5 Κορυφαία Πορτοφόλια Bitcoin Για Τον Υπολογιστή

Η τεχνολογία Blockchain εφαρμόζεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς, τα κρυπτονομίσματα είναι πιο κοντά από ποτέ στην επίσημη αναγνώριση. Δεν είναι μακριά η στιγμή που η κατοχή κρυπτογραφικού πορτοφολιού θα γίνει εξίσου συνηθισμένη με την τραπεζική κάρτα.

Χαρακτηριστικά των Desktop Wallets

Ένα επιτραπέζιο πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι ένα πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Αυτά τα πορτοφόλια μπορεί να είναι κρύα ή ζεστά, ανάλογα με το αν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο ή όχι.

Αυτή η μέθοδος αποθήκευσης είναι πολύ πιο αξιόπιστη από τις εφαρμογές για κινητές συσκευές και τους πελάτες ιστού, αλλά κατώτερη από αυτές όσον αφορά την κινητικότητα.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε ένα πορτοφόλι

 

Χρηματοδότηση, Επιχείρηση, Bitcoin, Έγγραφο, Χρήματα
5 Κορυφαία Πορτοφόλια Bitcoin Για Τον Υπολογιστή

 

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ασφάλεια του προγράμματος που σας ενδιαφέρει. Ένα ανεπαρκώς αξιόπιστο πρόγραμμα για τους σκοπούς σας δεν θα λειτουργήσει.

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το πορτοφόλι είναι η απλή διεπαφή και η ευρεία λειτουργικότητα. Ακούγεται τόσο δελεαστικό που φαίνεται σαν ένα ανέφικτο ιδανικό, αλλά τα πορτοφόλια που συνδυάζουν το ένα με το άλλο υπάρχουν ήδη και είναι δημοφιλή.

Και ένα άλλο σημαντικό κριτήριο επιλογής είναι η υποστήριξη προγραμματιστών και οι τακτικές ενημερώσεις. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα κριτήρια επιλογής εδώ: https://letsexchange.io/blog/the-best-desktop-bitcoin-cryptocurrency-wallets/ .

Ledger Live

Σήμερα το Ledger είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων. Ναι, αυτά είναι κυρίως πορτοφόλια υλικού, αλλά το Ledger Live είναι λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή.

Η κομψή και απλή διεπαφή είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή σας. Χρησιμοποιώντας το LL μπορείτε να προβάλετε τους λογαριασμούς σας, να ακολουθήσετε διαγράμματα προσφορών και να παρακολουθήσετε συναλλαγές

Οι συσκευές Ledger είναι γνωστές για την αξιοπιστία και την ασφάλειά τους, και αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα Ledger.

Το Ledger Live λαμβάνει τακτικά τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφάλειας και βασικής λειτουργικότητας.

Το πιο σημαντικό μειονέκτημα του LL είναι ότι θα πρέπει να αγοράσετε ένα πορτοφόλι υλικού Ledger.

Trezor

Το Trezor είναι σχεδόν τόσο δημοφιλές όσο ο Ledger. Αυστηρά μιλώντας, το Trezor Suite δεν είναι ακριβώς ένα πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή, αλλά μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες πορτοφολιών υλικού να διαχειρίζονται τα χρήματά τους χωρίς να συνδέουν τη συσκευή στο Διαδίκτυο.

Τα πορτοφόλια Trezor ενημερώνονται τακτικά και διαθέτουν επίσης μια τυχαία δημιουργία κωδικών PIN. Ο κωδικός PIN αλλάζει περιοδικά και αυτό αυξάνει την προστασία έναντι του phishing και άλλων δημοφιλών μεθόδων εγκληματιών στον κυβερνοχώρο.

Το Trezor Suite χρησιμοποιείται αποκλειστικά με το πορτοφόλι υλικού Trezor.

Exodus

Το Exodus υποστηρίζει έναν τεράστιο αριθμό νομισμάτων και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους. Εκτός από την αποθήκευση όλων των περιουσιακών στοιχείων σε ένα μέρος, το Exodus καθιστά δυνατή την ανταλλαγή τους απευθείας στο πορτοφόλι.

Το Exodus διαθέτει μια ενσωματωμένη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον υπολογιστή σας. Η απώλεια πρόσβασης στο πορτοφόλι σας δεν είναι επίσης καταστροφή. Σε αυτήν την περίπτωση, οι δημιουργοί έχουν παράσχει μια λειτουργία ανάκτησης φράσης.

Electrum

Η αξιοπιστία ελέγχεται από το χρόνο. Και από αυτή την άποψη, το Electrum δοκιμάζεται καλύτερα από όλα τα άλλα πορτοφόλια μαζί.

Είναι εύκολο στη χρήση και υποστηρίζει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για την αποθήκευση και τη διαχείριση ψηφιακών νομισμάτων. Το Electrum είναι ανοιχτού κώδικα και αυτό καθιστά δυνατή την ταχεία εξάλειψη πιθανών τρωτών σημείων ασφαλείας. Το κύριο μειονέκτημα του Electrum είναι το μονονόμισμα. Μπορεί να αποθηκεύσει μόνο έναν τύπο νομίσματος.

Jaxx

Το Jaxx υπάρχει σε εκδόσεις για κινητά, προγράμματα περιήγησης και επιτραπέζιους υπολογιστές. Η υπηρεσία υποστηρίζει μεγάλο αριθμό νομισμάτων και συνδυάζει την άνεση χρήσης με την αξιοπιστία της ψυχρής αποθήκευσης.

Εάν είναι σημαντικό για εσάς να έχετε συνεχώς πρόσβαση σε online ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων – Letsexchange ή άλλη πλατφόρμα, συμπληρώστε την έκδοση του πορτοφολιού για υπολογιστές με μια εφαρμογή για κινητά.

Γιατί είναι τόσο δημοφιλή τα ψηφιακά πορτοφόλια;

Ας καταλάβουμε τους τύπους πορτοφολιών κρυπτονομισμάτων!

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *