13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Evernote για Android το 2023

Ας το παραδεχτούμε. μερικές φορές ξεχνάμε ακόμη και τα μικρά πράγματα. Στην καθημερινή μου ζωή, έχω συναντήσει μερικούς ανθρώπους που ξεχνούσαν συνεχώς τα απαραίτητα πράγματα, όπως η αγορά ειδών παντοπωλείου, η πληρωμή κ.λπ.

Για να αντιμετωπίσετε τέτοια πράγματα, το Google Play Store του Android διαθέτει πολλές εφαρμογές λήψης σημειώσεων, όπως το Evernote. Το Evernote είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές λήψης σημειώσεων που είναι διαθέσιμες για smartphone Android που επιτρέπει στους χρήστες να επισυνάψουν φωτογραφίες, βίντεο, ήχο κ.λπ., στις σημειώσεις τους.

Ωστόσο, το Evernote δεν είναι η μόνη εφαρμογή λήψης σημειώσεων που είναι διαθέσιμη για Android. Υπάρχουν πολλές καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων διαθέσιμες για Android στο Play Store. Σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για το Evernote.

10 καλύτερες εφαρμογές σημειώσεων για iPhone το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Evernote για Android

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Evernote για Android που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία σημειώσεων. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα των καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Evernote για Android.

1. Microsoft OneNote

Το Microsoft OneNote είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Evernote για το smartphone Android. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να οργανώσετε τις σκέψεις, τις ανακαλύψεις και τις ιδέες σας με λίγα μόνο αγγίγματα.

Μπορείτε να γράφετε σημειώσεις, να σχεδιάζετε και να αποκόπτετε πράγματα από το διαδίκτυο, να σαρώνετε έγγραφα και επαγγελματικές κάρτες, να αποθηκεύετε φωτογραφίες στις σημειώσεις σας και πολλά άλλα.

Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για το Microsoft OneNote είναι ότι συγχρονίζει όλες τις αποθηκευμένες σημειώσεις σας σε όλες τις συσκευές και επιτρέπει σε πολλά άτομα να εργάζονται μαζί στο περιεχόμενο.

2. Εννοια

Το Notion είναι μια δωρεάν και ελαφριά εφαρμογή λήψης σημειώσεων που θα λατρέψετε να έχετε στο Android smartphone σας. Είναι ένας χώρος εργασίας όπου μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις, να δημιουργήσετε ένα wiki σημειώσεων, να αποσπάσετε ερευνητικό υλικό από το διαδίκτυο και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτά, το Notion σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια λίστα ελέγχου, λίστα υποχρεώσεων και παρέχει επιλογές ομαδικής συνεργασίας. Συνολικά, το Notion είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το Evernote σε smartphone Android.

3. WeNote

Αν ψάχνετε για την καλύτερη εφαρμογή Android για τη λήψη σημειώσεων, μην ψάχνετε άλλο από το WeNote. Το WeNote είναι μια απλή και ελαφριά εφαρμογή λήψης σημειώσεων διαθέσιμη για smartphone Android.

Με το WeNote, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε σημειώσεις, έγχρωμες σημειώσεις, λίστες υποχρεώσεων, υπενθυμίσεις και να ορίσετε σημαντικές ημερομηνίες στο ημερολόγιο.

4. Εύκολες σημειώσεις

Το Easy Notes είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία για λήψη σημειώσεων και λίστα υποχρεώσεων στο Google Play Store. Σας προσφέρει ένα δωρεάν σημειωματάριο για λήψη σημειώσεων.

Σε σύγκριση με άλλες εναλλακτικές λύσεις Evernote, το Easy Notes έχει πιο καθαρή διεπαφή. Αυτή η εφαρμογή μπορεί ακόμη και να δημιουργήσει σημειώσεις με φωτογραφίες, ήχο και αυτοκόλλητες σημειώσεις.

5. Google Keep

Είναι μια άλλη εφαρμογή λήψης σημειώσεων με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη στο Google Play Store. Το υπέροχο με το Google Keep είναι ότι ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τον λογαριασμό σας στο Gmail για να σας δείχνει πληροφορίες ημερολογίου όπως επερχόμενες εκδηλώσεις, γενέθλια κ.λπ.

Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για το Google Keep είναι ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις σημειώσεις που δημιουργείτε μέσω της εφαρμογής για κινητά από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές.

6. Σημειώσεις διάλεξης

Εάν είστε φοιτητής που αναζητά μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων για να σας βοηθήσει να ηχογραφήσετε διαλέξεις στο κολέγιο, τότε το Lecture Notes μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Το Lecture Notes καταγράφει αυτόματα τον ήχο που αναπαράγεται γύρω σας και τον μετατρέπει σε μορφή κειμένου.

Πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι Σημειώσεις Διαλέξεων επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να γράφουν και να σχεδιάζουν πάνω στις νότες.

7. Σημειώσεις

Αν ψάχνετε για εύχρηστες και ελαφριές εφαρμογές λήψης σημειώσεων για Android, τότε το Notes μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μάντεψε? Με τις Σημειώσεις, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Οι σημειώσεις προσφέρουν επίσης στους χρήστες πολλές άλλες δυνατότητες λήψης σημειώσεων όπως μορφοποίηση κειμένου, εικόνες και χρώματα. Όπως το Keep My Notes, αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να προστατεύει τις σημειώσεις σας με κωδικό πρόσβασης.

8. Σημειωματάριο

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το NoteBook είναι μια αποκλειστική εφαρμογή λήψης σημειώσεων στο Play Store. Με το Notebook, μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις, να προσθέσετε εικόνες, να δημιουργήσετε λίστες ελέγχου κ.λπ. Εκτός από αυτό, το NoteBook σάς επιτρέπει επίσης να ηχογραφείτε φωνητικές σημειώσεις.

9. Έγχρωμες σημειώσεις

Το Color Notes είναι λίγο μοναδικό σε σύγκριση με τα άλλα στο άρθρο. Το Color Notes επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν χρώματα στις σημειώσεις τους για να δώσουν προτεραιότητα σε σημαντικές εργασίες.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σημειώσεων στο Google Drive. Έτσι, το Color Notes είναι άλλο ένα καλύτερο Evernote Alternatives For Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

10. Μπλοκ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ

Αν σας λείπει η εγγενής εφαρμογή Σημειωματάριο των Windows στο Android, τότε το Σημειωματάριο μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Είναι μια δωρεάν, πλήρως εξοπλισμένη, εύχρηστη εφαρμογή σημειωματάριου για το Android smartphone σας.

Με το Σημειωματάριο, μπορείτε εύκολα να σημειώσετε τις σκέψεις σας, τις λίστες αγορών, τις εργασίες σας κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Σημειωματάριο επιτρέπει επίσης στους χρήστες να καταγράφουν διαλέξεις, επαγγελματικές συναντήσεις και συνεντεύξεις.

11. Καλαμάρι

Το Squid είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κρατάτε χειρόγραφες σημειώσεις φυσικά στο smartphone σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να γράφετε ακριβώς όπως θα κάνατε σε χαρτί χρησιμοποιώντας ένα ενεργό στυλό ή το δάχτυλό σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να συμπληρώσετε φόρμες, να επισημάνετε αρχεία PDF, να επεξεργαστείτε έγγραφα ή να υπογράψετε έγγραφα. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Squid περιλαμβάνουν τη λήψη σημειώσεων με το δάχτυλο, μια μηχανή διανυσματικών γραφικών κ.λπ.

12. Σημειωτέον

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη και ελαφριά εφαρμογή λήψης σημειώσεων για Android, μην ψάχνετε άλλο από το Notewise. Το Notewise είναι μια χρήσιμη εφαρμογή για μαθητές, δασκάλους, καλλιτέχνες και επαγγελματίες.

Εκτός από τη λήψη σημειώσεων, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για σχολιασμό, σήμανση και υπογραφή των αρχείων PDF σας. Έχετε επίσης διάφορες επιλογές προσαρμογής σημειώσεων, όπως οργάνωση σημειώσεων σε διαφορετικά μεγέθη, κλίμακες και φόντο.

Το μόνο μειονέκτημα του Notewise είναι ότι τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του είναι κλειδωμένα πίσω από ένα paywall. Πρέπει να αγοράσετε τα στοιχεία της εφαρμογής για να χρησιμοποιήσετε το Notewise στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

13. D Σημειώσεις

Το D Notes δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο όμορφα σχεδιασμένες και έξυπνες εφαρμογές σημειώσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ.

Η εφαρμογή έρχεται με όμορφο σχεδιασμό υλικού και μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες σημειώσεις. Αλλά, το πιο σημαντικό, το D Notes σάς επιτρέπει να προσθέτετε φωτογραφίες, βίντεο και γενικά συνημμένα αρχείων στις σημειώσεις.

Μπορείτε ακόμη να προστατεύσετε τις σημειώσεις σας με έναν κωδικό δακτυλικού αποτυπώματος/PIN, να διαχειριστείτε τις σημειώσεις χρησιμοποιώντας κατηγορίες και χρώματα, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε σημειώσεις από το Google Drive και τις κάρτες SD κ.λπ.

Αν και το Evernote είναι η καλύτερη εφαρμογή λήψης σημειώσεων για Android, δεν προορίζεται για όλους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές λήψης σημειώσεων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Evernote. Ρίξτε το όνομα στα σχόλια παρακάτω εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική λύση Evernote στο Android σας.

Οι  καλύτερες εναλλακτικές  Evernote

Πώς να προσθέσετε σημειώσεις σε αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Google Chrome

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4988

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: