10 καλύτερο λογισμικό ισοσταθμιστή για Windows 10/11 το 2022

Θα βρείτε πολλές εφαρμογές ισοσταθμιστή ήχου για λειτουργικό σύστημα Windows. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα εργαλεία ισοσταθμιστή ήχου χρήσιμα και μπορούν να καταστρέψουν την εμπειρία ακρόασης μουσικής. Επομένως, για να αποφύγετε τέτοια σενάρια, παραθέσαμε μερικούς από τους καλύτερους ισοσταθμιστές ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο λειτουργικό σας σύστημα Windows 10.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε όλους αρέσει να ακούν μουσική. Η μουσική αυτή τη στιγμή παίζει αναπόσπαστο ρόλο στη ζωή μας. Η μουσική μπορεί να μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε το μυαλό μας και να ξεχάσουμε το κοσμικό άγχος. Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μουσική ή να βελτιώσετε τη μουσική εμπειρία , θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν ισοσταθμιστή ήχου.

Πώς να κάνετε ροή βίντεο και ήχου χρησιμοποιώντας το VLC Media Player(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με το 10 καλύτερο λογισμικό ισοσταθμιστή για Windows 10/11

Λοιπόν, μιλώντας για τα Windows 10/11, θα βρείτε πολλές εφαρμογές ισοσταθμιστή ήχου . Εδώ έχουμε παραθέσει μερικούς από τους καλύτερους ισοσταθμιστές ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο λειτουργικό σας σύστημα Windows.

1. Realtek HD Audio Manager

 

Λοιπόν, το Realtek HD Audio Manager είναι η καλύτερη εφαρμογή ισοσταθμιστή ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows. Το εργαλείο είναι από τη φύση του ανοιχτού κώδικα και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών τροποποίησης.

Ο ισοσταθμιστής ήχου για Windows είναι αρκετά ισχυρός για να αλλάξει τις ρυθμίσεις ήχου. Φέρνει επίσης μερικές μοναδικές λειτουργίες όπως μικρόφωνα, στερεοφωνική μίξη κ.λπ.

2. FXSound

 

Λοιπόν, είναι μια εφαρμογή premium ισοσταθμιστή ήχου για Windows 10 . Ωστόσο, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών για να τη χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου των 30 ημερών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις premium λειτουργίες του FXSound.

Το εργαλείο παρέχει πολλές προεπιλογές ήχου, όπως 3D Surround, υψηλότερη πιστότητα, ενίσχυση δυναμικού κέρδους, έντονο μπάσο κ.λπ. Επομένως, είναι ένας από τους καλύτερους ισοσταθμιστές ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

3. Equalizer APO

 

Το Equalizer APO είναι ένας ισοσταθμιστής ήχου ανοιχτού κώδικα που διατίθεται για λειτουργικό σύστημα Windows. Το υπέροχο με το Equalizer APO είναι ότι παρέχει στους χρήστες πολλές ρυθμίσεις ήχου.

Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις ρυθμίσεις ήχου για να βελτιώσετε την ποιότητα του ήχου. Το εργαλείο παρέχει στους χρήστες πολλά φίλτρα ήχου για διαφορετικές περιπτώσεις.

4. Bongiovi DPS

 

Λοιπόν, το Bongiovi DPS είναι ένα κορυφαίο εργαλείο ήχου με πολλές μοναδικές δυνατότητες. Το εργαλείο προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σε νέους χρήστες και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του κατά τη δοκιμαστική περίοδο.

Το αξιοσημείωτο στοιχείο του Bongiovi DPS είναι η έξυπνη τεχνολογία ψηφιακού σταθμού παραγωγής ενέργειας, η οποία σαρώνει τα ηχητικά σήματα σε πραγματικό χρόνο για να τα προσαρμόσει σύμφωνα με τα σενάρια.

5. Adobe Audition

 

Λοιπόν, το Adobe Audition είναι λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται παραπάνω. Είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας ήχου που σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τη φωνή σας.

Με το Adobe Audition, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την ένταση ενός ήχου. Ωστόσο, αν περιμένετε να χρησιμοποιήσετε το Equalizer σε όλο το σύστημα, δεν είναι μια εφαρμογή για εσάς. Είναι απλώς μια εφαρμογή αλλαγής φωνής που μπορεί να βελτιώσει τη φωνή σας.

6. Boom 3D

 

Το Boom 3D είναι για όσους αναζητούν ένα καταπληκτικό εργαλείο ελέγχου ήχου με εξαιρετική διεπαφή. Το υπέροχο με το Boom 3D είναι ότι προσφέρει έναν ισοσταθμιστή με ένα ευρύ φάσμα προεπιλογών.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Boom 3D έχει επίσης μερικές άλλες επιλογές που μπορούν επίσης να ενισχύσουν τον ήχο σας. Έτσι, το Boom 3D είναι ένας άλλος καλύτερος ισοσταθμιστής ήχου των Windows 10 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

7. Equalizer Pro

 

Όπως λέει και το όνομα του εργαλείου, το Equalizer Pro είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές ισοσταθμιστή των Windows 10/11 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Το υπέροχο με το Equalizer Pro είναι η φιλική προς το χρήστη διεπαφή που δεν φαίνεται περίπλοκη.

Εκτός από αυτό, το Equalizer Pro προσφέρει ισοσταθμιστή δέκα ζωνών και εφέ ενίσχυσης μπάσων. Το εφέ ενίσχυσης μπάσων επιτρέπει στους χρήστες να ενισχύουν χαμηλούς τόνους.

8. VLC Media Player

 

Λοιπόν, το VLC Media Player μπορεί να είναι το περίεργο στη λίστα. Παρόλα αυτά, είχε έναν ισχυρό ισοσταθμιστή. Το ενσωματωμένο εργαλείο ισοσταθμιστή του VLC σάς επιτρέπει να ελέγχετε το επίπεδο εξόδου μιας συγκεκριμένης ζώνης συχνοτήτων, που κυμαίνεται από 60 Hz έως 16 kHz.

Αν αφήσουμε πίσω τον ισοσταθμιστή, το VLC είναι ίσως το πιο ισχυρό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά media player για λειτουργικό σύστημα Windows. Όχι μόνο υποστηρίζει όλες τις μορφές βίντεο και ήχου, αλλά σας παρέχει επίσης μια επιλογή για εγγραφή οθονών, μετατροπή βίντεο και πολλά άλλα.

9. Φωνομετρητής Μπανάνα

 

Το Voicemeeter Banana διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές ισοσταθμιστή που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια προηγμένη εφαρμογή μείκτη ήχου προικισμένη με εικονική συσκευή ήχου που χρησιμοποιείται ως Virtual I/O για τη μίξη και τη διαχείριση πηγών ήχου από συσκευές ήχου ή εφαρμογές.

Η προηγμένη εφαρμογή μείκτη ήχου για Windows σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την είσοδο και την έξοδο ήχου. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα παραμόρφωσης ήχου κατά τη ροή ήχου σε οποιαδήποτε εφαρμογή, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή για να κάνετε τον ήχο πιο καθαρό και λιγότερο παραμορφωμένο.

10. FL Studio

 

Το FL Studio είναι ένας ολοκληρωμένος σταθμός εργασίας ήχου για Windows και macOS. Εάν είστε τακτικός χρήστης, μπορεί να βρείτε το FL Studio περίπλοκο στη χρήση. Αν μιλάμε για τον ισοσταθμιστή, το FL Studio διαθέτει ένα πρόσθετο ισοσταθμιστή 7 ζωνών που ονομάζεται Fruity Parametric EQ.

Apple TV εναντίον Amazon Fire Stick: Τι είναι καλύτερο για ροή;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το πρόσθετο σάς επιτρέπει να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση συγκεκριμένων συχνοτήτων. Συνολικά, εάν γνωρίζετε πώς να ελέγχετε τις συχνότητες σε έναν ισοσταθμιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα το Fruity Parametric EQ.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους ισοσταθμιστές ήχου για Windows. Υπάρχουν πολλοί άλλοι ισοσταθμιστές ήχου διαθέσιμοι στο διαδίκτυο, αλλά έχουμε παραθέσει μόνο τους καλύτερους.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian