10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock που πρέπει να δοκιμάσετε το 2022

Έχουμε ήδη μοιραστεί μερικά άρθρα σχετικά με τις απαγορευμένες εναλλακτικές εφαρμογές όπως PUBG Mobile Alternatives, VivaVideo εναλλακτικές λύσεις κ.λπ. Σήμερα, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock για Android.

Το AppLock από την DO Mobile ήταν το καλύτερο ντουλάπι εφαρμογών για Android , αλλά δεν ήταν πλέον διαθέσιμο στο Google Play Store. Δεδομένου ότι η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη, αποφασίσαμε να μοιραστούμε τις εναλλακτικές της.

Αναρτήσεις ιστολογίου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock για Android

Με αυτές τις εναλλακτικές λύσεις Κλείδωμα εφαρμογής, μπορείτε να κλειδώσετε εφαρμογές πίσω από ένα PIN, κωδικό πρόσβασης ή βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις κλειδώματος εφαρμογών για Android .

1. App Lock Master

 

Το App Lock Master είναι ένα από τα κορυφαία ντουλάπια εφαρμογών που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Android. Είναι μια εφαρμογή προστασίας απορρήτου για Android που κλειδώνει τις ευαίσθητες εφαρμογές σας όπως το Instagram, το Messenger και το WhatsApp.

Εκτός από το κλείδωμα εφαρμογών, το App Lock Master μπορεί επίσης να κλειδώσει εφαρμογές συστήματος όπως SMS, Επαφές, ρυθμίσεις και άλλα. Έχετε πολλές επιλογές για να ρυθμίσετε ένα κλείδωμα εφαρμογής – PIN & Pattern.

Το App Lock Master διαθέτει επίσης μερικές προηγμένες λειτουργίες για τη βελτίωση της προστασίας του απορρήτου σας, όπως η selfie του εισβολέα, η απόκρυψη του κύριου εικονιδίου κλειδώματος εφαρμογής και πολλά άλλα.

2. HideU

 

Το HideU είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές ντουλαπιών εφαρμογών στη λίστα. Το HideU είναι μια εφαρμογή θυρίδας αριθμομηχανής που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αντικείμενα.

Μπορείτε να ανοίξετε το θησαυροφυλάκιο μόνο εισάγοντας το σωστό PIN στη διεπαφή της αριθμομηχανής. Εκτός από το θησαυροφυλάκιο, το HideU είναι επίσης γνωστό για τη μοναδική του λειτουργία κλειδώματος εφαρμογών.

Η λειτουργία κλειδώματος εφαρμογών του HideU σάς επιτρέπει να κλειδώνετε εφαρμογές με κωδικούς πρόσβασης ή μοτίβα. Μόλις κλειδωθεί, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης/καρφίτσα για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές.

3. Norton App Lock

 

Με το Norton App Lock, μπορείτε εύκολα να κλειδώσετε τις εφαρμογές σας και να προστατεύσετε το απόρρητό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό πρόσβασης ή μια οθόνη κλειδώματος μοτίβου για να διατηρήσετε τις εφαρμογές σας ασφαλείς και ιδιωτικές.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή δεν χρησιμοποιεί το σύστημα Vault για την προστασία των εφαρμογών σας. προσθέτει προστασία με κωδικό πρόσβασης σε εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο συρτάρι εφαρμογών. Μάντεψε? Το κλείδωμα εφαρμογών Norton μπορεί ακόμη και να προστατεύει με κωδικό πρόσβασης τις εφαρμογές του συστήματός σας, όπως Gallery, SMS κ.λπ.

4. AppLock – Δακτυλικό αποτύπωμα

 

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να κλειδώσετε και να προστατέψετε εφαρμογές χρησιμοποιώντας κωδικό πρόσβασης , μοτίβο ή προστασία δακτυλικών αποτυπωμάτων. AppLock – Το δακτυλικό αποτύπωμα μπορεί να κλειδώσει όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές όπως Facebook, WhatsApp, Gallery Apps κ.λπ.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Applock – Fingerprint είναι ότι καταγράφει αυτόματα μια φωτογραφία του εισβολέα που προσπαθεί να ξεκλειδώσει το θησαυροφυλάκιό σας με λάθος κωδικό πρόσβασης.

5. Τέλειο AppLock

 

Το Perfect AppLock είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Εκτός από την προστασία των εφαρμογών σας, προσφέρει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες.

Για παράδειγμα, ένα κλείδωμα περιστροφής αποτρέπει την ανεπιθύμητη περιστροφή της οθόνης σε κάθε εφαρμογή. Επίσης, μπορείτε να κλειδώσετε WiFi, δεδομένα 3G, BlueTooth κ.λπ.

6. AppLock

 

Εάν αναζητάτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock για να κλειδώσετε εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα δεδομένα, τότε το AppLock μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Το AppLock μπορεί εύκολα να αποκλείσει εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές συστήματος και εφαρμογές πληρωμών. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία selfie για εισβολείς που τραβάει φωτογραφίες εισβολέων που προσπαθούν να εισβάλουν στο τηλέφωνό σας με λάθος κωδικό πρόσβασης.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη και να αλλάξετε το εικονίδιό της για λόγους απόκρυψης.

7. AppLocker

 

Το AppLocker από το BGNMobi είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση App Lock για την προστασία του απορρήτου σας. Μάντεψε? Το AppLocker είναι ένα από τα πρώτα ντουλάπια εφαρμογών Android με υποστήριξη Fingerprint.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ανταλλαγή μηνυμάτων και τις εφαρμογές συστήματος. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι αρκετά ελαφριά και δεν επιβραδύνει τη λειτουργία της συσκευής σας.

8. LOCKit

 

Το LOCKit είναι μια εφαρμογή κλειδώματος και προστασίας απορρήτου διαθέσιμη για smartphone Android. Με το LOCKit, μπορείτε να εμποδίσετε κάποιον να δει τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως μηνύματα WhatsApp, αρχεία καταγραφής κλήσεων, ιδιωτικές φωτογραφίες και βίντεο και άλλα.

Η εφαρμογή προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες προστασίας απορρήτου, όπως κλείδωμα εφαρμογής, θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών και βίντεο, selfies εισβολέων, ψεύτικο εξώφυλλο κ.λπ.

9. Apex Launcher

 

Λοιπόν, το Apex Launcher είναι μια πλήρης εφαρμογή εκκίνησης για Android που διατίθεται στο Play Store. Η εφαρμογή εκκίνησης έχει μια λειτουργία κλειδώματος εφαρμογών που κλειδώνει τις εφαρμογές σας και τις αποκρύπτει από το συρτάρι εφαρμογών.

Δεδομένου ότι είναι μια πλήρης εφαρμογή εκκίνησης, παρέχει πολλές επιλογές προσαρμογής. Συνολικά, αυτή είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock για Android.

10. Ultra AppLock

 

Είναι μια αξιοπρεπής εφαρμογή θυρίδας εφαρμογών με αρκετές δυνατότητες για να ικανοποιήσει τις ανάγκες απορρήτου σας. Επιπλέον, το ultra AppLock είναι αρκετά απλό στη χρήση.

Για να χρησιμοποιήσετε το Ultra AppLock, ανοίξτε το και επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να κλειδώσετε. Αφού επιλέξετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, ένα μοτίβο ή ένα κλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων για την προστασία των εφαρμογών.

Εκτός από το ντουλάπι εφαρμογών, προσφέρει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες, όπως εξοικονόμηση μπαταρίας, ειδοποιήσεις διάρρηξης και καθαριστικό αποθήκευσης.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock για Android. Μπορείτε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης τις σημαντικές εφαρμογές σας με αυτές τις εναλλακτικές λύσεις AppLock.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian