13 καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών για Android το 2023

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι η τεχνολογία γύρω μας εξελίσσεται ραγδαία. Αυτές τις μέρες, αποκτήσαμε την ελευθερία να εργαζόμαστε από το Διαδίκτυο. Γνωρίζουμε πολλούς ανθρώπους μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης με διαφορετικές μητρικές γλώσσες σε αυτόν τον ψηφιακό κόσμο. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μεταφραστή ή να μάθουμε μια νέα γλώσσα για να επικοινωνήσουμε.

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας μπορεί να είναι δύσκολη καθώς θα υπάρχει ένα εντελώς νέο σύνολο γραμματικής, λεξιλογίου κ.λπ. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εφαρμογές Android που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τη διαδικασία. Αυτό το άρθρο αποφάσισε να μοιραστεί μια λίστα για Εκμαθηση ξενων γλωσσων online

.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Εκμαθηση ξενων γλωσσων online για Android

Με αυτές τις εφαρμογές Android, μπορείτε να μάθετε γρήγορα νέες γλώσσες. Έτσι, για να ενισχύσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ρίξτε μια ματιά στη λίστα of καλύτερες εφαρμογές Android για εκμάθηση νέων γλωσσών.

1. Cambly

Το Cambly είναι μια εφαρμογή Android που θα σας βοηθήσει να μάθετε γρήγορα αγγλικά. Είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να εξασκηθείτε στα αγγλικά μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο, συνδέοντάς σας με έναν μητρικό ομιλητή.

Η εφαρμογή έχει πολλούς φιλικούς καθηγητές αγγλικών έτοιμους να σας βοηθήσουν να εξασκήσετε τις δεξιότητες συνομιλίας, την προφορά και άλλες δεξιότητες αγγλικών που θέλετε να βελτιώσετε.

2. ELSA Speak

Αυτή είναι μια εφαρμογή αγγλικής προφοράς που σας βοηθά να μιλάτε αγγλικά με αυτοπεποίθηση και καθαρότητα. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε ένα τεστ ομιλίας που είναι γραμμένο από ειδικούς. Μετά την ολοκλήρωση του τεστ, θα λάβετε μια λεπτομερή αναφορά για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της προφοράς σας.

Αφού αναλύσει τα αποτελέσματά σας, ο προπονητής ομιλίας AI θα επιλέξει τα καλύτερα σε μέγεθος μαθήματα για να βελτιώσει τα δυνατά σας σημεία και να ελαχιστοποιήσει τις αδυναμίες σας.

3. Duolingo

Το Duolingo είναι μια εφαρμογή Android που κάνει την εκμάθηση αγγλικών διασκεδαστική. Η εφαρμογή παρέχει διασκεδαστικά μίνι μαθήματα που θυμίζουν παιχνίδια για να σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε στην αγγλική γλώσσα.

Είναι μια εφαρμογή που προορίζεται για εξάσκηση στην ομιλία, την ανάγνωση, την ακρόαση και τη γραφή για να βελτιώσει το λεξιλόγιό σας και την προφορά των Αγγλικών. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη. μπορείτε να μάθετε άλλες γλώσσες εκτός από Αγγλικά και Κινέζικα, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Ισπανικά και άλλα.

 Εκμαθηση ξενων γλωσσων online

4. Babbel

Το Babbel είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών στο smartphone Android. Το Babbel είναι μοναδικό γιατί προσφέρει δομημένα μαθήματα από ειδικούς της γλώσσας. Η δωρεάν έκδοση του Babbel προσφέρει 40 μαθήματα, οπότε ακόμα και χωρίς να επενδύσετε χρήματα, μπορείτε να μάθετε αρκετές φράσεις από την εφαρμογή.

Η διεπαφή χρήστη του Babbel είναι επίσης αρκετά καθαρή και ελαφριά και είναι η καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

5. Memrise

Το Memrise είναι μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών για Android, αλλά έχει διαφορετική προσέγγιση για τη διδασκαλία ξένων γλωσσών.

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές της λίστας, οι οποίες σας δείχνουν τις λέξεις και τις φράσεις, σας συνδέει με πραγματικούς φυσικούς ομιλητές, επιτρέποντάς σας να κατανοήσετε τις λέξεις και να ακούσετε την καθαρή προφορά. Επιπλέον, η premium έκδοση του Memrise ξεκλειδώνει όλα τα μαθήματα, τα παιχνίδια και τις τεχνικές.

6. HelloTalk-Learn Languages ​​Δωρεάν

Η εφαρμογή λειτουργεί ως η 1η παγκόσμια κοινότητα ανταλλαγής γλωσσών και πολιτισμών. Σας συνδέει με μητρικούς ομιλητές άλλων γλωσσών Αγγλικών, Ιαπωνικών, Κορεατικών, Ισπανικών, Γαλλικών, Μανδαρινικών Κινέζων, Καντονέζων, Πορτογαλικών, Γερμανικών, Ιταλικών, Ρωσικών, Αραβικών και 100 ακόμη.

7. Busuu: Γρήγορη εκμάθηση γλωσσών

Το Busuu είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών που διατίθενται στο Google Play Store. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά πάνω από 90 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τώρα την εφαρμογή. Η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 12 δημοφιλή μαθήματα γλώσσας, συμπεριλαμβανομένων ισπανικών, ιαπωνικών, γαλλικών, αγγλικών κ.λπ.

Κατά την πρώτη χρήση, η εφαρμογή ξεκινά ένα τεστ για να προσδιορίσει την εμπειρία σας και προτείνει μαθήματα με βάση τις δεξιότητές σας. Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε τα μέγιστα οφέλη, πρέπει να αγοράσετε την premium έκδοση της εφαρμογής.

8. Mondly

Το Mondly είναι μια ακόμη εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη για smartphone Android. Με το Mondly, μπορείτε να μάθετε 33 διαφορετικές γλώσσες δωρεάν. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση και παρέχει δωρεάν μαθήματα σχεδόν καθημερινά.

Έχει επίσης πολλά διασκεδαστικά μαθήματα γλώσσας που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το λεξιλόγιο, τη γραμματική και την προφορά σας. Επιπλέον, η εφαρμογή χρησιμοποιεί έξυπνες αναφορές για να παρακολουθεί πάντα την πρόοδό σας.

9. Quizlet

Αν ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο εξάσκησης και γνώσης πολλών γλωσσών, τότε το Quizlet μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Η εφαρμογή παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να εξασκηθείτε και να κυριαρχήσετε στη μάθησή σας. Το Quizlet κάνει τη μελέτη γλωσσών, ιστορίας, λεξιλογίου και επιστήμης απλή και αποτελεσματική.

10. Rosetta Stone

Το Rosetta Stone είναι μια από τις παλαιότερες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Υπάρχουν 24 διαφορετικές γλώσσες που μπορείτε να μάθετε με την εφαρμογή Rosetta Stone Android. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κατακτήσετε εύκολα οποιαδήποτε γλώσσα και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Η εφαρμογή βελτιώνει επίσης την προφορά, το λεξιλόγιο, τη γραμματική και την εκμάθηση γλώσσας. Ωστόσο, η Rosetta Stone είναι μια δαπανηρή εφαρμογή σε σύγκριση με όλες τις άλλες που αναφέρονται στο άρθρο.

11. LingoDeer

Το LingoDeer είναι μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με κορυφαία βαθμολογία για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μάθετε νέες γλώσσες όπως ιαπωνικά, γαλλικά, ισπανικά ή κορεάτικα.

Για να μάθετε μια νέα γλώσσα, μπορείτε να διαβάσετε ή να γράψετε μια γλώσσα με ένα μοναδικό σύστημα αλφαβήτου, να σχηματίσετε προτάσεις, να μάθετε το βασικό λεξιλόγιο, να βελτιώσετε την ακρόαση και την προφορά κ.λπ.

Επίσης, η εφαρμογή προσφέρει διάφορα μαθήματα εκμάθησης γλωσσών, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε.

12. Drops

Τα Drops δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο οι άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών που μπορείτε να εξετάσετε.

Η εφαρμογή έχει βοηθήσει πάνω από 35 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να μάθουν νέες γλώσσες όπως γαλλικά, ισπανικά και αγγλικά. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε όχι μόνο να μάθετε νέες γλώσσες αλλά και να τις μιλάτε άπταιστα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να μάθετε διαφορετικά αλφάβητα, να παρακολουθείτε την πρόοδό σας στην εκμάθηση της γλώσσας κ.λπ.

13. Beelinguapp

Το Beelinguapp ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση για να σας διδάξει μια νέα γλώσσα. Είναι μια εφαρμογή όπου διαβάζετε ιστορίες σε διαφορετικές γλώσσες δίπλα-δίπλα.

Μπορείτε να το εκλάβετε ως ηχητικό βιβλίο εκμάθησης γλώσσας. Έτσι, εάν είστε καλοί σε μια συγκεκριμένη γλώσσα αλλά θέλετε να βελτιώσετε την προφορά σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.

Η κύρια εστίαση του Beelinguapp είναι να αναπτύξει τις δεξιότητές σας στην ακρόαση, κάτι που δεν φαίνεται σε άλλες εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών. Επί του παρόντος, το Beelinguapp καλύπτει 19 διαφορετικές γλώσσες, τις οποίες μπορείτε να μάθετε δωρεάν.

Πόσες γλώσσες μπορώ να μάθω από αυτές τις εφαρμογές;

Μπορείτε να μάθετε πολλές γλώσσες μέσω αυτών των εφαρμογών Android. Για παράδειγμα, μπορείτε να μάθετε γρήγορα Αγγλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Ισπανικά, Γαλλικά και άλλα.

Είναι αυτές οι εφαρμογές δωρεάν για λήψη;

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές του άρθρου ήταν δωρεάν για λήψη και διαθέσιμες στο Google Play Store.

Χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό;

Ορισμένες από τις εφαρμογές ενδέχεται να σας ζητήσουν να καταχωρίσετε έναν λογαριασμό. Επίσης, υπάρχουν premium μαθήματα που μπορείτε να αγοράσετε.

Έτσι, παραπάνω, συζητήσαμε τις καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε μια νέα γλώσσα στο Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να μάθετε όλες τις νέες γλώσσες. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :εφαρμογές μεταφραστή κάμερας για μετάφραση γλωσσών με το smartphone

ιστότοποι για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων

κανάλια YouTube για να μάθετε Γλώσσες προγραμματισμου

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4606

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: