10 πλατφόρμες εξόρυξης κρυπτονομισμάτων

πλατφόρμες εξόρυξης κρυπτονομισμάτων
πλατφόρμες εξόρυξης κρυπτονομισμάτων
Φωτογραφία από τον Shubham Dhage στο Unsplash

Η εξόρυξη κρυπτογράφησης είναι ένας από τους πιο κερδοφόρους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο (σε δωρεάν ψηφιακό νόμισμα) χρησιμοποιώντας τη δύναμη του προσωπικού σας υπολογιστή για να συμβάλετε στην τεχνολογία που τρέχει τις διάφορες αλυσίδες μπλοκ κρυπτονομισμάτων.

Στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, η εξόρυξη είναι η διαδικασία επικύρωσης συναλλαγών και η κοπή νέων νομισμάτων με την επίλυση εξαιρετικά περίπλοκων μαθηματικών προβλημάτων.

Ως εξορύκτης κρυπτονομισμάτων, θα ανταλλάξετε τη χρήση του υπολογιστή και της ηλεκτρικής ενέργειας με αντάλλαγμα αυτό που είναι γνωστό ως ανταμοιβή μπλοκ — ένα ποσό του ψηφιακού νομίσματος που εξορύσσεται.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο GeekFlare, ουσιαστικά ο καθένας μπορεί να γίνει crypto-miner αρκεί να έχει τις τεχνικές δυνατότητες:

  1. Υποστηριζόμενο πορτοφόλι κρυπτογράφησης

Ενώ η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων μπορεί να ακούγεται σαν μια δύσκολη διαδικασία, είναι στην πραγματικότητα σχετικά εύκολη με τη βοήθεια μιας πλατφόρμας εξόρυξης.

Κορυφαίοι 4 τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν νομίσματα TikTok(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Awesome Miner

Το Awesome Miner είναι συμβατό τόσο με συσκευές που βασίζονται σε Windows όσο και σε συσκευές Linux. Επιπλέον, η έκδοση που βασίζεται στο web μπορεί να εκτελεστεί σε οποιονδήποτε τύπο συσκευής και λειτουργικό σύστημα.

Το λογισμικό εξόρυξης είναι επίσης δωρεάν για λήψη και χρήση εάν έχετε μόνο έναν ή δύο εξορύκτες στη λειτουργία σας. Ο ιστότοπός του λέει ότι είναι εύκολο στη χρήση και ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την εξόρυξη σε ένα λεπτό.

Το ταμπλό διαθέτει εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας με βάση τα έσοδα σε πραγματικό χρόνο και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

2. Πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab

Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα περιήγησης επιτρέπει στους χρήστες να εξορύξουν κρυπτονομίσματα ενώ περιηγούνται στο διαδίκτυο. Όλες οι ανταμοιβές στη συνέχεια μετατρέπονται σε Bitcoin.

Έτσι, εάν ψάχνετε έναν τρόπο να εξορύξετε δωρεάν Bitcoin ενώ σερφάρετε στον Ιστό, ίσως θελήσετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab για να σερφάρετε στον Ιστό. Διαθέτει ακόμη και αυτόματη εναλλαγή αλγορίθμων για μεγιστοποίηση των κερδών.

3. StormGain

Αν ψάχνετε για απλό λογισμικό εξόρυξης, τότε θα πρέπει να ελέγξετε το StormGain. Η πλατφόρμα διαθέτει αυτό που αποκαλεί «διαδικασία εξόρυξης με ένα κλικ» που δεν καταναλώνει μεγάλη υπολογιστική ισχύ και τεχνολογία.

Ενώ η εξόρυξη περιορίζεται στο Bitcoin, είναι δωρεάν. Ωστόσο, όλη η εξόρυξη γίνεται σε βάρδιες τεσσάρων ωρών. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενεργοποιείτε το κουμπί εξόρυξης κάθε τέσσερις ώρες.

4. Ecos

Η Ecos προσφέρει μια πλατφόρμα επενδύσεων κρυπτονομισμάτων all-in-one. Εκτός από ένα πορτοφόλι και ανταλλαγή κρυπτογράφησης, έχει συμβάσεις εξόρυξης cloud και χαρτοφυλάκια ψηφιακών νομισμάτων για επενδυτές.

Ωστόσο, αυτή είναι μια άλλη πλατφόρμα όπου η εξόρυξη περιορίζεται στο Bitcoin. Αλλά έχετε την επιλογή μεταξύ της εξόρυξης cloud και της αγοράς ενός Bitmain Antminer για εξόρυξη στις εγκαταστάσεις τους.

Ενώ τα προγράμματα συνδρομής τους κοστίζουν χρήματα, προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα για να δοκιμάσουν την πλατφόρμα.

Είναι το Bitcoin Mining ένα σταθερό επιχειρηματικό μοντέλο;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Cruxpool

Το Cruxpool σάς επιτρέπει να εξορύξετε ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών νομισμάτων όπως BEAM, ETC, ETH και Ravencoin. Ωστόσο, οι δύο μεγαλύτερες δεξαμενές εξόρυξης στην πλατφόρμα είναι το ETC και το ETH.

Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, η πλατφόρμα προσφέρει στους εξορύκτες κρυπτονομισμάτων μια «σταθερή και προγνωστική» ροή εσόδων από την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Το Cruxpool χρεώνει στους ανθρακωρύχους ένα τέλος πισίνας 1%.

6. Braiins Pool

Αρχικά κυκλοφόρησε ως Slush Pool το 2010, εξακολουθεί να είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες εξόρυξης Bitcoin που αυτή τη στιγμή εξορύσσει περίπου το 3,5% όλων των bitcoin που κόβονται.

Υπάρχει ένα τέλος πισίνας 2% για τους ανθρακωρύχους. Ωστόσο, ορισμένοι ανθρακωρύχοι που υποστηρίζονται από ASIC έχουν μια επιλογή για χρέωση 0%.

Αν και δεν μπορείτε να κάνετε εξόρυξη από την εφαρμογή για κινητά Braiins Pool, είναι πολύ βολικό για την παρακολούθηση του λογαριασμού σας.

7. HashCity

Το HashCity σάς επιτρέπει να εξορύξετε έως και 14 διαφορετικά ψηφιακά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Ethereum και Litecoin. Οι ανθρακωρύχοι χρεώνονται με 1% τέλος εξόρυξης πισίνας.

Ο ενημερωτικός ιστότοπος διαθέτει αρκετούς οδηγούς εκκίνησης που εξηγούν πώς να ξεκινήσετε την εξόρυξη διαφόρων κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζονται από την πλατφόρμα. Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε λεπτομερείς οδηγίες για κάθε κρυπτογράφηση.

Υπάρχει ακόμη και μια εφαρμογή για χρήστες Android και ένα κανάλι Telegram για τα μέλη του pool του.

8. Easy BTC Mining

Το Easy BTC Mining σάς επιτρέπει να αγοράσετε ένα συμβόλαιο εξόρυξης cloud αγοράζοντας μια καθορισμένη ποσότητα ισχύος κατακερματισμού για τη διάρκεια του συμβολαίου. Αυτό κάνει την εξόρυξη «χωρίς ταλαιπωρία».

Απλά πρέπει να καταχωρίσετε μια διεύθυνση email και να υπογράψετε μια σύμβαση για να ξεκινήσετε την εξόρυξη.

Εκτός από την εξόρυξη Bitcoin, μπορείτε επίσης να εξορύξετε Ethereum και Litecoin.

9. BetterHash

Αυτή η πλατφόρμα αυτοματοποιημένης εξόρυξης είναι διαθέσιμη σε χρήστες με συσκευές που λειτουργούν σε λειτουργικά συστήματα Windows. Το λογισμικό θα σαρώσει το υλικό του υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, θα καθορίσει τον καλύτερο αλγόριθμο για μέγιστες ανταμοιβές.

Μπορείτε να εξορύξετε 9 ψηφιακά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των BTC και ETH.

Το BetterHash δεν χρεώνει τέλη εξόρυξης. Ωστόσο, υπάρχει χρέωση για την ανάληψη Bitcoin και FIRO (αν δεν έχετε λογαριασμό Coinbase).

10. Cudo Miner

Τέλος, η Cudo Miner παρέχει λύσεις λογισμικού εξόρυξης κρυπτογράφησης μέσω της πλατφόρμας της που διαχειρίζεται 100.000 εξορύκτες ASIC και εξορύξεις εξόρυξης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα αυτόματης εξόρυξης, μπορείτε να εξορύξετε έως και 9 ψηφιακά νομίσματα. Ωστόσο, η χειροκίνητη διαμόρφωση σάς επιτρέπει να εξορύξετε περισσότερα από 100 διαφορετικά νομίσματα.

Μπορείτε ακόμη και να εγκαταστήσετε το CudoOS εάν εκτελείτε μια αποκλειστική εξέδρα εξόρυξης.

Δεν υπάρχουν προκαταβολικές χρεώσεις — μόνο χρεώσεις με βάση την προμήθεια.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: