10 καλύτερες εφαρμογές νυχτερινής λειτουργίας για Android το 2022 (Φίλτρο μπλε φωτός)

Ας το παραδεχτούμε, η τεχνολογία γύρω μας εξελίσσεται ραγδαία. Αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι προτιμούν τα smartphone και τους υπολογιστές για να κάνουν την καθημερινή τους δουλειά. Στην πραγματικότητα, πλέον εξαρτόμαστε περισσότερο από τα smartphone μας παρά από τους υπολογιστές.

Η χρήση smartphone και υπολογιστών δεν είναι κακό. Ωστόσο, η υπερβολική χρήση αυτών των συσκευών μπορεί να βλάψει τα μάτια σας λόγω του μπλε φωτός που εκπέμπεται από την οθόνη. Το μπλε φως που εκπέμπεται από ηλεκτρονικές συσκευές αναγκάζει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα να πιστεύουν ότι είναι μέρα.

Magcubic TV Box Android 10.0 Smart TV Box 4GB 64GB chipset H616 1080P Ultra HD 4K 6K WiFi 5.8GHz BT 4.1 dotato di…

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
【Sistema ANDROID 10.0】: Android 10.0 installato da questo televisore che funziona rapidamente, viene fornito con la nuova interfaccia utente che ha un funzionamento semplice ma una ricca esperienza utente. Android 10.0 ti fornirà anche un bel mondo digitale e una funzione di alta compatibilità rispetto ad altri Android TV Box. Migliorata la compatibilità con vari software e hardware, consentendo di godere della comodità della tecnologia elettronica.
【4 GB di RAM + 64 GB di ROM】Il box TV Android 10.0 fornisce 4 GB di RAM e 64 GB di spazio ROM, è possibile avviare rapidamente video e giochi, migliorando così l'affidabilità del sistema Android e prevenendo arresti anomali della memoria insufficienti.

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 50,99

Buy Now

Έτσι, η υπερβολική χρήση ενός smartphone μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία των ματιών σας. Ωστόσο, το καλό είναι ότι μπορείτε να λάβετε μερικές προφυλάξεις για να μειώσετε τη βλάβη στα μάτια και το καλύτερο για να ξεκινήσετε είναι να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές φίλτρου Blue Light . Αυτό το άρθρο θα συζητήσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές φίλτρου μπλε φωτός για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές νυχτερινής λειτουργίας για Android

Παρακάτω είναι οι εφαρμογές για τη μείωση της καταπόνησης των ματιών και την εξοικονόμηση μπαταρίας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε όλες αυτές τις εφαρμογές παρακάτω.

1. Night Owl 

 

Το Night Owl είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android που φιλτράρει το μπλε φως που εκπέμπεται από την οθόνη του smartphone. Εκτός από το ότι εκπέμπει μπλε φως, μειώνει και τη φωτεινότητα της οθόνης του τηλεφώνου σας.

Αυτή η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και μπορείτε να προγραμματίσετε μη αυτόματα την ώρα έναρξης και διακοπής. Συνολικά, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή φίλτρου μπλε φωτός για Android.

2. HALO

 

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν εφαρμογή Android για να μπλοκάρει το μπλε φως και να προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης, μην κοιτάτε άλλο από το HALO.

Σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε το φίλτρο μπλε φωτός και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση και τη φωτεινότητά του. Μόλις εγκατασταθεί, το HALO προσθέτει ένα εικονίδιο συντόμευσης στην περιοχή ειδοποιήσεων, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε εύκολα τη λειτουργία μπλε φωτός.

3. Twilight:

Android TV Box 11.0 4GB RAM 64GB ROM Set Top Box Smart TV Box Amlogic S905W2 1080P Ultra HD 4K HDR AV1 WiFi 2.4G 5.8GHz…

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
Android 11.0 TV Box:Dotato del più potente processore Amlogic S905W2,La GPU Mali-G31 è molto più avanti nell'elaborazione delle immagini.Funzionamento regolare garantito e risposta rapida.L'eccellente memoria 4GB/64GB,Puoi anche espandere la memoria quanto vuoi tramite un extra 1TB HDD, la SD card 32GB e la TF card 32GB.Fornisce spazio sufficiente per installare app, giochi, ecc.OTA Tec la quale scarica automaticamente i pacchetti di aggiornamento e aggiorna automaticamente tramite la rete.
Wi-Fi a Doppia Banda 2.4G 5.8G:TV Android è dotato di IEEE 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G/5G WIFI e 100M Ethernet,Per garantire l'ambiente di rete più robusto e stabile.che assicura alla box di viaggiare stabilmente e fluidamente per caricare film, immagini e giochi senza buffer, non vi è bisogno di aspettare per un momento stupendo.(Scegli una stanza il più vicino possibile al WiFi)

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 52,99

Buy Now

Το Twilight είναι μια διάσημη και κορυφαία εφαρμογή νυχτερινής λειτουργίας στο Google Play Store. Είναι μια εφαρμογή φίλτρου μπλε φωτός που φιλτράρει τη ροή του μπλε φωτός που εκπέμπεται από την οθόνη του smartphone σας.

Ο περιορισμός του μπλε φωτός εξασφαλίζει καλύτερη υγεία των ματιών και μειωμένο ερεθισμό των ματιών, ειδικά τη νύχτα. Επιπλέον, η εφαρμογή λειτουργεί εξαιρετικά με κάθε τύπο οθόνης, συμπεριλαμβανομένων των οθονών AMOLED.

4. Darker (Φίλτρο οθόνης)

 

Λοιπόν, αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που θα μπορούσε να σας επιτρέψει να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης του τηλεφώνου σας σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, τότε μην κοιτάτε άλλο από το Darker (Φίλτρο οθόνης).

Είναι μια δωρεάν, ελαφριά εφαρμογή Android που διατίθεται στο Google Play Store που μειώνει την καταπόνηση των ματιών σας μειώνοντας τη λάμψη της οθόνης σας. Η εφαρμογή λειτουργεί εξαιρετικά με κάθε τύπο οθόνης και σας επιτρέπει επίσης να εφαρμόζετε φίλτρα χρώματος.

5. Φίλτρο μπλε φωτός – Νυχτερινή λειτουργία

 

Οι ειδικοί στον τομέα της υγείας επιβεβαίωσαν ότι το μπλε φως επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου ενός ατόμου. Η εφαρμογή Android Blue Light Filter υπόσχεται να μειώσει το μπλε φως που εκπέμπεται από την οθόνη του smartphone σας.

Η μείωση του μπλε φωτός σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε την ένταση του φίλτρου, να εξοικονομήσετε ενέργεια και να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης στο μέγιστο επίπεδο. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και δεν εμφανίζει καν διαφημίσεις.

6. f.lux (προεπισκόπηση, μόνο root)

Sofobod HK1 MAX TV Box Android 10.0 TV Box, 4GB RAM 64GB ROM, Quad-Core 64bit Cortex-A53 CPU, 2.4G/5G Dual WiFi H.265…

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
【L'ultimo sistema operativo Android 10.0】 "Sofobod HK1 MAX Android TV Box" è dotato dell'ultima versione di Android 10.0, Android TV BOX ti offre un'esperienza utente eccellente. Con un'interfaccia efficace, puoi trovare e goderti rapidamente l'intrattenimento che desideri.
【4 GB di RAM + 64 GB di ROM】 4 GB di RAM ad alta capacità garantiscono la velocità e la stabilità del sistema operativo e supportano una maggiore velocità di esecuzione. Il video di sorveglianza non è bloccato ed è veloce. La ROM da 64 GB ti offre più spazio per scaricare le tue applicazioni e i tuoi video preferiti in modo da goderti il tuo tempo libero.

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 56,99

Buy Now

Λοιπόν, το f.lux είναι μια κορυφαία εφαρμογή εκπομπής μπλε φωτός των Windows 10 . Ωστόσο, δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στο Android. Ωστόσο, η εφαρμογή f.lux είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store και μπορείτε να την δοκιμάσετε.

Το χειρότερο πράγμα για την εφαρμογή f.lux είναι ότι απαιτεί πρόσβαση root για να λειτουργήσει. αλλιώς, είναι άχρηστο. Εάν έχετε μια συσκευή με root, μπορείτε να δοκιμάσετε τη f.lux στο smartphone σας.

7. CF.lumen

 

Αυτό είναι ένα άλλο καλύτερο φίλτρο μπλε φωτός Android στη λίστα που προσαρμόζει τα χρώματα στη συσκευή σας Android με βάση τη θέση του ήλιου ή την προσαρμοσμένη σας διαμόρφωση.

Το καλό είναι ότι λειτουργεί σε κάθε έκδοση του Android. Επιπλέον, προσφέρει πολλαπλά φίλτρα χρώματος και κάθε φίλτρο είναι προσαρμόσιμο.

8. Νυχτερινή οθόνη

 

Ο πρωταρχικός στόχος της νυχτερινής οθόνης είναι να μειώσει τη φωτεινότητα της οθόνης σας από αυτή που μπορείτε να επιτύχετε με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Αυτή η εφαρμογή εφαρμόζει ένα φίλτρο επικάλυψης που λειτουργεί ως dimmer για να σκουρύνει την οθόνη.

Βοηθά στην αποφυγή πονοκεφάλων και πόνου στα μάτια σε σκοτεινό περιβάλλον ή τη νύχτα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και δεν εμφανίζει διαφημίσεις.

9. sFilter

 

Το Sfilter είναι μια εφαρμογή που προσθέτει ένα φίλτρο μπλε φωτός ή τη νυχτερινή λειτουργία στο smartphone Android. Το υπέροχο με το sFilter είναι ότι προσφέρει 12 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξετε σε ένα βελτιστοποιημένο φίλτρο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως μπορείτε να προσαρμόσετε την ισορροπία χρωμάτων από τη γραμμή ειδοποιήσεων, τη γραμμή πλοήγησης κ.λπ. Η εφαρμογή είναι δωρεάν στη χρήση και δεν εμφανίζει διαφημίσεις.

10. Midnight (Νυχτερινή λειτουργία)

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Night Terrors Kodi Addon(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Midnight (Night Mode) είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Night Mode και φίλτρου μπλε φωτός που θα λατρέψετε. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την κόπωση των ματιών.

Η εφαρμογή μειώνει σημαντικά την καταπόνηση των ματιών αλλάζοντας τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης του τηλεφώνου σας. Αυτό μοιάζει περισσότερο με μια εφαρμογή φίλτρου Bluelight που προσθέτει ένα φίλτρο οθόνης στο επάνω μέρος της οθόνης σας.

Ψεύτικη κάμερα με φως που αναβοσβήνει RL-027(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από τη μείωση της κούρασης των ματιών, το Midnight (Night Mode) εξοικονομεί επίσης σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η εφαρμογή μπορεί να εξοικονομήσει ακόμα περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας εάν το τηλέφωνό σας διαθέτει οθόνη AMOLED.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές φίλτρου Bluelight για Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να μειώσετε το μπλε φως που εκπέμπεται από τις οθόνες των smartphone.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian