13 καλύτεροι δημιουργοί μικρογραφιών YouTube για το 2023 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο διαδίκτυο

Τα βίντεο του YouTube, εάν μεταφορτωθούν χωρίς μικρογραφίες, μπορούν να μειώσουν την επίδραση των χρηστών και να επηρεάσουν ακόμη και τον αριθμό των προβολών. Σκεφτείτε οποιοδήποτε βίντεο με ακανόνιστη μικρογραφία εικόνας. θα το παρακολουθούσε κανείς; Δεδομένου ότι ήταν η μικρογραφία του βίντεο που παρατηρούσαν πρώτα οι χρήστες, έγινε απαραίτητη.

Όχι μόνο στα βίντεο του YouTube, αλλά και οι μικρογραφίες βίντεο ήταν εξίσου σημαντικές και σε άλλους ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο. Ωστόσο, η δημιουργία μιας καλής μικρογραφίας βίντεο θα μπορούσε να είναι δύσκολη, ειδικά αν δεν έχετε δεξιότητες Photoshop. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας μεταφοράς και απόθεσης για να διευκολύνετε τη διαδικασία δημιουργίας μικρογραφιών.

 

Λίστα με τους καλύτερους δημιουργούς μικρογραφιών YouTube

Από τώρα, υπάρχουν εκατοντάδες διαδικτυακά εργαλεία εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μοναδικές και ελκυστικές μικρογραφίες YouTube. Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους ήταν δωρεάν, αλλά προσθέτουν ένα υδατογράφημα. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικούς καλύτερους ιστότοπους δημιουργήστε μικρογραφίες YouTube.

1. Pixelied

Pixelied

Το Pixelied είναι ένας δωρεάν διαδικτυακός δημιουργός μικρογραφιών YouTube που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εκπληκτικές μικρογραφίες γρήγορα. Αυτό είναι ένα νέο εργαλείο που βασίζεται στον ιστό, αλλά σας προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες που θα μπορούσαν να επιταχύνουν τη διαδικασία επεξεργασίας.

Για να ξεκινήσετε, το Pixelied σάς προσφέρει πολλά μοναδικά αναγνωσμένα πρότυπα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μικρογραφίες υψηλού επιπέδου σε δευτερόλεπτα.

2. PhotoadKing

PhotoadKing

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το PhotoadKing εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τη δική σας μικρογραφία στο YouTube. Με έναν δωρεάν λογαριασμό, λαμβάνετε πολλά πρότυπα μικρογραφιών που μπορείτε να επιλέξετε και να επεξεργαστείτε αμέσως.

Ωστόσο, εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε όλα τα στοιχεία του PhotoadKing, πρέπει να αγοράσετε έναν premium λογαριασμό. Η premium έκδοση του PhotoadKing σας προσφέρει πολλά πρότυπα υψηλής ποιότητας, εργαλεία επεξεργασίας και πολλά άλλα.

3. Renderforest

Renderforest

Το Renderforest είναι ένας τέτοιος ιστότοπος που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια μικρογραφία YouTube που αξίζει να κάνετε κλικ σε λίγα μόνο λεπτά. Ο ιστότοπος προσφέρει πολλά υψηλής ποιότητας, έτοιμα προς χρήση πρότυπα που φαίνονται επαγγελματικά και εύκολα στην επεξεργασία.

Ο δημιουργός μικρογραφιών του Renderforest είναι δωρεάν για χρήση, αλλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να κάνετε λήψη των μικρογραφιών. Συνολικά, το Renderforest είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός μικρογραφιών YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

4. Canva

Canva

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα διαδικτυακά εργαλεία σχεδίασης και επεξεργασίας εικόνας. Είναι δωρεάν και μπορεί να δημιουργήσει σχεδόν κάθε τύπο banner, ανάρτησης και μικρογραφίας.

Όσον αφορά τον δημιουργό μικρογραφιών YouTube, το Canva σάς επιτρέπει να επιλέξετε από εκατοντάδες πρότυπα. Τα πρότυπα ήταν μοναδικά και μπορούσαν να τα επεξεργαστούν για να δημιουργήσουν μια μικρογραφία βίντεο μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

5. Οι φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες

Με περισσότερα από 500 πρότυπα κατασκευής κολάζ και πολλά επαγγελματικά εργαλεία για τη δημιουργία σχεδίων και έργων τέχνης, είναι ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία.

Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για τη δημιουργία φανταστικών μικρογραφιών στο Youtube. Δοκιμάστε το μία φορά για τη δημιουργία μικρογραφιών στο youtube και θα καταλάβετε ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει εκπληκτικά σχέδια.

6. Αρπάζω

Αρπάζω

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο που προσφέρει εκατοντάδες εντυπωσιακά πρότυπα μικρογραφιών YouTube, πολλές εικόνες υψηλής ανάλυσης και πολλά άλλα, τότε το Snappa μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Πώς να μετατρέψετε ένα υπάρχον βίντεο σε μπούμερανγκ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σε σύγκριση με όλους τους άλλους διαδικτυακούς επεξεργαστές φωτογραφιών, το Snappa είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν έχουν καμία προηγούμενη γνώση επεξεργασίας φωτογραφιών. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση του Snappa έχει ορισμένους περιορισμούς.

7. Adobe Spark

Adobe Spark

Η δημιουργία εντυπωσιακών μικρογραφιών YouTube είναι εξαιρετικά εύκολη με το Adobe Spark. Με το ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας του Adobe Spark, μπορείτε να δημιουργήσετε, να αποθηκεύσετε, να επαναχρησιμοποιήσετε και να αλλάξετε το μέγεθος της μικρογραφίας σας στο YouTube.

Το καλό με το Adobe Spark είναι ότι προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες προσαρμογής της σχεδίασης μικρογραφιών YouTube. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε μια εικόνα ως φόντο στον δωρεάν δημιουργό μικρογραφιών, πρέπει να κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση για να αλλάξετε τα χρώματά της, να εφαρμόσετε φίλτρα κ.λπ.

8. Fotor

Fotor

Το Fotor είναι ένα άλλο καλύτερο εργαλείο δημιουργίας μικρογραφιών YouTube για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοντέρνες μικρογραφίες YouTube. Το Fotor προσφέρει περισσότερα στοιχεία κειμένου και σχεδίασης από όλους τους άλλους κατασκευαστές μικρογραφιών YouTube.

Η διεπαφή χρήστη του Fotor είναι επίσης αρκετά καλή και είναι απλή στη χρήση. Με τον premium λογαριασμό, μπορείτε να ξεκλειδώσετε εκατοντάδες πρότυπα διαφημιστικών αφισών για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές μικρογραφίες YouTube.

9. PicMaker

PicMaker

Είναι ένας άλλος εξαιρετικός διαδικτυακός δημιουργός μικρογραφιών YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το υπέροχο με το PicMaker είναι ότι προσφέρει στους χρήστες πάνω από 1000 φωτογραφίες στοκ και πολλά υπόβαθρα.

Πώς να διορθώσετε τις μικρογραφίες PDF που δεν εμφανίζονται στα Windows (6 τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλήρως προσαρμοσμένη μικρογραφία YouTube για το βίντεό σας με το PicMaker. Έτσι, το PicMaker είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτήν τη στιγμή.

10. Visme

Visme

Αν θέλετε έναν εύχρηστο και εύχρηστο δημιουργό μικρογραφιών Youtube, η Visme μπορεί να είναι ο ιστότοπος.

Το υπέροχο με το Visme είναι ότι προσφέρει στους χρήστες πολλά πρότυπα για να επιλέξουν. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα γραφικά σας και να επιλέξετε τις γραμματοσειρές σας στο Visme.

11. Renderforest YouTube Thumbnail Maker

Renderforest YouTube Thumbnail Maker

Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο είναι αρκετά ικανό να μετατρέψει τις ιδέες σας σε εντυπωσιακά γραφικά. Ουσιαστικά είναι ένας διαδικτυακός κατασκευαστής μικρογραφιών που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ελκυστικές μικρογραφίες για τα βίντεό σας.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις προεπισκοπήσεις μικρογραφιών της γραμμής εργασιών στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενώ ο ιστότοπος διαφημίζεται ως κατασκευαστής μικρογραφιών YouTube, μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μικρογραφίες βίντεο για άλλες πλατφόρμες.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να επιλέξετε ένα πρότυπο μικρογραφίας YouTube. Υπάρχουν διάφορα πρότυπα διαθέσιμα στον ιστότοπο, τα οποία μπορείτε να αρχίσετε να επεξεργάζεστε αμέσως.

12. Kapwing YouTube Thumbnail Maker

Kapwing YouTube Thumbnail Maker

Το Kapwing YouTube Thumbnail Maker δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες επιλογές. εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο ιστού για τη δημιουργία τέλειων μικρογραφιών YouTube για τα βίντεό σας.

Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη μικρογραφιών στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος στη λίστα, το Kapwing YouTube Thumbnail Maker μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μικρογραφίες YouTube που αξίζουν κλικ με λίγα μόνο κλικ.

Το YouTube Thumbnail maker του Kapwing είναι δωρεάν στη χρήση και δεν εμφανίζει διαφημίσεις. Συνολικά, το Kapwing YouTube Thumbnail Maker είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία εκπληκτικών μικρογραφιών βίντεο YouTube.

13. PicsArt Thumbnail Maker

PicsArt Thumbnail Maker

Το PicsArt Thumbnail Maker είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία εκπληκτικών εντυπωσιακών μικρογραφιών για βίντεο YouTube.

Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που παρέχει εύκολα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών σε όλους. Για να ξεκινήσετε την επεξεργασία των βίντεο, επιλέξτε τα πρότυπα μικρογραφιών και ξεκινήστε να επεξεργάζεστε τα στοιχεία τους.

13 καλύτερες εφαρμογές Android Thumbnail Maker το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, πρόσφατα απέκτησε μια δυνατότητα AI που επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή με τα εργαλεία AI. Το μόνο μειονέκτημα του PicsArt Thumbnail Maker είναι ότι η δωρεάν έκδοσή του έχει πολλούς περιορισμούς.

Αν δεν έχετε κανένα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο ή θέλετε να εγκαταστήσετε ένα, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς τους δωρεάν διαδικτυακούς κατασκευαστές μικρογραφιών YouTube για να δημιουργήσετε εκπληκτικές μικρογραφίες βίντεο. Οι ιστότοποι που έχουμε μοιραστεί μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία μικρογραφιών βίντεο για άλλους ιστότοπους.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: