20 καλύτερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες Android το 2022

Ας το παραδεχτούμε. τα παιχνίδια είναι πάντα διασκεδαστικά, είτε σε υπολογιστή είτε σε κινητό. Στο Android, έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για παιχνίδια. Το Google Play Store είναι το σπίτι για όλα τα δημοφιλή παιχνίδια Android και μπορείτε να τα κατεβάσετε στο smartphone σας χωρίς κανέναν περιορισμό.

Στο Google Play Store, θα βρείτε παιχνίδια για διάφορες κατηγορίες. Για παράδειγμα, υπάρχουν τμήματα για arcade, δράση, αγώνες και άλλα. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε παιχνίδια για πολλούς παίκτες στη συσκευή σας Android.[WooZoneProducts asin=”amz-B0B7DMJG7D”][/WooZoneProducts]

Σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε μερικά από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή παιχνίδια για πολλούς παίκτες για Android. Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αυτά τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο Android σας δωρεάν και μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας.

Λίστα με τα 20 καλύτερα παιχνίδια Android για πολλούς παίκτες

Όλα τα παιχνίδια που θα παραθέσουμε υποστηρίζουν διαδικτυακά παιχνίδια για πολλούς παίκτες, μερικά από τα οποία υποστηρίζουν τοπικά. Εδώ είναι τα καλύτερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες Android που μπορείτε να παίξετε σήμερα.

1. Ανάμεσά μας

 

Λοιπόν, το Among Us είναι ένα παιχνίδι που είναι στην τάση τα τελευταία χρόνια. Παρόλο που η τρέλα του Among Us μειώνεται κάθε μέρα που περνά, εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες που μπορείτε να παίξετε με φίλους.

Το παιχνίδι δεν έχει καμία λειτουργία εκτός σύνδεσης. παίζετε είτε online είτε τοπικό multiplayer. Το παιχνίδι είναι απλό: να βρεις και να πετάξεις έναν απατεώνα από το διαστημόπλοιο.

2. Mini Militia – Doodle Army 2

 

Το Mini Militia – Doodle Army 2 εμπνέεται από το αυθεντικό shooter stickman, Doodle Army. Είναι ένα εξαιρετικά εθιστικό παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας.

[WooZoneProducts asin=”amz-B08DFJSRKR”][/WooZoneProducts]

Η τελευταία έκδοση του Mini Militia – Doodle Army 2 σάς παρέχει πάνω από 20 χάρτες που μπορείτε να εξερευνήσετε με φίλους. Όταν πρόκειται για πολλούς παίκτες, το παιχνίδι υποστηρίζει online multiplayer με έως και 6 παίκτες.

3. Carrom Pool

 

Αν είστε μεγάλος θαυμαστής του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού Carrom, σίγουρα θα λατρέψετε το Carrom Pool. Είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά εθιστικό carrom που μπορείτε να παίξετε με φίλους.

Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να παίζετε αγώνες για πολλούς παίκτες σε 2 τρόπους παιχνιδιού – Carrom και Disc Pool. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να παίξετε τοπικό multiplayer, μπορείτε να παίξετε online multiplayer mode όπου ανταγωνίζεστε κορυφαίους παίκτες.

4. Καταπολέμηση σκιών 4

 

Το Shadow Fight 4 είναι ένα γεμάτο δράση, έντονο παιχνίδι μάχης για Android που σας επιτρέπει να πολεμάτε εναντίον άλλων παικτών στο διαδίκτυο.

Είναι ένα τρισδιάστατο παιχνίδι μάχης online για πολλούς παίκτες για Android, όπου μπορείτε να ανταγωνιστείτε σε μάχες PVP 2 παικτών. Το παιχνίδι έχει επικούς ήρωες με μοναδικές υπερδυνάμεις και μαχητικές κινήσεις. Ωστόσο, η λειτουργία πολλών παικτών του Shadow Fight 4 είναι αρκετά ανταγωνιστική.

5. Άσφαλτος 8: Αερομεταφερόμενος

 

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στη συσκευή σας Android. Το Asphalt 8: Airborne είναι ένα παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων με εκπληκτικά γραφικά, εκπληκτικές 75+ πίστες υψηλής ταχύτητας, 300+ αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες με άδεια κυκλοφορίας και πολλά επίπεδα.

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια iPhone για πολλούς παίκτες το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να αγωνιστείτε σε δράση για πολλούς παίκτες σε πραγματικό χρόνο για έως και 12 αντιπάλους και να τολμήσετε τους φίλους σας σε αγώνες φαντασμάτων. Σε σύγκριση με το πιο πρόσφατο Asphalt 9: Legends, το Asphalt Airborne είναι πιο εθιστικό και διαθέτει λειτουργίες τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης.

6. Modern Combat 5 FPS

 

Αν ψάχνετε για το καλύτερο παιχνίδι σκοποβολής πρώτου προσώπου για το smartphone Android σας, τότε το Modern Combat 5 μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Μάντεψε? σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να δημιουργήσετε την ομάδα σας για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στον δυναμικό πόλεμο πολλών παικτών. Μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι ενάντια σε διαδικτυακούς αντιπάλους.

7. Bounden

 

Σε αυτό το παιχνίδι, χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως οδηγό για να χορέψετε ή να μπλέξετε με κάποιον άλλο. Έτσι, βγάζετε το τηλέφωνό σας, ζητάτε από ένα άλλο άτομο να αφήσει τον αντίχειρά σας και κινείστε ταυτόχρονα για να χορέψετε μαζί.

[WooZoneProducts asin=”amz-B06Y5T6LDV”][/WooZoneProducts]

Ο σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι δύο παίκτες να βάλουν τα δάχτυλά τους στην οθόνη και να παίξουν το παιχνίδι μαζί.

8. SHADOWGUN: DeadZone

 

Είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία γραφικά HD multiplayer shooter παιχνίδια τρίτου προσώπου για smartphone Android. Το παιχνίδι έχει να κάνει με έντονες μάχες με γρήγορο ρυθμό. Το παιχνίδι επιτρέπει σε έως και 12 παίκτες να συνδεθούν στο παιχνίδι.

10 καλύτερα παιχνίδια Android εκτός σύνδεσης του 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφού συνδεθούν, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από δύο δημοφιλείς λειτουργίες παιχνιδιού για παιχνίδι – Deathmatch και Zone Control. Κάθε μία από τις λειτουργίες παιχνιδιού προσφέρει διαφορετικό παιχνίδι και χαρακτήρες.

9. Αλυσιδωτή Αντίδραση

 

Οι παίκτες τοποθετούν εναλλάξ τις σφαίρες τους σε ένα κελί. Μόλις ένα κελί φτάσει σε κρίσιμη μάζα, οι σφαίρες εκρήγνυνται στα γύρω κελιά προσθέτοντας μια επιπλέον σφαίρα και διεκδικώντας το κελί για τον παίκτη.

Ένας παίκτης μπορεί να τοποθετήσει τις σφαίρες του μόνο σε ένα κενό κελί ή σε ένα κελί που περιέχει σφαίρες του χρώματός του. Μόλις οι παίκτες χάσουν όλες τις σφαίρες τους, βγαίνουν από το παιχνίδι.

10. Real Boxing

 

Είναι το τέλειο παιχνίδι όπου δύο παίκτες μπορούν να έχουν ένα πρωτάθλημα πυγμαχίας. Είναι το καλύτερο δωρεάν παιχνίδι πυγμαχίας που διατίθεται στο Play Store.

Μάντεψε? Προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά, πλήρη λειτουργία καριέρας, λειτουργία για πολλούς παίκτες με πραγματικά βραβεία και διαισθητικά χειριστήρια.

11. Χόκεϊ Air Glow

 

Αν ψάχνετε για το καλύτερο παιχνίδι χόκεϋ Android, το Glow Hockey μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Το παιχνίδι είναι εύκολο να παιχτεί αλλά δύσκολο να κυριαρχήσει. Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας με τα bots. Διαθέτει επίσης λειτουργία 2 παικτών, αλλά περιορίζεται μόνο στην ίδια συσκευή.

12. Badland

 

Είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια δράσης-περιπέτειας για Android που είναι διαθέσιμα στο Play Store. Αυτό είναι ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι δράσης περιπέτειας side-scrolling που βρίσκεται σε ένα δάσος γεμάτο με διάφορους κατοίκους, δέντρα και λουλούδια.

Το Google TV είναι πλέον προσβάσιμο από πολλούς χρήστες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διαθέτει επίσης τοπική λειτουργία για πολλούς παίκτες που υποστηρίζει έως και τέσσερις παίκτες στην ίδια συσκευή.

13. Δεξαμενές τσέπης

 

Το Pocket Tanks είναι ένα γρήγορο παιχνίδι πυροβολικού που είναι απλό στην εκμάθηση και διασκεδαστικό να το κατακτήσετε. Το τέλειο γρήγορο παιχνίδι για φίλους και οικογένεια, θα κολλήσετε για ώρες παιχνιδιού. Θάψτε τον αντίπαλό σας σε ένα ανάχωμα βρωμιάς ή επιτεθείτε τον με ένα μπαράζ σφαίρες.

Επισκεφθείτε το Κατάστημα Όπλων πριν από τη μάχη για να οπλιστείτε για τον αγώνα ή δοκιμάστε τη λειτουργία Εξάσκησης στόχου για να μάθετε όλα τα όπλα και τις καλύτερες τακτικές για να κερδίσετε.

14. NBA JAM

 

Λοιπόν, αν είστε μεγάλος φαν του μπάσκετ, θα θέλατε να παίξετε NBA Jam. Είναι μια σειρά παιχνιδιών που βασίζεται στην Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (NBA).

10 καλύτερα παιχνίδια iPhone το 2022, που πρέπει να παίξετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το παιχνίδι προσφέρει 4 διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού: Παίξτε τώρα, κλασική καμπάνια, Τοπικό Multiplayer και Online Multiplayer.

15. Mortal Kombat X

 

Αν ψάχνετε για το καλύτερο παιχνίδι δράσης με φανταστική ποιότητα ήχου και γραφικών, τότε το Mortal Kombat X θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Πρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα και να την οδηγήσετε στη μάχη. Μπορείτε να ανταγωνιστείτε με άλλους παίκτες στο Faction Wars.

16. Τάξη και χάος 2

 

Αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι μάχης όπου πρέπει να πολεμήσετε ενάντια σε τεράστια, τρομακτικά τέρατα. Η ποιότητα των γραφικών αυτού του παιχνιδιού είναι εντυπωσιακή.

Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να πάτε πρόσωπο με πρόσωπο ο ένας με τον άλλο στην αρένα μάχης. Είναι ένα από τα πιο παιγμένα παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο Android.

17. GT Racing 2

 

Αν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτου στις συσκευές σας Android, θα βρείτε τους αγώνες GT ​​εθιστικούς. Αυτό το παιχνίδι σάς επιτρέπει να παίξετε με τους φίλους σας στο Facebook σε λειτουργία πολλών παικτών.

10 καλύτερα παιχνίδια Android για πολλούς παίκτες για να παίξετε με τους φίλους σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το παιχνίδι έχει μια τεράστια ποικιλία από αυτοκίνητα και μοναδικές πίστες, γεγονός που κάνει το παιχνίδι πιο ελκυστικό και μοναδικό.

18. Adventure Quest 3D

 

Αυτό είναι ένα άλλο νέο παιχνίδι για πολλούς παίκτες που μπορείτε να παίξετε στο smartphone Android σας. Το παιχνίδι διαθέτει πολλές αποστολές, διάφορες τάξεις, αφεντικά επιδρομών, μπουντρούμια και ακόμη και κάποια χειροτεχνία.

Αν ψάχνετε για ένα πλήρες παιχνίδι υποστήριξης πολλαπλών πλατφορμών, το Adventure Quest 3D είναι μόνο για εσάς.

19. Asphalt Xtreme

 

Λοιπόν, το Asphalt Xtreme είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά Asphalt. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτου που μπορείτε να παίξετε με φίλους.

Αυτό είναι ένα από τα διάσημα παιχνίδια πολλών παικτών που διαθέτει πάνω από 300 εκδηλώσεις καριέρας, 1100 προκλήσεις και μια πληθώρα γεγονότων περιορισμένου χρόνου που αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

20. Fortnite

 

Όπως και το PUBG Mobile, το Fortnite είναι επίσης ένα παιχνίδι battle royale όπου πρέπει να επιβιώσετε μέχρι το τέλος. Ωστόσο, τα γραφικά του παιχνιδιού είναι διαφορετικά από το PUBG Mobile. Το Fortnite χρησιμοποιεί καρτουνίστικα γραφικά, ενώ το PUBG Mobile διαθέτει ρεαλιστικά γραφικά.

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια iPhone για πολλούς παίκτες το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν μιλάμε για το gameplay, διαθέτει παρόμοιο gameplay με το PUBG Mobile. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο Google Play Store, αλλά μπορείτε να το πάρετε από τον ιστότοπο του παιχνιδιού Epic.

Έτσι, παραπάνω είναι τα καλύτερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες Android που μπορείτε να παίξετε με φίλους. Αν θέλετε να προτείνετε άλλα παιχνίδια για πολλούς παίκτες Android, αφήστε το όνομα του παιχνιδιού στα παρακάτω σχόλια.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4605

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: