5 καλύτερες εφαρμογές iPhone που θα σας βοηθήσουν να ξυπνάτε το πρωί

Το NuraTrue Pro φέρνει την «ποιότητα CD» στα εξατομικευμένα ακουστικά Bluetooth του

Τα smartphone έχουν αντικαταστήσει πολλά gadget όπως ξυπνητήρια, πυξίδες, προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο κ.λπ. Τα σύγχρονα smartphone μπορούν να σας βοηθήσουν με πολλούς τρόπους. μπορούν να σας βοηθήσουν να παραγγείλετε φαγητό, να παρακολουθήσετε σημαντικές συναντήσεις και ακόμη και να σας βοηθήσουν να ξυπνήσετε το πρωί.

Αν μιλάμε για τις εφαρμογές ξυπνητηριού για iPhone, το Apple App Store έχει πολλές από αυτές. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι εάν κοιμάστε πολύ και δυσκολεύεστε να σηκωθείτε το πρωί, μια κανονική εφαρμογή ξυπνητηριού δεν θα λειτουργήσει.

Aσύρματος Qi Ταχυφόρτιστης Κινητού & Επιτραπέζιο Ρολόι / Ξυπνητήρι με Φωτισμό, σε Μαύρο χρώμα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 5 καλύτερες εφαρμογές iPhone που θα σας βοηθήσουν να ξυπνάτε το πρωί

Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές Ξυπνητήρι που έχουν τη δυνατότητα να σας βγάλουν από το κρεβάτι σας το πρωί. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, επιλέξαμε προσεκτικά και παραθέσαμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ξυπνητηριού για iPhone για να σας βοηθήσουμε να ξυπνάτε το πρωί. Λοιπόν, ας δούμε τη λίστα.

1. Συναγερμοί

 

Το Alarmy είναι μια εφαρμογή ξυπνητήρι με πολλές ανατροπές. Δεν είναι μια κανονική εφαρμογή ξυπνητηριού που μπορείτε να αναβάλετε και να κοιμηθείτε ξανά. Αντίθετα, σας ζητά να ολοκληρώσετε εργασίες για να σταματήσετε το ξυπνητήρι.

Οι προκλήσεις της εύρεσης κορυφαίων ταλέντων στην πληροφορική(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν δεν ολοκληρώσετε τις εργασίες, ο συναγερμός δεν θα σταματήσει. Η εφαρμογή μπορεί να σας ζητήσει να τραβήξετε μια φωτογραφία ενός εγγεγραμμένου μέρους, να σαρώσετε έναν γραμμωτό κώδικα, να κουνήσετε το τηλέφωνό σας, να κάνετε αρκετούς γύρους καταλήψεις ή να κάνετε 10, 20 ή 50 βήματα για να σταματήσετε το ξυπνητήρι.

2. Walk Me Up Ξυπνητήρι

 

Παρόλο που το Walk Me Up Alarm Clock δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Alarmy, εξακολουθεί να είναι αρκετά ικανό να σας βγάλει από το κρεβάτι. Είναι μια εφαρμογή Ξυπνητήρι που δεν θα απορριφθεί μέχρι να αφήσετε το κρεβάτι και να περπατήσετε.

Πώς να σταματήσετε τους θορύβους τυχαίας σύνδεσης/αποσύνδεσης USB στα Windows(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να σταματήσετε το ξυπνητήρι, πρέπει να ακολουθήσετε προκαθορισμένα βήματα. Επίσης, η εφαρμογή διαθέτει λειτουργία Evil που απενεργοποιεί εντελώς το κουμπί αναβολής, καθιστώντας πιο δύσκολο για εσάς να σταματήσετε το ξυπνητήρι. Συνολικά, το Walk Me Up Alarm Clock είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που σας βοηθά να ξυπνάτε το πρωί.

3. Ξυπνητήρι κίνησης

 

Το Motion Alarm Clock είναι μια σκληρή εφαρμογή στη λίστα που σίγουρα θα σας βοηθήσει να σηκωθείτε γρήγορα από το κρεβάτι το πρωί. Η διακοπή του ξυπνητηριού στο Motion Alarm Clock είναι αρκετά απλή – απλά πρέπει να ανακινήσετε το τηλέφωνό σας για μια συγκεκριμένη ώρα.

Πώς να εμποδίσετε τους ανθρώπους να σας προσθέτουν σε ομάδες WhatsApp(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ωστόσο, η ανατροπή εδώ είναι ότι εάν αναβάλετε ή σταματήσετε να κινείστε κατά τη διάρκεια του συναγερμού, ο χρονοδιακόπτης αντίστροφης μέτρησης επανέρχεται και ξεκινά ξανά. Ακόμα κι αν κλείσετε την εφαρμογή από το παρασκήνιο, θα εξακολουθεί να στέλνει ειδοποιήσεις ζητώντας σας να επιστρέψετε στην εφαρμογή και να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι.

4. Μαθηματικό Ξυπνητήρι – Ξυπνήστε!

 

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, Μαθηματικό Ξυπνητήρι – Ξυπνήστε! είναι μια εφαρμογή Ξυπνητήρι που απαιτεί επίλυση μαθηματικών εξισώσεων για να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι. Η εφαρμογή είναι στην πραγματικότητα επιστημονικά σχεδιασμένη για να αφυπνίζει τον εγκέφαλό σας.

Όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι, δεν εμφανίζεται το κουμπί αναβολής. Αντίθετα, έχετε μια μαθηματική εξίσωση για να λύσετε. Μόνο αφού λύσετε τη μαθηματική εξίσωση θα μπορείτε να σταματήσετε να χτυπάει ο συναγερμός.

5. Ξυπνητήρι – Έξυπνες προκλήσεις

 

Ξυπνητήρι – Οι έξυπνες προκλήσεις μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλείς όσο οι άλλες εφαρμογές της λίστας, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά ικανό να σας βοηθήσει να ξυπνάτε το πρωί. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή ξυπνητηριού όπου πρέπει να ορίσετε προκλήσεις για να λύσετε το πρωί.

Η εφαρμογή υποστηρίζει διάφορες προκλήσεις όπως τη λειτουργία ανακίνησης, την επίλυση μαθηματικών προβλημάτων, την καταμέτρηση αριθμών, τη λειτουργία απομνημόνευσης χρώματος και πολλά άλλα.

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές ξυπνητηριού είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και απαιτούν την ολοκλήρωση εργασιών για να σταματήσει το ξυπνητήρι. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές iPhone που θα σας βοηθήσουν να σηκωθείτε από το κρεβάτι το πρωί. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στα σχόλια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy