12 καλύτερες εφαρμογές λήψης μουσικής για Android το 2023

Οι εφαρμογές ροής μουσικής για Android έχουν σημειώσει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Έχουμε πολλές εφαρμογές ροής μουσικής για Android, όπως το Spotify, η Μουσική Google Play κ.λπ. Αυτές οι premium εφαρμογές ροής μουσικής σάς επιτρέπουν να ακούτε μουσική χωρίς να αποθηκεύσετε πρώτα το αρχείο.

Ωστόσο, όλες αυτές οι εφαρμογές ροής μουσικής απαιτούν συνδρομή επί πληρωμή, η οποία απογοητεύει τους λάτρεις της μουσικής. Πολλοί άνθρωποι δεν εγγράφονται σε premium υπηρεσίες μουσικής και χρησιμοποιούν δωρεάν εφαρμογές λήψης μουσικής. Μπορείτε να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια και να τα ακούσετε εκτός σύνδεσης εφαρμογές λήψης μουσικής.

Διαβάστε επίσης:13 καλύτερες εφαρμογές μουσικής για Android το 2023

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές λήψης μουσικής για Android

Σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για λήψη μουσικής. Λοιπόν, ας δούμε μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές λήψης μουσικής για Android smartphones.

1. MP3 Downloader – Music Player

MP3 Downloader – Το Music Player είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση, λήψη και αναπαραγωγή μουσικής εκτός σύνδεσης όπου κι αν βρίσκεστε. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατεβάζετε δωρεάν μουσική mp3 με άδεια CC.

Δεν είναι μια εφαρμογή από την οποία μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια ή μουσική premium. Παραθέτει μόνο τη μουσική με άδεια χρήσης για δωρεάν χρήση και είναι απαλλαγμένη από πνευματικά δικαιώματα. MP3 Downloader – Το Music Player είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android για λήψη και αναπαραγωγή μουσικής εκτός σύνδεσης.

2. JioSaavn

Εάν ζείτε στην Ινδία και χρησιμοποιείτε υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών Jio, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το JioSaavn δωρεάν. Το JioSaavn είναι μια εφαρμογή ροής μουσικής που σας επιτρέπει να ακούτε εκατομμύρια τραγούδια, ραδιόφωνο και podcast, όλα δωρεάν.

Η premium έκδοση της εφαρμογής, που ονομάζεται JioSaavn Pro, διαθέτει δυνατότητα αναπαραγωγής εκτός σύνδεσης. Η επιλογή αναπαραγωγής εκτός σύνδεσης σάς επιτρέπει να κατεβάζετε την αγαπημένη σας μουσική για να ακούτε εκτός σύνδεσης και να αποθηκεύετε δεδομένα.

3. Spotify

Λοιπόν, το Spotify είναι μακράν η καλύτερη υπηρεσία ροής μουσικής που διατίθεται παγκοσμίως. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ακούτε εκατομμύρια τραγούδια και podcast δωρεάν. Η ποιότητα της μουσικής είναι πάνω από το μέσο όρο και η εφαρμογή έχει καθαρή διεπαφή χρήστη.

Η premium έκδοση της εφαρμογής, Spotify Premium, διαθέτει επιλογή αναπαραγωγής εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε και να αγαπήσετε μουσική και να τις ακούσετε εκτός σύνδεσης. Επομένως, δεν είναι μια εφαρμογή λήψης μουσικής, αλλά αν κάνετε λήψη μουσικής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης, το Spotify Premium μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

4. MixerBox

Λοιπόν, είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής στο Play Store. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παίζετε δωρεάν την αγαπημένη σας μουσική.

Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει και μουσικά βίντεο που μπορείτε να κάνετε ροή ή να κατεβάσετε δωρεάν. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατεβάζετε μουσική δωρεάν χωρίς καν να δημιουργήσετε λογαριασμό.

5. 4κοινή χρήση

Είναι μια από τις δημοφιλείς εφαρμογές κοινής χρήσης αρχείων που είναι διαθέσιμες για smartphone Android. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν και να κατεβάζουν αρχεία. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης του 4shared για οποιονδήποτε τύπο αρχείου, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, μουσικής, εικόνων και αρχείων λογισμικού. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά πάνω από 30 εκατομμύρια αρχεία είναι διαθέσιμα στο 4Shared για λήψη.

6. SONGily

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά και εύχρηστη εφαρμογή λήψης μουσικής για το smartphone Android σας, πρέπει να δοκιμάσετε το SONGily. Η εφαρμογή είναι σχετικά απλή στη χρήση.

Οι χρήστες πρέπει να αναζητήσουν το τραγούδι στο πλαίσιο αναζήτησης και θα εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα κομμάτια. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν απευθείας τη μουσική στο smartphone τους για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

7. Audiomack

Είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή λήψης μουσικής για Android που σας επιτρέπει να κάνετε ροή και να κατεβάζετε τα καλύτερα νέα τραγούδια, άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής. Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες απεριόριστες επιλογές ακρόασης και ροής.

Ωστόσο, αποθηκεύει τα ληφθέντα τραγούδια στον διακομιστή του που βασίζεται σε σύννεφο και πρέπει να συνδεθείτε με έναν λογαριασμό για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία μουσικής. Η εφαρμογή υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

8. Τηλεγράφημα

Το Telegram είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων που είναι διαθέσιμες για Android και iOS. Η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων είναι γνωστή για τα δημόσια κανάλια της. Θα βρείτε κανάλια Telegram για οτιδήποτε και για όλα, όπως μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, βιβλία κ.λπ.

Για να κατεβάσετε δωρεάν μουσική, πρέπει να εγγραφείτε στα μουσικά κανάλια του Telegram. Μπορείτε να δείτε το άρθρο μας – για να βρείτε και να εγγραφείτε σε κανάλια Telegram.

9. Wynk Music

Λοιπόν, το Wynk Music είναι μια πλήρης εφαρμογή μουσικής για Android. Με το Wynk Music, μπορείτε εύκολα να ακούσετε μοντέρνες επιτυχίες του Bollywood, δημοφιλείς διεθνείς τίτλους κ.λπ.

Η εφαρμογή έχει πάνω από 6 εκατομμύρια τραγούδια, τα οποία μπορείτε να ακούσετε δωρεάν. Πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή Wynk για λήψη μουσικής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

10. Napster Music

Το Napster είναι μια υπηρεσία ροής μουσικής κατά παραγγελία. Με το Napster Music, μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς διακοπή, να κατεβάσετε απεριόριστα τραγούδια για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης, να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής με τα αγαπημένα σας τραγούδια κ.λπ. Ωστόσο, το Napster Music δεν είναι δωρεάν. σας χρεώνει μετά τη δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών.

11. Music Downloader

Το Music Downloader διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτή είναι η εφαρμογή που σας φέρνει την πιο πρόσφατη και δημοφιλή μουσική στο smartphone σας.

Μπορείτε να αναζητήσετε μουσική ανά τίτλο, καλλιτέχνη, είδος ή άλμπουμ και να τα κατεβάσετε στο smartphone σας. Το καλό με το Music Downloader είναι ότι υποστηρίζει τη λήψη πολλαπλών νημάτων, επιταχύνοντας την ταχύτητα λήψης μουσικής.

Το Music Downloader σάς παρέχει επίσης την επιλογή να επιλέξετε από διαφορετικούς ρυθμούς bit για εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης. Επιπλέον, όλη η μουσική είναι διαθέσιμη υπό την άδεια CC και για προσωπική χρήση.

12. Amazon Music

Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο Amazon Music εάν είστε συνδρομητής του Amazon Prime. Το Amazon Music είναι ήδη μέρος της Prime Subscription και σας επιτρέπει να ανακαλύψετε και να παίξετε τη μουσική που αγαπάτε.

Με το Amazon Music, μπορείτε να ακούτε μουσική και podcast χωρίς διαφημίσεις χωρίς να συνδέσετε την πιστωτική σας κάρτα. Επιπλέον, η αγορά μιας συνδρομής σάς παρέχει άμεση και απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια τραγούδια.

Η εφαρμογή παρέχει επίσης μια δυνατότητα λήψης που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη των αγαπημένων σας τραγουδιών ή μουσικής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες εφαρμογές λήψης μουσικής για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερες εφαρμογές Android για λήψη μουσικής το 2023

Τρόπος εγκατάστασης &Ενεργοποιήστε το Amazon Music στο Apple TV

Πώς να ακούσετε Apple Music στη Samsung Smart TV

Apple Music εναντίον YouTube Music: Τι είναι καλύτερο;

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4988

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: