είναι η τέλεια αντικατάσταση του θησαυρού της γκαλερί, το Google Photos μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για την απόκρυψη φωτογραφιών και βίντεο.

Πώς να εμποδίσετε τους ανθρώπους να σας προσθέτουν σε ομάδες στο Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Ασφαλής φάκελος

 

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή στη λίστα, το Safe Folder λειτουργεί επίσης δημιουργώντας ένα θησαυροφυλάκιο όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ιδιωτικές σας φωτογραφίες και βίντεο. Μπορείτε να προστατεύσετε το θησαυροφυλάκιο με κωδικό πρόσβασης, μοτίβο ή καρφίτσα.

Εκτός από το θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών και βίντεο, το Safe Folder μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλείδωμα επαφών, ασφάλεια σημειώσεων και πολλά άλλα. Συνολικά, το Safe Folder είναι μια εξαιρετική εφαρμογή θησαυροφυλάκιο Gallery που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

3. Χώρος απορρήτου

 

Λοιπόν, το Privacy Space είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή Photo vault στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας και να προστατέψετε το απόρρητό σας.

Εκτός από το θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών, το Privacy Space χρησιμεύει επίσης ως θυρίδα εφαρμογών, επιτρέποντάς σας να κλειδώνετε όλες τις ευαίσθητες εφαρμογές με κωδικό πρόσβασης/κλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

4. Απόκρυψη Κάτι

 

Λοιπόν, το Hide Something είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή θησαυροφυλάκιο γκαλερί στη λίστα, την οποία μπορείτε να εξετάσετε. Το υπέροχο με την απόκρυψη Κάτι είναι ότι αντικαθιστά την προεπιλεγμένη εφαρμογή συλλογής του smartphone Android σας. Μόλις αντικατασταθεί, σας επιτρέπει να αποκρύψετε τυχόν φωτογραφίες και βίντεο από τη συλλογή.

5. LockMyPix

 

Το LockMyPix είναι μια πλήρης εφαρμογή θησαυροφυλάκιο γκαλερί διαθέσιμη στο Google Play Store. Παρέχει ένα κρυπτογραφημένο θησαυροφυλάκιο όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και βίντεο.

Έχει πολλά άλλα βασικά χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη εκτός σύνδεσης, ψεύτικη σύνδεση, υποστήριξη σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε ένα ψεύτικο θησαυροφυλάκιο με ξεχωριστό κωδικό PIN.

6. Σκαλερί

 

Το Sgallery είναι μια εφαρμογή προστασίας απορρήτου που σας επιτρέπει να αποκρύπτετε και να κρυπτογραφείτε φωτογραφίες, βίντεο, εφαρμογές και άλλους τύπους αρχείων στο smartphone Android σας.

Μπορείτε να εισάγετε όχι μόνο τις προσωπικές σας εικόνες και βίντεο, αλλά και να αποκρύψετε το εικονίδιο της εφαρμογής. Το Sgallery έχει όμορφο σχεδιασμό και σας παρέχει ομαλές και εκπληκτικές δυνατότητες διαχείρισης πολυμέσων.

Apple, Google, & Η Microsoft επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται χωρίς κωδικό πρόσβασης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Απόκρυψη Pro

 

Είναι μια από τις μοναδικές εφαρμογές θησαυροφυλάκιο Gallery που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Η εφαρμογή μεταμφιέζεται ως εφαρμογή Διαχείριση ήχου στο Android σας.

Και διαθέτει ένα χειριστήριο ήχου που σας επιτρέπει να ανεβάσετε και να μειώσετε την ένταση του ήχου, αλλά το πραγματικό vault θα ξεκινήσει εάν πατήσετε παρατεταμένα τον τίτλο.

8. Υπολογιστής Photo Vault

 

Είναι μια εφαρμογή θησαυροφυλακίου που εμφανίζεται ως Αριθμομηχανή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αποκρύψετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία χωρίς να το γνωρίζει κανείς ως θησαυροφυλάκιο γκαλερί εγκατεστημένο στη συσκευή σας. Η ιδέα λειτουργεί αρκετά καλά σύμφωνα με την εμπειρία μας.

Όλα τα κρυφά αρχεία σας μπορούν να προβληθούν αφού εισαγάγετε ένα αριθμητικό PIN στον πίνακα Αριθμομηχανή της εφαρμογής.

9. Keepsafe Photo Vault

 

Το Keepsafe Photo Vault είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές γκαλερί θησαυροφυλάκιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android. Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να ασφαλίσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας κλειδώνοντάς τα με PIN και προστασία δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Keepsafe Photo Vault σάς προσφέρει επίσης έναν ιδιωτικό χώρο στο cloud για να αποθηκεύετε αρχεία εάν το τηλέφωνό σας διαθέτει αποθηκευτικό χώρο.

APPLE iPhone 11 Pro 64 GB Space Grey(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10. ΙΔΙΩΤΙΚΟ

 

Λοιπόν, το PRIVARY είναι μια πλήρης εφαρμογή γκαλερί για smartphone Android. Σας παρέχει ένα θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών που κρύβει όλα τα προσωπικά έγγραφα με μοναδική-πλήρη προστασία.

Το PRIVARY τροφοδοτείται από ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων για τη διασφάλιση του απορρήτου σας. Μπορείτε να προστατεύσετε το θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών με ένα PIN, έναν κωδικό πρόσβασης ή ένα δακτυλικό αποτύπωμα.

Μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας με αυτές τις εφαρμογές θησαυροφυλάκιο γκαλερί για Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Πώς να προσθέσετε γνωστά πρόσωπα στις Φωτογραφίες Google για εύκολη αναζήτηση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian