10 καλύτερες εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android

Λοιπόν, η ροή μουσικής ή βίντεο μπορεί να είναι βολική, αλλά καταναλώνει επίσης τα δεδομένα του κινητού σας. Δεδομένου ότι τα προγράμματα δεδομένων και τα ανώτατα όρια δεδομένων γίνονται πιο ακριβά, ίσως είναι η τέλεια στιγμή για να επιστρέψετε σε αρχεία μουσικής εκτός σύνδεσης. Έτσι, για να παίξετε τα αρχεία μουσικής εκτός σύνδεσης, πρέπει να έχετε μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής Android στο Google Play Store που μπορούν να αναπαράγουν αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας. Αυτό το άρθρο θα κοινοποιήσει τις δέκα καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής εκτός σύνδεσης για Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να αναπαράγετε τα αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα στο smartphone σας χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερες εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android το 2023

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές εφαρμογές ροής μουσικής όπως το YouTube Music, το Spotify κ.λπ., προσφέρουν τη δυνατότητα λήψης μουσικής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Ωστόσο, δεν έχουμε συμπεριλάβει τέτοιες εφαρμογές στη λίστα. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τη λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής εκτός σύνδεσης για Android.

1. Phonograph Music Player

Αν ψάχνετε για μια καλή εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για το Android σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Phonograph Music Player. Το Phonograph Music Player διαθέτει εξαιρετική διεπαφή που φαίνεται ελκυστική.

Μπορεί να αναπαράγει αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αποθήκευσης. Προσφέρει επίσης μερικές δυνατότητες επεξεργασίας ήχου, όπως επεξεργασία ετικετών ήχου, ισοσταθμιστή κ.λπ.

2. Pixel – Music Player

Το Pixel – Music Player είναι για όσους αναζητούν ένα όμορφα κατασκευασμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής με σχεδιασμό υλικού. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις μουσικές σας ανάγκες.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε και να παίξετε την τοπική μουσική βιβλιοθήκη με πολλές δυνατότητες. Προσφέρει επίσης μια συσκευή αναπαραγωγής ραδιοφώνου, μια συσκευή αναπαραγωγής podcast, μια συσκευή αναπαραγωγής βίντεο και έναν ισοσταθμιστή ήχου 5 ζωνών.

3. Shuttle Music Player

Λοιπόν, αν ψάχνετε για ένα διαισθητικό, ελαφρύ και ισχυρό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής ανοιχτού κώδικα για Android, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Shuttle Music Player. Η εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για Android διατίθεται με μοντέρνο και υλικό σχεδιασμό.

Διαθέτει επίσης ισοσταθμιστή 6 ζωνών με δυνατότητες ενίσχυσης μπάσων. Μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για να παίξετε στίχους. Ωστόσο, πρέπει να έχετε έτοιμο το αρχείο .srt για αναπαραγωγή στίχων.

4. AIMP

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη και απλή εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για το smartphone Android σας, τότε το AIMP μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Το υπέροχο με το AIMP είναι ότι σαρώνει και παραθέτει όλα τα αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αποθήκευσης χωρίς να εμφανίζει διαφημίσεις. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών μουσικής και περιλαμβάνει επίσης έναν ισοσταθμιστή 29 ζωνών.

5. JetAudio

Το JetAudio είναι μια άλλη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής εκτός σύνδεσης με κορυφαία βαθμολογία στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε. Το υπέροχο με το JetAudio είναι ότι υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μεγάλες μορφές αρχείων μουσικής.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το JetAudio παρέχει επίσης στους χρήστες έναν ισοσταθμιστή 10 ζωνών, 32 προεπιλογές με απώλειες και υποστήριξη χωρίς απώλειες.

6. Stellio

Το Stellio είναι μια από τις πιο προηγμένες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής που διατίθεται για Android. Η εφαρμογή είναι γνωστή για τον ισχυρό ήχο, την υποστήριξη θεμάτων και τη μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων ήχου.

Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχειοθέτησης, το Stellio υποστηρίζει πολλές δημοφιλείς μορφές αρχείων ήχου, όπως FLAC, MP3, CUE, APE, M4A κ.λπ. Επίσης, διαθέτει υποστήριξη φορέματος Android, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τη μουσική από τα smartwatches σας.

7. Music Player

Είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής εκτός σύνδεσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να βρίσκετε και να διαχειρίζεστε όλα τα αρχεία μουσικής σας γρήγορα και εύκολα.

Το Music Player υποστηρίζει αρχεία MP3, midi, wav, flaw raw, aac και πολλά άλλα όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων. Το Music Player προσφέρει επίσης έναν ισοσταθμιστή γραφικών πέντε ζωνών για να βελτιώσετε περαιτέρω τη μουσική σας.

8. Rocket Player

Το Rocket Player είναι μια πλήρως προσαρμόσιμη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής εκτός σύνδεσης που διατίθεται στο Google Play Store. Μάντεψε? Το Rocket Player είναι μια από τις παλαιότερες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής που είναι διαθέσιμες εκεί έξω και προσφέρει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων λειτουργιών.

Με τη δωρεάν έκδοση του Rocket Player, θα λάβετε λειτουργίες όπως ισοσταθμιστή 10 ζωνών, 30 θέματα για προσαρμογή, πρόγραμμα επεξεργασίας ετικετών, υποστήριξη chromecast κ.λπ.

9. PlayerPro

Το υπέροχο με το PlayerPro είναι η υποστήριξη πρόσθετων. Έτσι, οι δυνατότητες της εφαρμογής αναπαραγωγής μουσικής μπορούν να επεκταθούν με τα πρόσθετα. Εκτός από αυτό, το PlayerPro επιτρέπει επίσης στους χρήστες να περιηγούνται και να αναπαράγουν αρχεία μουσικής με διαφορετικούς τρόπους – ανά άλμπουμ, καλλιτέχνες, συνθέτες, είδη κ.λπ.

Η εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής παρέχει επίσης στους χρήστες ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας ετικετών, πολλαπλά εφέ ήχου, ισοσταθμιστή γραφικών 5 ζωνών κ.λπ.

10. Pulsar Music Player

Το Pulsar Music Player είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή αναπαραγωγής ήχου εκτός σύνδεσης χωρίς διαφημίσεις. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής είναι γνωστό για την υπέροχη διεπαφή χρήστη του που ταιριάζει με κάθε λεπτομέρεια των οδηγιών σχεδιασμού υλικού.

Εκτός από αυτό, το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής συσκευάζει σχεδόν κάθε απαραίτητο χαρακτηριστικό για να εκπληρώσει τις μουσικές σας ανάγκες.

Με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής, μπορείτε εύκολα να αναπαράγετε τη μουσική που ήταν αποθηκευμένη τοπικά στη συσκευή σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερο λογισμικό ισοσταθμιστή για Windows 10/11

12 καλύτερες εφαρμογές λήψης μουσικής για Android

10 καλύτερες εφαρμογές Android για λήψη μουσικής

13 καλύτερες εφαρμογές μουσικής για Android

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4969

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: