18 καλύτερα παιχνίδια τρόμου για να παίξετε στο Roblox

18 καλύτερα παιχνίδια τρόμου για να παίξετε στο Roblox

Αν αγαπάτε τα παιχνίδια τρόμου, Roblox δεν είναι απλώς μια πλατφόρμα για παιδιά. είναι επίσης γεμάτο συναρπαστικά, τρομακτικά και συναρπαστικά παιχνίδια με θέμα τον τρόμο που σίγουρα θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας. Με τους μοναδικούς προσαρμόσιμους κόσμους και τους διαδραστικούς χαρακτήρες του, το Roblox έχει πραγματικά μεταφέρει τα διαδικτυακά παιχνίδια σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και με εκατοντάδες επιλογές, μπορεί να είναι δύσκολο να περιορίσετε τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου

Πολλοί παίκτες θεωρούν Roblox να είναι για παιδιά λόγω των μπλοκαρισμένων και χαριτωμένων γραφικών του, αλλά αυτό δεν ισχύει. Η πλατφόρμα φιλοξενεί πολλά παιχνίδια σχεδιασμένα για ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα καλύτερα τρομακτικά παιχνίδια. Έτσι, αν είστε έτοιμοι για πολλές κραυγές και άλματα, διαβάστε για να ανακαλύψετε τις επιλογές μας από τα 18 καλύτερα παιχνίδια τρόμου που είναι διαθέσιμα στο Roblox αυτή τη στιγμή. Επίσης, φροντίστε να ελέγξετε την κορυφαία λίστα μας δημοφιλή παιχνίδια στο Roblox.

Διαβάστε επίσης:Τι είναι το Roblox Studio και πώς να το ρυθμίσετε

Αν σας αρέσουν οι ανατριχιαστικές εμπειρίες, δεν χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο. Το Alone in a Dark House είναι τόσο ανατριχιαστικό όσο γίνεται στο Roblox. Όπως δηλώνει ξεκάθαρα ο τίτλος, αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει με το να είσαι μόνος σε ένα σκοτεινό, εγκαταλελειμμένο σπίτι. Παίζετε έναν ερευνητή που πρέπει να καταλάβει την ιστορία πίσω από αυτό το ανατριχιαστικό σπίτι και την οικογένεια που ζούσε σε αυτό. Αυτό το παιχνίδι παίζεται καλύτερα μόνο του, επομένως είναι σκόπιμο να αποκτήσετε έναν ιδιωτικό διακομιστή για αυτό.

Το Piggy είναι ένα κλασικό Roblox. Αυτό το παιχνίδι βρίσκει το δρόμο του σε διάφορες λίστες παιχνιδιών τρόμου και για κάποιο λόγο. Μπορείτε να παίξετε αυτό το επεισοδιακό παιχνίδι μόνοι σας ή με τους φίλους σας. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του παιχνιδιού είναι ότι βασίστηκε στην αγαπημένη παιδική παράσταση Peppa Pig. Αυτός ο αξιολάτρευτος παιδικός χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων έγινε μόλις ένα τέρας από έναν εφιάλτη.

 

Η κύρια ιδέα πίσω από το παιχνίδι είναι να ξεφύγουμε από την λαβή της Piggy. Ο Piggy σε κυνηγά πάντα και είναι πάντα ακριβώς πίσω σου. Ωστόσο, πρέπει επίσης να κατανοήσετε τη φύση του Piggy. Αν και πολύ απλό, αυτό το παιχνίδι έχει μια αφήγηση που θα ακολουθήσετε για να μάθετε γιατί ο Piggy θέλει να σας σκοτώσει εξαρχής.

Αυτό το παιχνίδι είναι για όλους όσους απολαμβάνουν το μυστήριο της ιαπωνικής λαογραφίας. Το Mimic είναι γεμάτο με jumpscares και μια εξαιρετικά ανατριχιαστική ατμόσφαιρα. Αυτό το παιχνίδι είναι μόνο για τους αληθινούς λάτρεις του είδους τρόμου. Εάν είστε λιποθυμημένοι, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε να το παίξετε με φίλους.

Εξερευνήστε τις ανατριχιαστικές ιστορίες παίζοντας διαφορετικά κεφάλαια. Θα παίξετε διαφορετικούς χαρακτήρες σε καθένα από τα τέσσερα βιβλία και θα έχετε μια πολύ μοναδική εμπειρία παιχνιδιού κάθε φορά.

Το Breaking Point δεν είναι απαραίτητα ένας τίτλος τρόμου, αλλά είναι σκοτεινός και τρομακτικός και θα σας κρατήσει σε αιχμή. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Roblox που παίζεται με φίλους ή εντελώς αγνώστους. Αν παίξατε Among Us, σίγουρα θα λατρέψετε το Breaking Point.

Αυτό είναι ένα παιχνίδι κοινωνικής έκπτωσης και εξαπάτησης. Εσείς και οι φίλοι σας θα παίξετε ένα μυστήριο δολοφονίας. Ένας από τους παίκτες είναι δολοφόνος και όλοι παίρνετε εναλλάξ προσπαθώντας να καταλάβετε ποιος είναι.

Αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά απλό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιβιώσετε από τον δολοφόνο, αλλά υπάρχει μια ανατροπή στο παιχνίδι. Είτε παίζεις έναν επιζώντα και θα πρέπει να τρέξεις και να κρυφτείς από τον δολοφόνο, είτε παίζεις ως δολοφόνος και προσπαθείς να πάρεις όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείς.

Αν και τρομακτικό και ανατριχιαστικό, αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό όταν το παίζετε με φίλους. Υπάρχει μια σόλο επιλογή, αλλά το Survive the Killer λάμπει ως παιχνίδι για πολλούς παίκτες.

Η απειροφοβία είναι ο φόβος του άπειρου. Φανταστείτε ότι πρέπει να εξερευνήσετε έναν αμέτρητο αριθμό δωματίων και άπειρα γραφεία διαφόρων μεγεθών. Ορισμένα είναι άδεια (και ασφαλή) ενώ άλλα περιέχουν τέρατα που απλώς περιμένουν κάποιον να τους έρθει. Μερικά από τα τέρατα είναι ψυχρά και δεν θα σας βλάψουν, αλλά άλλα είναι επιθετικά και θα προσπαθήσουν να σας σκοτώσουν.

Το Aperiphobia είναι ένα παιχνίδι τρόμου που σας τρομάζει με μια ζοφερή ατμόσφαιρα. Η αίσθηση της επικείμενης καταστροφής είναι συνεχής και θα σας ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σας ακολουθεί ακόμα και όταν τελειώσετε το παιχνίδι.

Αν είστε λάτρης του είδους του τρόμου, μάλλον έχετε παρακολουθήσει το The Purge. Τώρα φανταστείτε την ιστορία της ταινίας με τη μορφή ενός παιχνιδιού Roblox και πήρατε το Break In. Αυτό το επικό παιχνίδι τρόμου θα σας κρατήσει στην άκρη γιατί το έγκλημα δεν είναι νόμιμο μόνο για μια μέρα, αλλά για πέντε ολόκληρες ημέρες. Το AI ελέγχει τους κακούς δολοφόνους που εισβάλλουν στο σπίτι σας και η δουλειά σας είναι να κρύβεστε, να τους αποφύγετε και να επιβιώσετε.

Ανάλογα με το πώς παίζετε, αυτό το παιχνίδι θα σας προσφέρει ένα από τα πολλά πιθανά τελειώματα. Αυτή είναι μια πολύ προηγμένη και εκπληκτική προσθήκη σε ένα παιχνίδι Roblox.

Έχετε ακούσει ποτέ για τον ιαπωνικό αστικό μύθο Teke-Teke; Είναι μια ιστορία μιας μαθήτριας της οποίας το σώμα κόπηκε στη μέση από ένα τρένο. Το Geisha είναι ένα παιχνίδι Roblox που βασίζεται σε αυτόν τον μύθο, αλλά με κάποιες ανατροπές.

Θα υποδυθείτε έναν χαρακτήρα παγιδευμένο μόνο στο παιδικό του σπίτι. Καθώς εξερευνάτε όλες τις γωνιές και τις γωνίες του εξαιρετικά ήσυχου σπιτιού, θα έχετε συνεχώς την αίσθηση ότι κάποιος σας παρακολουθεί, μέχρι να τη δείτε. Η γκέισα σε ακολουθεί πάντα και πρέπει να την αποφύγεις πάση θυσία.

Αν σας αρέσει το Alone in a Dark House, το Finders Keepers θα πρέπει να είναι το επόμενο παιχνίδι στη λίστα σας. Αυτά τα δύο παιχνίδια μοιράζονται πολλά στοιχεία τρόμου, όπως σκηνικό και jumpscares. Ωστόσο, το Finders Keepers παίζεται από την οπτική γωνία του πρώτου προσώπου, επειδή κάνει όλη την εμπειρία παιχνιδιού πιο καθηλωτική.

Μια δαιμονική οντότητα κατέχει ένα οικογενειακό σπίτι και λείπει ολόκληρη η οικογένεια. Παίζετε έναν παραφυσικό ερευνητή έτοιμο να διαλύσει την κακή παρουσία και να μάθετε τι συνέβη με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού. Το μόνο σας όπλο είναι ένας φακός!

Το Bear (Alpha) είναι ένα παιχνίδι για 10 άτομα. Μπορείτε να το παίξετε με φίλους ή εντελώς αγνώστους. Εννέα στα 10 άτομα θα παίξουν survivors και το 10ο άτομο θα παίξει ένα μεγάλο λούτρινο αρκουδάκι που φωνάζει όταν πλησιάζει παίκτες. Η αρκούδα είναι ο δολοφόνος και έχει περιορισμένο χρόνο για να εξαφανίσει και τους 9 επιζώντες.

Από την άλλη πλευρά, οι επιζώντες πρέπει να συνεργαστούν και να λύσουν γρίφους. Κάθε λυμένο παζλ μειώνει τον χρόνο που έχει ο Bear να τους σκοτώσει, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιβίωσης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλα μέλη της ομάδας και από εκεί αρχίζει η διασκέδαση. Αν και ένα παιχνίδι τρόμου, μπορεί να απολαμβάνετε την ομαδική εργασία.

Τα ζόμπι είναι αγαπημένα τέρατα όλων των εποχών σε πολλές ταινίες τρόμου, σειρές και παιχνίδια. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το Zombie Attack που βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα τρόμου. Αν και δεν είναι τόσο ανατριχιαστικό ή τρομακτικό όσο άλλα παιχνίδια που αναφέρθηκαν παραπάνω, αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα σας κρατήσει στην άκρη της θέσης σας.

Εσείς και οι φίλοι σας πρέπει να επιβιώσετε από κύματα και κύματα εισερχόμενων ζόμπι που τρώνε εγκέφαλο. Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, θα βρείτε νέα ισχυρά όπλα, αλλά και νέα σπάνια και πολύ πιο δυνατά ζόμπι για να σκοτώσετε.

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να λύσετε ένα μυστήριο δολοφονίας. Είτε παίζετε ως αθώος που χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του για να ανακαλύψει ποιος είναι ο δολοφόνος, είτε παίζετε τον δολοφόνο και πρέπει να σκοτώσετε τους πάντες προτού μάθουν ότι είστε ο δολοφόνος.

Ως αθώος, δεν μπορείς να πιάσεις τον δολοφόνο. Μπορείτε μόνο να τον εκθέσετε και να καλέσετε τον σερίφη. Είναι ο σερίφης που έχει το όπλο και μπορεί να σκοτώσει τον δολοφόνο. Παίξτε το μαζί με φίλους και διασκεδάστε για ώρες κρυφτού και αναζητώντας. Συνεργαστείτε για να λύσετε το μυστήριο ή αποφύγετε να σας πυροβολήσει ο σερίφης.

Οι πόρτες μπορεί να είναι πραγματικά τρομακτικές, ειδικά όταν ο στόχος σας είναι να ανοίξετε εκατό πόρτες και υπάρχουν τέρατα που πιθανώς κρύβονται πίσω από κάθε μία. Ποτέ δεν θα μάθεις πίσω από ποια πόρτα περιμένει ο χαμός σας. Το Doors είναι ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου που λαμβάνει χώρα σε ένα ξενοδοχείο που χρειάζεστε για να αποδράσετε.

Μπορείτε να φέρετε μαζί έως και τρεις φίλους. Θα ξεκινήσετε το παιχνίδι σε ένα ασανσέρ όπου μπορείτε να αποκτήσετε μερικά χρήσιμα αντικείμενα. Τα τέρατα κυμαίνονται από τρομακτικά κραυγαλέα μέχρι μερικές πολύ μοναδικές οντότητες που θα θέλουν να σας βλάψουν με διαφορετικούς τρόπους.

Βγείτε από τον λαβύρινθο μόνο με έναν όχι και τόσο αξιόπιστο φακό και μια κάμερα. Πολλοί άνθρωποι αγαπούν τα παιχνίδια λαβύρινθου. Είναι πολύ απλοί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τη διέξοδο. Τι θα γινόταν όμως αν ο λαβύρινθος ήταν γεμάτος με ανατριχιαστικά τέρατα που πρόκειται να σας πάρουν; Το Maze μπορεί να παιχτεί με έως και 12 άτομα. Πάρτε τους φίλους σας μαζί σας για να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε.

Ο Slender Man είναι ένας διάσημος χαρακτήρας τρόμου και το “Stop it, Slender” τον φέρνει πίσω για περισσότερο παιχνίδι γεμάτο τρόμο. Το παιχνίδι μοιάζει αρκετά με το πρωτότυπο και εξίσου διασκεδαστικό! Πρέπει να βρείτε 8 κρυφές σελίδες απλωμένες σε όλο τον ανατριχιαστικό και σκοτεινό χάρτη πριν σας καταλάβει ο Slender Man. Το μόνο με το οποίο είστε εξοπλισμένοι είναι ένας ελαττωματικός φακός που τείνει να σβήνει ή να τρεμοπαίζει τη χειρότερη δυνατή στιγμή.

Βασισμένο σε μια ταινία με το ίδιο όνομα, το Dead Silence είναι γεμάτο τρόμο και τρόμο. Μπείτε στο ρόλο ενός ερευνητή που πρέπει να ανακαλύψει τι συνέβη με τη Mary Shaw. Κάποτε ήταν κοιλιολόγος και το πνεύμα της στοιχειώνει τώρα την πόλη.

Το Dead Silence είναι ένα παιχνίδι με αργούς ρυθμούς που σας προκαλεί ένα συνεχές αίσθημα αγωνίας και μερικούς ποιοτικούς φόβους. Η αίσθηση τρόμου ενισχύεται από τους ανατριχιαστικούς ήχους και την στοιχειωμένη ατμόσφαιρα. Θα σας ακολουθήσουν ψίθυροι που προκαλούν φόβο, γάργαρο νερό και ανατριχιαστικός θόρυβος περιβάλλοντος, καθώς προχωράτε στο παιχνίδι. Το Dead Silence δεν είναι καθόλου αθόρυβο παιχνίδι και σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα ακουστικό για την καλύτερη εμπειρία.

Αν θέλετε μια εμπειρία για έναν παίκτη, ρίξτε μια ματιά στο The Mirror. Έχει μια πολύ απλή υπόθεση: ολοκληρώστε διαφορετικές εργασίες, αλλά σας επιτρέπεται να κοιτάτε μόνο την αντανάκλασή σας στον καθρέφτη. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου που βασίζεται σε ένα πραγματικό φαινόμενο. Όσο περισσότερο κοιτάμε το είδωλό μας, τόσο πιο περίεργο γίνεται. Μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε πράγματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα και θα αρχίσετε να αμφισβητείτε την πραγματικότητα.

Αυτό το παιχνίδι δεν είναι η τυπική σας εμπειρία τρόμου με άλματα. Αντίθετα, βασίζεται στον εγκέφαλό σας που σας ξεγελάει. Αυτό είναι που το κάνει επίσης μια εξαιρετική εμπειρία VR.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ήταν αν κλειστείτε σε ένα τεράστιο κατάστημα ΙΚΕΑ μετά από ώρες; Το 3008 έχει την απάντηση. Σε αυτό το παιχνίδι, μια τέτοια εγκατάσταση του ΙΚΕΑ μετατρέπεται σε φυλακή και δεν μπορείτε να βγείτε έξω. Το σουηδικό κατάστημα επίπλων δεν είναι ένα ασφαλές μέρος και θα πρέπει να φτιάξετε τη δική σας βάση, να βρείτε άλλους παίκτες και να τους χρησιμοποιήσετε για να επιβιώσετε. Το 3008 είναι ένα κλασικό παιχνίδι SCP και βασίστηκε στο αρχικό SCP – Containment Breach. Ένας λόγος για να το αγαπήσετε ακόμα περισσότερο.

Με τόσα πολλά παιχνίδια τρόμου για να διαλέξετε στο Roblox, έχετε πολλές επιλογές για την τέλεια τρομακτική εμπειρία που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είτε ψάχνετε για ένα παιχνίδι που θα σας σηκώσει τα μαλλιά είτε για ένα παιχνίδι με πιο ανάλαφρες πινελιές τρόμου και μυστηρίου, το πιθανότερο είναι ότι θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει στον λογαριασμό.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ακυρώσετε το Roblox Premium

Πώς να ενεργοποιήσετε τη φωνητική συνομιλία στο Roblox

Παιχνίδια με υψηλά γραφικά για υπολογιστή