5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπέα PDF για Android το 2022

5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπέα PDF για Android το 2022

Όλοι ασχολούμαστε τακτικά με αρχεία PDF. Ωστόσο, τα αρχεία PDF είναι δύσκολο να επεξεργαστούν σε ασφαλή μορφή αρχείου. Ακόμα κι αν επεξεργάζεστε αρχεία PDF στο Android, θα χρειαστείτε πολλές άλλες εφαρμογές για καλύτερες δυνατότητες διαχείρισης.

Σε όλους μας αρέσει να μετατρέπουμε κατά καιρούς αρχεία κειμένου, τιμολόγια, αποδείξεις, φόρμες, επαγγελματικές κάρτες κ.λπ. σε αρχεία PDF. Η μετατροπή τιμολογίων, αποδείξεων, εντύπων κ.λπ. σε PDF φαίνεται πιο επαγγελματική και χρησιμεύει ως ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους κοινής χρήσης εγγράφων στο διαδίκτυο.

10 καλύτερα δωρεάν λογισμικό μετατροπέα ήχου για Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν χρησιμοποιείτε smartphone Android, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές μετατροπέα PDF τρίτων για να μετατρέψετε τις σημειώσεις, τις αποδείξεις, τα τιμολόγια, τα έντυπα, τις επαγγελματικές κάρτες και οτιδήποτε άλλο σας σε έγγραφα PDF.

Ο ρόλος ενός μετατροπέα PDF είναι να μετατρέπει το PDF σε άλλες μορφές όπως Microsoft Word, Image, eBook, PowerPoint κ.λπ., ή το αντίστροφο.

 

Λίστα με τις 5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπέα PDF για Android

Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετατροπέα PDF για smartphone Android. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1) Γραφείο WPS

 

Το WPS Office είναι μια πλήρης δωρεάν εφαρμογή σουίτα γραφείου για smartphone Android. Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με αρχεία Word, PDF και Excel.

Αν μιλάμε για PDF, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WPS Office για να διαβάσετε αρχεία PDF, να σαρώσετε έντυπα έγγραφα σε PDF, να προσθέσετε υπογραφές PDF και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό, έχετε επίσης επιλογές διαχωρισμού και συγχώνευσης PDF.

Πώς να δημιουργήσετε αρχεία PDF Chromecast χρησιμοποιώντας smartphone και υπολογιστή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από αυτό, το WPS Office υποστηρίζει επίσης τη μετατροπή όλων των εγγράφων του γραφείου όπως Word, Text, Excel, PowerPoint κ.λπ., σε PDF.

2) Adobe Scan

 

Το Adobe Scan είναι μια εφαρμογή OCR για Android που χρησιμοποιείται κυρίως για τη σάρωση αποδείξεων, χειρόγραφων σημειώσεων, εγγράφων, φωτογραφιών και πολλά άλλα.

Αν και το Adobe Scan ειδικεύεται στην εξαγωγή κειμένου από μια φωτογραφία, κάνει επίσης καλή δουλειά μετατρέποντας τα σαρωμένα κείμενα σε PDF.

Εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android για μείωση του μεγέθους PDF(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Με το Adobe Scan, μπορείτε να σαρώσετε οποιοδήποτε τύπο εγγράφου και να τα μετατρέψετε σε PDF. Ωστόσο, δεν μπορείτε να μετατρέψετε υπάρχοντα αρχεία PDF.

3) Μετατροπέας PDF

 

Το PDF Converter είναι μια πλήρης εφαρμογή μετατροπέα PDF στο Google Play Store. Μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε εικόνα σε μορφή PDF.

Με το PDF Converter, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε σημειώσεις, τιμολόγια, φόρμες, επαγγελματικές κάρτες, πιστοποιητικά, λευκούς πίνακες κ.λπ., σε έγγραφο PDF.

επεξεργασία αρχείων PDF στο διαδίκτυο το 2022, Οι 10 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από τη μετατροπή αρχείων σε PDF, το PDF Converter προσφέρει άλλες δυνατότητες, όπως η αντιστροφή των αρχείων PDF, η επεξεργασία αρχείων PDF και πολλά άλλα.

4) στοιχείο PDF

 

Λοιπόν, το PDFelement είναι ένας επεξεργαστής PDF που σας προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Με το PDFelement, μπορείτε να διαβάζετε, να επεξεργάζεστε, να σχολιάζετε και να μετατρέπετε αρχεία PDF εν κινήσει.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το PDFelement για να υπογράψετε έγγραφα PDF. Το καλό με το PDFelement είναι ότι σας επιτρέπει να εξάγετε PDF σε διαφορετικές μορφές όπως Excel, PPT, Word, EPUB, HTML και άλλα.

Πώς να προστατέψετε αρχεία PDF με κωδικό πρόσβασης στα Windows 11 (Χωρίς κανένα λογισμικό)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ωστόσο, οι χρήστες θα πρέπει να θυμούνται ότι ορισμένες δυνατότητες μετατροπέα PDF περιορίστηκαν μόνο στην έκδοση premium.

5) Μετατροπέας PDF

 

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη και ελαφριά εφαρμογή Android για τη μετατροπή εγγράφων PDF σε κοινές μορφές αρχείων και αντίστροφα, τότε το PDF Converter μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Με το PDF Converter, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε οποιοδήποτε έγγραφο PDF σε Excel, PowerPoint, CAD, Word, JPG ή ακόμα και σε ένα απλό αρχείο κειμένου.

Το PDF Converter υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα OCR, επιτρέποντάς σας να σαρώσετε έγγραφα ή φωτογραφίες. Συνολικά, το PDF Converter είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετατροπής PDF για smartphone Android.

Η μετατροπή και η επεξεργασία αρχείων PDF είναι εύκολη στο Android. πρέπει να γνωρίζετε τα σωστά εργαλεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να μετατρέψετε αρχεία PDF δωρεάν και εν κινήσει. Ρίξτε το όνομα της εφαρμογής στα παρακάτω σχόλια εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy