10 καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής για MAC το 2022

10 καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής για MAC το 2022

Ζούμε στην εποχή των υπηρεσιών ροής, αλλά πολλοί χρήστες εξακολουθούν να διατηρούν μια μικρή συλλογή μουσικής εκτός σύνδεσης. Ως εκ τούτου, για να διαχειριστείτε οπωσδήποτε αυτή τη μουσική, θα υπάρχει απαίτηση για εφαρμογές μουσικής που δεν περιορίζονται μόνο στην αναπαραγωγή όλων αυτών των αρχείων αλλά και στην οργάνωση των μουσικών συλλογών.

Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι το iTunes είναι πολύ πρακτικό όσον αφορά την αναγνώριση συσκευών Apple, καθώς απλώς μας βοηθά να συνδέσουμε συσκευές Apple στον υπολογιστή, αλλά είναι μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων.

Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όμως, το πρόβλημα με το iTunes δεν είναι ότι δεν φαίνεται καλό, καθώς διαθέτει μια πολύ πιο καθαρή και πιο εύκολη διεπαφή φιλική προς το χρήστη. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν λίγα διαθέσιμα προγράμματα που έχουν καλύτερες δυνατότητες από αυτές που προσφέρει ο τεχνολογικός γίγαντας της Apple, το iTunes, και όχι μόνο είναι πολύ πιο αξιόπιστα από το iTunes κατά τη διαχείριση της βιβλιοθήκης πολυμέσων σας, εκτός από το να σας προσφέρουν καλύτερη εμπειρία ακρόασης.

Λίστα με τους 10 καλύτερους παίκτες για MAC

Γι’ αυτό σήμερα θα παρουσιάσουμε μια λίστα με πολλά προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής για Mac, ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Έτσι, χωρίς να χάνουμε χρόνο, ας εξερευνήσουμε την παρακάτω λίστα.

1. Elmedia Player

 

Το Elmedia Player είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για Mac. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ή μουσικής για Mac μπορεί να χειριστεί σχεδόν κάθε σημαντική μορφή βίντεο και ήχου. Μπορείτε να κάνετε ροή τοπικών αρχείων σε συσκευές Chromecast, AirPlay, Roku και DLNA.

10 καλύτερες εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν μιλάμε για συμβατότητα φορμά ήχου, το Elmedia Player είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα μορφών ήχου όπως MP3, M4A, WMV, AC3, AAC και WMA. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για Mac σας προσφέρει επίσης έναν ισοσταθμιστή ήχου 10 ζωνών, υποστήριξη για αποκωδικοποιητές υλικού και πολλά άλλα.

2. Swinsian

 

Το Swinsian είναι μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική για το iTunes που εστιάζει κυρίως στο κομμάτι της αναπαραγωγής πολυμέσων και παραμελεί άλλα μη ουσιώδη πράγματα. Αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα αναπαραγωγής διαθέτει επίσης κοινωνική ενοποίηση που σας επιτρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας last.fm.

Ωστόσο, αυτό το γνωστό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής έχει δύο μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν διαφορετικό από άλλα προγράμματα αναπαραγωγής. Ναι, αυτά τα δύο μοναδικά χαρακτηριστικά είναι η εύκολη επεξεργασία μεταδεδομένων/ετικέτα ID3. Αυτό το εργαλείο προσφέρει τον αυτόματο εντοπισμό θυρών AirPlay (εάν υπάρχει).

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επιπλέον, αν μιλάμε για τη διεπαφή χρήστη αυτού του προγράμματος αναπαραγωγής, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι έχει πολύ παρόμοια διεπαφή με το iTunes, οπότε αν είστε εξοικειωμένοι με το iTunes, τότε η χρήση αυτού του προγράμματος αναπαραγωγής θα γίνει σχετικά εύκολη.

3. Vox

 

Το Vox είναι επίσης ένα από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων με το οποίο θα βρείτε μια απρόσκοπτη ενοποίηση του Soundcloud και του last.fm. Σας παρέχει επίσης ήχο υψηλής ποιότητας, και όχι μόνο αυτό, ακόμη και εσείς θα έχετε την καλύτερη απόδοση εάν έχετε κομμάτια υψηλής ποιότητας στο σύστημά σας.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από τις εξαιρετικές του δυνατότητες και τις δεξιότητες αναπαραγωγής μουσικής, σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύετε ολόκληρη τη μουσική βιβλιοθήκη σας στο cloud χωρίς να χάνετε την ποιότητα μόνο για 4,99 $ το μήνα.

4. Foobar 2000

 

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα αναπαραγωγής για συσκευές Apple που στοχεύει να αντικαταστήσει το iTunes του τεχνολογικού γίγαντα της Apple. Καθώς είναι συμβατό με όλες τις συσκευές iOS, όπως iPhone, iPad, iPod και Android, και όχι μόνο υποστηρίζει και το λειτουργικό σύστημα Windows.

5. DoubleTwist

 

Το DoubleTwist είναι ένα εντελώς ξεχωριστό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων και διαχειριστής πολλαπλών πλατφορμών που έχει την υποστήριξη για γνωστές πλατφόρμες όπως Mac, Windows και Android, και όχι μόνο διατηρεί τη βιβλιοθήκη πολυμέσων του συγχρονισμένη σε συσκευές και μέσω σύνδεσης Wi-Fi.

Ως εκ τούτου, είναι επίσης μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για εσάς εάν έχετε τηλέφωνο Mac ή Android και θέλετε να συγχρονίσετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας με το iTunes.

Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για Windows 11 το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενώ ως πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, λειτουργεί απλά άψογα, δεν υπάρχουν πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως άλλα. Είναι ένας από αυτούς τους παίκτες με απλό και οικείο περιβάλλον εργασίας που θα σας αναγκάσει να το χρησιμοποιήσετε. Επιπλέον, αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής είναι δωρεάν, αλλά έχει επίσης μια προαιρετική πληρωμένη έκδοση με πιο προηγμένες λειτουργίες από τη δωρεάν.

6. Ακούστε

 

Το Ecoute είναι ένα από τα ελαφρύτερα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων με μοναδική διεπαφή, στην οποία ορισμένα στοιχεία είναι διαθέσιμα μόνο σε μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης. Ωστόσο, εντοπίζει και εισάγει αυτόματα όλη τη βιβλιοθήκη του iTunes και παρέχει ειδοποιήσεις αναπαραγωγής μέσω ενός γραφικού στοιχείου που είναι πάντα ορατό.

Επιπλέον, αυτό το εκπληκτικό και ελαφρύ πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής υποστηρίζει επίσης τη σύνδεση με γνωστές πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook, το Twitter και το Last.fm. Ακόμη, έχει επίσης μια εφαρμογή iOS που είναι σε θέση να αντικαταστήσει το εγγενές πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής.

7. Πιστότητα

 

Εάν είστε σοβαρός ηχοφίλος (άτομο που είναι ενθουσιασμένος με την αναπαραγωγή ήχου υψηλής πιστότητας), τότε αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, φυσικά, το Fidelia είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Καθώς είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής επί πληρωμή που εστιάζει στην ποιότητα ήχου υψηλής πιστότητας, έτσι, βασικά, το Fidelia έχει να κάνει με την ποιότητα.

Τώρα, αν μιλάμε για τη διεπαφή αυτής της συσκευής αναπαραγωγής, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι η διεπαφή της είναι αρκετά παρόμοια με τα σημερινά ραδιόφωνα υψηλής τεχνολογίας, και όχι μόνο ότι σας δείχνει επίσης το πιο ακριβές μήκος κύματος της μουσικής που παίζεται. Επιπλέον, αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής υψηλής ποιότητας είναι το μόνο πρόγραμμα αναπαραγωγής που χρησιμοποιεί την τεχνολογία iZotope για βέλτιστες μετατροπές της συχνότητας δειγματοληψίας.

8. τόνος

 

Το aTunes είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολλαπλών πλατφορμών και η διεπαφή του είναι απλή και έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες οπτικές επιλογές, όπως το Cover Flow, που θα σας θυμίσει το iTunes. Ενώ ακριβώς όπως τα άλλα προγράμματα αναπαραγωγής, μπορεί επίσης να χειριστεί όλες τις μορφές και να διαχειριστεί τη μουσική διαφορετικών φακέλων.

Επιπλέον, σας επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεστε λίστες αναπαραγωγής εξαλείφοντας επαναλαμβανόμενα τραγούδια, διαδικτυακά ραδιόφωνα και podcast. Ωστόσο, το μειονέκτημά του είναι ότι πρακτικά δεν προσφέρει τεκμηρίωση, οπότε αν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα, πρέπει να το κάνουμε χωρίς βοήθεια από το επίσημο φόρουμ του. Το θετικό με αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής είναι ότι έχει εκδόσεις για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες όπως Mac, Windows και Linux.

9. Amarok

 

Το Amarok είναι επίσης ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολλαπλών πλατφορμών που έχει τις δυνατότητες να χειρίζεται όλα τα είδη μουσικής και εκτός από τη διαχείριση της μουσικής συλλογής σας εκτός σύνδεσης, σε αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής, μπορείτε επίσης να παίξετε υπηρεσίες ροής όπως MP3tunes, Last.fm, Shoutcast και πολλά άλλα .

Επιπλέον, το Amarok έχει εκδόσεις για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες όπως Mac, Windows και Linux.

10. Κλημεντίνη

 

Το Clementine είναι μια από τις πιο ευέλικτες μουσικές εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε σε αυτήν τη λίστα. Καθώς διαθέτει προηγμένες επιλογές για τη διαχείριση του αρχείου μουσικής σας, σας επιτρέπει ακόμη και να πραγματοποιείτε αναζητήσεις για να βρείτε τραγούδια που έχουν ανέβει σε υπηρεσίες cloud όπως το Dropbox και το Google Drive.

Υποστηρίζει επίσης πολλαπλές μορφές ήχου, συμπεριλαμβανομένων MP3, WAV, AAC και FLAC, και όχι μόνο μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία από τη μια μορφή στην άλλη. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη των ετικετών ID3 με τα ονόματα καλλιτεχνών, τα είδη και τους τίτλους τραγουδιών από τα αρχεία που λείπουν.

Ενώ τώρα, αν μιλάμε για τη διαθεσιμότητά του, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι αυτό το γνωστό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής είναι διαθέσιμο για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες όπως Mac, Windows και Linux.

Όλα αυτά είναι τα 10 καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής για το Mac OS του τεχνολογικού γίγαντα της Apple. Λοιπόν, τι περιμένεις? Δοκιμάστε τα και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *