10 καλύτεροι μετατροπείς βίντεο σε MP3 για υπολογιστή (Εξαγωγή ήχου)

10 καλύτεροι μετατροπείς βίντεο σε MP3 για υπολογιστή (Εξαγωγή ήχου)

Ας το παραδεχτούμε. Μερικές φορές, ενώ παρακολουθούμε βίντεο σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, βλέπουμε συχνά βίντεο που θέλουμε να αποθηκεύσουμε. Δεν μας ενδιέφερε το βίντεο, αλλά ο ήχος μας τράβηξε.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να βασιστείτε σε λογισμικό Windows τρίτων για την εξαγωγή ήχου από ένα αρχείο βίντεο ή τη μετατροπή του βίντεο σε μορφή ήχου όπως MP3. Η μετατροπή βίντεο σε MP3 είναι επίσης αρκετά εύκολη, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια αποκλειστική εφαρμογή μετατροπέα βίντεο.

Ως εκ τούτου, εάν αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές για τη μετατροπή βίντεο σε MP3, θα βρείτε αυτόν τον οδηγό χρήσιμο. Σε αυτόν τον ακόλουθο οδηγό, πρόκειται να παραθέσουμε μερικούς από τους καλύτερους μετατροπείς βίντεο σε MP3 για Windows.

10 καλύτερα δωρεάν λογισμικό μετατροπέα ήχου για Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10 καλύτεροι μετατροπείς βίντεο σε MP3 για υπολογιστή

Αυτοί οι μετατροπείς βίντεο σε MP3 για υπολογιστή θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο σε μορφή αρχείου MP3. Ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τους καλύτερους μετατροπείς βίντεο σε MP3 για Windows.

1. Μετατροπέας Movavi

 

Το Movavi Converter είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία προγράμματα μετατροπέων βίντεο που είναι διαθέσιμα για υπολογιστή με Windows. Ο μετατροπέας βίντεο για υπολογιστή μπορεί να μετατρέψει αρχεία πολυμέσων σε 180+ διαφορετικές μορφές.

10 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί μετατροπείς ήχου το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από τη μετατροπή βίντεο, το Movavi Converter σάς παρέχει μερικές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συμπιέσετε βίντεο χωρίς απώλεια ποιότητας, να περικόψετε και να συγχωνεύσετε τα βίντεό σας, να εισαγάγετε υπότιτλους και πολλά άλλα.

Υποστηρίζει τη μετατροπή αρχείων βίντεο σε μορφή MP3. Διαθέτει επίσης έναν διαδικτυακό μετατροπέα βίντεο που μπορεί να μετατρέψει το βίντεο online στην επιλεγμένη μορφή αρχείου.

2. Δωρεάν Μετατροπέας βίντεο – DVDVideoSoft

 

Ο δωρεάν μετατροπέας βίντεο από το DVDVideoSoft είναι ένας άλλος καλύτερος μετατροπέας βίντεο στη λίστα που μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε αρχείο βίντεο σε μορφή ήχου όπως MP3.

Η διεπαφή χρήστη του δωρεάν μετατροπέα βίντεο της DVDVideoSoft είναι αρκετά καθαρή και εύκολη στη χρήση. Το DVDVideoSoft είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση, και δεν έχει περιορισμούς στη μετατροπή αρχείων.

5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπέα PDF για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διαθέτει επίσης μετατροπέα βίντεο σε ήχο που μπορεί να μετατρέψει τα αρχεία βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή ήχου. Συνολικά, το DVDVideoSoft είναι ένας εξαιρετικός μετατροπέας βίντεο σε MP3 για υπολογιστή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

3. Δωρεάν μετατροπέας ήχου VSDC

 

Το VSDC Free Audio Converter είναι ένα λογισμικό μετατροπέα ήχου για υπολογιστή , αλλά διαθέτει επίσης έναν αποκλειστικό εξαγωγέα ήχου. Ο εξαγωγέας ήχου του VSDC Free Audio Converter σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε το κομμάτι ήχου ή ένα μέρος ενός βίντεο.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, το VSDC Free Audio Converter υποστηρίζει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων ήχου, όπως MP3, WMA, ASF, M3U, MOV, MP4, RM και RA.

Εκτός από αυτό, το VSDC Free Audio Converter υποστηρίζει επίσης τη λήψη αρχείων ήχου από το διαδίκτυο. Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε βίντεο από το διαδίκτυο και να το μετατρέψετε σε μορφή ήχου.

4. Χειρόφρενο

 

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής αρχείων ανοιχτού κώδικα για τον υπολογιστή σας με Windows, τότε μην ψάχνετε άλλο από το HandBrake. Το HandBrake είναι ένα εργαλείο μετατροπής αρχείων δωρεάν για λήψη που υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HandBrake για να μετατρέψετε τα αρχεία βίντεο και ήχου . Αν και το εργαλείο δεν διαθέτει ειδικό εξαγωγέα ήχου , μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε ήχο από οποιοδήποτε βίντεο.

MP3 Cutter Android 10 καλύτερες εφαρμογές για το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρέπει να εισαγάγετε το αρχείο βίντεο του οποίου τον ήχο θέλετε να εξαγάγετε. στη μορφή εξόδου, επιλέξτε MP3. Με αυτόν τον τρόπο, το HandBrake θα μετατρέψει το αρχείο βίντεο σε μορφή αρχείου ήχου MP3.

5. VLC Media Player

 

Εάν χρησιμοποιείτε λειτουργικό σύστημα Windows, μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με το VLC Media Player. Είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για Windows που είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων, DVD, CD ήχου, VCD και διάφορα πρωτόκολλα ροής. Το καλό με το VLC Media Player είναι ότι προσφέρει μερικές άλλες δυνατότητες, όπως τη μετατροπή βίντεο σε μορφή ήχου.

Για να μετατρέψετε αρχεία βίντεο σε MP3, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Μετατροπή/Αποθήκευση του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων VLC. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε τη ροή δικτύου και να κατεβάσετε online βίντεο και να τα μετατρέψετε σε MP3.

6. WinX Video Converter

 

Το WinX Video Converter είναι ένα καλό πρόγραμμα μετατροπής βίντεο σε ήχο , αλλά έχει ορισμένα ελαττώματα. Πρώτον, ο μετατροπέας αρχείων ισχυρίζεται ότι παρέχει μετατροπή υψηλής ποιότητας διατηρώντας την αρχική ποιότητα, αλλά δεν είναι 100% αλήθεια.

Δεύτερον, ο μετατροπέας αρχείων για υπολογιστή χρειάζεται περισσότερο χρόνο για τη μετατροπή ενός αρχείου βίντεο από όλες τις άλλες επιλογές που αναφέρονται στο άρθρο. Ωστόσο, εάν θέλετε έναν μετατροπέα βίντεο σε MP3, το WinX Video Converter θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Ο μετατροπέας βίντεο προσφέρει μετατροπές υψηλής ποιότητας και όλες τις απαραίτητες επιλογές κατά τη μετατροπή ενός αρχείου βίντεο σε μορφή MP3.

7. Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο

 

Το Any Video Converter είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν μετατροπείς βίντεο και εφαρμογές λήψης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows. Η μορφή αρχείου υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου που μπορείτε να σκεφτείτε.

Για να μετατρέψετε βίντεο σε MP3, πρέπει να εισαγάγετε το αρχείο βίντεο και να επιλέξετε MP3 ως μορφή εξόδου. Μπορείτε επίσης να κάνετε μερικές επιπλέον ρυθμίσεις πριν από τη μετατροπή. Όταν είστε έτοιμοι να μετατρέψετε το αρχείο, κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή τώρα.

Αυτό είναι! Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο θα μετατρέψει το αρχείο βίντεο σε MP3 μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Η ταχύτητα μετατροπής αρχείων είναι επίσης αρκετά καλή και είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς βίντεο σε MP3 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

8. MediaHuman Audio Converter

 

Το MediaHuman Audio Converter μπορεί να μην είναι η πολύ δημοφιλής επιλογή στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν μετατροπείς ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας. Το καλό με το MediaHuman Audio Converter είναι ότι είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Με το MediaHuman Audio Converter, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τη μουσική σε μορφές όπως MP3, AAC, WMA, OGG κ.λπ. Υποστηρίζει επίσης διάφορες μορφές χωρίς απώλειες όπως FLAC, Apple Lossless, AIFF και WAV.

Αν και η εφαρμογή δεν υποστηρίζει μετατροπή βίντεο, διαθέτει συσκευή εξαγωγής ήχου. Η συσκευή εξαγωγής ήχου μπορεί να εξάγει κομμάτια ήχου από τα βίντεό σας.

9. ffmpeg

 

Λοιπόν, το ffmpeg είναι ένας μετατροπέας αρχείων ανοιχτού κώδικα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε από μια διεπαφή γραμμής εντολών όπως το CMD. Δεδομένου ότι το ffmpeg δεν έχει καμία γραφική διεπαφή, μπορεί να μην είναι εύκολο να λειτουργήσει.

Ωστόσο, με τον καιρό, θα συνηθίσετε τα σενάρια του ffmpeg. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ffmpeg για να μετατρέψετε το βίντεό σας σε μορφή MP3, αλλά πρέπει να εκτελέσετε μερικές γραμμές σεναρίου στη γραμμή εντολών.

Η ταχύτητα μετατροπής αρχείων είναι αρκετά γρήγορη, πολύ ευέλικτη και υποστηρίζει σχεδόν όλα τα κύρια αρχεία ήχου και βίντεο. Το μόνο μειονέκτημα του ffmpeg είναι ότι μπορεί να είναι δύσκολο να λειτουργήσει και η εγκατάσταση είναι λίγο δύσκολη.

10. Μετατροπέας VideoProc

 

Το VideoProc Converter είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά μετατροπέων πολυμέσων που διατίθεται για Windows και macOS. Μπορεί να μετατρέψει, να αλλάξει μέγεθος και να επεξεργαστεί μεγάλα βίντεο, ήχο και DVD 4K/HDR εύκολα σε υψηλή ταχύτητα.

Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων, το VideoProc Converter υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου και η διαδικασία μετατροπής αρχείων είναι εύκολη.

Το VideoProc Converter διαθέτει έναν αποκλειστικό εξαγωγέα ήχου που μπορεί να αποθηκεύσει οποιοδήποτε βίντεο σε MP3, AAC, AC3, DTS, DTS-HD και πολλές άλλες μορφές αρχείων.

 

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές μετατροπής βίντεο σε MP3 για υπολογιστή με Windows. Εάν θέλετε να προτείνετε οποιοδήποτε άλλο μετατροπέα βίντεο σε MP3, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Μετατροπέας Bluetooth Δίσκων Βινυλίου και Κασετών CD FM DAB Technaxx TX-137(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy