12 καλύτεροι πάροχοι αποθήκευσης Cloud το 2023

Οι υπηρεσίες αποθήκευσης cloud είναι μια ευλογία στον σημερινό κόσμο. Με τις υπηρεσίες και την ασφάλειά τους, μπορείτε να σώσετε το τηλέφωνο και τους υπολογιστές σας από το να γεμίζουν δεδομένα και να επιβραδύνουν την ταχύτητα τους. 

Αλλά πώς μπορώ να βρω τον καλύτερο πάροχο αποθήκευσης cloud; Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Αυτό το άρθρο θα εξετάσει τους 12 καλύτερους παρόχους αποθήκευσης cloud. Πριν αποκαλύψουμε τη λίστα με τους καλύτερους παρόχους αποθήκευσης cloud, θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τι είναι και πώς λειτουργεί. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε. 

Τι είναι το Cloud Storage;

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι τώρα, όλα τα δεδομένα σας βρίσκονται στον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο. Πόσο όμως μπορεί να χωρέσει; Εάν η συσκευή σας ξεχειλίζει από αποθηκευμένα δεδομένα, θα μπορούσε να μειώσει την απόδοση. 

Για να σας βοηθήσουμε σε τέτοιες καταστάσεις, υπάρχουν υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Η αποθήκευση στο cloud είναι ένας χώρος όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα ψηφιακά σας δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποκτήσετε το SoundCloud στο Firestick

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε διακομιστές, συχνά εκτός τοποθεσίας. Ο πάροχος αποθήκευσης cloud διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σας, τα φιλοξενεί, τα διαχειρίζεται και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά με σύνδεση στο διαδίκτυο. 

Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να κατέχετε τα δεδομένα και να τα αποθηκεύετε στη συσκευή σας. παραμένει αποθηκευμένο σε έναν διακομιστή που δεν θα γεμίσει το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Το έργο των παρόχων αποθήκευσης cloud είναι απαραίτητο για την ασφάλεια και την ασφαλή χρήση των δεδομένων σας. 

Cloud Storage

Για ευκολότερη πρόσβαση, μπορείτε να βρείτε τέτοιους παρόχους αποθήκευσης cloud ως ιστότοπο ή εφαρμογή. 

12 καλύτεροι πάροχοι αποθήκευσης Cloud το 2023

Υποθέτουμε ότι έχετε κατανοήσει τώρα την αποθήκευση cloud και πώς λειτουργεί. Μερικά πλεονεκτήματα του χώρου αποθήκευσης cloud παρατίθενται παραπάνω και τώρα θα εξετάσουμε τα οφέλη που μας προσφέρει ο καθένας από τους μεμονωμένους παρόχους αποθήκευσης cloud. Ας ξεκινήσουμε.

1. InterServer – Συνολικά ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας Cloud VPS

Πρώτος σε αυτήν τη λίστα με τους καλύτερους παρόχους αποθήκευσης cloud στον InterServer. Το InterServer είναι ένα γνωστό όνομα στη φιλοξενία ιστοτόπων και στην αποθήκευση cloud.

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πολλά οφέλη σε μικρή τιμή. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλους τους τύπους δεδομένων με αυτήν την πλατφόρμα και να τα διαχειριστείτε εύκολα με τη βοήθεια του πίνακα ελέγχου του DirectAdmin.

Επίσης, αυτή η πλατφόρμα σάς βοηθά να αναβαθμίσετε και να υποβαθμίσετε το σχέδιό σας ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Interserver Σχετικά
Καλύτερο για Όλοι οι τύποι χρηστών
Εκτίμηση 4,5 σε 5
Απόδοση και Αξιοπιστία Μεγάλη απόδοση και αξιοπιστία 
Ασφάλεια και Υποστήριξη Αξιόπιστο σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης

Χαρακτηριστικά

Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του InterServer. 

🔶 OwnCloud : Ο InterServer σάς παρέχει το OwnCloud, το οποίο μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε στο πρόγραμμα φιλοξενίας σας. Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στα δεδομένα σας με οποιαδήποτε συσκευή και θα σας βοηθήσει να εργαστείτε ως ομάδα για να διαχειριστείτε καλύτερα τα δεδομένα. 

🔶 DirectAdmin : Για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε ακόμα καλύτερα τα δεδομένα σας, ο InterServer προσφέρει έναν πίνακα ελέγχου DirectAdmin για να σας βοηθήσει να προσθέσετε ονόματα τομέα, υποτομείς, λογαριασμούς FTP, βάσεις δεδομένων MySql και πολλά άλλα. 

🔶 Αντίγραφα ασφαλείας : Όταν αποθηκεύετε τα δεδομένα σας, ανησυχείτε πάντα για την ασφάλειά τους και εύχεστε να είχατε ένα αντίγραφο ασφαλείας, το οποίο κάνετε με τον InterServer. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει αντίγραφα ασφαλείας με FTP, SFTP ή rsync.

Τιμολόγηση και σχέδια

Η αποθήκευση cloud InterServer θα σας κοστίσει: 

 • ST 100: 3 $/μήνα
 • ST 200: 5 $/μήνα
 • ST 300: 8 $/μήνα
 • ST 400: 10 $/μήνα
 • ST 500: 25 $/μήνα
 • ST 600: 42 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Αυτά είναι τα λίγα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του InterServer. 

Pros

 • Απεριόριστοι χρήστες
 • OwnCloud
 • Εύκολη αναβάθμιση και υποβάθμιση

Μειονεκτήματα

 • Καμία πολιτική επιστροφής χρημάτων στα προγράμματα αποθήκευσης cloud

2. Nordlocker – Καλύτερη Ασφαλής Αποθήκευση Cloud

Αναρωτιέστε αν μπορείτε να βρείτε δωρεάν χώρο αποθήκευσης στο cloud; Ναι μπορείς.

Το NordLocker είναι μια πλατφόρμα που έχει κατασκευαστεί ειδικά για αποθήκευση στο cloud, και ως εκ τούτου, είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους δωρεάν αποθήκευσης cloud. Μπορείτε να επιλέξετε ένα δωρεάν πρόγραμμα αποθήκευσης cloud στο NordLocker για προσωπική χρήση.

Εάν έχετε μια επιχείρηση, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ένα πιο εκτεταμένο και αποτελεσματικό πρόγραμμα, το οποίο θα σας κοστίσει λίγο. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πολλές δυνατότητες που θα λατρέψετε, είτε πρόκειται για τα αντίγραφα ασφαλείας που παρέχει είτε για την κρυπτογράφηση που προσφέρει.

Nordlocker
Καλύτερο για Όλοι οι τύποι χρηστών
Εκτίμηση 4 επί 5
Απόδοση και Αξιοπιστία Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση
Ασφάλεια και Υποστήριξη Μεγάλη ασφάλεια, η υποστήριξη θέλει δουλειά

Χαρακτηριστικά

Αυτά είναι τα λίγα χαρακτηριστικά του NordLocker cloud storage. 

🔶 Σύρετε και αποθέστε για ασφάλεια : Δεν χρειάζεται να είστε τεχνικός για να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας στο NordLocker. Μπορείτε να κάνετε drag and drop και το NordLocker θα το φροντίσει. 

🔶 Εύκολη οργάνωση : Με το NordLocker, μπορείτε εύκολα να οργανώσετε τα δεδομένα σας σε φακέλους και να τα αποθηκεύσετε σε ντουλάπια. 

🔶 Συγχρονισμός αρχείων σε όλες τις συσκευές : Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας από οποιαδήποτε συσκευή διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την πλήρη κρυπτογράφηση με το NordLocker. Αυτή η πλατφόρμα υποστηρίζει συσκευές Windows, macOS, Android και iOS.

Τιμολόγηση και σχέδια

Αυτά είναι τα εύρη τιμών για τα προγράμματα που προσφέρει το NordLocker. 

 • Προσωπικά: 00,00 $/μήνα – 6,99 $/μήνα
 • Επιχείρηση: 8,99 $/μήνα – Προσαρμοσμένο πρόγραμμα

Θετικά και αρνητικά

Εδώ είναι μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του NordLocker. 

Pros

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συσκευές

3. Sync.com – Καλύτερος πάροχος αποθήκευσης cloud

Επιστρέψαμε με έναν άλλο πάροχο δωρεάν αποθήκευσης cloud. Το Sync.com είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να ξεκινήσετε με την αποθήκευση των δεδομένων σας σε ένα σύννεφο.

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει σχέδια αποθήκευσης cloud για όλους τους τύπους χρηστών και απαιτήσεις. 

Με μια ποικιλία χαρακτηριστικών που προσφέρει, αυτή η πλατφόρμα φαίνεται σαν η ασφαλέστερη και η πιο προσιτή επιλογή που συνοδεύεται από τόσα πολλά εργαλεία. Είναι πολύ κατάλληλο για εργασία με ομάδες και διασφάλιση ότι δεν υπάρχει παραβίαση δεδομένων. 

sync.com
Καλύτερο για Όλοι οι τύποι χρηστών
Εκτίμηση 4.3 σε 5
Απόδοση και Αξιοπιστία Αξιόπιστη ταχύτητα και απόδοση
Ασφάλεια και Υποστήριξη Ασφαλής αλλά μόνο υποστήριξη μέσω email

Χαρακτηριστικά

Αυτές είναι μερικές δυνατότητες που προσφέρει το Sync.com. 

🔶 Εύκολη συνεργασία : Με το Sync.com, μπορείτε εύκολα να συνεργαστείτε με μέλη εντός και εκτός του οργανισμού, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τα δεδομένα σας. 

🔶 Πρόσβαση ελέγχου : Μπορείτε να δώσετε πρόσβαση σε ένα συγκεκριμένο μέρος των δεδομένων σας σε ένα άτομο και να προστατεύσετε τα δεδομένα σας μέσω κωδικών πρόσβασης, λήξης κ.λπ. 

🔶 Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά : Το Sync.com σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χαθεί το περιεχόμενό σας και βοηθώντας σας να το επαναφέρετε όποτε θέλετε.

Τιμολόγηση και σχέδια

Αυτά είναι τα εύρη τιμών για τα προγράμματα που προσφέρει το Sync.com. 

 • Για ιδιώτες: 00,00 $/μήνα – 20 $/μήνα
 • Για ομάδες: 6 $/μήνα – Επιχειρηματικό σχέδιο

Θετικά και αρνητικά

Ας συζητήσουμε τώρα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Sync.com. 

Pros

 • Απεριόριστη μεταφορά
 • Πολλά χαρακτηριστικά
 • Δωρεάν σχέδιο

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφής χρημάτων

4. pCloud – Ο πιο ασφαλής χώρος αποθήκευσης Cloud

Ας προχωρήσουμε τώρα στον επόμενο πάροχο αποθήκευσης cloud 2023, το pCloud.

Με το pCloud μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιονδήποτε τύπο δεδομένων είτε πρόκειται για έγγραφο ήχου, βίντεο ή οποιαδήποτε άλλη μορφή, το pCloud μπορεί να το χειριστεί. 

Το pCloud το εμπιστεύονται πολλές δημοφιλείς μάρκες και μπορείτε επίσης. Εδώ, μπορείτε να συνεργαστείτε εύκολα με τα μέλη της ομάδας και επίσης να διασφαλίσετε την ασφάλεια των δεδομένων σας.

pcloud

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των δεδομένων σας, καθώς αυτή η πλατφόρμα θα δημιουργεί πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας για εσάς. 

Καλύτερο για Όλοι οι τύποι χρηστών
Εκτίμηση 4 επί 5
Απόδοση και Αξιοπιστία Αξιόπιστη απόδοση
Ασφάλεια και Υποστήριξη Ασφαλής και γρήγορη υποστήριξη

Χαρακτηριστικά

Ας αναφέρουμε τώρα μερικά χαρακτηριστικά του pCloud. 

🔶 Συνεργασία : Με το pCloud, μπορείτε εύκολα να συνεργαστείτε με την οικογένεια ή τα μέλη της ομάδας σας και να εργαστείτε μαζί χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια των δεδομένων σας. 

🔶 Πρόσβαση εκτός σύνδεσης : Σας έχει τελειώσει η πρόσβαση στο διαδίκτυο; Μην ανησυχείς; δεν χρειάζεστε πάντα πρόσβαση στο Διαδίκτυο για πρόσβαση στα δεδομένα σας με το pCloud. 

🔶 Αντίγραφα ασφαλείας : Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι μια ουσιαστική πτυχή οποιουδήποτε παρόχου αποθήκευσης cloud. Επομένως, το pCloud προσφέρει αντίγραφα ασφαλείας από δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Dropbox, το Google Drive κ.λπ.

Τιμολόγηση και σχέδια

Το pCloud προσφέρει προγράμματα αποθήκευσης cloud για χρήστες σε τρία επίπεδα, ιδιώτες, οικογένειες και επιχειρήσεις. Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ: 

 • Ατομικό πρόγραμμα: 49,99 $/ετησίως – 99,99 $/ετησίως 
 • Οικογενειακό Πρόγραμμα: 595 $ – 1499 $ (εφάπαξ πληρωμή)
 • Επιχειρηματικό σχέδιο: 7,99 $/μήνα – 19,98 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Ας δούμε τώρα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του pCloud. 

Pros

 • Χωρίς λήξη σε ορισμένα σχέδια
 • Παρακολούθηση δραστηριότητας
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 10 ημερών

Μειονεκτήματα

 • Ο ιστότοπος μερικές φορές δεν λειτουργεί καλά. 

5. Owncloud – Συνολικά ο καλύτερος πάροχος αποθήκευσης cloud

Προχωρώντας στον επόμενο φθηνότερο χώρο αποθήκευσης cloud, το 2023, έχουμε το OwnCloud.

Το OwnCloud είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας και να εργαστείτε σε αυτά με μια ομάδα. Είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μην υπάρχει παραβίαση των δεδομένων σας, αλλά θα υπάρχει πάντα συνεργασία.

Εδώ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κέντρο δεδομένων σας ή να επωφεληθείτε από το κέντρο δεδομένων που προσφέρει το OwnCloud. θα φροντίσουν για τα δεδομένα σας σε κάθε περίπτωση.

δικό σύννεφο

Αυτή η πλατφόρμα παρέχει πολλές επιλογές αποθήκευσης cloud. για αναφορά, θα χρησιμοποιήσουμε το σχέδιο Infinite Scale σε αυτό το άρθρο.

Καλύτερο για Μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις 
Εκτίμηση 4,7 σε 5
Απόδοση και Αξιοπιστία Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση 
Ασφάλεια και Υποστήριξη Ασφαλής, είναι δύσκολη η πρόσβαση στην υποστήριξη

Χαρακτηριστικά

Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του OwnCloud. 

🔶 Web Office : Με τη βοήθεια του OwnCloud, μπορείτε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα της εργασίας από το σπίτι καθώς εδώ, μπορείτε να συνεργαστείτε μέσω της επιλογής σας Web Office. 

🔶 Εύρεση και οργάνωση : Το OwnCloud σάς παρέχει ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να βρείτε ό,τι θέλετε με τη βοήθεια ετικετών και να το οργανώσετε όπως θέλετε. 

🔶 100% Απόρρητο : Στο OwnCloud, τα δεδομένα σας είναι πάντα ιδιωτικά για εσάς, καθώς αυτή η πλατφόρμα πραγματοποιεί πολλαπλούς ελέγχους για να διασφαλίσει ότι δεν παραβιάζονται δεδομένα.

Τιμολόγηση και σχέδια

Τώρα θα εξετάσουμε το κόστος αγοράς ενός προγράμματος αποθήκευσης cloud από το OwnCloud. 

 • Φιλοξενείται στον διακομιστή σας: 00,00 $/μήνα – 12,97 $/μήνα
 • Φιλοξενείται στο OwnCloud Online: 14,05 $/μήνα – 16,21 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του OwnCloud.

Pros

 • Μπορεί να χρησιμοποιήσει τον δικό του διακομιστή
 • Υπέροχο για συνεργασία
 • Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το χρόνο λειτουργίας
 • Η τιμολόγηση μπορεί να προκαλέσει σύγχυση

6. MEGA – Συνολικά ο καλύτερος πάροχος αποθήκευσης cloud

Αναζητάτε τον φθηνότερο πάροχο αποθήκευσης cloud; Μπορεί να το βρήκατε.

Το MEGA προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο cloud σε κάποιο βαθμό, ο οποίος παρέχει αρκετά καλό χώρο και υπηρεσίες. Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε για τα μεγαλύτερα σχέδια.

Ο πρωταρχικός στόχος του MEGA είναι να προσφέρει την καλύτερη ασφάλεια δεδομένων. Επομένως, οι περισσότερες από τις δυνατότητες που παρέχει αυτή η πλατφόρμα περιστρέφονται γύρω από την ασφάλεια των δεδομένων σας.

μέγα

Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κανένας άλλος δεν θα θίξει δεδομένα. 

Καλύτερο για Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις 
Εκτίμηση 4 επί 5
Απόδοση και Αξιοπιστία Αξιόπιστη απόδοση 
Ασφάλεια και Υποστήριξη Αξιόπιστη ασφάλεια και υποστήριξη

Χαρακτηριστικά

Θα συζητήσουμε τώρα τις δυνατότητες του MEGA cloud storage. 

🔶 Πρόσβαση μέσω πολλαπλών συσκευών : Δεν χρειάζεται πάντα να έχετε μαζί σας τον υπολογιστή σας για να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας. Με το MEGA, μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας από οποιαδήποτε συσκευή. 

🔶 Σύνδεσμοι που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης : Για τα περισσότερα προγράμματα, το MEGA προσφέρει λειτουργίες συνδέσμων που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, όπου μόνο όσοι διαθέτουν τον κωδικό πρόσβασης μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, ώστε να μην αναμειγνύεται κανένα τρίτο μέρος. 

🔶 Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας : Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι απαραίτητη και αν συμβεί κάτι τρομερό, θα πρέπει να υπάρχει τρόπος να λάβετε πίσω τα πολύτιμα δεδομένα σας. Επομένως, το MEGA προσφέρει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.

Τιμολόγηση και σχέδια

Μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα από το MEGA για: 

 • Ατομικό: 00,00 $/μήνα – 32,46 $/μήνα
 • Ομάδα: 16,23 $/μήνα – Προσαρμοσμένο σχέδιο

Θετικά και αρνητικά

Αυτά είναι τα θετικά και τα αρνητικά του MEGA. 

Pros

 • Δωρεάν σχέδιο 
 • Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
 • Προσαρμοσμένο σχέδιο

7. Google Drive – Προσωπική πλατφόρμα αποθήκευσης cloud και κοινής χρήσης αρχείων

Μπορεί να μην το είχατε καταλάβει, αλλά χρησιμοποιούσατε έναν αποθηκευτικό χώρο cloud που φιλοξενούσε όλη την ώρα. Πως?

Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε το Google Drive για την αποθήκευση των δεδομένων μας, αλλά δεν λαμβάνουμε υπόψη ότι το Google Drive είναι επίσης πάροχος αποθήκευσης cloud. 

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει άφθονο χώρο δωρεάν και μόλις συμπληρωθεί, μπορείτε να επιλέξετε μια πληρωμένη έκδοση. Εδώ, μπορείτε να μοιραστείτε τα δεδομένα σας, να συνεργαστείτε, να οργανώσετε τα αρχεία σας και πολλά άλλα. Είναι προσβάσιμο σε όλους τους τύπους συσκευών. 

οδηγώ
Καλύτερο για Όλοι οι τύποι χρηστών
Εκτίμηση 4,5 σε 5
Απόδοση και Αξιοπιστία Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση
Ασφάλεια και Υποστήριξη Ασφαλές στη χρήση και χρήσιμη υποστήριξη

Χαρακτηριστικά

Αυτές είναι οι δυνατότητες που προσφέρει το Google Drive. 

🔶 Προσαρμοσμένο email για επιχειρήσεις : Με το Google Drive, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο αναγνωριστικό email που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα ηλεκτρονικά email της επιχείρησής σας. 

🔶 Συνεργασία : Το Google Drive προσφέρει πολλές λειτουργίες για την παροχή ενός αποτελεσματικού εργασιακού περιβάλλοντος, όπως η χρήση του Google Meet με 100+ χρήστες και οι συσκέψεις που μπορούν να διαρκέσουν 24 ώρες. 

🔶 Εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων : Ξεκινάτε από το μηδέν με το Google Drive. Εδώ, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μόνοι σας.

Τιμολόγηση και σχέδια

Τα προγράμματα φιλοξενίας cloud του Google Drive θα σας κοστίσουν: 

 • Business Starter: 1,65 $/μήνα
 • Business Standard: 8,91 $/μήνα
 • Business Plus: 16,70 $/μήνα
 • Επιχείρηση: Προσαρμοσμένο σχέδιο

Θετικά και αρνητικά

Ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Google Drive. 

Pros

 • Δοκιμαστική περίοδος 14 ημερών
 • Εύκολο στη χρήση και τη διαχείριση
 • Υπέροχο για συνεργασία 
 • Πολλά χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα

 • Η μεταφόρτωση και η λήψη μπορεί να είναι λίγο αργή μερικές φορές

8. Dropbox – Συνολικά η καλύτερη ασφαλής αποθήκευση στο cloud

Το Dropbox είναι ένας δημοφιλής πάροχος αποθήκευσης cloud που έχει βοηθήσει πολλούς χρήστες να αποθηκεύουν και να διαχειρίζονται τα δεδομένα τους.

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πολλές δυνατότητες που θα κάνουν την εργασία σας πιο εύκολη σε προσωπικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

Με έναν απλό πίνακα ελέγχου, αυτή η πλατφόρμα διευκολύνει τη διαχείριση των δεδομένων σας και τη συνεργασία με τα μέλη της ομάδας όταν απαιτείται.

dropbox

Εδώ, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας ανά πάσα στιγμή και να έχετε την εξουσία να παρέχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένους χρήστες.

Καλύτερο για Όλοι οι τύποι χρηστών
Εκτίμηση 4,5 σε 5
Απόδοση και Αξιοπιστία Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση
Ασφάλεια και Υποστήριξη Ασφαλής και αξιόπιστη υποστήριξη

Χαρακτηριστικά

Αυτά είναι μερικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το Dropbox. 

🔶 Έλεγχος πρόσβασης : Θα γνωρίζετε πάντα ποιος έχει αγγίξει τα δεδομένα σας, καθώς έχετε την εξουσία να παραχωρήσετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε θέλετε με το Dropbox. 

🔶 Πρόσβαση ανά πάσα στιγμή : Το Dropbox σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας από οποιαδήποτε συσκευή, όπως φορητούς υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα, οπουδήποτε. 

🔶 Αποστολή μεγάλων αρχείων : Το πρόβλημα με τους περισσότερους παρόχους αποθήκευσης cloud είναι ότι δεν επιτρέπουν μεταφορές μεγάλων αρχείων. Ωστόσο, μπορείτε να το χειριστείτε αυτό με το Dropbox, το οποίο υποστηρίζει τη μεταφορά τεράστιων αρχείων.

Τιμολόγηση και σχέδια

Αυτό είναι το κόστος του προγράμματος Dropbox: 

 • Για προσωπική χρήση: 00,00 $ / μήνα – 16,99 $ / μήνα
 • Για εργασία: 16,58 $ / μήνα – 24,99 $ / μήνα 
 • Για ομάδες: 15 $ / χρήστης / μήνα – 24 $ / χρήστης / μήνα

Θετικά και αρνητικά

Αυτά είναι μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Dropbox. 

Pros

 • Fres plan
 • Παρέχεται δοκιμαστική περίοδος
 • Εύκολο στη συνεργασία

 

Μειονεκτήματα

 • Η χρέωση ανά χρήστη είναι αρκετά υψηλή
 • Λιγότερες δυνατότητες στο δωρεάν πρόγραμμα

9. iCloud – Συνολικά η καλύτερη υπηρεσία αποθήκευσης που βασίζεται στο cloud

Πρέπει να έχετε ακούσει για το iCloud καθώς είναι προϊόν της εταιρείας Apple. Η πληρωμένη έκδοση του iCloud είναι πλέον γνωστή ως iCloud+.

Η συγκεκριμένη εταιρεία φημίζεται για την παροχή του καλύτερου απορρήτου σε όλα τα δεδομένα σας και γι’ αυτό συμπεριλάβαμε το iCloud σε αυτήν τη λίστα με τους καλύτερους αποθηκευτικούς χώρους cloud.

Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να μοιράζεστε γρήγορα τα δεδομένα σας και να συνεργάζεστε με άτομα που θέλετε. Έχετε επίσης την επιλογή να αποθηκεύσετε τα email σας με το iCloud. Το iCloud δεν είναι μόνο μία πλατφόρμα και έχει πολλές άλλες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση διαφορετικών τύπων δεδομένων.

icloud
Καλύτερο για Προσωπική και οικογενειακή χρήση
Εκτίμηση 4,5 σε 5
Απόδοση και Αξιοπιστία Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση
Ασφάλεια και Υποστήριξη Ασφαλής και αξιόπιστη υποστήριξη 

Χαρακτηριστικά

Ας δούμε τώρα τα βασικά χαρακτηριστικά του iCloud. 

🔶 Αυτόματος συγχρονισμός : Μπορείτε να συγχρονίσετε όλες τις συσκευές σας και το iCloud θα αποκτήσει γρήγορα πρόσβαση στα δεδομένα σας και θα τα διατηρήσει ασφαλή. 

🔶 Κάμερα ασφαλείας σπιτιού : Με το iCloud, μπορείτε να παρακολουθείτε την ασφάλεια του σπιτιού σας, καθώς αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε όλες τις εγγραφές της κάμερας ασφαλείας του σπιτιού σας. 

🔶 Εύκολη συνεργασία : Το iCloud σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε δεδομένα με οποιονδήποτε και να διατηρείτε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Η συνεργασία ήταν πάντα προκλητική.

Τιμολόγηση και σχέδια

Μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα αποθήκευσης cloud iCloud για οπουδήποτε μεταξύ: 

 • iCloud: 00,00 $/μήνα
 • iCloud+: 0,99 $/μήνα – 9,99 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του iCloud. 

Pros

 • Εξαιρετικά ασφαλές
 • Προμηθευτός
 • Εύκολο στη δουλειά

Μειονεκτήματα

 • Κατάλληλο για προϊόν Apple 
 • Θα μπορούσε να μπερδέψει τους χρήστες Android

10. OneDrive – Καλύτερος δωρεάν χώρος αποθήκευσης στο Cloud

Το OneDrive είναι προϊόν της εταιρείας Microsoft και ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο.

Αυτή η πλατφόρμα έρχεται με πολλά πλεονεκτήματα, διαδοχικά προτιμάται από πολλούς χρήστες. Το OneDrive είναι οικονομικά αποδοτικό και κατάλληλο για οικογένειες και εργασία. 

Μπορείτε να ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας τη δωρεάν φιλοξενία αποθήκευσης cloud που παρέχεται από το OneDrive και να ανεβείτε ένα επίπεδο εάν το χρειάζεστε και χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

onedrive

Μαζί με τα οφέλη του OneDrive, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Excel, το Word και πολλά άλλα. 

Καλύτερο για Όλοι οι τύποι χρηστών
Εκτίμηση 4,5 σε 5
Απόδοση και Αξιοπιστία Αξιόπιστη και εξαιρετική απόδοση 
Ασφάλεια και Υποστήριξη Ασφαλής και αξιόπιστη υποστήριξη 

Χαρακτηριστικά

Ας συζητήσουμε τις δυνατότητες που προσφέρει το OneDrive. 

🔶 Προηγμένη προστασία αρχείων και φωτογραφιών : Προστατεύουμε πάντα τα δεδομένα μας και τώρα θα είναι και το OneDrive. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει εξαιρετική προστασία σε αρχεία και φωτοπροστασία, ώστε να μην μπορεί κανείς να τη χρησιμοποιήσει με λάθος προθέσεις. 

🔶 Πρόσβαση εκτός σύνδεσης : Δεν χρειάζεται να έχετε πάντα σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας εκτός σύνδεσης με το OneDrive. 

🔶 Αυξημένο όριο κοινής χρήσης : Σε αντίθεση με πολλούς παρόχους αποθήκευσης cloud, μπορείτε να μοιράζεστε περισσότερα αρχεία με την πληρωμένη έκδοση του OneDrive.

Τιμολόγηση και σχέδια

Μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα αποθήκευσης cloud του OneDrive στη διεύθυνση: 

 • Σπίτι: 00,00 $/έτος – 75,03 $/έτος
 • Επιχείρηση: 4,78 $/χρήστης/μήνα – Προσαρμοσμένο πρόγραμμα

Θετικά και αρνητικά

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του OneDrive. 

Pros

 • Πολλαπλοί Χρήστες
 • Κατάλληλο για πολλαπλά λειτουργικά συστήματα
 • Φάκελοι εκτός σύνδεσης

11. MediaFire – Η πιο απλή πλατφόρμα αποθήκευσης Cloud

Το MediaFire θα μπορούσε να είναι η πιο απλή πλατφόρμα αποθήκευσης cloud που έχουμε δει ποτέ.

Αυτή η πλατφόρμα δεν χτυπάει γύρω από τον θάμνο και έρχεται στο σημείο. Το MediaFire είναι εξαιρετικό για αρχή, καθώς προσφέρει ένα πρόγραμμα δωρεάν αποθήκευσης 10 GB. 

Ωστόσο, αν αγοράσετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή, λαμβάνετε πολλά πλεονεκτήματα, όπως η εμπειρία αποθήκευσης στο cloud χωρίς διακοπή των διαφημίσεων.

mediafire

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το προσαρμοσμένο χρώμα για το πρόγραμμα αποθήκευσης cloud. 

Καλύτερο για Προσωπική χρήση ή μικρές επιχειρήσεις 
Εκτίμηση 3,5 σε 5
Απόδοση και Αξιοπιστία Η απόδοση μπορεί να χρειαστεί λίγη δουλειά
Ασφάλεια και Υποστήριξη Κάπως ασφαλής και αξιόπιστη υποστήριξη

Χαρακτηριστικά

Αυτές είναι μερικές δυνατότητες που προσφέρει το MediaFire. 

🔶 Εμπειρία χωρίς διαφημίσεις : Με τα προγράμματα επί πληρωμή που προσφέρει το MediaFire, μπορείτε να έχετε μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις και τίποτα δεν θα σας διακόψει. 

🔶 Χωρίς εύρος ζώνης : Δεν υπάρχει όριο στη χρήση του εύρους ζώνης. Επομένως, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για τη χρήση υψηλού εύρους ζώνης. 

🔶 Αρχεία που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης : Μπορείτε να αποφασίσετε σε ποιον θα παραχωρήσετε πρόσβαση διατηρώντας τα δεδομένα σας προστατευμένα με κωδικό πρόσβασης με το MediaFire.

Τιμολόγηση και σχέδια

Τα προγράμματα αποθήκευσης cloud στο MediaFire θα σας κοστίσουν:

 • Βασικά: 00,00 $/μήνα
 • Pro: 5,83 $/μήνα
 • Επιχείρηση: 50,00 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του MediaFire. 

Pros

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Χωρίς όριο εύρους ζώνης
 • Προμηθευτός 

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς κρυπτογράφηση
 • Καμία αίτηση

12. Koofr – Allover Best Cloud Storage Solutions

Η Koofr είναι ένας ευέλικτος πάροχος αποθήκευσης cloud. Αυτή η πλατφόρμα έχει ένα σχέδιο για χρήστες σε όλα τα επίπεδα, είτε το θέλετε για προσωπική χρήση για μια μικρή επιχείρηση που ξεκινήσατε είτε

Εάν έχετε μια καθιερωμένη επιχείρηση, η Koofr μπορεί να τις χειριστεί όλες.

Με το Koofr, λαμβάνετε λειτουργίες που ίσως δεν έχετε ξαναδεί.

Μαζί με την παροχή των πλεονεκτημάτων του, το Koofr έχει επίσης δεσμούς με δημοφιλείς παρόχους αποθήκευσης cloud, όπως το Dropbox και το Google Drive.

κωδικός αριθμός
Καλύτερο για Όλοι οι τύποι χρηστών
Εκτίμηση 4.3 σε 5
Χρόνος λειτουργίας
Απόδοση και Αξιοπιστία Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση 
Ασφάλεια και Υποστήριξη Ασφαλής και αξιόπιστη υποστήριξη 

Χαρακτηριστικά

Αυτά είναι μερικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η Koofr. 

🔶 Διατήρηση αρχείου 7 ημερών : Μην κάθεστε εκεί να τραβάτε τα μαλλιά σας εάν διαγράψετε ένα σημαντικό αρχείο κατά λάθος. Με το Koofr, έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να τα επαναφέρετε μέσα σε τουλάχιστον 7 ημέρες. 

🔶 Ανάλυση χρήσης χώρου : Εάν πιστεύετε ότι δεν έχετε ιδέα πώς χρησιμοποιούσατε τα συστήματα αποθήκευσης, μην ανησυχείτε. Με το Koofr, μπορείτε να αναλύσετε πώς χρησιμοποιούσατε τους πόρους σας. 

🔶 Απεριόριστο μέγεθος αρχείου : Με το Koofr, μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα αρχείο όσο μεγάλο κι αν είναι. Ο Koofr μπορεί να το χειριστεί.

Τιμολόγηση και σχέδια

Ένα πρόγραμμα αποθήκευσης στο σύννεφο Koofr μπορεί να σας κοστίσει οπουδήποτε μεταξύ: 

 • Εκκίνηση: 00,00 $/μήνα
 • Χαρτοφύλακας: 0,54 $/μήνα ή 1,08 $/μήνα
 • Βαλίτσα: 2,17 $/μήνα ή 4,34 $/μήνα ή 10,85 $/μήνα
 • Κλουβί: 21,70 $/μήνα ή 37,97 $/μήνα ή 65,10 $/μήνα ή 130,20 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Εδώ είναι μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Koofr. 

Pros

 • Σχέδια διαθέσιμα για όλους
 • Συνδέεται με δημοφιλείς μάρκες αποθήκευσης cloud
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά συνεργασίας

Ο καλύτερος χώρος αποθήκευσης στο Cloud είναι ο καλύτερος για βίντεο;

Ναι, το Cloud storage είναι πολύ κατάλληλο για βίντεο. Οι πάροχοι αποθήκευσης cloud έχουν συχνά ενσωματωμένα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε τα αρχεία βίντεο μεγάλου μεγέθους σε αυτά και να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Η ποιότητα διατηρείται καθώς αποθηκεύετε τα βίντεό σας σε σύννεφο.

Το καλύτερο Cloud Storage είναι το καλύτερο για Android;

Οι πλατφόρμες αποθήκευσης cloud, όπως το Google Drive, είναι οι καλύτερες για Android, καθώς είναι συμβατές με το λειτουργικό σύστημα Android. Θα μπορούσε να είναι δύσκολο να το χειριστείτε αν προτιμάτε ένα iCloud για Android, καθώς δεν είναι ρητά κατασκευασμένο για Android.

Καλύτερος χώρος αποθήκευσης Cloud για προσωπική χρήση;

Οι περισσότεροι πάροχοι αποθήκευσης cloud που αναφέρονται παραπάνω είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους χρηστών. Ωστόσο, εάν έπρεπε να περιορίσουμε ορισμένους παρόχους αποθήκευσης cloud για προσωπική χρήση, πρέπει να δοκιμάσετε το iCloud, το Google Drive, το OneDrive, το MEGA κ.λπ.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή των καλύτερων παρόχων αποθήκευσης Cloud

Εξετάσαμε τους 12 καλύτερους παρόχους αποθήκευσης cloud για το 2023 παραπάνω.

Επιτρέψτε μας να σας πούμε τι πρέπει να αναζητάτε όταν αγοράζετε τον καλύτερο πάροχο αποθήκευσης cloud το 2023. 

🔶 Ελέγχετε πάντα για την ασφάλεια που προσφέρει ο πάροχος, καθώς τα δεδομένα σας σε λάθος χέρια μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους. 

🔶Η προσιτή τιμή είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε οτιδήποτε ως σχέδιο αποθήκευσης cloud. 

🔶Εάν εργάζεστε ως ομάδα, ελέγξτε εάν ο πάροχος αποθήκευσης cloud προσφέρει εργαλεία συνεργασίας. 

🔶Το όριο μεταφοράς αρχείων είναι απαραίτητο, καθώς αν δεν μπορείτε να μετακινήσετε μεγάλα αρχεία, το σχέδιο αποθήκευσης στο cloud κάπως πάει χαμένο και ίσως χρειαστεί επίσης να μειώσετε την ποιότητα του περιεχομένου. 

🔶Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος αποθήκευσης cloud σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας από οποιαδήποτε συσκευή. 

Συχνές ερωτήσεις: Καλύτεροι πάροχοι αποθήκευσης cloud 2023

Ποιος πάροχος αποθήκευσης cloud προσφέρει τον περισσότερο χώρο αποθήκευσης στους χρήστες;

Οι περισσότεροι πάροχοι αποθήκευσης cloud προσφέρουν αρκετά TB αποθηκευτικού χώρου. Ωστόσο, η τιμή διέφερε από πάροχο σε πάροχο.

Είναι η αποθήκευση cloud ασφαλή για την αποθήκευση ευαίσθητων δεδομένων και αρχείων;

Ναι, η αποθήκευση cloud είναι σχετικά ασφαλής για τη διατήρηση ευαίσθητων αρχείων. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος αποθήκευσης cloud σας προσφέρει εργαλεία ασφαλείας.

Ποιος πάροχος αποθήκευσης cloud είναι καλύτερος για συνεργασία και κοινή χρήση αρχείων;

Θα λέγαμε ότι το OwnCloud, το Google Drive, το OneDrive και το iCloud είναι οι καλύτερες πλατφόρμες για συνεργασία.

Υπάρχουν διαθέσιμες δωρεάν επιλογές αποθήκευσης cloud;

Ναι, οι περισσότεροι πάροχοι αποθήκευσης cloud προσφέρουν δωρεάν μερικά GB αποθηκευτικού χώρου.

Ποιος είναι ο καλύτερος χώρος αποθήκευσης cloud για επιχειρήσεις;

Εξαρτάται από τον τύπο του πελάτη. αν πούμε ότι το πρόγραμμα είναι για προσωπική χρήση, τότε το Google Drive και το iCloud είναι τα καλύτερα στην επιχείρηση.

συμπέρασμα

Φτάσαμε τώρα στο τέλος αυτού του άρθρου, όπου είδαμε τους 12 καλύτερους παρόχους αποθήκευσης cloud. Από την κατανόηση του τι σημαίνει αποθήκευση στο cloud μέχρι την κατανόηση των παραγόντων που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε ένα, ολοκληρώσαμε αυτό το άρθρο.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους παρόχους αποθήκευσης cloud είναι κατάλληλοι για προσωπική χρήση και επιχειρήσεις. Ωστόσο, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν υπηρεσίες πριν αγοράσετε το πρόγραμμα. Όλοι αυτοί είναι οι καλύτεροι και φθηνότεροι πάροχοι αποθήκευσης cloud για το 2023.

Διαβάστε επίσης:

Εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive για iPhone ή iPad

Πώς να μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή σε iPad

Κριτική Cloudways

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4513

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: