καλύτερες εφαρμογές βηματομετρητή

10 καλύτερες εφαρμογές βηματομετρητή για Android

Το να είσαι σε φόρμα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για το σώμα σου. Όλοι θέλουμε να παραμείνουμε σε φόρμα και να εφαρμόζουμε υγιεινές ρουτίνες προπόνησης για να αποφύγουμε καταστάσεις υγείας όπως η χοληστερόλη, η αϋπνία, η αρτηριακή πίεση, η κούραση κ.λπ. Η φροντίδα του σώματός σας βοηθά στη διατήρηση ενός υγιέστερου μυαλού και αυξάνει την ποιότητα ζωής.

tips ** Αυτές οι εφαρμογές βηματομετρητή για Android ειναι χωρίς ιντερνέτ

  1. Runtastic Pedometer Step Counter & Fitness Tracker
  2. Pedometer – Step Counter & Weight Tracker
  3. StepsApp Pedometer – Step Tracker
  4. Pacer Pedometer & Step Tracker
  5. MyFitnessPal Pedometer – Step Tracker
  6. Accupedo Pedometer – Step Tracker & Weight Loss Tracker
  7. Instant Heart Rate: HR Monitor
  8. Google Fit – Fitness Tracking.

Πλατφόρμα Step Παθητικής Γυμναστικής με Δόνηση για Όλο το Σώμα (Κόκκινο)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πάμε τώρα στην λίστα μας.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές βηματομετρητή για Android

Ωστόσο, προτού μοιραστούμε μαζί σας τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές μέτρησης βημάτων, αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναφορές του βηματομετρητή δεν είναι 100% ακριβείς. Ωστόσο, αυτές οι εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της καθημερινής σας δραστηριότητας. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις εφαρμογές μέτρησης βημάτων για Android.

1. Runkeeper

 

Το Runkeeper είναι μια εφαρμογή βηματομετρητή με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη στο Google Play Store. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση του τρεξίματος και του περπατήματος σας. Σας προσφέρει τη δυνατότητα που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασης.

LG 32LQ63006LA Smart TV 32″ Full HD, TV LED 2022 con Processore α5 Gen 5 con AI, webOS 22, HDR, Wi-Fi, Bluetooth, Game Optimizer, Google Stadia e GeForce NOW, Compatibile con Google Home e Alexa(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από τα χαρακτηριστικά, το Runkeeper περιλαμβάνει επίσης προκλήσεις κοινότητας, ανταμοιβές άσκησης και μερικά άλλα πράγματα. Συνολικά, το Runkeeper είναι μια εξαιρετική εφαρμογή βηματόμετρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android.

εφαρμογές βηματομετρητή για Android

2. GStep

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να παρακολουθείτε τις καθημερινές μετρήσεις περπατήματος, τρεξίματος, ποδηλασίας και πόσιμου νερού, τότε μην ψάχνετε άλλο από το GStep. Το GStep είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετρητή βημάτων που σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασης.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα παρακολούθησης δραστηριοτήτων που σας βοηθά να παρακολουθείτε το περπάτημα και το τρέξιμο. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία που παρακολουθεί την ποδηλατική σας δραστηριότητα. Ορισμένες άλλες λειτουργίες της εφαρμογής περιλαμβάνουν καθημερινές υπενθυμίσεις νερού, αποθήκευση ιστορικού προπόνησης, συγχρονισμό δεδομένων και πολλά άλλα.

3. Google Fit

10 καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή το 2022

 

Το Google Fit είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης για smartphone Android. Η εφαρμογή σάς βοηθά να γίνετε πιο υγιείς και να έχετε μια πιο δραστήρια ζωή. Με το Google Fit, μπορείτε εύκολα να ορίσετε τους στόχους φυσικής κατάστασης και να τους παρακολουθείτε τακτικά.

Το Google Fit χρησιμοποιεί τη λειτουργία GPS του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί τις κινήσεις σας. Σας δείχνει επίσης άλλες πληροφορίες όπως τον καρδιακό σας ρυθμό, πόσες θερμίδες έχετε κάψει κ.λπ.

καλύτερες εφαρμογές βηματομετρητή

4. Βηματόμετρο με μετρητή βημάτων

 

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή βηματομετρητή για το Android σας που διαθέτει εξαιρετική διεπαφή χρήστη, πρέπει να δοκιμάσετε το Step Counter Pedometer. Μάντεψε? Ο μετρητής βημάτων χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί τα βήματα.

Η εφαρμογή είναι καλά βελτιστοποιημένη για να καταναλώνει λιγότερη μπαταρία και παρακινεί τους χρήστες να περπατήσουν. Εκτός από αυτό, το Βηματόμετρο Βηματόμετρου δείχνει μια λεπτομερή επισκόπηση των καθημερινών βημάτων, των συνολικών βημάτων, των θερμίδων που καίγονται κ.λπ.

13 Δωρεάν διαδικτυακά παιχνίδια αποκριών

5. Ζόμπι, τρέξτε!

 

Είναι μια διασκεδαστική μικρή εφαρμογή βηματομετρητή  που μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε αυτές τις επιπλέον θερμίδες. Ζόμπι, τρέξτε! είναι ένα εξαιρετικά συναρπαστικό παιχνίδι τρεξίματος και ηχητική περιπέτεια που αναγκάζει τους χρήστες να τρέξουν.

Υπάρχει ένα ξέσπασμα ζόμπι όπου πρέπει να τρέξετε για τη ζωή σας. Αν επιβραδύνετε ενώ τρέχετε, θα ακούσετε βαθιές ανάσες και κραυγές ζόμπι.

6. Walk Tracker

 

Λοιπόν, το Walk Tracker είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Αντί να χρησιμοποιεί GPS, χρησιμοποιεί τον ενσωματωμένο αισθητήρα για να μετράει τα βήματά σας. Δεδομένου ότι δεν διαθέτει λειτουργία παρακολούθησης GPS, η εφαρμογή χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους μπαταρίας.

καλύτερες εφαρμογές βηματομετρητή
καλύτερες εφαρμογές βηματομετρητή

Η εφαρμογή μπορεί να παρακολουθεί τα βήματά σας, τις θερμίδες που καίτε, την απόσταση με τα πόδια και τον χρόνο. Έχει μερικές άλλες δυνατότητες όπως υπενθυμίσεις ποτών, ημερήσιους στόχους, ημερήσιες αναφορές απόδοσης κ.λπ.

7. Βηματόμετρο

 

Το βηματόμετρο είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές πεζοπορίας για όλες τις ηλικίες. Το υπέροχο πράγμα της εφαρμογής είναι ότι οι περισσότερες από τις δυνατότητες ήταν δωρεάν. Με ένα βηματόμετρο, μπορείτε εύκολα να κάνετε το καθημερινό περπάτημα συνήθεια και να παρακολουθείτε τα βήματα και τις θερμίδες που καίτε.

10 καλύτερα παιχνίδια Tower Defense για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό που κάνει την εφαρμογή πιο πολύτιμη είναι ότι εμφανίζει τις πληροφορίες πεζοπορίας σας σε ένα βολικό γράφημα. Εκτός από αυτό, χρησιμοποιεί επίσης το φύλο, το ύψος και το τρέχον σωματικό σας βάρος για να σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για τον αριθμό των θερμίδων που έχετε κάψει και την ποσότητα που πρέπει να κάψετε.

 

Οι 7 καλύτερες Live Streaming εφαρμογές για πλατφόρμες iPhone ή Android

8. Pacer

 

Το Pacer είναι μια από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ σε smartphone Android. Είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης δραστηριοτήτων και μια εφαρμογή μετρητή βημάτων γνωστή για την ακρίβειά της. Ο Pacer χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο GPS του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί τα βήματά σας.

Σας δείχνει επίσης άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως θερμίδες που έχετε κάψει, απόσταση που διανύσατε, χρόνο ενεργού δράσης κ.λπ. Η premium έκδοση της εφαρμογής έχει περισσότερες δυνατότητες, αλλά η δωρεάν είναι αρκετή για να εκπληρώσει την καθημερινή σας ρουτίνα γυμναστικής.

καλύτερες εφαρμογές βηματομετρητή

9. MyFitnessPal

 

Το MyFitnessPal είναι μια εφαρμογή μέτρησης θερμίδων που σας βοηθά να παρακολουθείτε τη διατροφή σας. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε διαφορετικούς τύπους θρεπτικών συστατικών όπως μακροεντολές, ζάχαρη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και άλλα. Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής διαθέτει επίσης μια δυνατότητα παρακολούθησης βημάτων.

Η λειτουργία παρακολούθησης βημάτων χρησιμοποιεί GPS για να παρακολουθεί τα βήματά σας. Το πιο χρήσιμο είναι ότι το MyFitnessPal σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόζετε τα καθημερινά σας βήματα για να παραμένετε σε καλό δρόμο και να διατηρείτε τη γενική σας υγεία.

καλύτερες εφαρμογές βηματομετρητή
καλύτερες εφαρμογές βηματομετρητή

10. Βηματόμετρο Accupedo

 

Λοιπόν, το Accupedo Pedometer είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή των καθημερινών βημάτων σας. Εκτός από την παρακολούθηση των καθημερινών βημάτων σας, η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση θερμίδων που καίγονται, διανυθείσα απόσταση κ.λπ.

Καταγράφει αυτόματα τις αναφορές υγείας, συμπεριλαμβανομένων των βημάτων, της απόστασης που διανύθηκε, των θερμίδων που καίγονται, του χρόνου περπατήματος κ.λπ., για να παρέχει πιο λεπτομερείς αναφορές στο τέλος μιας εβδομάδας, ενός μήνα ή ενός έτους.

Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εφαρμογές βηματομετρητή  ή μετρητή βημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Stepper Με Λάστιχα Γυμναστικής 2 Σε 1 CB(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top