12 ιστότοποι όπως το Pinterest το 2023 (Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Pinterest)

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι οι ιστότοποι κοινής χρήσης εικόνων και βίντεο όπως το Pinterest, το Instagram κ.λπ., έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Μιλώντας για το Pinterest, είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για κοινή χρήση εικόνων. Αλλά αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι ότι η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να μοιράζεστε και να ακολουθείτε τις κατηγορίες περιεχομένου που σας αρέσουν.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εικονικούς πίνακες στο Pinterest για να «καρφιτσώσουν» τις εικόνες ή να ακολουθήσουν άλλους πίνακες. Έχει μια τεράστια βάση δεδομένων με εικόνες. Η πλατφόρμα ήταν εξαιρετικά δημοφιλής, γεγονός που οδήγησε σε παρόμοιους ιστότοπους και εφαρμογές.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν εκατοντάδες Εναλλακτικές λύσεις Pinterest διατίθεται στον Ιστό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοινή χρήση εικόνων. Σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους όπως το Pinterest, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία «Κοινή χρήση κοντά» του προγράμματος περιήγησης Chrome

Λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους όπως το Pinterest (Εναλλακτικές λύσεις Pinterest)

Πριν εξερευνήσετε τη λίστα, έχετε κατά νου ότι εμπνευσμένα από την τεράστια επιτυχία του Pinterest, υπάρχουν πλέον κυριολεκτικά εκατοντάδες ιστοσελίδες όπως το Pinterest διαθέσιμο εκεί έξω. Μερικά από αυτά είναι άμεσες αντιγραφές, και μερικά από αυτά είναι μοναδικά με διαφορετικούς τρόπους.

1. We Heart It

Λοιπόν, το We Heart It είναι λίγο διαφορετικό από το Pinterest όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη και το κοινό-στόχο. Σε αντίθεση με το Pinterest, που απευθύνεται σε κάθε ηλικιακή ομάδα, το We Heart It απευθύνεται σε εφήβους.

Είναι μια πλατφόρμα κοινής χρήσης εικόνων όπου μπορείτε να μοιραστείτε ή να οργανώσετε τις εικόνες που αγαπάτε στο διαδίκτυο. Εκτός από αυτό, το We Heart It σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε συλλογές με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να ανακαλύψετε νέα και ενδιαφέροντα άτομα γύρω σας. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι ένα θετικό σημείο, καθώς έχει μια εύχρηστη διάταξη.

2. PearlTrees

Το PearlTrees μοιάζει πολύ με το Pinterest όσον αφορά την ιδέα. Και οι δύο τοποθεσίες ήταν οι ίδιες, αλλά αντί για τον πίνακα και την καρφίτσα, λαμβάνετε μαργαριτάρια και δέντρα στο PearlTrees.

Ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνούν και να μοιράζονται διαφορετικούς τύπους περιεχομένου εικόνας. Σύντομα μετά την κοινή χρήση περιεχομένου, θα συναντήσετε «δέντρα» παρόμοια με το περιεχόμενο που μοιράζεστε. Συνολικά, το PearlTrees είναι ένας συναρπαστικός ιστότοπος που μπορείτε να επισκεφτείτε σήμερα.

3. Dribbble

Εάν είστε σχεδιαστής που αναζητά έναν ιστότοπο κοινής χρήσης εικόνων παρόμοιο με το Pinterest, τότε το Dribbble μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μάντεψε? Η διεπαφή χρήστη του Dribbble είναι πανομοιότυπη με το Pinterest και έχει πολύ περιεχόμενο για σχεδιασμό, δημιουργία αφίσας, γραφικά, Pixel art και πολλά άλλα.

4. Hometalk

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο για να επεκτείνετε τις ιδέες σας για τη διακόσμηση του σπιτιού και το σχεδιασμό του σπιτιού, το HomeTalk μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Αυτός είναι ο ιστότοπος που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το σπίτι των ονείρων σας. Ο ιστότοπος είναι γεμάτος με χιλιάδες ιδέες διακόσμησης σπιτιού. Είναι ιστότοπος τύπου Pinterest, αλλά προορίζεται για διακόσμηση σπιτιού.

5. 500px

Το 500px είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος κοινής χρήσης εικόνων όπου μπορείτε να κάνετε λήψη εικόνων για προσωπική και εμπορική χρήση. Είναι ένας ιστότοπος εικόνων στοκ που έχει τόσο premium όσο και δωρεάν εικόνες.

Έχουμε καταχωρίσει αυτόν τον ιστότοπο επειδή επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν ετικέτες στις φωτογραφίες με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά όπως το Pinterest. Αυτές οι ετικέτες βοηθούν άλλους χρήστες να ανακαλύψουν τις εικόνες.

6. VisualizeUs

Το VisualizeUs είναι μια πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών όπως το Pinterest, που εστιάζει περισσότερο στα έπιπλα και τα εσωτερικά σχέδια. Ο ιστότοπος είναι καλύτερος για όσους έχουν ιδέες για να σχεδιάσουν το εσωτερικό του σπιτιού τους.

Θα συναντήσετε πολλές ιδέες διακόσμησης, έπιπλα κ.λπ. Επίσης, οι φωτογραφίες που κοινοποιούνται στο VisualizeUs σας βοηθούν να κατανοήσετε καλύτερα πώς φαίνεται ένα συγκεκριμένο έπιπλο στο περιβάλλον του σπιτιού. Συνολικά, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για σχεδιαστές εσωτερικών χώρων.

Πώς να δημιουργήσετε ένα Pinterest Pin(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. everplaces

Είναι μια πλατφόρμα για να ανακαλύψετε ή να μοιραστείτε το αγαπημένο σας φαγητό, διαμονή και προτάσεις για αξιοθέατα. Πολλοί ταξιδιώτες μοιράζονται τα καλύτερα μέρη και την εμπειρία τους σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την κοινότητα για να προγραμματίσετε το επόμενο ταξίδι σας.

Πώς να διαγράψετε Pins στο Pinterest (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

8. Juxtapost

Αυτός ο ιστότοπος θα μπορούσε να είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Pinterest όσον αφορά τη βάση χρηστών και τη διεπαφή. Ακριβώς όπως το Pinterest, το Juxtapost έχει κατηγορίες για κοινή χρήση ή ανακάλυψη νέων φωτογραφιών.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια ειδική καρτέλα όπου μπορείτε να δείτε αναρτήσεις παρόμοιες με αυτές που έχετε δει στο παρελθόν.

Πώς να διαγράψετε Pins στο Pinterest (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

9. Designspiration

Δεν έχει σημασία αν ασχολείστε με τη φωτογραφία, τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, τον σχεδιασμό εξωφύλλων βιβλίων ή άλλα τέτοια πράγματα. Το Designspiration είναι ένας ιστότοπος που θα λατρέψετε να ακολουθήσετε.

Η ενότητα εξερεύνησης του Designspiration ταξινομεί τις αναρτήσεις ανά κατηγορίες, επιτρέποντάς σας να περιηγείστε σε αναρτήσεις που σας ενδιαφέρουν. Ναι, μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε, να κάνετε like και να σχολιάσετε τις αγαπημένες σας αναρτήσεις.

10. FoodGawker

Εάν είστε λάτρης του φαγητού όπως εγώ και ψάχνετε για έναν ιστότοπο για να ανακαλύψετε νέα τρόφιμα και συνταγές, η αναζήτησή σας θα πρέπει να τελειώσει με το FoodGawker. Είναι ένας ενδιαφέρον ιστότοπος με μια τεράστια συλλογή από νόστιμες συνταγές φαγητού σε διαφορετικές κοινότητες και είδη.

Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε από διάφορες κατηγορίες όπως Πρωινό, επιδόρπια & γλυκά κ.λπ. Συνολικά, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για τους λάτρεις του φαγητού.

11. Mamby

Το Mamby μπορεί να μην είναι η τέλεια εναλλακτική του Pinterest, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους μοναδικούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Έχετε πολλές παρόμοιες δυνατότητες στο Mamby και μια ευχάριστη διεπαφή χρήστη. Ο ιστότοπος σάς προσφέρει επίσης φίλτρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τύπους αναρτήσεων ανά άρθρο, εικόνα, βίντεο ή σύνδεσμο.

Έχετε επίσης την επιλογή να βρείτε αναρτήσεις χρησιμοποιώντας hashtag. Συνολικά, το Mamby είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Pinterest που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

12. Mix

Το Mix διαφέρει ελαφρώς από το Pinterest, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας διασκεδαστικός ιστότοπος για χρήση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για να ανακαλύψετε διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες ιδέες.

Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα έργα τέχνης στον ιστότοπο εάν βαριέστε. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τις συνταγές τροφίμων, τα βίντεο ASMR και άλλο περιεχόμενο στον ιστότοπο.

Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα διάσημα site όπως το Pinterest. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Επίσης, ενημερώστε μας εάν θέλετε να προσθέσετε άλλους ιστότοπους στη λίστα στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Pinterest

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Pinterest

Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Pinterest

Πώς να δημιουργήσετε έναν πίνακα Pinterest

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *