12 Καλύτερη Server Hosting ARK το 2023

Όπως ίσως έχετε ήδη συμπεράνει από τον τίτλο, εδώ σε αυτήν την ανάρτηση Blog, θα συζητήσουμε το ARK: Survival Evolved παιχνίδι!! Ξέρετε όμως γιατί; Προφανώς, πώς θα το ήξερες!! 😜Λοιπόν, επειδή οι άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το παιχνίδι, αλλά και πάλι, δεν γνωρίζουν το γεγονός ότι μπορούν να απολαύσουν μια πολύ πιο βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού.

Και δεν θέλουμε να χάσετε αυτή τη βελτιωμένη εμπειρία!! 😇Αλλά πως? Απλό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακομιστές για να ενσωματώσετε το παιχνίδι σας για να απολαύσετε απρόσκοπτη απόδοση!! Και για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας, καταλήξαμε στους 12 καλύτερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών ARK. 

Χωρίς να χάσουμε χρόνο λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!! 

Τι είναι το ARK: Survival Evolved;

Το ARK Survival Evolved είναι ένα open-world βιντεοπαιχνίδι επιβίωσης τρίτου προσώπου στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτική περιπέτεια, μάχες σε ένα μυστηριώδες νησί και μια συναρπαστική εμπειρία επιβίωσης!! 😯Ακούγεται καλό? Η εμπειρία παιχνιδιού του είναι πραγματικά ντόπινγκ!!😌

Έχει διανύσει πολύ δρόμο από την ίδρυσή του και έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια τρίτου προσώπου στον κόσμο!!

Και ξέρετε τι το κάνει πιο εκπληκτικό; Αυτό το ανθρώπινο στοιχείο και τα αποτελέσματα του θανάτου που θα βρείτε όταν σκοτώνετε τους αντιπάλους σας ή άλλα πλάσματα. 

τι είναι ο διακομιστής ark

Σύντομη ώρα; Αυτές είναι οι καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας Ark Server Hosting το 2023

✅ScalaCube: Ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας Ark που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολύ προσιτή τιμή αλλά με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας όπως πλήρη πρόσβαση root, κορυφαία ασφάλεια και πολλά άλλα. 

✅ Διακομιστές Survival: Απλώς αγοράστε ένα πακέτο και απολαύστε πολλά παιχνίδια χωρίς να αλλάξετε τα σχέδιά σας, όλα χάρη στον διακόπτη παιχνιδιών του Survival Server που παρέχουν χωρίς επιπλέον κόστος.  

✅ ShockByte: Εάν θέλετε επίσης να απολαύσετε το Minecraft μαζί με το Ark: Survival Evolved, τότε το ShockByte θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, επειδή παρέχει τους καλύτερους διακομιστές βελτιστοποιημένους τόσο για το Minecraft όσο και για το Ark: Survival Evolved. 

12 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών ARK το 2023

Τώρα όπως υποσχεθήκαμε!! Εδώ σε αυτήν την ενότητα, θα σας πούμε για τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ARK που μπορείτε να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο παιχνίδι. 

Μπορείτε να επιλέξετε από αυτά που αναφέρονται παρακάτω!! 

1. ScalaCube – Δημοφιλείς διακομιστές παιχνιδιών υψηλής ποιότητας

Το ScalaCube είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για την παροχή διακομιστών παιχνιδιών υψηλής ποιότητας που μπορείτε να επωφεληθείτε χωρίς να σπάσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό!!

Γιατί η Scalacube παρέχει τις υπηρεσίες της σε πολύ προσιτή τιμή. Μπορείς να πεις και στην πιο προσιτή τιμή!!😌

Επιστρέφοντας καλά στις υπηρεσίες του, το Scalacube σας παρέχει πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας παιχνιδιών όπως το Minecraft Server Hosting, το ARK Dedicated Server, το Hytale server και πολλά άλλα.

ζυγαριά περίπου

Ως εκ τούτου, ανεξάρτητα από το τι σας αρέσει να παίζετε περισσότερο, μπορείτε να φιλοξενήσετε εύκολα στους διακομιστές τους. 

Χαρακτηριστικά του Scalacube

Θα συζητήσουμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του εδώ σε αυτήν την ενότητα που θα παρέχουν καλύτερη κατανόηση της ποιότητας της υπηρεσίας του και του κατά πόσο θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας ή όχι. 

🔶 Άμεση εγκατάσταση: ένα από τα καλύτερα μέρη του Scalacube είναι ότι δεν σας αφήνουν να περιμένετε, απλά πρέπει να επιλέξετε τα σχέδια που επιθυμείτε, να ολοκληρώσετε την πληρωμή και οι διακομιστές σας θα είναι έτοιμοι για χρήση αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. 

🔶 Πλήρης προστασία DDoS: Για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε απρόσκοπτη απόδοση, η Scalacube έχει εξοπλίσει τους διακομιστές της με ασφάλεια Anti-DDoS που προστατεύει τους διακομιστές τους που περιέχουν τα δεδομένα παιχνιδιών σας από επιθέσεις DDoS. 

🔶 Πλήρης πρόσβαση: Σας επιτρέπουν επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή σας για να βελτιώσετε την απόδοση του διακομιστή σας χωρίς περιορισμούς ή διακοπές. 

🔶 Εξαιρετική υποστήριξη πελατών: Μην ανησυχείτε!! Εάν είστε αρχάριοι, η Scalacube έχει δημιουργήσει μια αφοσιωμένη ομάδα τεχνικών ειδικών που εργάζονται 24*7 για να σας υποστηρίξουν σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας. 

Τιμή και σχέδια 

Έχουμε επισυνάψει έναν πίνακα παρακάτω που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα για το αν θα είναι κατάλληλο για εσάς ή όχι. 

9,50 $/μήνα $12/μήνα 14,50 $/μήνα 16,50 $/μήνα 18 $/μήνα
Κουλοχέρη 20 παικτών  Κουλοχέρη 30 παικτών  Κουλοχέρη 40 παικτών  Κουλοχέρη 50 παικτών  Κουλοχέρη 60 παικτών 
32 GB μνήμης RAM 32 GB μνήμης RAM 32 GB μνήμης RAM 32 GB μνήμης RAM 32 GB μνήμης RAM
CPU 8×3,4 GHz  CPU 8×3,4 GHz  CPU 8×3,4 GHz  CPU 8×3,4 GHz  CPU 8×3,4 GHz 
320 GB SSD  320 GB SSD  320 GB SSD  320 GB SSD  320 GB SSD 

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Ακολουθούν μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του που αναφέρονται παρακάτω, ώστε να μπορείτε να έχετε μια ακριβή ιδέα για την ποιότητα της υπηρεσίας του.

 

Pros

 • Διακομιστές υψηλής απόδοσης 
 • Κορυφαία ασφάλεια 
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών 
 • Είναι διαθέσιμοι πολλοί διακομιστές παιχνιδιών 

 

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη κλήσεων 

2. Διακομιστές Survival – Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ARK

Εάν είστε λάτρεις των παιχνιδιών και αλλάζετε πάντα σε πιο συναρπαστικά παιχνίδια, τότε οι διακομιστές Survival θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς!!

Μπορείτε να διαφωνήσετε πώς; 🧐Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή οι διακομιστές Survival έχουν δημιουργήσει τους διακομιστές τους αρκετά συμβατούς ώστε να τρέχουν όλα τα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε!! 

Ανεξάρτητα από το αν είναι ARK, Atlas, Minecraft, Dark and light ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ανοιχτού κόσμου, μπορείτε να απολαύσετε μια εμπειρία παιχνιδιού χωρίς buffer, καθιστώντας το έναν από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ARK στην αγορά! 

Διακομιστές Survival για

Χαρακτηριστικά των διακομιστών Survival

Εδώ είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα της ποιότητας και της αξιοπιστίας των υπηρεσιών του. 

🔶 Μηδενική καθυστέρηση: Οι διακομιστές Survival χρησιμοποιούν τον πιο πρόσφατο και πιο προηγμένο εξοπλισμό υλικού, όπως το υλικό αποθήκευσης που βασίζεται σε NVMe SSD, τη μνήμη RAM DDR4 και πολλά άλλα, για να διασφαλίσουν ότι μπορείτε να απολαύσετε μια ομαλή και χωρίς buffer εμπειρία. 

🔶 Πλήρως ανθεκτικά σχέδια: Μία από τις καλύτερες πτυχές των διακομιστών Survival είναι ότι μπορείτε εύκολα να κάνετε αναβάθμιση σε οποιοδήποτε από τα σχέδια παιχνιδιών τους χωρίς κανέναν περιορισμό ή διακοπή. 

🔶 Άμεση ρύθμιση: Απλώς επιλέξτε το πρόγραμμα που επιθυμείτε, εισαγάγετε τα αυθεντικά στοιχεία σας και ολοκληρώστε την πληρωμή που ο διακομιστής σας θα είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει αμέσως μετά τις διατυπώσεις!! 

🔶 Λεπτομερής αναφορά απόδοσης: Σε αντίθεση με άλλους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών ARK, οι διακομιστές Survival σάς παρέχουν μια αναφορά απόδοσης που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πότε απαιτείται αναβάθμιση ή ενημέρωση. 

Τιμή και σχέδια 

Κάθε χαρακτηριστικό είναι πραγματικά εκπληκτικό, έτσι δεν είναι; Αλλά σε τι τιμή; Λοιπόν, εδώ σε αυτήν την ενότητα έχουμε επισυνάψει έναν πίνακα για να σας δώσουμε μια ακριβή ιδέα για την τιμή και τα σχέδιά τους. 

16,88 $/μήνα 22,50 $/μήνα 14,50 $/μήνα 16,50 $/μήνα 18 $/μήνα
Κουλοχέρη 10 παικτών  Κουλοχέρη 15 παικτών  Κουλοχέρη 40 παικτών  Κουλοχέρη 50 παικτών  Κουλοχέρη 60 παικτών 
1 διακομιστής  1 διακομιστής  32 GB μνήμης RAM 32 GB μνήμης RAM 32 GB μνήμης RAM

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Όλα φαίνονται να είναι πολύ καλά, αλλά και πάλι, δεν μπορούν να είναι όλα υπέροχα, σωστά; Γι’ αυτό αναφέραμε μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα της ποιότητάς του. 

 

Pros

 • Κορυφαία ασφάλεια 
 • Πλήρης προστασία DDoS 
 • Εγγυημένη εμπειρία υψηλής ποιότητας 
 • Πολλαπλές διαθέσιμες επιλογές

3. ShockByte – Δημοφιλείς πάροχοι διακομιστών παιχνιδιών

Το Shock B yte είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παρόχους διακομιστών παιχνιδιών για το Minecraft, αλλά παρέχει επίσης φθηνή φιλοξενία αποκλειστικού διακομιστή ARK. Γεια σου!! Παρέχουν φθηνές υπηρεσίες αλλά όχι από άποψη ποιότητας αλλά από άποψη τιμής!!

Επομένως, μην ανησυχείτε, θα έχετε μια εμπειρία υψηλής ποιότητας. 

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πτυχή του ShockByte είναι ότι έχει δημιουργήσει μια αφοσιωμένη ομάδα τεχνικών εμπειρογνωμόνων που είναι πάντα εκεί για να σας υποστηρίζει σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας στο παιχνίδι και να διασφαλίζει ότι θα λαμβάνετε άμεσες λύσεις στα προβλήματά σας. 

ShockByte σχετικά

Χαρακτηριστικά του ShockByte

Αλλά το καλύτερο μέρος για το ShockByte είναι τα χαρακτηριστικά του που έχουμε αναφέρει παρακάτω εδώ σε αυτήν την ενότητα. 

🔶 Αυτόματες ενημερώσεις: Όλα χάρη στις έξυπνες λειτουργίες τους που εξασφαλίζουν αυτόματες ενημερώσεις των πόρων του διακομιστή σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στο παιχνίδι σας χωρίς να εκτρέπετε το ενδιαφέρον σας για τη διαχείριση διακομιστή. 

🔶 Κορυφαία ασφάλεια: Η ShockByte έχει εξοπλίσει τους διακομιστές της με χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλής ποιότητας, όπως πλήρη προστασία DDoS, τείχος προστασίας και πολλά άλλα για να εξασφαλίσει κορυφαία ασφάλεια, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι σας χωρίς διακοπή. 

🔶 Δωρεάν υποτομέας: Μαζί με τις υπηρεσίες του, το ShockByte παρέχει επίσης έναν δωρεάν υποτομέα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φιλοξενήσετε το παιχνίδι σας ζωντανά μέσω διαδικτύου. 

🔶 Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας: Το ShockByte παρέχει επίσης δυνατότητες αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να επαναφέρετε τα αρχεία καταγραφής των παιχνιδιών σας σε περίπτωση που συμβεί κάποια ατυχία!! 

Τιμή και σχέδια 

Εδώ σε αυτήν την ενότητα, έχουμε επισυνάψει έναν παρακάτω πίνακα που θα σας παρέχει μια ακριβή ιδέα για την αξία της υπηρεσίας τους. 

Raptor 14,99 $/μήνα Υποδοχή 30 παικτών  10 GB RAM 
Sabertooth  29,99 $/μήνα  Κουλοχέρη 70 παικτών  12 GB μνήμης RAM 
Βασιλιάς  49,99 $/μήνα 125 GB μνήμης RAM 16 GB μνήμης RAM 

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Αναφέραμε μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα της ποιότητας των υπηρεσιών του. 

 

Pros

 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών 
 • Κορυφαία ασφάλεια 
 • Άμεση ρύθμιση 
 • Απεριόριστοι πόροι

 

Μειονεκτήματα

 • Πολύ περιορισμένοι κουλοχέρηδες στα φθηνά σχέδιά τους

4. NodeCraft – Καλύτερος διακομιστής παιχνιδιών πολλών παικτών Ark

Το NodeCraft είναι ένας πραγματικά μεγάλος παίκτης στην αγορά των παρόχων φιλοξενίας ARK!! Πως ξέρουμε?

Απλό γιατί χρησιμοποιούμε προσωπικά τους διακομιστές τους και έχουμε απολαύσει πραγματικά ομαλή εμπειρία παιχνιδιού χωρίς καμία προσωρινή αποθήκευση. 

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πτυχή είναι ότι μπορείτε να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι αγοράζοντας απλώς τους μεμονωμένους διακομιστές τους, και όλα αυτά χάρη στους ανθεκτικούς διακομιστές τους που σας επιτρέπουν να το κάνετε!! 

Nodecraft για

Χαρακτηριστικά

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον διακομιστή τους τόσο ανθεκτικό; Λοιπόν, εδώ είναι η απάντηση που αναφέρεται σε αυτήν την ενότητα. 

🔶 Παίξτε και ανταλλάξτε: Μία από τις καλύτερες πτυχές του NodeCraft είναι ότι έχουν δημιουργήσει μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πολλά παιχνίδια με έναν μόνο διακομιστή. 

🔶Εξαιρετικά ομαλή απόδοση: Οι διακομιστές τους είναι εξοπλισμένοι με υλικό υψηλής ποιότητας για να παρέχουν εξαιρετικά ομαλή απόδοση και μια εμπειρία παιχνιδιού χωρίς buffer!!

🔶Κορυφαία ασφάλεια: Το NodeCraft έχει εξοπλίσει τους διακομιστές του με κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας, όπως Anti-DDoS, ισχυρή προστασία από κακόβουλο λογισμικό, τείχος προστασίας και πολλά άλλα για να διασφαλίσει ότι θα έχετε απρόσκοπτη απόδοση. 

🔶 Cloud backup: Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πτυχή του NodeCraft είναι ότι δημιουργεί ένα αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων καταγραφής του παιχνιδιού σας και το αποθηκεύει σε διακομιστές cloud, ώστε να μπορεί να αποκατασταθεί σε περίπτωση που συμβεί κάποια ατυχία!! 

Τιμή και σχέδια 

Ακούγεται πραγματικά εκπληκτικό, έτσι δεν είναι; Αλλά σε τι τιμή; Εδώ σε αυτήν την ενότητα, έχουμε επισυνάψει έναν πίνακα για να έχετε μια ακριβή ιδέα για το αν θα σας ταιριάζει ή όχι. 

Νανο 9,98 $/μήνα 10 GB SSD  2 GB RAM 
Κίτρινος  19,98 $/μήνα 20 GB SSD  4 GB RAM 
Megs 29,98 $/μήνα 30 GB SSD  6 GB RAM 
Ωμέγα 39,98 $/μήνα 40 GB SSD  8 GB μνήμης RAM 

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Εδώ σε αυτήν την ενότητα, αναφέραμε μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του για να σας δώσουμε την πλήρη εικόνα του. 

 

Pros

 • Κορυφαία ασφάλεια 
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών 
 • Υποστήριξη πολλαπλών παιχνιδιών 
 • Απόδοση χωρίς buffer

5. DatHost – Παγκόσμιος πάροχος φιλοξενίας διακομιστή ARK

Γνωρίζετε για το Counterstrike: Global Offensive; Αν ναι, τότε ίσως έχετε ακούσει για το DatHost επειδή είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για το CS: GO!!

Αλλά παρέχει επίσης έναν διακομιστή για το Ark: Survival Evolved σε αρκετά προσιτό αλλά με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας. 

Αλλά το μόνο πράγμα που αγαπήσαμε προσωπικά στο DatHost ήταν η διεπαφή χρήστη του. Δημιούργησαν έναν ιστότοπο με πραγματικά κομψή εμφάνιση και καλή ετικέτα, διευκολύνοντας την πλοήγηση σε κάθε ενότητα του ιστότοπού τους. 

DatHost σχετικά

Χαρακτηριστικά

Αναφέραμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα της ποιότητας της υπηρεσίας και της απόδοσης που θα έχετε με αυτήν. 

🔶 Χωρίς καθυστέρηση: Το DatHost χρησιμοποιεί τον καλύτερο εξοπλισμό υλικού στην κατηγορία του, όπως μονάδες αποθήκευσης που τροφοδοτούνται με SSD, τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές CPU και πολλά άλλα για να σας προσφέρει μια καλύτερη και πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού.

🔶 Πλήρως εξοπλισμένοι διακομιστές DDoS: Το DDoS σημαίνει Επίθεση κατανεμημένης άρνησης υπηρεσιών, η οποία προορίζεται να στεγνώσει όλους τους πόρους του διακομιστή σας, ειδικά το εύρος ζώνης. Αλλά το DatHost παρέχει διακομιστές πλήρως προστατευμένους από DDoS για να σας προστατεύσει από αυτό!!  

🔶 Πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ: Το DatHost σάς παρέχει επίσης υπηρεσίες με ένα πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ, ώστε να μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε τα επιθυμητά mod ή τα πρόσθετα διακομιστή που θέλετε. 

🔶 Διαισθητικός πίνακας ελέγχου: Παρέχει τις υπηρεσίες του με έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση και τη διατήρηση των πόρων σας όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Τιμή και σχέδια 

Εδώ, σε αυτήν την ενότητα, αναφέραμε την τιμή και τα σχέδιά του, ώστε να κατανοήσετε την αξία της υπηρεσίας του.

Μηνιαίο  0,16 $/μήνα Απεριόριστες κουλοχέρηδες
Τριμηνιαίος  12,18 $/μήνα Απεριόριστες κουλοχέρηδες
Ετήσια  129,95 $/μήνα Απεριόριστες κουλοχέρηδες

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Τα χαρακτηριστικά του φαίνονται πραγματικά εντυπωσιακά, έτσι δεν είναι; Αλλά δεν μπορεί να είναι όλα υπέροχα, γι’ αυτό αναλύσαμε σε βάθος την υπηρεσία του και φιλτράραμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που αναφέρονται παρακάτω. 

 

Pros

 • Μεταξένια ομαλή απόδοση 
 • Η καλύτερη υποδομή διακομιστή στην κατηγορία 
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών 
 • Πολύ εύκολο στη χρήση

6. HostHavoc – Δημοφιλής πάροχος φιλοξενίας ARK Survival

Ο HostHovac είναι ένας άλλος δημοφιλής πάροχος φιλοξενίας ARK που διαθέτει χαρακτηριστικά υψηλής ασφάλειας, εκπληκτική γρήγορη απόδοση και εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Αλλά εκτός από τους διακομιστές ARK, παρέχουν επίσης πολλές επιλογές διακομιστών παιχνιδιών, όπως διακομιστές παιχνιδιών Minecraft, Valheim και πολλά άλλα. 

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πτυχή σχετικά με το HostHovac είναι ότι προσφέρουν επίσης πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας Ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο!!

hosthavoc περίπου

Χαρακτηριστικά

Εδώ σε αυτήν την ενότητα, αναφέραμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του που θα σας παρέχουν καλύτερη κατανόηση της ποιότητας της υπηρεσίας του. 

🔶 Εγγύηση επιστροφής χρημάτων: αν δεν βρήκατε τις υπηρεσίες του ικανοποιητικές, μπορείτε να ακυρώσετε τις υπηρεσίες του ανά πάσα στιγμή εντός 3 ημερών και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Δεν ισχύουν επιπλέον χρεώσεις!! 

🔶 Δωρεάν προστασία DDoS: Η HostHovac σάς παρέχει τις υπηρεσίες της δωρεάν προστασία DDoS για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να απολαύσετε απρόσκοπτη απόδοση χωρίς καμία διακοπή. 

🔶 Καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: Για να διασφαλίσετε ότι τα αρχεία καταγραφής παιχνιδιών σας είναι απολύτως ασφαλή και ασφαλή, η Host Havoc παρέχει τη δυνατότητα καθημερινής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με τις υπηρεσίες της, ώστε να μπορείτε να επαναφέρετε τα επιτεύγματά σας σε περίπτωση που συμβεί κάποια ατυχία. 

🔶 Τελευταίος εξοπλισμός υλικού: Το HostHovac χρησιμοποιεί τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό υλικού, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια ομαλή και χωρίς buffer εμπειρία.

Τιμή και σχέδια 

Έχουμε επισυνάψει έναν πίνακα παρακάτω που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα της αξίας της υπηρεσίας τους. 

$0,50/κουλοχέρη 30 υποδοχή 
0,47 $/κουλοχέρη 35 υποδοχή
0,45 $/κουλοχέρη 40 υποδοχή 

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Αναφέραμε μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του παρακάτω που θα σας δώσουν μια πλήρη εικόνα για το αν θα είναι κατάλληλο για εσάς ή όχι. 

 

Pros

 • Καταπληκτική υποδομή διακομιστή 
 • Εγγύηση υψηλού χρόνου λειτουργίας 
 • Κορυφαία ασφάλεια 
 • Πολλαπλές επιλογές παιχνιδιού

7. PingPerfect – Ark Survival Evolved πάροχος φιλοξενίας υπολογιστή

Ένας από τους πιο πρόσφατα καθιερωμένους αλλά εκπληκτικούς παρόχους φιλοξενίας διακομιστών ARK είναι ο PingPerfect, χάρη στους διακομιστές του που έχουν κατηγοριοποιηθεί που βασίζονται σε πολλά παιχνίδια που σας επιτρέπουν να απολαύσετε όλα τα παιχνίδια που επιθυμείτε χωρίς να αλλάξετε τα σχέδια ή τον πάροχο υπηρεσιών. 

Εκτός από αυτό, η καλύτερη πτυχή που λατρεύουμε προσωπικά είναι ότι το PingPerfect σας παρέχει υπηρεσίες με άμεση εγγύηση εγκατάστασης, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα παιχνίδια σας χωρίς καμία καθυστέρηση. 

pingperfect περίπου

Χαρακτηριστικά

Τώρα ας συζητήσουμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του για να κατανοήσουμε την απόδοση που θα έχετε με τις υπηρεσίες του.

🔶 Πλήρης προστασία DDoS: Το DDoS προορίζεται να καταστρέψει τους διακομιστές σας και να καταστρέψει την εμπειρία παιχνιδιού σας με μια βιαστική επίθεση ψεύτικων χρηστών ή bots, αλλά χάρη στους διακομιστές που προστατεύονται από DDoS μπορείτε να απολαύσετε απρόσκοπτη απόδοση. 

🔶 Σύστημα πλήρους δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: Έχουν δημιουργήσει έξυπνες λειτουργίες που δημιουργούν συνεχώς αντίγραφα ασφαλείας του αρχείου καταγραφής του παιχνιδιού σας για να διασφαλίζουν ότι προστατεύεται σε κάθε περίπτωση και ότι μπορεί να αποκατασταθεί σε περίπτωση ατυχίας. 

🔶 Εύκολος στη χρήση πίνακας ελέγχου: Το PingPerfect σάς παρέχει έναν εύχρηστο προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε και να διαχειριστείτε τους πόρους του διακομιστή. 

🔶 Διακόπτης παιχνιδιού: Σε αντίθεση με τους άλλους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών ARK, το PingPerfect σάς παρέχει έναν διακόπτη παιχνιδιών με τη δυνατότητα να μεταβείτε εύκολα σε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια που επιθυμείτε αναβαθμίζοντας τα σχέδιά σας. 

Τιμή και σχέδια 

Έχουμε επισυνάψει έναν πίνακα με τις τιμές και τα σχέδια για να κατανοήσετε εύκολα την αξία της υπηρεσίας τους. 

Υπηρέτης  Τιμή 
Ηνωμένο Βασίλειο  $12.17 
ελάφι $13.52
Ευρώπη $12.64

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Για να σας παρέχουμε την πλήρη εικόνα της ποιότητας της υπηρεσίας τους, την αναλύσαμε σε βάθος και φιλτράραμε ορισμένα από τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, τα οποία είναι τα εξής: 

 

Pros

 • Εύκολο στη διαμόρφωση
 • 24*7 υποστήριξη πελατών 
 • 48 ώρες δωρεάν δοκιμή 
 • Μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών TO Z 

8. Citadelservers – ARK Survival Evolved Game Server Hosting

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας ARK με προσιτό προϋπολογισμό, οι Citadelservers είναι μια ιδανική επιλογή για εσάς!!

Και το καλύτερο είναι ότι θα λάβετε υπηρεσίες πλούσιες σε δυνατότητες για βέλτιστη απόδοση.

Επιπλέον, η Citadelservers έχει συνεργαστεί με τον Vultr, ο οποίος είναι ο πιο δημοφιλής πάροχος φιλοξενίας cloud στην αγορά, και μέσω του Vultr, μπορείτε να επωφεληθείτε από τους πιο πρόσφατους διακομιστές εξοπλισμένους με υλικό για απίστευτη γρήγορη απόδοση. 

Citadelservers περίπου

Χαρακτηριστικά

Εδώ σε αυτήν την ενότητα, αναφέραμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την απόδοση που θα έχετε με τους διακομιστές του. 

🔶 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα της υπηρεσίας τους, μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε την υπηρεσία τους και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. 

🔶 Δωρεάν διακόπτης παιχνιδιού: Η Citadelservers παρέχει έναν δωρεάν διακόπτη παιχνιδιού, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταβείτε σε όλα τα παιχνίδια που επιθυμείτε χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. 

🔶 Υποστήριξη πελατών 24*7: αν αισθάνεστε κολλημένοι ανάμεσα στο ταξίδι σας στο παιχνίδι, τότε μπορείτε να μιλήσετε αμέσως με την ομάδα τους και να διορθώσετε τα προβλήματά σας σε χρόνο μηδέν! Άμεση ενεργοποίηση: Η Citadelservers σας παρέχει υπηρεσίες με εγγύηση άμεσης ενεργοποίησης που σημαίνει ότι οι διακομιστές σας θα είναι έτοιμοι για χρήση αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής. 

🔶

Τιμή και σχέδια 

Έχουμε επισυνάψει έναν πίνακα με τις τιμές και τα σχέδιά τους παρακάτω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε μια ακριβή ιδέα για το αν θα σας ταιριάζει ή όχι. 

5,64 $/μήνα 6 GB Cloud Backup 512 MB RAM 
11,44 $/μήνα 10 GB Cloud Backup 1 GB RAM 
16,79 $/μήνα 20 GB Cloud Backup 2 GB RAM 

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Εδώ, σε αυτήν την ενότητα, αναφέραμε ορισμένα από τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του που θα σας παρέχουν μια πλήρη εικόνα της ποιότητας των υπηρεσιών του. 

 

Pros

 • Υπηρεσίες που υποστηρίζονται από το Vultr 
 • Πολύ οικονομικά σχέδια 
 • Διατίθενται πολλοί διακομιστές παιχνιδιών 
 • Διατίθενται αποκλειστικοί διακομιστές Minecraft

 

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή ζωντανής υποστήριξης

9. Roxservers – Δημοφιλής πάροχος φιλοξενίας ARK Survival

Η Roxservers είναι ένας από τους πιο προσιτές παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει τις υπηρεσίες του με μόλις 1,59 $/μήνα που είναι μια πραγματικά ελκυστική τιμή. 

Εκτός από αυτό, σας παρέχει πλούσιες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν διακομιστές εξοπλισμένους με SSD, πλήρη πρόσβαση FTP και πολλά άλλα. 

Και από την ίδρυσή της, η Roxservers παρέχει ποιοτικούς διακομιστές για όλα τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στην αγορά, όπως το Minecraft, το ARK Survival και πολλά άλλα. 

Roxservers για

Χαρακτηριστικά

Εδώ, σε αυτήν την ενότητα, αναφέραμε τα βασικά χαρακτηριστικά του που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα του. 

🔶 Πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών με 1 κλικ: Η Roxservers σάς παρέχει ένα πρόγραμμα εγκατάστασης softaculous λογισμικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη λήψη της εφαρμογής σας με ένα μόνο κλικ. 

🔶Διακομιστές εξοπλισμένοι με SSD: Για να διασφαλιστεί ότι θα έχετε εκπληκτική γρήγορη απόδοση, η Roxservers χρησιμοποιεί το καλύτερο υλικό διακομιστών της κατηγορίας, όπως μια μονάδα SSD, τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές CPU και πολλά άλλα. 

🔶 Εγγύηση υψηλού χρόνου λειτουργίας: Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πτυχή των Roxservers είναι ότι παρέχουν τις υπηρεσίες τους με 99,99% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, η οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακή. 

🔶 Αμέτρητο εύρος ζώνης: Η Roxservers παρέχει υπηρεσίες με μη μετρημένο εύρος ζώνης, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε απόδοση χωρίς buffer. 

Τιμή και σχέδια 

Ρίξτε μια ματιά στην εικόνα που επισυνάπτεται παρακάτω για να κατανοήσετε την αξία της υπηρεσίας τους και να αποφασίσετε αν θα σας ωφελήσει ή όχι. 

Κουλοχέρη Minecraft  3,15 $/μήνα 25 GB SSD   Χρόνος λειτουργίας 99,99%.
Minecraft RAM  4,20 $/μήνα 25 GB SSD   Χρόνος λειτουργίας 99,99%.
Κορδόνι Bungee 4,20 $/μήνα 25 GB SSD   Χρόνος λειτουργίας 99,99%.
Εκδοση τσέπης  2,10 $/μήνα 25 GB SSD   Χρόνος λειτουργίας 99,99%.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Θα συζητήσουμε μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του, ώστε να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα της ποιότητας της υπηρεσίας του. 

 

Pros

 • Γρήγορη υποστήριξη πελατών 
 • Εύκολος στη χρήση πίνακας ελέγχου 
 • Εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%. 
 • Πλήρης πρόσβαση FTP 

 

Μειονεκτήματα

 • Ένας ελαφρώς παλιός επεξεργαστής όπως η σειρά Intel Xeon E3. 

10. GPortal – Καλύτερος πάροχος φιλοξενίας διακομιστή Ark

Το GPortal είναι ένας πολύ γνωστός πάροχος φιλοξενίας διακομιστών Ark που προσφέρει υψηλής ποιότητας διακομιστές εξοπλισμένους με χαρακτηριστικά για σχεδόν όλα τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στην αγορά , ανεξάρτητα από το αν αγαπάτε το Minecraft, το Valheim, το Ark: το Survival Evolution και πολλά άλλα συναρπαστικά παιχνίδια. 

Επιπλέον, διαθέτουν πολυάριθμα κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια απρόσκοπτη και χωρίς buffer εμπειρία παιχνιδιού ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας στον κόσμο.

12 Καλύτερη φιλοξενία διακομιστή ARK σε [μορφή τρέχουσας_ημερομηνίας=

Χαρακτηριστικά

Αναφέραμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του εδώ σε αυτήν την ενότητα που θα σας παρέχουν την πλήρη εικόνα της απόδοσης που θα έχετε με τις υπηρεσίες τους.
Υλικό
🔶 κορυφαίας κατηγορίας : Για να διασφαλιστεί ότι θα έχετε τη βέλτιστη απόδοση ενώ παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι, το Gportal χρησιμοποιεί τους καλύτερους διακομιστές της κατηγορίας εξοπλισμένους με μονάδες SSD NVMe.

🔶Άμεση εγκατάσταση: Απλώς επιλέξτε τον αγαπημένο σας διακομιστή, εισαγάγετε τα αυθεντικά στοιχεία σας και ολοκληρώστε την πληρωμή σας. Οι διακομιστές σας θα είναι έτοιμοι για χρήση σε μόλις 3 λεπτά από την επιτυχημένη πληρωμή σας. 

🔶 Πλήρης προστασία DDoS: Η επίθεση Distributed Denial of Services ή DDoS προορίζεται να στεγνώσει όλους τους πόρους σας και να καταρρεύσει τον διακομιστή σας. Αλλά για να διασφαλίσει την προστασία σας, το Gportal χρησιμοποιεί διακομιστές εξοπλισμένους με Anti-DDoS.

🔶 Εφεδρικός χώρος αποθήκευσης: Για την προστασία όλων των αρχείων καταγραφής παιχνιδιών, το Gportal παρέχει συνεπή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων για να διασφαλίσει ότι μπορεί να αποκατασταθεί σε περίπτωση που συμβεί κάποια ατυχία. 

Τιμή και σχέδια

Ακολουθεί ένας πίνακας με τις τιμές και τα σχέδιά τους που επισυνάπτεται παρακάτω που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε με ακρίβεια την αξία τους. 

$4/μήνα 2 GB RAM  
8 $/μήνα 4 GB SSD  
$12/μήνα 6 GB SSD  

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Τα χαρακτηριστικά του φαίνονται πραγματικά υπέροχα, έτσι δεν είναι; Αλλά δεν μπορεί να είναι όλα υπέροχα!! Ως εκ τούτου, αναλύσαμε σε βάθος τις υπηρεσίες τους και φιλτράραμε ορισμένα από τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, ώστε να μπορείτε να έχετε την πλήρη εικόνα. 

 

Pros

 • Διατίθενται επίσης πολλά mods
 • Δωρεάν πρόσβαση FTP 
 • 24*7 υποστήριξη πελατών 
 • Κορυφαία ασφάλεια 

11. GTXGaming – Δημοφιλείς πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών ARK

Το GTXGaming είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παρόχους φιλοξενίας αποκλειστικών διακομιστών της ARK στην αγορά, και όλα αυτά λόγω των ισχυρών δυνατοτήτων που προσφέρουν με τις υπηρεσίες τους χωρίς επιπλέον κόστος, όπως πλήρες αντίγραφο ασφαλείας εκτός τοποθεσίας, 24ωρη υποστήριξη και πολλά άλλα. 

Εκτός από αυτό, μια ακόμη ενδιαφέρουσα πτυχή σχετικά με αυτό είναι ότι παρέχουν έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου που είναι επίσης συμβατός με κινητά. 

GTXGaming σχετικά

Χαρακτηριστικά

Εδώ, σε αυτήν την ενότητα, αναφέραμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του, ώστε να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα της ποιότητας της υπηρεσίας του. 

🔶Διακόπτης παιχνιδιού: Για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να απολαμβάνετε πολλά παιχνίδια χωρίς να αλλάζετε πάντα τους διακομιστές σας, το GTXGaming παρέχει έναν διακόπτη παιχνιδιών χωρίς κόστος. Ως εκ τούτου, μπορείτε να παίξετε όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς περιορισμούς. 

🔶Ιδιαίτερα βελτιστοποιημένοι διακομιστές : Δεδομένου ότι έχουν βελτιστοποιήσει τους διακομιστές τους μόνο για παιχνίδια, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια γρήγορη, ομαλή και ανεμπόδιστη εμπειρία παιχνιδιού. 

🔶Τελευταίος εξοπλισμός υλικού: Η GTXGaming χρησιμοποιεί τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές CPU στους διακομιστές της για να υποστηρίζει πολλαπλά περιβάλλοντα επεξεργασίας και να σας παρέχει εκπληκτική γρήγορη απόδοση. 

🔶Προστασία DDoS: Όπως σας είπαμε παραπάνω, μια επίθεση DDoS έχει σκοπό να στεγνώσει όλους τους πόρους σας. Αλλά μην ανησυχείτε όταν χρησιμοποιείτε τους διακομιστές της GTXGaming που είναι εξοπλισμένοι με DDoS!!

Τιμή και σχέδια 

Έχουμε επισυνάψει έναν πίνακα παρακάτω που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την τιμή και τα σχέδιά τους

$4/μήνα 2 GB RAM  
8 $/μήνα 4 GB SSD  
$12/μήνα 6 GB SSD  

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, καλύπτοντας την πλήρη εικόνα της ποιότητας της υπηρεσίας του. 

 

Pros

 • Παγκόσμια κάλυψη 
 • Διακομιστές πλήρως εξοπλισμένοι με SSD 
 • 24*7 υποστήριξη πελατών 
 • Άμεση ρύθμιση

 

Μειονεκτήματα

 • Πολύ αργή ανταπόκριση πελατών

12. Nitrado – Global ARK Server Hosting Provider

Είστε το είδος του τύπου που ανατρέχει σε διαφορετικά παιχνίδια αμέσως μετά το τέλος του πρώτου; Αν ναι, τότε το Nitrado θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς!! Όλα αυτά χάρη στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών τους από την οποία μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τους αγαπημένους σας διακομιστές παιχνιδιών. 

Η βιβλιοθήκη του περιλαμβάνει περισσότερα από 100 παιχνίδια μερικά από τα οποία είναι το ARK: survival evolved, V Rising, Minecraft και πολλά άλλα. 

Nitrado περίπου

Χαρακτηριστικά

Εδώ σε αυτήν την ενότητα, έχουμε παραθέσει ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες του για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε αν ταιριάζει στον ιστότοπό σας ή όχι. 

🔶 Καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: Η Nitrado δημιουργεί καθημερινά σταθερά αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του διακομιστή σας για να διασφαλίσει ότι μπορούν να αποκατασταθούν σε περίπτωση που συμβεί κάποια ατυχία. 

🔶 Πλήρης προστασία DDoS: Για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να απολαμβάνετε ανεμπόδιστη απόδοση ενώ παίζετε το αγαπημένο σας χωρίς να αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος επίθεσης DDos. 

🔶Πλήρης ευελιξία: Μπορείτε εύκολα να απολαύσετε 5 παιχνίδια σε κάθε διακομιστή χωρίς να αναβαθμίσετε τα σχέδιά σας ή να αλλάξετε τον πάροχο υπηρεσιών σας. 

🔶Πλήρης πρόσβαση διαχειριστή: Το Nitrado σάς παρέχει πλήρη πρόσβαση διαχειριστή, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε τους πόρους σας και να απολαύσετε την απόλυτη δύναμη των διακομιστών σας. 

 Τιμή και σχέδια 

Έχουμε επισυνάψει έναν πίνακα παρακάτω που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την πλήρη εικόνα για το αν ταιριάζει στον ιστότοπό σας ή όχι. 

$15.39 Κουλοχέρη 10 παικτών 
$19.99 Κουλοχέρη 16 παικτών 
$37.59 Κουλοχέρη 32 παικτών 

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Εδώ σε αυτήν την ενότητα, αναφέραμε μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του για να καλύψουμε την πλήρη εικόνα της ποιότητας της υπηρεσίας του. 

 

Pros

 • Προσιτά σχέδια
 • Κορυφαία ασφάλεια 
 • Διατίθενται πολλά παιχνίδια 
 • Εύκολος στη χρήση πίνακας ελέγχου 

Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν διακομιστή ARK;

Είναι πολύ απλό να δημιουργήσετε έναν διακομιστή ARK και αυτό επίσης δωρεάν!! Ναι, επιλέξαμε το ScalaCube το οποίο σας παρέχει την επιλογή να επωφεληθείτε από τους διακομιστές του χωρίς κόστος. Αλλά μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα!! 

Χωρίς άλλη καθυστέρηση λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!! 

 • Επισκεφτείτε το ScalaCube.com και κάντε κλικ στο Create free ARK: Survival Evolved server.
Δημιουργήστε δωρεάν ARK
 • Επιλέξτε την τοποθεσία του διακομιστή σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
Επιλέξτε την τοποθεσία του διακομιστή ark σας

📌 Επαγγελματική συμβουλή: Επιλέξτε την πλησιέστερη τοποθεσία στη χώρα σας, ώστε να έχετε πολύ πιο ομαλή απόδοση.

 • Επιλέξτε τον χάρτη στον οποίο θέλετε να παίξετε!!
Επιλέξτε τον χάρτη στον οποίο θέλετε να παίξετε!
Επιλέξτε το δωρεάν πρόγραμμα διακομιστή φιλοξενίας
 • Επιλέξτε IP ως διεύθυνση του διακομιστή σας, θα σας χρεώσουν για τον τομέα 
σας χρεώνουν για τον τομέα 
 •  Επιλέξτε εάν θέλετε ένα αντίγραφο ασφαλείας ή όχι. 
Επιλέξτε εάν θέλετε ένα αντίγραφο ασφαλείας
 • Εισαγάγετε τα γνήσια στοιχεία σας και εγγραφείτε!! Οι διακομιστές σας θα είναι έτοιμοι για χρήση. 
Εγγραφή Scalacube

Σημείωση: Θα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την ποιότητα του διακομιστή τους πριν αγοράσετε τα premium πακέτα τους, ώστε να έχετε μια ιδέα για την απόδοση που θα έχετε.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του ARK Server Hosting;

Παρά το γεγονός ότι μπορείτε εύκολα να απολαύσετε το ARK στο κινητό ή τον υπολογιστή σας, θα σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε διακομιστές παιχνιδιών!! Γιατί έχει πολλαπλά οφέλη που αναφέρονται παρακάτω αναλυτικά. 

 • Ομαλή και χωρίς buffer εμπειρία: Δεδομένου ότι ο διακομιστής διαθέτει υψηλό εύρος ζώνης, μπορείτε να απολαύσετε μια ομαλή και χωρίς buffer εμπειρία που δεν είναι δυνατή σε ένα κανονικό τηλέφωνο ή υπολογιστή. 
 • Μπορείτε να παίξετε με την κοινότητά σας: Όπως σας είπαμε παραπάνω, ένας διακομιστής αποτελείται από υψηλούς πόρους όπως εύρος ζώνης, μνήμη RAM, χώρο αποθήκευσης κ.λπ. Σας επιτρέπει να παίζετε με την ομάδα ή την κοινότητά σας. 
 • Ασφάλεια: Οι διακομιστές είναι εξοπλισμένοι με χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλής ποιότητας, όπως πλήρη προστασία DDoS, Τείχος προστασίας και πολλά άλλα για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα σας μπορούν να είναι ασφαλέστερα στο διαδίκτυο

Σημείωση: Υπάρχουν πολύ περισσότερα οφέλη γιατί οι επαγγελματίες παίκτες χρησιμοποιούν διακομιστές για να παίξουν τα παιχνίδια!! Τα κυριότερα όμως τα έχουμε αναφέρει παραπάνω!!

Συχνές ερωτήσεις – Καλύτερη φιλοξενία διακομιστή ARK

Ο διακομιστής ARK είναι δωρεάν;

Ναι, το ScalaCube σάς παρέχει δωρεάν διακομιστές κόστους για μια ζωή για να σας υποστηρίζουν στο αρχικό στάδιο του ταξιδιού σας στο διαδικτυακό παιχνίδι χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις. 

Ποια είναι η φθηνότερη φιλοξενία διακομιστή ARK;

Αν μας ζητήσετε τον φθηνότερο πάροχο φιλοξενίας διακομιστών ARK στην αγορά, σας συνιστούμε να πάτε είτε με το Scalacube είτε με το ApexMinecraft γιατί και οι δύο παρέχουν τις υπηρεσίες τους με πολύ πενιχρό κόστος. 

Είναι το ScalaCube καλό για το ARK;

Ναι, το Definitely Scalacube παρέχει εκπληκτική φιλοξενία διακομιστή ARK με πενιχρό κόστος, καθώς και υπηρεσίες πλούσιες σε δυνατότητες, όπως πλήρη υποστήριξη modpack, προστασία DDoS και πολλά άλλα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αποκλειστικών και μη αποκλειστικών διακομιστών ark;

Βασικά, οι αποκλειστικοί διακομιστές έρχονται με αποκλειστικούς πόρους. Για παράδειγμα , εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο υψηλής επισκεψιμότητας και τον έχετε φιλοξενήσει σε έναν αποκλειστικό διακομιστή, τότε θα έχετε μια πιο ομαλή εμπειρία, ενώ εάν έχετε επιλέξει έναν μη αποκλειστικό διακομιστή, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια καθυστέρηση.

Πόσος ελάχιστος αποθηκευτικός χώρος απαιτείται για να τρέξει σε έναν υπολογιστή; 

Συνιστάται να έχετε τουλάχιστον 50 GB αποθήκευσης SSD εάν θέλετε να απολαύσετε μια εξαιρετικά ομαλή εμπειρία , επειδή δεν θα αντιμετωπίσετε καμία καθυστέρηση. 

Πόση μνήμη RAM χρειάζεστε στον τοπικό σας υπολογιστή για έναν διακομιστή ARK;

Συνιστάται να έχετε τουλάχιστον 6 GB RAM , ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια εμπειρία χωρίς buffer με την κοινότητά σας. 

Συμπέρασμα – Καλύτερη φιλοξενία διακομιστή ARK

Ελπίζω λοιπόν να τα κατάλαβες όλα μέχρι εδώ!! Εάν θέλετε επίσης να απολαύσετε εκπληκτική απόδοση παιχνιδιού ARK με την κοινότητα ή την ομάδα σας, τότε θα σας προτείνουμε να το ενσωματώσετε με διακομιστές παιχνιδιών. 

Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες παρόχους υπηρεσιών, επειδή όλες οι παραπάνω εταιρείες έχουν αναφερθεί μετά από ενδελεχή ανάλυση των υπηρεσιών τους, αλλά αν θέλετε μια συγκεκριμένη σύσταση, τότε θα σας προτείνουμε να πάτε είτε με το ApexMinecrafthositng είτε με το Scalacube γιατί και οι δύο παρέχουν εκπληκτικές δυνατότητες με τους διακομιστές τους. 

Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας!! Πάρτε μια σοφή απόφαση. 

Οι 7 καλύτεροι πάροχοι Linux Dedicated Server 

7 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών FiveM

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4518

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: