10 καλύτερες εφαρμογές λήψης Torrent για Android το 2022

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι η χρήση ιστοσελίδων torrent μειώνεται κάθε μέρα που περνά. Έχουμε δει το κλείσιμο δημοφιλών ιστοσελίδων torrent όπως τα KickAss Torrents, ExtraTorrents κ.λπ.

Παρόλο που το Torrent έχει γίνει κόμβος πειρατικού περιεχομένου, πολλοί χρήστες το χρησιμοποιούν νόμιμα για γενική κοινή χρήση αρχείων, λήψη ISO ISO και πολλά άλλα πράγματα. Δεν είναι ότι οι ιστότοποι Torrent δεν υπάρχουν σήμερα. Υπάρχει ακόμη ένας τεράστιος αριθμός ενεργών τοποθεσιών torrent που διατίθενται στον Ιστό.

Για μια πλήρη λίστα με ενεργούς ιστότοπους torrent, διαβάστε το άρθρο μας. Πρώτα πρέπει να εγκαταστήσουμε ένα πρόγραμμα-πελάτη torrent στη συσκευή μας για να κατεβάσουμε αρχεία torrent. Μπορείτε να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας torrent στο Android σας χρησιμοποιώντας εφαρμογές torrent.

Δείτε και αυτό:καλύτεροι ιστότοποι Torrent το 2023

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές torrent Android. Με αυτές τις εφαρμογές Android, μπορείτε να κάνετε λήψη των αγαπημένων σας torrent στο smartphone σας.

1. μTorrent

Αυτό χρησιμοποιεί πρωτόκολλο επικοινωνίας υπερ διανομής BitTorrent για κοινή χρήση αρχείων peer-to-peer. Το καλό με το uTorrent είναι ότι χωρίζει το αρχείο με δυνατότητα λήψης σε πολλά μέρη, παρέχοντας καλύτερη ταχύτητα λήψης.

Εκτός από αυτό, το μTorrent είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ισχυρό. Μπορείτε να λάβετε torrents για βιβλία , παιχνίδια και ταινίες. Με αυτήν την εφαρμογή torrent, μπορείτε να διαχειριστείτε τις λήψεις torrent, να διακόψετε/συνεχίσετε τις λήψεις, να ορίσετε προτεραιότητες κ.λπ.

2. BitTorrent

Λοιπόν, το BitTorrent και το uTorrent μοιράζονται πολλές ομοιότητες μεταξύ τους. Για παράδειγμα, δεν θα παρατηρήσετε σχεδόν καμία διαφορά μεταξύ των διεπαφών. Το μόνο πράγμα που διαφοροποιεί το BitTorrent είναι η ενσωματωμένη βιβλιοθήκη μουσικής και βίντεο.

Το BitTorrent προωθεί νόμιμα torrent μουσικής και βίντεο από ανεξάρτητους καλλιτέχνες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη torrent για πρόσβαση στα πολυμέσα του τηλεφώνου σας. Όσον αφορά τη δυνατότητα, τόσο το BitTorrent όσο και το uTorrent έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.

3. Flud – Torrent Downloader

Λοιπόν το Flud είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές λήψης torrent που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Ο πελάτης torrent φέρνει τη δύναμη του πρωτοκόλλου BitTorrent στην παλάμη των χεριών σας.

Ο πελάτης torrent διαθέτει μια απλή και σαφή διεπαφή. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Flud – Torrent Downloader περιλαμβάνουν υποστήριξη για μια ποικιλία πρωτοκόλλων, μαγνητικούς συνδέσμους, RSS Feed, υποστήριξη μεγάλων αρχείων, πολλαπλά θέματα κ.λπ.

Δείτε και αυτό:live streaming | Ολα εδω

4. FrostWire

Το δημοφιλές πρόγραμμα λήψης torrent FrostWire είναι επίσης διαθέσιμο για smartphone Android. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα λήψης torrent, το FrostWire διαθέτει μια ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης torrent. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης για να βρείτε τα αγαπημένα σας torrents.

Διαθέτει επίσης άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως προηγμένη διαχείριση λήψεων, βιβλιοθήκη πολυμέσων, πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, κ.λπ. Όλες οι λειτουργίες ήταν δωρεάν για χρήση.

5. LibreTorrent

Λοιπόν, το LibreTorrent βασίζεται στο libTorrent και σας επιτρέπει να κάνετε λήψη και κοινή χρήση αρχείων απευθείας στη συσκευή σας. Είναι ένα πρόγραμμα-πελάτης torrent ανοιχτού κώδικα με αρκετά απλή διεπαφή χρήστη και υποστήριξη πολλαπλών θεμάτων.

Με το LibreTorrent, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε ή να μοιραστείτε αρχεία torrent. Εκτός από αυτό, προσφέρει επίσης χρήσιμες δυνατότητες ταξινόμησης αρχείων και διαχείρισης torrent.

6. TorrDroid

Το TorrDroid είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή torrent στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το TorrDroid έχει μια ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης torrent που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναζήτηση και λήψη περιεχομένου torrent.

Η εφαρμογή torrent για Android μπορεί επίσης να ανοίξει αρχεία .torrent από το σύστημα αρχείων android απευθείας στην εφαρμογή. Έχει επίσης υποστήριξη μαγνητικής σύνδεσης, υποστηρίζει DHT, LSD, UPnP, NAT-PMP κ.λπ.

7. Torrent Lite

Είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές torrent στο Google Play Store. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να κατεβάσετε μεγάλα αρχεία torrent όπως ISO Linux, δωρεάν ταινίες, ISO παιχνιδιών κ.λπ.

Το καλό με το tTorrent Lite είναι ότι υποστηρίζει εγγραφή εξωτερικού χώρου αποθήκευσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία torrent στην κάρτα SD. Το tTorrent Lite έχει επίσης ορισμένες άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως υποστήριξη σύνδεσης με μαγνήτη, υποστήριξη torrent χωρίς παρακολούθηση, υποστήριξη RSS, υποστήριξη UPnP και NAT-PMP κ.λπ.

8. WeTorrent

Σε αντίθεση με κάθε άλλη εφαρμογή torrent γνωστή για τις δυνατότητές της, το WeTorrent – ​​Torrent Downloader είναι γνωστό για τις απίστευτες γρήγορες ταχύτητες λήψης. Η εφαρμογή torrent βασίζεται στο πρωτόκολλο BitTorrent και δίνει τη μέγιστη προτεραιότητα στην ταχύτητα.

Η εφαρμογή torrent για Android έχει μια όμορφη και ξεκάθαρη διεπαφή σχεδιασμού υλικού. Υποστηρίζει επίσης πολλαπλές ταυτόχρονες λήψεις, υποστήριξη μαγνητικού συνδέσμου, υποστήριξη αρχείων .torrent κ.λπ.

9. zetaTorrent

Λοιπόν, το zetaTorrent είναι μια από τις μοναδικές εφαρμογές torrent που έχουμε δει ποτέ. Η εφαρμογή torrent για Android διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού διαθέτει πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, ιστορικό, αγαπημένα και πολλά άλλα.

Όσον αφορά τις δυνατότητες torrent, το beta torrent δεν απογοητεύει. Προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες διαχείρισης torrent, υποστήριξη συνδέσμων με μαγνήτη, υποστήριξη διακομιστή μεσολάβησης, υποστηρίζει εξωτερικές κάρτες SD κ.λπ.

10. aTorrent

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή torrent Android που προσφέρει μια ελκυστική διεπαφή και συσκευάζει όλες τις βασικές λειτουργίες, μην ψάχνετε άλλο από το aTorrent. Η εφαρμογή έχει ένα παράθυρο διαλόγου αναζήτησης torrent με υποστήριξη για συνδέσμους μαγνήτη.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το aTorrent έχει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες όπως λήψη μόνο WiFi, επιλογή αποθήκευσης τοποθεσίας, υποστήριξη εξωτερικής κάρτας SD, υποστήριξη αρχείων .torrent κ.λπ.

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες εφαρμογές torrent για Android. Χρησιμοποιήστε αυτές τις εφαρμογές torrent για να κατεβάσετε αρχεία torrent με ευκολία στο smartphone σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές torrent, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτεροι ιστότοποι Torrent μουσικής ( δωρεάν μουσικής

Λήψη προγράμματος Vuze Bittorrent για Windows

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Anime

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4596

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: