10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock το 2023 (Τελευταίες και λειτουργικές)

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock που πρέπει να δοκιμάσετε το 2022

Έχουμε ήδη μοιραστεί μερικά άρθρα σχετικά με τις απαγορευμένες εναλλακτικές εφαρμογές όπως PUBG Mobile Alternatives, VivaVideo εναλλακτικές λύσεις κ.λπ. Σήμερα, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock για Android.

Το AppLock από την DO Mobile ήταν το το καλύτερο ντουλάπι εφαρμογών για Android, αλλά δεν ήταν πλέον διαθέσιμο στο Google Play Store. Δεδομένου ότι η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη, αποφασίσαμε να μοιραστούμε τις εναλλακτικές της.

Διαβάστε επίσης: Πώς να παρακάμψετε/ξεκλειδώσετε την οθόνη AppLock χωρίς κωδικό πρόσβασης

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock για Android

Με αυτές τις εναλλακτικές λύσεις Κλείδωμα εφαρμογής, μπορείτε να κλειδώσετε εφαρμογές πίσω από ένα PIN, κωδικό πρόσβασης ή βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε το καλύτερες εναλλακτικές λύσεις κλειδώματος εφαρμογών για Android.

1. Απόκρυψη φωτογραφιών, βίντεο και τοποθεσίας εφαρμογής

Απόκρυψη φωτογραφιών, βίντεο και τοποθεσίας εφαρμογής

Το Hide Photos, Video and App Loc είναι μια απόλυτη εφαρμογή ασφάλειας και απορρήτου που μπορεί να αποκρύψει τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τις εφαρμογές, τα μηνύματα και τις κλήσεις σας από το τηλέφωνό σας.

Είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή για λήψη και προσφέρει ένα ασφαλές θησαυροφυλάκιο για την αποθήκευση αρχείων πολυμέσων και εφαρμογών που δεν θέλετε να δει κανείς.

Μόλις αποκρύψετε μια εφαρμογή με Απόκρυψη φωτογραφιών, βίντεο και τοποθεσίας εφαρμογής, η εφαρμογή εξαφανίζεται από τη λίστα πρόσφατων εφαρμογών και το συρτάρι εφαρμογών.

2. HideU

HideU

Το HideU είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα εφαρμογές ντουλαπιών εφαρμογών στη λίστα. Το HideU είναι μια εφαρμογή θυρίδας αριθμομηχανής που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αντικείμενα.

Μπορείτε να ανοίξετε το θησαυροφυλάκιο μόνο εισάγοντας το σωστό PIN στη διεπαφή της αριθμομηχανής. Εκτός από το θησαυροφυλάκιο, το HideU είναι γνωστό για τη μοναδική του λειτουργία κλειδώματος εφαρμογών.

Η λειτουργία κλειδώματος εφαρμογών του HideU σάς επιτρέπει να κλειδώνετε εφαρμογές με κωδικούς πρόσβασης ή μοτίβα. Αφού κλειδωθεί, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης/καρφίτσα για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές.

3. Κλείδωμα εφαρμογής Norton

Κλείδωμα εφαρμογής Norton

Με το Norton App Lock, μπορείτε εύκολα κλειδώστε τις εφαρμογές σας και προστατεύστε το απόρρητό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό πρόσβασης ή μια οθόνη κλειδώματος μοτίβου για να διατηρήσετε τις εφαρμογές σας ασφαλείς και ιδιωτικές.

Η εφαρμογή δεν χρησιμοποιεί το σύστημα Vault για την προστασία των εφαρμογών σας. προσθέτει προστασία με κωδικό πρόσβασης σε εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο συρτάρι εφαρμογών. Μάντεψε? Το κλείδωμα εφαρμογών Norton μπορεί ακόμη και να προστατεύει με κωδικό πρόσβασης τις εφαρμογές του συστήματός σας, όπως Gallery, SMS κ.λπ.

4. AppLock – Δακτυλικό αποτύπωμα

AppLock - Δακτυλικό αποτύπωμα

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να κλειδώσετε και προστατεύστε τις εφαρμογές χρησιμοποιώντας κωδικό πρόσβασης, μοτίβο ή προστασία δακτυλικών αποτυπωμάτων. AppLock – Το δακτυλικό αποτύπωμα μπορεί να κλειδώσει όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές όπως Facebook, WhatsApp, Gallery Apps κ.λπ.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Applock – Fingerprint είναι ότι καταγράφει αυτόματα μια φωτογραφία του εισβολέα που προσπαθεί να ξεκλειδώσει το θησαυροφυλάκιό σας με λάθος κωδικό πρόσβασης.

5. Τέλειο AppLock

Τέλειο AppLock

Το Perfect AppLock είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Εκτός από την προστασία των εφαρμογών σας, προσφέρει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες.

Για παράδειγμα, ένα κλείδωμα περιστροφής αποτρέπει την ανεπιθύμητη περιστροφή της οθόνης σε κάθε εφαρμογή. Επίσης, μπορείτε να κλειδώσετε WiFi, δεδομένα 3G, BlueTooth κ.λπ.

6. AppLock

AppLock

Εάν αναζητάτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock για να κλειδώσετε εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα δεδομένα, τότε το AppLock μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Το AppLock μπορεί εύκολα να αποκλείσει εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές συστήματος και εφαρμογές πληρωμών. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία selfie για εισβολείς που τραβάει φωτογραφίες εισβολέων που προσπαθούν να εισβάλουν στο τηλέφωνό σας με λάθος κωδικό πρόσβασης.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη και να αλλάξετε το εικονίδιό της για λόγους απόκρυψης.

7. AppLocker

AppLocker

Το AppLocker από το BGNMobi είναι ένα άλλο καλύτερη εναλλακτική λύση Κλείδωμα εφαρμογής για να προστατεύσετε το απόρρητό σας. Μάντεψε? Το AppLocker είναι ένα από τα πρώτα ντουλάπια εφαρμογών Android με υποστήριξη Fingerprint.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ανταλλαγή μηνυμάτων και τις εφαρμογές συστήματος. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι αρκετά ελαφριά και δεν επιβραδύνει τη συσκευή σας.

8. Avira Security Antivirus & VPN

Avira Security Antivirus & VPN

Το Avira Security Antivirus & VPN είναι ένα πλήρες Εφαρμογή ασφαλείας Android που παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Η εφαρμογή ουσιαστικά σας φέρνει κάθε δυνατότητα που θα χρειαστείτε για να διατηρήσετε το τηλέφωνό σας ασφαλές στον ψηφιακό κόσμο.

Παίρνετε έναν σαρωτή ιών, VPN, ντουλάπι εφαρμογών, σύμβουλο απορρήτου κ.λπ. Η λειτουργία κλειδώματος εφαρμογών του Avira Security Antivirus & VPN σάς επιτρέπει να προστατεύετε τις ευαίσθητες εφαρμογές σας με ένα PIN.

Το Avira Security Antivirus & VPN παρέχει επίσης λειτουργίες όπως καθαριστικό συστήματος και σύμβουλο απορρήτου που δείχνει ποιες εφαρμογές ζητούν πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα.

9. Apex Launcher

Apex Launcher

Λοιπόν, το Apex Launcher είναι μια πλήρης εφαρμογή εκκίνησης για Android που διατίθεται στο Play Store. Η εφαρμογή εκκίνησης διαθέτει μια λειτουργία κλειδώματος εφαρμογής που κλειδώνει και αποκρύπτει τις εφαρμογές σας από το συρτάρι εφαρμογών.

Δεδομένου ότι είναι μια πλήρης εφαρμογή εκκίνησης, παρέχει πολλές επιλογές προσαρμογής. Συνολικά, αυτή είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock για Android.

10. Ultra AppLock

Ultra AppLock

Είναι μια αξιοπρεπής εφαρμογή θυρίδας εφαρμογών με αρκετές δυνατότητες για να ικανοποιήσει τις ανάγκες απορρήτου σας. Επιπλέον, το ultra AppLock είναι αρκετά απλό στη χρήση.

Για να χρησιμοποιήσετε το Ultra AppLock, ανοίξτε το και επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να κλειδώσετε. Αφού οριστεί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κωδικό πρόσβασης, μοτίβο ή κλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων για την προστασία των εφαρμογών.

Εκτός από το ντουλάπι εφαρμογών, προσφέρει μερικές άλλες δυνατότητες, όπως εξοικονόμηση μπαταρίας, ειδοποιήσεις διάρρηξης και καθαριστικό αποθήκευσης.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις AppLock. Μπορείτε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης τις βασικές εφαρμογές σας με αυτές τις εναλλακτικές λύσεις AppLock. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: εφαρμογές Locker App για Android

καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας Android

καλύτερα VPN για Mac

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *