10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να έχετε μια bybit καρτα

Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες κρυπτογράφησης είναι δημοφιλείς προσθήκες στον τομέα των κρυπτονομισμάτων που λαμβάνουν θετικό κλίμα στην αγορά. Αυτές οι τραπεζικές κάρτες συνδέονται συνήθως με ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ενός χρήστη σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης αντί για έναν παραδοσιακό τραπεζικό λογαριασμό που υποστηρίζεται από νόμισμα fiat. Αυτές οι κάρτες κρυπτογράφησης λειτουργούν ακριβώς όπως μια παραδοσιακή πιστωτική κάρτα, χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο και με πρόσθετες ανατροπές σε αυτό.

Καθώς αυτές οι νέες κάρτες και οι επιλογές πληρωμής εμφανίζονται στην αγορά κρυπτογράφησης, μπορεί να ρωτάτε αν πρέπει να πηδήξετε στη ζώνη. Αρχικά, ας μιλήσουμε λίγο για την κρυπτογράφηση και, στη συνέχεια, θα δούμε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να είναι μια καλή ιδέα η βουτιά στον κόσμο του web3 και η χρήση καρτών κρυπτογράφησης που υποστηρίζονται από ψηφιακά νομίσματα.

Μάθε περισσότερα:Πώς να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Bybit για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα

Τι είναι το Bybit Trading Bot;

Τι είναι η κάρτα Bybit και πώς να τη χρησιμοποιήσετε

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper

Βασικά συμπεράσματα:

  • Οι κρυπτοκάρτες αυξάνονται σε δημοτικότητα λόγω της ευκολίας χρήσης και του προγράμματος επιβράβευσης. Οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν τους εμπόρους για καθημερινές συναλλαγές χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα και να κερδίζουν ανταμοιβές επιστροφής μετρητών.
  • Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς λόγους για τους οποίους πρέπει να έχετε μια κάρτα κρυπτογράφησης περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να κερδίζετε μοναδικές ανταμοιβές κρυπτογράφησης, την απόλαυση χωρίς ετήσιες χρεώσεις καθώς και την ευρεία χρηστικότητα.
  • Οι κρυπτοκάρτες είναι ακριβώς όπως οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που χρησιμοποιείτε όλη σας τη ζωή, εκτός από καλύτερες από κάθε άποψη.

Γιατί είναι καλό να επενδύσεις σε κρυπτογράφηση;

Ο τομέας των κρυπτονομισμάτων αυξάνεται εκθετικά, με πιο ευρεία υιοθέτηση από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εμπόρους λιανικής, παρά ορισμένες από τις καταστροφές που έριξαν την κρυπτογράφηση σε αναταραχή στα τέλη του 2022 . Ωστόσο, οι επενδύσεις σε κρυπτογράφηση θεωρείται ότι είναι μια κατηγορία επενδύσεων με υψηλή απόδοση επένδυσης, ειδικά με τις συνεχείς καινοτομίες στο web3, τα μη ανταλλάξιμα tokens ( NFTs ) και το DeFi .

Το Crypto προσφέρει επίσης έναν τρόπο διαφοροποίησης του χαρτοφυλακίου ενός επενδυτή. Πέρα από τα διακριτικά χρησιμότητας , τα διακριτικά διακυβέρνησης , τα stablecoins και άλλα, υπάρχει μια εκλεκτική επιλογή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, όπως τα NFT για να επενδύσουν οι χρήστες. Η αποκεντρωμένη φύση αυτών των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων δίνει στους επενδυτές περισσότερο έλεγχο επί των περιουσιακών τους στοιχείων και προστασία από τον πληθωρισμό και την πολιτική αστάθεια .

Γιατί οι κρυπτογραφικές κάρτες γίνονται πιο δημοφιλείς;

Οι κρυπτοκάρτες αυξάνονται σε δημοτικότητα λόγω της ευκολίας χρήσης τους. Οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν τους εμπόρους για καθημερινές συναλλαγές χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα. Αυτό τους παρέχει περισσότερο απόρρητο από το τραπεζικό έμβασμα που θα λάμβαναν κανονικά από μια τράπεζα ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, καθώς η ανωνυμία είναι ένα από τα βασικά δόγματα της τεχνολογίας blockchain στην οποία βασίζεται η κρυπτογράφηση.

Ένας άλλος παράγοντας είναι η ευρεία αποδοχή που προσφέρουν αυτές οι κάρτες στα χρηματοπιστωτικά συστήματα. Όχι μόνο μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαδικτυακά, αλλά και σε μηχανήματα σημείων πώλησης σε καταστήματα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε ασφαλείς συναλλαγές οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά σας στοιχεία.

Αυτό που είναι ακόμα πιο δελεαστικό είναι τα προγράμματα επιβράβευσης που προσφέρουν αυτές οι κάρτες κρυπτογράφησης. Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν επιστροφή μετρητών με τη μορφή κρυπτονομισμάτων ή νομισμάτων fiat. Αυτό βοηθά τους νέους χρήστες να πάρουν στα χέρια τους την κρυπτογράφηση χωρίς να πληρώνουν βαριά τέλη για την αγορά τους.

Κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να έχετε μια κάρτα κρυπτογράφησης

Καθώς η γοητεία των κρυπτογραφικών καρτών αιχμαλωτίζει τον οικονομικό κόσμο, η Bybit ενισχύθηκε και αποκάλυψε τη δική της χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης ως απάντηση σε αυτήν την αυξανόμενη ζήτηση.

Η Bybit Card είναι μια χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης Mastercard που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να ξοδεύουν τα κρυπτονομίσματα τους με αβίαστο τρόπο, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των ψηφιακών στοιχείων και των καθημερινών συναλλαγών. Σχεδιασμένη με γνώμονα τον σύγχρονο χρήστη, η Bybit Card προσφέρει έναν βολικό τρόπο στους χρήστες να αυξήσουν τα κέρδη τους από τις συναλλαγές τους και να τα ξοδέψουν οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Με το Πρόγραμμα επιβράβευσης επιβράβευσης Bybit, οι χρήστες μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους επιβράβευσης για κάθε 1 EUR / GBP που ξοδεύουν και να ανταλλάσσουν αυτούς τους πόντους με αποκλειστικές ανταμοιβές. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν επίσης να κερδίσουν ένα παθητικό εισόδημα μέσω της πιο πρόσφατης λειτουργίας Auto-Savings που θέτει σε λειτουργία τα αδρανή περιουσιακά τους στοιχεία. Και αν αυτά τα οφέλη δεν ήταν αρκετά συναρπαστικά, εδώ είναι ακόμη περισσότεροι λόγοι για τους οποίους η κατοχή μιας κάρτας κρυπτογράφησης είναι απολύτως απαραίτητη.

Λόγος 1: Λάβετε μοναδικές ανταμοιβές κρυπτογράφησης

Αντί να λαμβάνουν παραδοσιακούς πόντους δαπανών, οι οποίοι θα λήξουν προτού εξαργυρωθούν για οτιδήποτε έχει αξία, οι χρήστες κρυπτογραφικών καρτών μπορούν να λάβουν επιστροφή μετρητών με τη μορφή κρυπτογράφησης — η οποία μπορεί να επανεπενδυθεί στο οικοσύστημα για την εκτίμηση της επένδυσης.

Λόγος 2: Παραχώρηση πρόσβασης στο web3

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των καρτών κρυπτογράφησης είναι η πρόσβαση που παρέχουν στο web3 . Οι κρυπτοκάρτες αυξάνουν τη διαλειτουργικότητα των δικτύων, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές αλυσίδες μπλοκ για τη διευκόλυνση των διασταυρούμενων συναλλαγών μεταξύ DApps και πρωτοκόλλων.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι τα ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης στις κάρτες, έτσι ώστε να είναι λιγότερο επιρρεπή σε παραβιάσεις . Συνολικά, οι κρυπτοκάρτες κάνουν τις συναλλαγές στο web3 πολύ πιο προσιτές, εξαλείφοντας την τεχνική τεχνογνωσία που απαιτείται για τη διαχείριση των ιδιωτικών κλειδιών και την πλοήγηση στο περίπλοκο οικοσύστημα κρυπτογράφησης.

Λόγος 3: Δεν χρειάζεται αξιολόγηση της πιστωτικής βαθμολογίας

Οι παραδοσιακές πιστωτικές κάρτες απαιτούν έλεγχο πιστωτικού αποτελέσματος, ενώ οι κρυπτοκάρτες είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτηθούν. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στην ελευθερία και τα οφέλη της κατοχής κάρτας, χωρίς να τιμωρούνται για χρέη φοιτητικού δανείου ή λάθη που έκαναν πριν από πέντε ή περισσότερα χρόνια. Αντίθετα, οι μόνες απαιτήσεις για την απόκτηση μιας πιστωτικής κάρτας κρυπτογράφησης είναι να έχετε ένα έγκυρο πορτοφόλι ψηφιακού νομίσματος και έναν λογαριασμό στο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης που προσφέρει την υπηρεσία της κάρτας, αν και άλλοι όροι και ορισμένες μικρές χρεώσεις μπορούν να αξιολογηθούν από το ανταλλακτήριο.

Λόγος 4: Χωρίς ετήσια τέλη

Επίσης, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές πιστωτικές κάρτες, οι πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης συνήθως δεν έχουν ετήσια τέλη και υψηλά επιτόκια. Ωστόσο, υπάρχουν μικρές χρεώσεις σε ορισμένες περιπτώσεις, ιδιαίτερα με τις πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης, αλλά όλες οι χρεώσεις ανακοινώνονται εκ των προτέρων, επομένως δεν θα έχετε εκπλήξεις όταν ελέγχετε τον λογαριασμό σας.

Λόγος 5: Πιο εύκολο να αποκτήσετε κρυπτογράφηση μέσω crypto cashback

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι το σύστημα επιστροφής μετρητών κρυπτογράφησης που προσφέρουν οι κρυπτογραφικές κάρτες, επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν επιστροφή μετρητών με τη μορφή μάρκες κρυπτογράφησης. Αυτή είναι επίσης μια άλλη μορφή διαφοροποίησης των κρυπτογραφικών σας στοιχείων, καθώς αυτά τα διακριτικά μπορούν να αυξήσουν την αξία τους καθώς η χρήση τους γίνεται πιο διαδεδομένη. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε επιπλέον κρυπτογράφηση χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε χρεώσεις φυσικού αερίου ή συναλλαγών , τις οποίες μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά τις συναλλαγές σε ένα χρηματιστήριο.

Λόγος 6: Σύντομοι χρόνοι παράδοσης, ώστε να μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση και να επεξεργάζεστε χρήματα

Η τεχνολογία blockchain στην οποία βασίζονται τα κρυπτονομίσματα παρέχει στους χρήστες ταχύτερη και καλύτερη εμπειρία, ειδικά με την επεξεργασία πληρωμών ή καταθέσεων. Η επεξεργασία των επιστροφών χρημάτων, για παράδειγμα, μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις ημέρες με μια τράπεζα ή έως και δέκα ημέρες με ορισμένες προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες. Οι κρυπτοκάρτες μπορούν να μειώσουν αυτούς τους χρόνους αναμονής και να κάνουν τις συναλλαγές σχεδόν στιγμιαίες. Δεν θα χρειάζεται πλέον να περιμένετε μερικές ημέρες για να λάβετε τα χρήματά σας πίσω μετά από κατά λάθος διπλή χρέωση σε ένα κατάστημα.

 

Λόγος 7: Χωρίς τέλη ATM

Σε αντίθεση με τις κάρτες που προσφέρουν χρεώσεις για τη χρήση ΑΤΜ άλλης τράπεζας ή τις προπληρωμένες κάρτες που χρεώνουν ακόμη και χρεώσεις ΑΤΜ για ελέγχους υπολοίπου, οι κρυπτογραφικές κάρτες είναι χωρίς χρέωση ATM, επιτρέποντας στους χρήστες κρυπτογραφικών πορτοφολιών να έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους χωρίς να πληρώνουν υπερβολικές χρεώσεις που μπορεί να αυξηθούν με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία χωρίς να δίνετε εκατοντάδες δολάρια σε προμήθειες κάθε χρόνο σε ένα διεθνές τραπεζικό ίδρυμα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Λόγος 8: Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Ένα άλλο όφελος που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών κρυπτογράφησης για να προστατεύσουν τα χρήματά τους είναι η χρήση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) πριν από την πραγματοποίηση αγορών. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο κλοπής καρτών και κλοπής ταυτότητας που μπορεί να οδηγήσει σε κακούς ηθοποιούς να κλέψουν τα χρήματά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και το 2FA για αυτοπροσώπως αγορές. Η ταχύτητα του Blockchain θα στείλει την ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας αμέσως και το απλό πάτημα ενός κουμπιού σημαίνει ότι η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εσάς και μόνο εσείς.

Αυτή η δυνατότητα είναι προαιρετική, φυσικά, και μπορεί να απενεργοποιηθεί εάν είστε ο τύπος του ατόμου που δεν του αρέσει να έχει το τηλέφωνό του πάντα ανοιχτό και στα χέρια του. Είναι απλώς μια επιλογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει πιο ασφαλείς συναλλαγές και να μειώσει τον κίνδυνο να πέσει μια κλεμμένη κάρτα σε λάθος χέρια.

 

Λόγος 9: Ευρέως διαδεδομένη χρηστικότητα

Σε αντίθεση με τις κάρτες American Express ή Discover, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε νομίσματα fiat σε πολλά μέρη αλλά όχι παντού, οι χρεωστικές κάρτες κρυπτογράφησης και οι πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε δέχεται Visa ή Mastercard, ανάλογα με τον εκδότη της κάρτας. Αυτό συμβαίνει επειδή το σύστημα μετατρέπει τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία σε νόμισμα fiat (π.χ. Bitcoin σε δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών ή Βρετανική λίρα στερλίνα) για τη συναλλαγή, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να πληρώνετε στο τοπικό νόμισμα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε κόσμος.

Λόγος 10: Ταξίδι

Μιλώντας για ταξίδια, οι περισσότεροι παραδοσιακοί χρήστες χρεωστικών και πιστωτικών καρτών γνωρίζουν την ταλαιπωρία να πάνε διακοπές ή ένα επαγγελματικό ταξίδι με τις κάρτες τους. Πρέπει να πείτε στην τράπεζά σας πού πηγαίνετε και πόσο καιρό θα λείψετε και, ακόμη και τότε, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε έναν ντροπιασμένο υπάλληλο καταστήματος να σας λέει ότι η κάρτα σας απορρίφθηκε επειδή επισημάνθηκε από το Faud Detection της τράπεζας Τμήμα.

Ωστόσο, με μια χρεωστική ή κρυπτογραφική πιστωτική κάρτα, μπορείτε να ταξιδεύετε ελεύθερα με τον ελεύθερο χρόνο σας. Αν θέλετε να περάσετε μερικές επιπλέον μέρες στο εξωτερικό, δεν θα χρειαστεί να τηλεφωνήσετε στην τράπεζα και να αισθάνεστε ότι παίρνετε την άδεια κάποιου ασκούμενου κολεγίου για να ζήσετε τη ζωή σας. Δεδομένου ότι τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία μετατρέπονται σε τοπικό νόμισμα στο σημείο πώλησης, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τις χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό.

Κρυπτοχρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες: Είναι κατάλληλες για εσάς;

Οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης είναι ιδανικές για όποιον έχει πορτοφόλι Bitcoin και θέλει να χρησιμοποιήσει το κρυπτογραφικό του για να πληρώσει για καθημερινές αγορές. Αποτελούν επίσης μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες που προτιμούν να κάνουν συναλλαγές κρυπτονομισμάτων με λίγο μεγαλύτερο απόρρητο , ασφάλεια και ταχύτητα από ό,τι με τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Είναι επίσης ιδανικά για άτομα που τους αρέσει να κάνουν δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Για παράδειγμα, εάν είστε παντρεμένοι και έχετε κοινά οικονομικά, μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε μια αιφνιδιαστική αγορά για τον άλλον σας χωρίς να δουν τη συναλλαγή στο αντίγραφο κίνησης του τραπεζικού λογαριασμού πριν φτάσει το δώρο. Ωστόσο, με μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης, μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε θέλετε χωρίς να φαίνεται η συναλλαγή.

Αξίζει μια Crypto Card;

Για τους περισσότερους ανθρώπους με έστω και ένα μέτριο ποσό περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, αυτές οι κάρτες θεωρούνται σίγουρα μια καλή ιδέα. Η ικανότητα να ελέγχει κανείς άμεσα τα δικά του χρήματα, ενώ μπορεί να αποφύγει την πληρωμή βαρέων προμηθειών σε τράπεζα ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για πολλούς ανθρώπους. Ακόμα κι αν διαθέτετε ένα μικρό ποσό ενός περιουσιακού στοιχείου κρυπτογράφησης και δεν πιστεύετε ότι θα χρησιμοποιήσετε την κάρτα, είναι πολύ βολικό να το έχετε σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Εάν το αυτοκίνητό σας χαλάσει μια μέρα πριν από την ημέρα πληρωμής και χρειάζεστε έκτακτη συντήρηση ή επισκευή, θα χαρείτε να μάθετε ότι η κρυπτογραφική σας κάρτα θα σας καλύψει μέχρι να φτάσει ο μισθός σας.

συμπέρασμα

Τα παραπάνω είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες κρυπτογράφησης γίνονται γρήγορα δημοφιλείς επιλογές για τους επενδυτές. Εάν έχετε βαρεθεί την τράπεζά σας και τις πολυάριθμες χρεώσεις της, μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για το πορτοφόλι σας. Για να το θέσω απλά, οι κρυπτοκάρτες είναι ακριβώς όπως οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που χρησιμοποιείτε όλη σας τη ζωή, εκτός από καλύτερες από κάθε άποψη.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5252

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *