10 καλύτεροι ιστότοποι καιρού για ακριβείς προβλέψεις

10 καλύτεροι ιστότοποι καιρού για ακριβείς προβλέψεις

Ας το παραδεχτούμε, πολλοί από εμάς που διαβάζουμε αυτό το άρθρο έχουμε τη συνήθεια να ελέγχουμε τον καιρό καθημερινά. Συνήθως χρειαζόμαστε έναν κατάλληλο λόγο για να ελέγξουμε τις καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, είναι ένα είδος εθισμού για μερικούς από εμάς.

Είναι καλή συνήθεια να ελέγχετε τον καιρό πριν προγραμματίσετε ένα ταξίδι γιατί μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα. Τσεκάροντας την πρόγνωση του καιρού, μπορεί κανείς να αποφασίσει τι θα φορέσει την επόμενη μέρα, αν θα ακυρώσει ένα ταξίδι, αν θα κουβαλήσει αδιάβροχο κ.λπ.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος σας, μπορείτε εύκολα να πάρετε πληροφορίες για τον καιρό από τους καλύτερους ιστότοπους για τον καιρό. Υπάρχουν πολλές δωρεάν ιστοσελίδες για τον καιρό που παρέχουν λεπτομερείς προβλέψεις για τις τρέχουσες και τις επερχόμενες καιρικές συνθήκες.

10 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης πτήσεων για Android & iPhone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10 καλύτεροι ιστότοποι καιρού για ακριβείς προβλέψεις

Επομένως, αν ψάχνετε για τους καλύτερους ιστότοπους για να ελέγξετε τα δελτία καιρού, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους καιρούς ιστότοπους για το 2022 που πρέπει να ελέγξετε. Ας αρχίσουμε.

1. Weather.com

 

Το Weather.com είναι ένας από τους καλύτερους καιρούς ιστότοπους στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε. Το καλό με τον ιστότοπο είναι η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, η οποία είναι καθαρή και καλά οργανωμένη.

Αν αφήσουμε πίσω το περιβάλλον εργασίας χρήστη, το Weather.com είναι γνωστό για την ακριβή του πρόγνωση καιρού. Στον ιστότοπο, θα βρείτε πολλές επιλογές πρόγνωσης καιρού.

Μπορείτε να δείτε προγνώσεις καιρού μιας ημέρας, ωριαίας, 10ήμερης, Σαββατοκύριακου, μηνιαίας και άλλων. Εκτός από αυτό, ο ιστότοπος σας ενημερώνει επίσης για επερχόμενες καταστροφές. Συνολικά, το Weather.com είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για τον έλεγχο των δελτίων καιρού.

2. TimeandDate

 

Το TimeandDate είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος καιρού στη λίστα που παρέχει ακριβείς προβλέψεις. Το καλό με το TimeandDate είναι ότι σας επιτρέπει να ελέγχετε τα δελτία καιρού ανά κωδικό pin, όνομα πόλης ή τοποθεσία.

Το περιβάλλον χρήστη του ιστότοπου είναι επίσης καθαρό και καλά οργανωμένο. Μπορείτε να ελέγξετε το δελτίο καιρού για την τρέχουσα ημέρα, την ωριαία, την πρόγνωση 14 ημερών και τις κλιματικές αλλαγές με την πάροδο των ετών.

 

Η λεπτομερής επισκόπηση του δελτίου καιρού στο TimeandDate σάς ενημερώνει για τη θερμοκρασία, την κατεύθυνση του ανέμου, την υγρασία, τη βροχόπτωση και την ώρα ανατολής/δύσης του ηλίου.

3. AccuWeather

 

Το AccuWeather είναι ο καλύτερος ιστότοπος για τον καιρό στη λίστα, τον οποίο δεν πρέπει να χάσετε. Όσον αφορά την πρόβλεψη καιρού, κανένας άλλος ιστότοπος δεν μπορεί να ξεπεράσει το AccuWeather.

Όταν ανοίξετε τον ιστότοπο, θα δείτε τις καιρικές συνθήκες της τοποθεσίας σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το δελτίο καιρού οποιασδήποτε άλλης τοποθεσίας της επιλογής σας.

Εκτός από αναλυτικά δελτία καιρού, το AccuWeather μοιράζεται επίσης νέα και βίντεο. Σας ενημερώνει επίσης για τις επερχόμενες έντονες καιρικές συνθήκες.

Το μόνο μειονέκτημα του AccuWeather είναι οι διαφημίσεις του. Οι διαφημίσεις μπορεί μερικές φορές να σας εμποδίζουν να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες του ιστότοπου και να κάνουν τον ιστότοπο να φαίνεται γεμάτος.

4. Windy

 

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο καιρού που μπορεί να εμφανίζει δεδομένα ραντάρ σε πραγματικό χρόνο, δοκιμάστε τη Windy. Είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος που σας δείχνει όλες τις πιθανές ατμοσφαιρικές συνθήκες παγκοσμίως.

Η διεπαφή του ιστότοπου εμφανίζει έναν χάρτη όπου μπορείτε να αναζητήσετε δελτία καιρού. Μια γραμμή αναζήτησης στην επάνω αριστερή γωνία σάς επιτρέπει να πλοηγηθείτε γρήγορα στην τοποθεσία του χάρτη της οποίας το δελτίο καιρού θέλετε να ελέγξετε.

Εκτός από αυτό, μαθαίνετε επίσης για άλλα πράγματα, όπως την πιθανότητα βροχής και καταιγίδων, την ποιότητα του αέρα, τα σύννεφα, τα κύματα, τις χιονοπτώσεις και άλλα. Συνολικά, το Windy είναι ένας πλούσιος σε χαρακτηριστικά καιρικός ιστότοπος που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

5. WeatherBug

 

Το WeatherBug είναι λιγότερο δημοφιλές από τους άλλους τέσσερις παραπάνω ιστότοπους. εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για τον καιρό για να βασιστείς.

Η πρόγνωση του καιρού που παρέχει ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά ακριβής και δεν θα το μετανιώσετε ποτέ. Αν μιλάμε για τα χαρακτηριστικά, το WeatherBug σάς δείχνει την τρέχουσα και εκτεταμένη τοπική και εθνική πρόγνωση καιρού, ειδήσεις, θερμοκρασία, ζωντανά ραντάρ, κεραυνούς, ειδοποιήσεις για τυφώνα και πολλά άλλα.

Έχετε ακόμη και την επιλογή να δείτε την πρόγνωση καιρού 10 ημερών . Το WeatherBug έχει μια εφαρμογή διαθέσιμη για iPhone και Android.

6. Weather Underground

 

Το Weather Underground είναι μια παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων που συνδέει δεδομένα από περιβαλλοντικούς αισθητήρες, ώστε να λαμβάνετε τα πλούσια, υπερτοπικά δεδομένα που χρειάζεστε.

Ο ιστότοπος παρέχει σχεδόν όλα όσα θέλετε από έναν ιστότοπο πρόγνωσης καιρού . Από τις τοπικές ειδήσεις έως τα δελτία καιρού, το Weather Underground είναι ένας μοναδικός προορισμός για όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τον καιρό.

Αν και η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου δεν είναι ένα θετικό σημείο, ο ιστότοπος ξεχωρίζει λόγω της ακριβούς πρόγνωσης του καιρού. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση την τοποθεσία, τα δίκτυα αισθητήρων, να ελέγξετε χάρτες και ραντάρ, ειδοποιήσεις για σοβαρές καιρικές συνθήκες κ.λπ.

Το Weather Underground έχει επίσης τις εφαρμογές του διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS. Έτσι, αν προτιμάτε να ελέγχετε τον καιρό από το κινητό σας, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή του.

7. Skymetweather

 

Το Skymetweather είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για τον καιρό που μπορείτε να βασιστείτε. Ο ιστότοπος σας παρέχει ωριαίες, εβδομαδιαίες και εκτεταμένες προγνώσεις καιρού της περιοχής σας.

Έχετε ακόμη και την επιλογή αναζήτησης δελτίων καιρού με κωδικό pin και όνομα χώρας/πόλης. Εκτός από το δελτίο καιρού, το Skymetweather εμφανίζει επίσης καιρικά νέα, χρήσιμα infographics, δείκτη ατμοσφαιρικής ρύπανσης και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή Skymet είναι επίσης διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS. Ως εκ τούτου, αν προτιμάτε να ελέγχετε τον καιρό από ένα smartphone, η εφαρμογή Skymet θα μπορούσε να είναι αυτή για εσάς.

8. Weathercrave

 

Το Weathercrave είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος στη λίστα που παρέχει δωρεάν πρόγνωση καιρού 15 ημερών. Είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους ιστότοπους για τον καιρό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Η διεπαφή χρήστη του Weathercrave είναι το βασικό σημείο εδώ. Μπορείτε να ελέγξετε την πρόγνωση του καιρού για την τρέχουσα ημέρα, χθες και αύριο.

Επίσης, ο ιστότοπος καιρού σάς επιτρέπει να ελέγχετε την εκτεταμένη πρόγνωση καιρού έως και 15 ημερών. Ωστόσο, η εκτεταμένη πρόγνωση του καιρού θα μπορούσε να είναι πιο ακριβής και συνεχίζει να κυμαίνεται κάθε τόσο.

9. WeatherAvenue

 

Χρησιμοποιώ αυτόν τον ιστότοπο τον περασμένο χρόνο και είναι πολύ ακριβής. Αν και είναι ένας νέος ιστότοπος, εξακολουθεί να παρέχει πιο ακριβείς πληροφορίες για τον καιρό από πολλούς άλλους ιστότοπους που αναφέρονται στο άρθρο.

Το WeatherAvenue σάς παρέχει αναλυτικά δελτία καιρού σε ωριαία και καθημερινή βάση. Έχετε επίσης την επιλογή να ελέγξετε την εκτεταμένη πρόγνωση καιρού έως και 15 ημερών.

Για να ξεκινήσετε με αυτόν τον ιστότοπο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος για να αναζητήσετε την τοποθεσία σας. Εάν η συσκευή σας διαθέτει λειτουργία GPS, ο ιστότοπος μπορεί να εντοπίσει αυτόματα την τοποθεσία σας και να σας εμφανίσει το δελτίο καιρού.

10. Qweather

 

Το Qweather θα πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας σας εάν προτιμάτε την απλότητα από οτιδήποτε άλλο. Είναι ένας από τους καλύτερους και όμορφους ιστότοπους για τον καιρό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι πολύ καθαρό και ελαφρύ, εμφανίζοντας σας την πρόγνωση του καιρού για έως και 30 ημέρες. Εκτός από το δελτίο καιρού, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις έντονες καιρικές συνθήκες και την ποιότητα του αέρα, τις πληροφορίες Satellite + Radar κ.λπ.

Το Weather έχει επίσης την εφαρμογή του διαθέσιμη για Android, iOS και macOS. Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι επίσης καθαρή και διαθέτει υποστήριξη widget.

 

Σχεδόν όλοι οι ιστότοποι που αναφέρονται στο άρθρο παρέχουν δωρεάν πρόγνωση καιρού . Αυτές είναι λοιπόν μερικές από τις καλύτερες ιστοσελίδες καιρού για ακριβή πρόγνωση. Αν θέλετε να μας προτείνετε άλλες ιστοσελίδες για τον καιρό, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy