10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για Android το 2022

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα ανακαλύψουμε ότι σχεδόν όλοι έχουν πλέον ένα smartphone Android. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πράγματα για το λειτουργικό σύστημα Android είναι οι ατελείωτες επιλογές προσαρμογής του.

Το λειτουργικό σύστημα Android επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν προγράμματα εκκίνησης εφαρμογών, πακέτα εικονιδίων, γραφικά στοιχεία και πολλά άλλα για να προσαρμόσουν την εμφάνιση. Μέχρι τώρα, έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με την προσαρμογή Android και σήμερα θα μοιραστούμε μια πλήρη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας Android.

10 καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για Android

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Έτσι, έχουμε παραθέσει μόνο αυτά που έχουμε ελέγξει χειροκίνητα. Με αυτές τις εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας, μπορείτε να κάνετε λήψη ζωντανών ταπετσαριών υψηλής ποιότητας για το smartphone Android σας.

1. Pixel 4D

 

Το Pixel 4D είναι μία από τις μοναδικές εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android. Μάντεψε? Το Pixel 4D φέρνει περισσότερες από 300 δροσερές 3D ζωντανές ταπετσαρίες που μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση και την αίσθηση της συσκευής σας Android.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για το iPhone 2022 (Νέες εφαρμογές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από τις κανονικές ζωντανές ταπετσαρίες, το Pixel 4D διαθέτει επίσης ξεχωριστό τμήμα για ζωντανές ταπετσαρίες AMOLED. Οι ζωντανές ταπετσαρίες AMOLED σχεδιάστηκαν για τηλέφωνα με οθόνη AMOLED, εξοικονομώντας διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

2. NoxLucky

 

Το NoxLucky είναι πολύ διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια εφαρμογή εξατομίκευσης που φέρνει Ζωντανή ταπετσαρία και ταπετσαρίες βίντεο στο smartphone σας.

Με το NoxLucky, μπορείτε είτε να ορίσετε ζωντανές ταπετσαρίες ως φόντο της αρχικής οθόνης είτε σύντομα βίντεο ως ταπετσαρία. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές ζωντανές ταπετσαρίες.

3. Ζωντανή ταπετσαρία Muzei

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας που έχει πολλές ζωντανές ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας, τότε το Muzei Live Wallpaper μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Λήψη ταπετσαριών Android 13 (ανάλυση Full HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μάντεψε? Η εφαρμογή Muzei Live Wallpaper μπορεί να αλλάζει αυτόματα τη ζωντανή ταπετσαρία κάθε μέρα. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Muzei Live Wallpaper υποστηρίζει επίσης πολλαπλές πηγές για να τραβήξετε ζωντανές ταπετσαρίες.

4. Φόντο 3D Parallax

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας που χρησιμοποιεί εφέ parallax για να αλλάξει την εμφάνιση της αρχικής οθόνης του Android, τότε το 3D Parallax Background μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Το Netflix εργάζεται σε λειτουργίες ζωντανής ροής(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το 3D Parallax Background προσφέρει στους χρήστες περισσότερα από 70 θέματα εφέ parallax για λήψη. Όλα αυτά τα θέματα φαίνονται καλά και αναμφίβολα θα μεταμορφώσουν την εμφάνιση της αρχικής οθόνης Android.

5. Ζωντανή ταπετσαρία Forest

 

Εάν είστε μεγάλος φαν του Material Design, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Forest Live Wallpaper. Η εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας για Android διαθέτει μια σκηνή στο δάσος που ταλαντεύεται στο αεράκι.

Το καλό με το Forest Live Wallpaper είναι ότι σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το χρώμα ώστε να ταιριάζει στο θέμα σας.

6. Video Live Wallpaper Maker

 

Το Video Live Wallpaper Maker είναι πολύ διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Video Live Wallpaper Maker για να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο σε ζωντανή ταπετσαρία και να το εφαρμόσετε στην αρχική σας οθόνη.

Η εφαρμογή Video Live Wallpaper Maker είναι δωρεάν και μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες ζωντανές ταπετσαρίες.

7. Ζωντανή ταπετσαρία Chrooma

 

Το Chrooma Live Wallpaper ορίζει αφηρημένα σχήματα ως ταπετσαρία στο Android. Το πιο ενδιαφέρον πράγμα για την ταπετσαρία Chrooma Live είναι ότι αλλάζει αυτόματα το φόντο κάθε φορά που πατάτε το κουμπί αρχικής οθόνης. Η εφαρμογή προσφέρει 12 διαφορετικά σχήματα, απεριόριστα χρώματα και εφέ Parallax.

8. Ζωντανή ταπετσαρία AMOLED

 

Εάν χρησιμοποιείτε smartphone Android με οθόνη AMOLED, τότε το AMOLED LiveWallpaper μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το AMOLED LiveWallpaper είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για οθόνες AMOLED.

Πώς να εμποδίσετε άλλους να αλλάξουν την ταπετσαρία των Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι ζωντανές ταπετσαρίες είναι κυρίως μαύρες και είναι κατάλληλες για συσκευές με οθόνη AMOLED.

9. Κίνηση

 

Αν ψάχνετε για δυναμικές 3D κινούμενες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για το smartphone ή το tablet σας Android, τότε το Motion μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Οι 3D κινούμενες ζωντανές ταπετσαρίες της Motion έχουν παράλλαξ 3D εφέ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή προσφέρει πολλές κατηγορίες για να επιλέξετε ζωντανές ταπετσαρίες όπως υπερήρωες, αφηρημένα, ζώα, διάστημα κ.λπ.

10. Walloop

 

Το Walloop είναι μια εφαρμογή προσαρμογής Android πολλαπλών χρήσεων που προσφέρει στους χρήστες τόσο HD όσο και ζωντανές ταπετσαρίες. Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες τεράστιες συλλογές HD Live φόντου με εφέ 3D parallax και wallpapers 4K.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Walloop επιτρέπει επίσης στους χρήστες να περιηγούνται σε διάφορες κατηγορίες, όπως AMOLED, φύση, anime, abstract και πολλά άλλα.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας Android για να αλλάξετε την εμφάνιση και την αίσθηση της συσκευής σας Android.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: