5 πιο απαιτούμενα χαρακτηριστικά που έρχονται στο WhatsApp το 2022

Το WhatsApp έχει ήδη ανακοινώσει τις δυνατότητες για Ομάδες και Κοινότητες στην εφαρμογή και έχει ήδη κυκλοφορήσει ορισμένες από αυτές, αλλά η εταιρεία δεν ανακοίνωσε άλλες σημαντικές λειτουργίες.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί εδώ είναι η λίστα με τις κορυφαίες 5 λειτουργίες που θα μπορούσε να αποκτήσει η εφαρμογή WhatsApp το 2022. Επίσης, οι χρήστες απαιτούν αυτές τις δυνατότητες εδώ και πολύ καιρό και το καλύτερο είναι ότι όλες οι λειτουργίες βρίσκονται στη φάση δοκιμών.

Αναμενόμενα χαρακτηριστικά του WhatsApp  για το 2022

 

Αυτή η λίστα περιλαμβάνει λειτουργίες όπως επεξεργασία μηνυμάτων μετά την αποστολή, αναίρεση διαγραμμένων μηνυμάτων, απόκρυψη ενεργής κατάστασης και άλλα, οπότε ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση.

Πώς να επιδιορθώσετε και να επαναφέρετε την εφαρμογή WhatsApp στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Επεξεργασία μηνύματος κειμένου

 

Όπως αναφέρθηκε από το WABetaInfo τον προηγούμενο μήνα , το WhatsApp που ανήκει στη Meta εργάζεται για να δώσει τη δυνατότητα επεξεργασίας των μηνυμάτων αποστολής σας σε περιορισμένο διάστημα . Και όπως το διαγραμμένο banner μηνυμάτων, θα υπάρχει η ετικέτα επεξεργασίας.

Εξάλλου, δεν υπάρχει επίσημη διευκρίνιση σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά εντοπίστηκε στην έκδοση beta και μπορούμε να το περιμένουμε για Android και iOS.

Επιπλέον, η δυνατότητα επεξεργασίας μηνυμάτων κειμένου είναι πλέον απαραίτητη σε όλες τις πλατφόρμες συνομιλίας. Ακόμη και η Apple είναι επίσης έτοιμη να κυκλοφορήσει αυτή τη δυνατότητα για το iMessage της με την επερχόμενη ενημέρωση iOS 16.

Τα στελέχη της Apple αποκαλύπτουν νέες δυνατότητες υγείας που έρχονται στο watchOS 9(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Νέα έκδοση του Message Reactions

 

Όπως φημολογήθηκε νωρίτερα, το WhatsApp εργάζεται σε πολλές νέες δυνατότητες για τις αντιδράσεις μηνυμάτων που κυκλοφόρησε πρόσφατα , αλλά τώρα λέγεται ότι είναι μια νέα έκδοση της αντίδρασης μηνυμάτων με όλες αυτές τις δυνατότητες.

Και αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν ένα νέο πλαίσιο για την προσθήκη περισσότερων emoji ως αντίδραση . Αυτός ο πίνακας θα έχει ένα κουμπί με ένα πρόσθετο σημάδι για να ανοίξει ο δίσκος κύλισης emoji. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα όπως στο Messenger του Meta.

Επίσης, αυτή η έκδοση θα έχει μια επιλογή emojis τόνου δέρματος όπως τα κανονικά emoji, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε το χρώμα τους.

Επιπλέον, μπορεί επίσης να δούμε μια νέα ακριβή προβολή για την αντίδραση μηνυμάτων στην ομάδα για άλμπουμ φωτογραφιών ή βίντεο και με αυτήν τη δυνατότητα , μπορείτε εύκολα να διαφοροποιήσετε σε ποιον άρεσε ποια εικόνα με ποια αντίδραση.

10 καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού μηνυμάτων κειμένου για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Ένδειξη απάντησης κατάστασης

Εικόνα: WABetaInfo

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πιο ενδιαφέρον από άλλα. Μπορεί να εμφανίζει την ένδειξη των απαντήσεων κατάστασής σας απευθείας έξω από την ενότητα συνομιλίας όταν κάποιος σας στέλνει μια απάντηση στην Κατάσταση WhatsApp . Θα είναι εύκολο για εσάς να δείτε το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης.

Όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης, μια ένδειξη θα εμφανίσει ένα μικρό εικονίδιο της κατάστασης στην πρώτη, αλλά αυτή η δυνατότητα εμφανίζεται προς το παρόν μόνο στην έκδοση beta του WhatsApp για iOS, αλλά θα τη βλέπαμε στην έκδοση beta του Android.

4. Αναίρεση διαγραφής μηνύματος

 

Μερικές φορές μπορεί να διαγράψετε ένα μήνυμα κατά λάθος και να θέλετε να το ανακτήσετε, αλλά δεν υπάρχει ακόμα τόσο εύκολος τρόπος, αλλά αυτή η επερχόμενη λειτουργία μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτήν την περίπτωση.

Πρόσφατα, στην έκδοση beta, αποκαλύφθηκε μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να επαναφέρετε την ενέργεια διαγραφής ενός μηνύματος σε περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ας συζητήσουμε πώς θα λειτουργήσει. Έτσι, μετά τη διαγραφή του μηνύματος, θα δείτε μια γραμμή στο κάτω μέρος της οποίας το κουμπί γράφει ‘UNDO’ και με ένα κλικ πάνω της, θα λάβετε το μήνυμά σας πίσω.

5. Απόκρυψη της ενεργής σας κατάστασης

Το WhatsApp ενδέχεται να εισαγάγει την επιλογή απόκρυψης ενεργής κατάστασης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η beta έκδοση του WhatsApp στο iOS αποκάλυψε μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει την απόκρυψη της ενεργής κατάστασής σας στην εφαρμογή, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο επιλεγμένα άτομα θα γνωρίζουν πότε είστε ενεργοί και άλλοι δεν μπορούσαν να δουν την πράσινη ένδειξη.

Μπορείτε να αποκρύψετε την ενεργή κατάστασή σας στις επιλογές όπως Κανένας, Οι Επαφές μου και Αναμένονται οι Επαφές μου και μπορείτε να βρείτε αυτήν την επιλογή στις ρυθμίσεις απορρήτου σε συνδυασμό με τις επιλογές απόκρυψης που εμφανίστηκαν τελευταία.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία πότε θα κυκλοφορήσουν αυτές οι δυνατότητες στη σταθερή έκδοση, αλλά θα τις δούμε νωρίτερα επειδή βρίσκονται στη φάση δοκιμών της έκδοσης beta.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: