12 καλύτερες εφαρμογές Android Dialer το 2023

Τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια, ειδικά στο μέτωπο της τεχνολογίας. Αυτές τις μέρες, τα smartphones έχουν γίνει οι σταθεροί μας σύντροφοι. χωρίς αυτούς, δεν μπορούμε να επιβιώσουμε ούτε μια μέρα. Αν και τα smartphones μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στις μέρες μας, είναι κατασκευασμένα κυρίως για κλήσεις και μηνύματα.

Νέες λειτουργίες Android μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, αλλά η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων παρέμεινε και θα παραμείνει χωρίς αντικατάσταση για χρόνια. Το Android διαθέτει ένα πρόγραμμα κλήσης που είναι αρκετά καλό για καθημερινή χρήση, αλλά δεν διαθέτει βασικές λειτουργίες.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Dialer για Android

Για να έχετε την καλύτερη εμπειρία κλήσης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή κλήσης Android. Υπάρχουν τόνοι εφαρμογών κλήσης Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Ωστόσο, δεν είναι όλα άξια χρήσης. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες και προσεκτικά επιλεγμένες εφαρμογές κλήσης Android.

1. Dialer της Simpler

Dialer της Simpler

Το Dialer by Simple είναι μια από τις πιο ελαφριές εφαρμογές κλήσης Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης κλήσεων που προσφέρει δυνατότητες κλήσης T9, αποκλεισμού κλήσεων και αναγνώρισης καλούντων.

Το έξυπνο πρόγραμμα κλήσης της εφαρμογής διαθέτει επίσης λειτουργίες που σας βοηθούν να βρείτε γρήγορα τις επαφές που χρειάζεστε. Μπορείτε ακόμη και να επισημάνετε τις επαφές ως αγαπημένες, να καλέσετε τις επαφές που χρησιμοποιείτε συχνά κ.λπ.

2. Απλός τηλεφωνητής

Απλός τηλεφωνητής

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Simple Dialer είναι μια ελαφριά και εύκολη στη χρήση εφαρμογή κλήσης για Android. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές κλήσης για Android, το Simple Dialer δεν είναι γεμάτο με περιττές λειτουργίες. Σας παρέχει ένα πληκτρολόγιο κλήσης για την κλήση αριθμών και διατηρεί αρχείο όλων των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.

Εκτός από αυτό, το Simple Dialer φέρνει επίσης λειτουργίες κανονικών κλήσεων, όπως γρήγορη κλήση, επισήμανση επαφών ως αγαπημένων και πολλά άλλα. Συνολικά, το Simple Dialer είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κλήσης που μπορείτε να έχετε στο Android.

3. True Phone Dialer & Contacts

True Phone Dialer & Contacts

Το True Phone είναι μια από τις καλύτερες και εύχρηστες εφαρμογές κλήσης Android στο Google Play Store. Η εφαρμογή dialer είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη και εύκολη στη χρήση.

Παρέχει έναν βολικό τρόπο για γρήγορη πρόσβαση στις πρόσφατες κλήσεις, τις επαφές, τα αγαπημένα και τις ομάδες σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για εισαγωγή/εξαγωγή επαφών από το ένα μέρος στο άλλο.

4. δρύπες

δρύπες

Το drupe είναι μια από τις μοναδικές εφαρμογές επαφών και τηλεφωνικών κλήσεων που είναι διαθέσιμες για Android. Η εφαρμογή κλήσης Android διαθέτει μια σύγχρονη, όμορφη διεπαφή και ένα έξυπνο πρόγραμμα κλήσης, συσκευή εγγραφής κλήσεων, πρόγραμμα αποκλεισμού κλήσεων και καθαριστικό διπλών επαφών.

5. Επαφές+

Επαφές+

Το Contacts+ είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης επαφών που διατίθεται στο Google Play Store. Διατίθεται δωρεάν και σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων.

Με το Contacts+, μπορείτε να αναγνωρίσετε γρήγορα αναγνωριστικά καλούντων, να αποκλείσετε κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, να προβάλετε αρχεία καταγραφής κλήσεων κ.λπ. Εκτός από αυτό, το Contacts+ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση και τη συγχώνευση διπλότυπων επαφών.

6. ZenUI Dialer & Επαφές

ZenUI Dialer & Επαφές

Το ZenUI Dialer & Contacts από την ASUS computer Inc. είναι μια άλλη εφαρμογή επαφής και κλήσης με κορυφαία βαθμολογία στο Google Play Store.

Το υπέροχο με το ZenUI Dialer & Contacts είναι ότι περιλαμβάνει κάθε δυνατότητα που περιμένετε από μια εφαρμογή επαφής και κλήσης. Εκτός από αυτό, η δυνατότητα αποκλεισμού κλήσεων από άγνωστους καλούντες κάνει την εφαρμογή διαφορετική από τους ανταγωνιστές της.

7. Truecaller

Truecaller

Το Truecaller δεν χρειάζεται συστάσεις, όπως πιθανώς το γνωρίζουν όλοι. Είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές για ανάγκες επικοινωνίας.

Μιλώντας για το πρόγραμμα κλήσης, το Truecaller διαθέτει ισχυρά προγράμματα κλήσης που μπορούν να αναγνωρίσουν αναγνωριστικά καλούντων και να αποκλείσουν κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Επιπλέον, το Truecaller dialer προσφέρει επίσης στους χρήστες δυνατότητες εγγραφής κλήσεων.

8. Επιλογέα κλήσης

Επιλογέα κλήσης

Εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε το stock dialer για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να εξετάσετε το Dialpad. Βασικά, το Dialpad αναπαράγει την εμφάνιση του stock dialer του Android και λειτουργεί σε Android 5.0 και νεότερη έκδοση. Η εφαρμογή προσθέτει μια άλλη συντόμευση στο τηλέφωνό σας που ανοίγει απευθείας το πληκτρολόγιο κλήσης.

9. Τηλέφωνο από την Google

Τηλέφωνο από την Google

Λοιπόν, το Google Dialer είναι η επίσημη εφαρμογή τηλεφωνικών κλήσεων της Google για Android. Η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στο Pixel και σε πολλές άλλες συσκευές Android. Περιλαμβάνει μια λειτουργία κλήσης και αναγνώρισης κλήσης που προσδιορίζει ανεπιθύμητες κλήσεις και κλήσεις τηλεμάρκετινγκ.

Επίσης, λαμβάνετε εγγραφή κλήσεων, οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο και υποστήριξη έκτακτης ανάγκης με το Phone by Google.

10. Έξυπνος Dialer

Έξυπνος Dialer

Το Clever Dialer είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές κλήσης Android στο Google Play Store. Μάντεψε? Το Clever Dialer μπορεί να σας βοηθήσει να αποκλείσετε άγνωστες κλήσεις και κλήσεις τηλεμάρκετινγκ.

Η εφαρμογή είναι παρόμοια με την εφαρμογή Truecaller, η οποία παρατίθεται παραπάνω. Μπορεί να αναγνωρίσει άγνωστους καλούντες σε πραγματικό χρόνο.

11. True Phone Dialer & Contacts

True Phone Dialer & Contacts

Το True Phone Dialer & Contacts είναι μια εφαρμογή αντικατάστασης τηλεφωνητή και εφαρμογής επαφών για το smartphone Android σας.

Η εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή παρέχει βολικούς τρόπους για γρήγορη πρόσβαση στις κλήσεις, τις επαφές, τα αγαπημένα και τις ομάδες σας.

Αν μιλάμε μόνο για το dialer, θα έχετε έναν γρήγορο επιλογέα T9 με αυτήν την εφαρμογή. Διαθέτει επίσης έξυπνη ομαδοποίηση πρόσφατων κλήσεων, υποστήριξη πολλών γλωσσών, υποστήριξη θεμάτων κ.λπ.

12. Εύκολο τηλέφωνο

Εύκολο τηλέφωνο

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που μπορεί να αντικαταστήσει την εφαρμογή stock phone του Android σας, δοκιμάστε το Easy Phone.

Το Easy Phone είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android κλήσης και αναγνώρισης κλήσης που αναγνωρίζει και αποκλείει τις ανεπιθύμητες κλήσεις. Παίρνετε επίσης ένα πρόγραμμα κλήσης T9 για γρήγορη αναζήτηση με όνομα και αριθμούς.

10 καλύτερες εφαρμογές iPhone για διαγραφή διπλών επαφών το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η διεπαφή του Easy Phone είναι πολύ όμορφη και καθαρή. Συνολικά, το Easy Phone είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κλήσης Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Έτσι, αυτές είναι η καλύτερη εφαρμογή κλήσης Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την εφαρμογή τηλεφωνητή του Android σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές. Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή κλήσης στο Android σας, πείτε μας το όνομα στα σχόλια.

Aκολουθηστε μας στο facebook

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: