5 καλύτερες εφαρμογές για να βάλετε δύο εικόνες δίπλα δίπλα στο Android

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να βάλετε δύο φωτογραφίες δίπλα-δίπλα. Ίσως θέλετε να επιδείξετε τη φωτογραφία σας πριν και μετά τη μεταμόρφωση ή θέλετε να δημιουργήσετε ένα απλό κολάζ. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι πολύ εύκολο να τοποθετήσετε δύο φωτογραφίες δίπλα-δίπλα στο Android.

10 καλύτερες εφαρμογές Android για το 2022 που δεν πρέπει να χάσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών τρίτων για να συνδυάσετε δύο εικόνες δίπλα-δίπλα στο Android. Επί του παρόντος, εκατοντάδες προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών είναι διαθέσιμα για Android που μπορούν να τοποθετήσουν δύο φωτογραφίες δίπλα-δίπλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 

5 καλύτερες εφαρμογές για να βάλετε δύο εικόνες δίπλα δίπλα στο Android

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε για τέτοιες εφαρμογές, διαβάστε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες εφαρμογές για να σας βοηθήσουμε να βάλετε δύο εικόνες δίπλα-δίπλα στη συσκευή σας Android. Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Ας τσεκάρουμε.

1. Google Photos

 

Λοιπόν, το Google Photos διατίθεται ενσωματωμένο στα περισσότερα smartphone Android και είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης φωτογραφιών και βίντεο στο Play Store. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play Store ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας δεν διαθέτει την εφαρμογή Google Photos.

Το Google Photos μπορεί όχι μόνο να ανεβάσει τις φωτογραφίες σας στο χώρο αποθήκευσης cloud, αλλά μπορεί επίσης να συνδυάσει δύο εικόνες σε μία. Για να βάλετε δύο φωτογραφίες δίπλα δίπλα στο Android, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον δημιουργό κολάζ του Google Photos.

Πώς να φτιάξετε ένα κολάζ φωτογραφιών σε μια ιστορία Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μοιραστήκαμε έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τη χρήση του Google Photos για την τοποθέτηση δύο εικόνων δίπλα-δίπλα στο Android. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αυτόν τον οδηγό για τη συγχώνευση φωτογραφιών στο Android.

2. Canva

 

Το Canva είναι η καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, δημιουργίας λογότυπων και επεξεργασίας βίντεο για smartphone Android. Με το Canva, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μοναδικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο, φυλλάδια, κολάζ φωτογραφιών και κολάζ βίντεο.

Συνολικά, το Canva είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android για να βάζετε δύο φωτογραφίες δίπλα-δίπλα. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Photo Grid ή Photo Collage του Canva για να τοποθετήσετε δύο εικόνες δίπλα-δίπλα. Η δυνατότητα Photo Collage είναι ακόμη διαθέσιμη στη δωρεάν έκδοση Canva.

3. Συνδυαστής εικόνων

 

Αν ψάχνετε για μια απλή και ελαφριά εφαρμογή Android για να συνδυάσετε πολλές εικόνες σε μία, μην ψάχνετε άλλο από το Image Combiner. Αυτός είναι ένας συνδυασμός εικόνων που σας παρέχει 12 διαφορετικές διατάξεις για να διαλέξετε.

10 καλύτερες εφαρμογές γκαλερί Vault για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρέπει να επιλέξετε τη διάταξη του κολάζ και να προσθέσετε τις φωτογραφίες σας. η εφαρμογή θα προσαρμόσει αυτόματα τις φωτογραφίες σας στη διάταξη. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να περικόψετε εικόνες, να κάνετε προσαρμογές εικόνας και πολλά άλλα.

4. Pic Stitch

 

Το Pic Stitch είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών και δημιουργίας κολάζ διαθέσιμη για smartphone Android. Η εφαρμογή έχει όλα όσα θα χρειαστείτε για την επεξεργασία φωτογραφιών. Μπορεί να συρράψει γρήγορα δύο φωτογραφίες δίπλα-δίπλα και να περιστρέψει, να αναστρέψει και να αντικατοπτρίσει τις εικόνες σας.

Εκτός από τη συρραφή δύο φωτογραφιών η μία δίπλα στην άλλη, σας επιτρέπει επίσης να βελτιώσετε τις εικόνες σας, να εφαρμόσετε φίλτρα και εφέ, να προσθέσετε υδατογράφημα στις φωτογραφίες, τα καρέ σας και πολλά άλλα. Συνολικά, το Pic Stitch είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να έχετε σε μια συσκευή Android.

5. Photo Editor – Collage Maker

Realme 9i Smartphone 128 GB, Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 680, Γρήγορη φόρτιση Dart 33 W, Οθόνη Ultra FHD 6,6 ιντσών…(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Photo Editor – Collage Maker, γνωστό και ως InCollage, είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή Collage Maker που σας προσφέρει περισσότερες από 500 διαφορετικές διατάξεις κολάζ. Για να τοποθετήσετε δύο εικόνες δίπλα-δίπλα, πρέπει να επιλέξετε τη διάταξη που ταιριάζει καλά στις ανάγκες σας και στη συνέχεια να εισαγάγετε τις εικόνες σας.

Πώς να μεταφέρετε τις Φωτογραφίες Google από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το καλό με το Photo Editor – Collage Maker είναι ότι σας επιτρέπει να συνδυάσετε έως και 20 εικόνες μαζί για να δημιουργήσετε ένα κολάζ εικόνων. Απλώς επιλέξτε τη διάταξη, εισαγάγετε τις εικόνες και πατήστε το κουμπί δημιουργίας για να δημιουργήσετε ένα κολάζ σε λίγα δευτερόλεπτα.

 

Εκτός από αυτό, το Photo Editor – Collage Maker σάς προσφέρει επίσης μερικά άλλα στοιχεία επεξεργασίας, όπως κορνίζες φωτογραφιών, φίλτρα, δροσερά κείμενα και πολλά άλλα. Αφού τοποθετήσετε δύο φωτογραφίες δίπλα-δίπλα, έχετε επίσης την επιλογή να μοιραστείτε απευθείας με τους πιο χρησιμοποιούμενους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και τις εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων.

 

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές είναι δωρεάν και μπορούν να ληφθούν απευθείας από το Google Play Store.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4931

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: