10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Google Hangouts που πρέπει να δοκιμάσετε το 2022

Εάν μένετε ενημερωμένοι με τα πιο πρόσφατα νέα τεχνολογίας, ίσως γνωρίζετε ότι η Google πρόκειται να κλείσει τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων – το Hangouts. Πρόσφατα, η Google ανακοίνωσε ότι θα κλείσει το Google Hangouts τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους και προέτρεψε τους χρήστες να μεταβούν στο Google Chat.

Αν έχετε βασιστεί στο Google Hangouts για την ανταλλαγή μηνυμάτων και την πραγματοποίηση κλήσεων φωνής/βίντεο, θα μπορούσε να είναι η καλύτερη στιγμή για να μεταβείτε στις εναλλακτικές του. Από τώρα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις Google Hangouts που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις συσκευές σας Android ή iOS.

Πώς να κατεβάσετε τα δεδομένα σας στο Google Hangouts πριν κλείσουν(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Google Hangouts

Επομένως, εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την κατάρρευση του Google Hangout, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις Εναλλακτικές του. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Google Hangout για μηνύματα και φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Ας τσεκάρουμε.

1. Discord

 

Το Discord είναι πολύ διαφορετικό από το Hangouts, αλλά μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική του. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί κυρίως για παίκτες και επιτρέπει επίσης την κοινή χρήση αρχείων. Η επιλογή βιντεοκλήσης λείπει από το Discord, αλλά θα λάβετε τις λειτουργίες φωνητικής συνομιλίας και ανταλλαγής μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Discord στο PS5(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έτσι, εάν είστε παίκτης που αναζητά την καλύτερη εφαρμογή για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας ενώ παίζετε παιχνίδια, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Discord. Η εφαρμογή Discord είναι διαθέσιμη σε κάθε πλατφόρμα και διαθέτει υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών.

2. Telegram

 

Το Telegram είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε Android, iOS, Windows, macOS, Linux ή στον Ιστό. Όπως και το Discord, το Telegram διαθέτει επίσης υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη πολυμέσων στο Signal Private Messenger(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Telegram σάς παρέχει κάθε είδους επιλογές επικοινωνίας που μπορείτε να σκεφτείτε. Έχετε επιλογές ανταλλαγής μηνυμάτων, φωνητικών κλήσεων, βιντεοκλήσεων και ομαδικών βιντεο/φωνητικών κλήσεων. Παρά όλες τις δυνατότητες του Telegram, είναι κυρίως γνωστό για τις λειτουργίες του για συγκεκριμένα κανάλια.

3. Signal

 

Λοιπόν, το Signal είναι μια από τις καλύτερες και πιο ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android ή το iPhone σας. Όπως το Google Hangouts, το Signal παρέχει επίσης επιλογές άμεσων μηνυμάτων, φωνητικών/βιντεοκλήσεων και ομαδικής συνομιλίας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Signal: Συμβουλές ,Κόλπα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για το Signal είναι ότι κάθε μορφή επικοινωνίας προστατεύεται με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Έτσι, το Signal είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ασφαλή Google Hangouts που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

4. LINE

 

Το LINE είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων με πολλές δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης. Στο LINE, λαμβάνετε ένα χρονοδιάγραμμα σαν το facebook όπου μπορείτε να μοιράζεστε μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο και τοποθεσίες με τους φίλους σας στο LINE.

Όπως το Hangouts, το LINE σας προσφέρει επίσης πολλούς τρόπους επικοινωνίας με φίλους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας μέσω κλήσεων κειμένου, φωνής και βίντεο.

“Do Not Disturb” στο Discord Πώς να το ρυθμίσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Άλλες δυνατότητες του LINE περιλαμβάνουν μια ειδική ενότητα για ειδήσεις, LINE Pay, LINE Music και άλλα.

5. Viber Messenger

 

Παρόλο που το Viber δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Hangouts, εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Hangouts που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ. Το Viber έχει λιγότερο ενεργή βάση χρηστών από το Hangouts ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και είναι δημοφιλές σε λίγες μόνο χώρες.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το Viber Messenger σάς προσφέρει επιλογές ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου, φωνητικές/βιντεοκλήσεις και ομαδικές συνομιλίες. Το Viber σάς προσφέρει επίσης πολλά μοναδικά αυτοκόλλητα και GIF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα μηνύματα.

6. Skype

 

Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ και εύχρηστο Hangout εναλλακτικές για βιντεοκλήσεις, μην ψάχνετε άλλο από το Skype. Το Skype είναι μακράν η καλύτερη υπηρεσία βιντεοκλήσεων διαθέσιμη για Windows, macOS, Linux, Android, iOS και άλλες συσκευές.

Ενώ το Skype είναι κυρίως γνωστό για τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων, έχει υποστήριξη για μηνύματα κειμένου, φωνητικές κλήσεις και μεταφορά αρχείων. Εκτός από την ανταλλαγή μηνυμάτων και τις φωνητικές κλήσεις, το Skype σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε οθόνες με τους φίλους σας.

7. Wire

 

Το Wire είναι μια εναλλακτική λύση του Google Hangouts για χρήστες που προσέχουν το απόρρητο. Είναι μια από τις καλύτερες και πιο ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Όπως το Google Hangouts, το Wire παρέχει επίσης επιλογές άμεσων μηνυμάτων, φωνητικών/βιντεοκλήσεων και βιντεοδιάσκεψης.

Κάθε επικοινωνία στο Wire χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για να παρέχει στους χρήστες έναν ισχυρό βαθμό απορρήτου και ασφάλειας. Επιπλέον, το Wire είναι ανοιχτού κώδικα και ο κώδικάς του είναι διαθέσιμος στο Github.

8. WeChat

 

Το WeChat μπορεί να μην είναι η καλύτερη αντικατάσταση του Google Hangouts, αλλά έχει πολλές ομοιότητες με το Hangouts. Όπως το Hangouts, το WeChat σάς επιτρέπει να συνομιλείτε και να καλείτε τους φίλους σας, να διαβάζετε ειδήσεις ή να παίζετε μίνι παιχνίδια με άλλους χρήστες.

Το WeChat προσφέρει επίσης λειτουργίες βιντεοκλήσεων και ζωντανής κοινής χρήσης τοποθεσίας. Το μόνο μειονέκτημα του WeChat είναι ότι έχει πολύ χαμηλές βαθμολογίες στα μέτωπα της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής. Επομένως, εάν η ασφάλεια και το απόρρητο δεν αποτελούν πρόβλημα για εσάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WeChat ως αντικατάσταση του Hangouts.

9. WhatsApp

 

Το WhatsApp είναι ίσως η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων διαθέσιμη για Android, iOS, Windows, macOS και τον Ιστό. Προσφέρει σχεδόν όλες τις δυνατότητες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που μπορείτε να σκεφτείτε.

Εκτός από την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου, το WhatsApp σάς προσφέρει ατομικές και ομαδικές επιλογές φωνητικών/βιντεοκλήσεων, λειτουργίες κοινής χρήσης αρχείων και πολλά άλλα. Προσφέρει επίσης πολλές δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου, όπως η αποστολή μηνυμάτων που εξαφανίζονται, η απόκρυψη της κατάστασης που εμφανίστηκε τελευταία και πολλά άλλα.

10. Messenger

 

Τόσο το Messenger όσο και το WhatsApp ανήκουν στην ίδια εταιρεία – Meta (Facebook) και μοιράζονται πολλές ομοιότητες. Η μόνη διαφορά είναι ότι το Messenger σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε με τους φίλους σας στο Facebook.

Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Messenger με τον λογαριασμό σας στο Facebook. Αφού εγγραφείτε στο Messenger, μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής/βίντεο και πολλά άλλα. Συνολικά, το Messenger είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Hangout που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Google Hangouts που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Όλες οι εφαρμογές είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και σας παρέχουν δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων και φωνητικών/βιντεοκλήσεων. Εάν πιστεύετε ότι η λίστα έχασε κάποια βασική εφαρμογή, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4521

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: