10 καλύτερες κρυπτογραφημένες εφαρμογές Messenger για Android

10 καλύτερες κρυπτογραφημένες εφαρμογές Messenger για Android

Αυτές τις μέρες, οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων είναι σημαντικές καθώς σας επιτρέπουν να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου δωρεάν. Δεν χρειάζεται να αγοράσουμε πακέτο κλήσεων ή SMS, χάρη στις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Android βασίζονται στο διαδίκτυο για να σας παρέχουν λειτουργίες επικοινωνίας. Αν και έχετε πολλές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Android, δεν είναι όλες ασφαλείς και σας παρέχουν κρυπτογραφημένες επιλογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο στα μηνύματα σημαίνει ότι κανένα τρίτο μέρος δεν μπορεί να διαβάσει τα κείμενά σας. Υπάρχουν πολλές δημοφιλείς εφαρμογές κρυπτογραφημένων μηνυμάτων διαθέσιμες για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

15 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone

Λίστα με τις 10 καλύτερες κρυπτογραφημένες εφαρμογές Messenger για Android

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, επιλέξαμε προσεκτικά και απαριθμήσαμε τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που παρέχουν τη δυνατότητα κρυπτογραφημένων μηνυμάτων από άκρο σε άκρο. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογραφημένων μηνυμάτων για Android.

1. Signal Private Messenger

Το Signal Private Messenger είναι η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android.

Κάθε μορφή επικοινωνίας στο Signal Private Messenger είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο, είτε πρόκειται για κλήσεις κειμένου, φωνή ή βιντεοκλήση. Εκτός από αυτήν την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, το Signal Private Messenger προσφέρει επίσης επιλογή αυτοκαταστροφικών μηνυμάτων.

Οι άλλες δυνατότητες του Signal Private Messenger περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αποστολής αυτοκόλλητων στη συνομιλία, ομαδική συνομιλία, πολυμέσα προβολής μία φορά κ.λπ.

2. Telegram

Το Telegram μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλές όσο το Signal Private Messenger, αλλά εξακολουθεί να είναι πιο ασφαλές από τις περισσότερες άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android.

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android που παρέχει κρυπτογραφημένες συνομιλίες και επιλογές φωνητικών και βιντεοκλήσεων.

Εκτός από την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, το Telegram παρέχει άλλες δυνατότητες ασφαλείας, όπως αυτοκαταστροφικά μηνύματα, λειτουργίες διαχείρισης ομάδας και πολλά άλλα.

3. WhatsApp

Η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android, το WhatsApp, διαθέτει επίσης επιλογές κρυπτογράφησης συνομιλίας από άκρο σε άκρο.

Ακόμη και το WhatsApp διαθέτει κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας από άκρο σε άκρο που διασφαλίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία αντιγράφων ασφαλείας σας. Το WhatsApp διαθέτει λειτουργίες όπως η μεταφορά ιστορικού συνομιλιών από το iPhone στο Android, η εξαφάνιση συνομιλίας κ.λπ.

4. Viber

Παρόλο που το Viber έχει χάσει τη λάμψη του, εξακολουθεί να θεωρείται μία από τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android.

Το Viber έχει πολλές ομοιότητες με την εφαρμογή Telegram και προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο σε όλες τις πλατφόρμες.

Στο Viber, μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις ήχου και βίντεο, να στέλνετε δωρεάν μηνύματα, να αντιδράτε σε μηνύματα, να δημιουργείτε ομαδικές συνομιλίες, να στέλνετε μηνύματα αυτοκαταστροφής και πολλά άλλα.

5. Facebook Messenger

Αν και δεν είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο στο Facebook Messenger, έχει μια λειτουργία μυστικής συνομιλίας που ξεκλειδώνει τα κρυπτογραφημένα μηνύματα από άκρο σε άκρο.

Ως εκ τούτου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή μυστικής συνομιλίας στο Messenger για να ξεκινήσετε μια περίοδο σύνδεσης κρυπτογραφημένων μηνυμάτων από άκρο σε άκρο.

Εκτός από αυτό, το Facebook Messenger σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής/βίντεο, να στέλνετε συνημμένα αρχεία σε συνομιλία και πολλά άλλα.

6. Line

Το Line είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων πολύ παρόμοια με το WhatsApp. Σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου και να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Έχετε επίσης την επιλογή να στείλετε αυτοκόλλητα και emoji στη συνομιλία.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Σφράγιση επιστολών για να ενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για μηνύματα συνομιλίας στη γραμμή. Η δυνατότητα παρέχει E2EE για μηνύματα συνομιλίας.

7. Session Private Messenger

Το Session Private Messenger δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες επιλογές στη λίστα. εξακολουθεί να παρέχει επιλογές συνομιλίας κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο και δεν απαιτεί αριθμό τηλεφώνου για εγγραφή.

Είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που διατηρεί πραγματικά τα μηνύματά σας ιδιωτικά και ασφαλή. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης πολλές άλλες δυνατότητες που σχετίζονται με την ασφάλεια, όπως το αποκεντρωμένο δίκτυο διακομιστών, χωρίς καταγραφή μεταδεδομένων, προστασία διεύθυνσης IP και πολλά άλλα.

8. WICKR ME

Αυτή η εφαρμογή σάς παρέχει όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν άλλες εφαρμογές, όπως ήχο κειμένου και βίντεο, αυτοκόλλητα, emoticons και μηνύματα σε μια ομάδα με τεχνολογία κρυπτογράφησης. Διαφωτίζει με το κύριο χαρακτηριστικό του: το χαρακτηριστικό Shredder.

Αυτή η λειτουργία “θρυμματίζει” όλα τα ίχνη των προσωπικών σας δεδομένων από την εφαρμογή. Η ασφάλειά του είναι πολύ ισχυρή που έχουν ένα πρόγραμμα 100.100 bug bounty. Δεν παίρνει τα δεδομένα σας. Διορθώνει την ασφάλεια στο αναγνωριστικό σας, το οποίο είναι γνωστό μόνο σε εσάς και το δίκτυό σας Wickr.

9. Threema

Το Threema είναι ο αγαπημένος ασφαλής αγγελιοφόρος στον κόσμο και κρατά τα δεδομένα σας μακριά από χάκερ, εταιρείες και κυβερνήσεις.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανώνυμα, επιτρέπει σε κάποιον να πραγματοποιεί κρυπτογραφημένες φωνητικές κλήσεις από άκρο σε άκρο και προσφέρει κάθε δυνατότητα που θα περίμενε κανείς από έναν υπερσύγχρονο άμεσο αγγελιοφόρο.

10. Voxer

Το Voxer Walkie-Talkie είναι μια δωρεάν εφαρμογή που συνδυάζει τα καλύτερα του Live Voice, κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο σε ένα ισχυρό, ασφαλές εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων.

Επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν κρυπτογραφημένα μηνύματα από άκρο σε άκρο, έτσι ώστε μόνο εσείς και το άλλο μέρος στη συνομιλία να μπορείτε να διαβάσετε ή να ακούσετε μηνύματα.

Έτσι, παραπάνω είναι οι καλύτερες κρυπτογραφημένες εφαρμογές messenger για Android. Αν θέλετε να προτείνετε άλλες κρυπτογραφημένες εφαρμογές αγγελιοφόρων για Android, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη πολυμέσων στο Signal Private Messenger

καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhone

καλύτερες ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Windows

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Signal: Συμβουλές ,Κόλπα

 

Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5425