5 τρόποι για να παρακολουθήσετε το YouTube χωρίς διαφημίσεις

Σε όλους αρέσει να παρακολουθούν βίντεο στο YouTube  αλλά σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει διαφημίσεις. Αν υπήρχε τρόπος να παρακολουθήσετε YouTube χωρίς διαφημίσεις!

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρακολουθήσετε το YouTube χωρίς διαφημίσεις, ο καθένας με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Στο τέλος του αρθρου έχει μερικα tips,διαβαστε ως το τέλος 🙂

1. Πληρώστε για το YouTube Premium (στο τέλος του άρθρου θα μάθετε πως να κάνετε Premium.

Αυτός είναι ο πιο απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις YouTube. Πληρώνοντας για ένα ατομικό ή οικογενειακό πρόγραμμα YouTube Premium , θα έχετε πάντα βίντεο χωρίς διαφημίσεις, εκτός εάν η διαφήμιση τοποθετηθεί εκεί από τον δημιουργό του βίντεο.

Όχι μόνο εξαφανίζονται οι διαφημίσεις, αλλά θα έχετε επίσης πρόσβαση σε περιεχόμενο βίντεο υψηλής ποιότητας και στη Μουσική YouTube. Το οικογενειακό σχέδιο, συγκεκριμένα, είναι μια φανταστική συμφωνία. Αυτή είναι μια λύση για κάθε συσκευή στην οποία παρακολουθείτε το YouTube.

Διαβάστε επίσης και τον ενημερωμένο οδηγο :10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για Απενεργοποιηση διαφημισεων στο youtube

Το καλύτερο μέρος αυτής της επιλογής είναι ότι οι δημιουργοί περιεχομένου YouTube και το ίδιο το YouTube εξακολουθούν να κερδίζουν έσοδα για την παροχή της υπηρεσίας και του περιεχομένου που απολαμβάνετε. Σημαίνει επίσης ότι δεν υποβάλλεστε σε πρακτικές παρακολούθησης που συμβαδίζουν με τη διαφήμιση.

Το YouTube Premium είναι η νούμερο ένα προτεινόμενη μέθοδος για να απαλλαγείτε από διαφημίσεις, αλλά η κύρια προειδοποίηση είναι ότι πρέπει να πληρώσετε για αυτο το προνόμιο. Για τους χρήστες iPhone και iPad, είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από διαφημίσεις στην εγγενή εφαρμογή YouTube εκτός προγράμματος περιήγησης.

Εάν Τώρα θέλετε εντελώς δωρεάν συνεχίστε το διάβασμα.

Δείτε και αυτό:live streaming αγωνες

2. Εφαρμογές αποκλεισμού διαφημίσεων

Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να αποκλείσετε τις διαφημίσεις YouTube σε μια κινητή συσκευή είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή αποκλεισμού διαφημίσεων. Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά γενικά είναι διαθέσιμες μόνο στο Android ως πλευρικές εφαρμογές. Αν δεν κάνετε jailbreak τη συσκευή σας iOS, η παράπλευρη φόρτωση της εφαρμογής είναι αδύνατη.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, υπάρχουν εφαρμογές τρίτων για να παρακολουθήσετε το YouTube. Η Google δεν υποστηρίζει ακριβώς αυτήν την πρακτική, επομένως δεν θα βρείτε αυτές τις εφαρμογές στο Play Store.

Η πιο δημοφιλής από αυτές τις εφαρμογές, το YouTube Vanced , έχει ήδη κλείσει από την Google. Προσφέροντας ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων και υποστήριξη αναπαραγωγής στο παρασκήνιο, προσέφερε την πλήρη λειτουργικότητα που μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν από το YouTube Premium.

Διαβάστε επίσης:YouTube Revanced

Δειτέ και αυτο: Προσοχή -> Η λίστα των sites με fake apks για το Youtube Revanced

Και ενώ άλλες εφαρμογές με παρόμοιες δυνατότητες εξακολουθούν να υπάρχουν, ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσουν πιθανές νομικές ενέργειες. Οι εφαρμογές ανοιχτού κώδικα που δεν χρησιμοποιούν το API ή τα πλαίσια του YouTube έχουν τις καλύτερες πιθανότητες να παραμείνουν λειτουργικές.

Εδώ, το SkyTube και το NewPipe είναι οι καλύτερες επιλογές.

NewPipe

Το NewPipe είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την «αυθεντική» εμπειρία YouTube προτού η διαφήμιση γίνει γνωστή. Δεν ζητά άδειες στη συσκευή σας που δεν είναι απολύτως απαραίτητες και δεν εμφανίζει διαφημίσεις.

Δεν υπάρχει κανένας αποκλειστικός κώδικας YouTube σε αυτήν την εφαρμογή. Δεν χρειάζεστε λογαριασμό YouTube ή διεύθυνση Gmail για να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες στο YouTube που συνήθως απαιτούν σύνδεση. Όλα τα απαραίτητα δεδομένα για την προώθηση λειτουργιών, όπως το ιστορικό προβολών ή οι συνδρομές σας, αποθηκεύονται στην τοπική σας συσκευή.

Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική λύση για όσους χρησιμοποιούν συσκευές που βρίσκονται στη μαύρη λίστα από τη χρήση των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας της Google, όπως τα τηλέφωνα Huawei.

SkyTube

Αυτή η εναλλακτική εφαρμογή YouTube ανοιχτού κώδικα σάς επιτρέπει να ελέγχετε τι βλέπετε και να αποκλείετε βίντεο με προβολές κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο ή πολλές επισημάνσεις “δεν μου αρέσει”. Επίσης, μπορείτε να κάνετε μαύρη λίστα ή στη λίστα επιτρεπόμενων καναλιών, να φιλτράρετε βίντεο σύμφωνα με τις γλωσσικές σας προτιμήσεις και να προσαρμόσετε την εμπειρία σας στο YouTube που δεν προσφέρει η επίσημη εφαρμογή.

Όπως το NewPipe, το SkyTube δεν βασίζεται σε κανένα API ή κώδικα Google, επομένως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς λογαριασμό Google και, φυσικά, δεν υπάρχουν καθόλου διαφημίσεις.

Κερδίστε 50 ευρώ με το temu

3. Χρησιμοποιήστε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης Ιστού με αποκλεισμό διαφημίσεων

Η χρήση ενός καλού αποκλεισμού διαφημίσεων είναι το καλύτερο στοίχημά σας εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε σε μια συνδρομή YouTube Premium. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων στους υπολογιστές τους για να τερματίσουν ενοχλητικές διαφημίσεις στο διαδίκτυο. Ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων YouTube λειτουργεί με παρόμοια αρχή.

Απλώς πρέπει να εγκαταστήσετε μια εξειδικευμένη επέκταση προγράμματος περιήγησης για να αποκλείσετε διαφημίσεις στο YouTube και, στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας βίντεο χωρίς διαφημίσεις. Ένα καλό πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων μπορεί να αποτρέψει τη φόρτωση διαφημίσεων σε οποιοδήποτε κανάλι YouTube στο οποίο έχει πρόσβαση μέσω αυτού του προγράμματος περιήγησης, αν και η αποτελεσματικότητά του μπορεί να ποικίλλει.

Τα περισσότερα πρόσθετα αποκλεισμού διαφημίσεων είναι προσαρμόσιμα ανά τοποθεσία, επιτρέποντάς σας να ορίσετε δικαιώματα για κάθε ιστότοπο. Αυτό είναι βολικό για ιστότοπους που αρνούνται να ανοίξουν εάν χρησιμοποιείτε adblock. Ωστόσο, το YouTube δεν ανήκει ακόμη σε αυτήν την κατηγορία.

Adblock για το YouTube

Πιθανότατα είστε ήδη εξοικειωμένοι με το Adblock Plus για γενική περιήγηση στον ιστό, αλλά το Adblock για YouTube έχει σχεδιαστεί για να αποκλείει διαφημίσεις στην υπηρεσία ροής. Με αυτήν την επέκταση, μπορείτε να αποκλείσετε κάθε τύπο διαφήμισης που τοποθετεί το ίδιο το YouTube σε βίντεο.

Τα banner, τα αναδυόμενα παράθυρα, οι σχολιασμοί και οι διαφημίσεις πριν από το βίντεο αποκλείονται από το Adblock για το YouTube. Αυτή η επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων λειτουργεί με μια λίστα φίλτρων εξωτερικών πηγών διαφημίσεων. Έτσι, τυχόν διαφημίσεις που δεν προέρχονται από αυτήν τη λίστα πηγών θα εισέλθουν κρυφά. Ωστόσο, συνήθως δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να ενημερωθεί. Οι κριτικές χρηστών εξακολουθούν να αναφέρουν ότι αυτός ο αποκλεισμός λειτουργεί, αλλά το YouTube αντεπιτίθεται κατά καιρούς, διακόπτοντάς το για λίγο.

Ίσως σας ενδιαφέρει :10 αποτελεσματικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

uBlock Origin

Το uBlock Origin είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή, αλλά είναι ουσιαστικά διαφορετική από το AdBlock. Αντί να είναι αποκλειστικός αποκλεισμός διαφημίσεων μόνο, το uBlock Origin είναι ένας αποκλεισμός ευρέος περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων.

Το uBlock Origin είναι μια επέκταση ανοιχτού κώδικα που υποστηρίζεται από την κοινότητα και εξαρτάται από πολλές λίστες αποκλεισμού. Δεν αποκλείει μόνο διαφημίσεις αλλά και κακόβουλους ιστότοπους, επομένως είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για να έχετε ανεξάρτητα αν θέλετε να αποκλείσετε διαφημίσεις ή όχι.

Ακολουθούν μερικές από τις άλλες κορυφαίες επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για τον αποκλεισμό διαφημίσεων YouTube:

Adblock Plus
AdGuard
Ghostery

4. Χρησιμοποιήστε ένα VPN για τον αποκλεισμό διαφημίσεων

Οι υπηρεσίες VPN ( Virtual Private Network ) δημιουργούν μια κρυπτογραφημένη σήραγγα μεταξύ του υπολογιστή σας και ενός απομακρυσμένου διακομιστή. Αυτό είναι υπέροχο για να αποκρύψετε την πραγματική τοποθεσία σας και να διασφαλίσετε ότι ο ISP σας δεν γνωρίζει τι κάνετε στο Διαδίκτυο, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος για να αποκλείσετε τις διαφημίσεις.

Για να είμαστε σαφείς, η απόκτηση μιας premium υπηρεσίας VPN για αποκλεισμό διαφημίσεων από μόνη της δεν αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν πολύ πιο βολικές επιλογές για το ίδιο πράγμα. Αλλά η απόκτηση ενός VPN είναι μια καλή ιδέα εάν θέλετε επίσης να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας και να αποτρέψετε τους ιστότοπους να παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο.

Η χρήση ενός VPN μπορεί να κρύψει την τοποθεσία σας και τις συνήθειες δαπανών σας, δίνοντας στους αλγόριθμους διαφήμισης πολύ λίγα για να λειτουργήσουν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό είναι αρκετό για να κλείσετε εντελώς τις διαφημίσεις, καθώς δεν μπορούν να σας στοχεύσουν με ακρίβεια.

Μερικά VPN με καλές δυνατότητες αποκλεισμού διαφημίσεων είναι:

NordVPN
Atlas VPN
ExpressVPN
CyberGhost

5. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή ή ιστότοπο λήψης YouTube

Ένας τρόπος για να αποφύγετε τις διαφημίσεις YouTube είναι να αποφύγετε την παρακολούθηση βίντεο στο YouTube εξαρχής. Πολλοί ιστότοποι και εφαρμογές στο Διαδίκτυο μπορούν να «σχίσουν» τις ροές βίντεο του YouTube και να κάνουν λήψη των αρχείων στον τοπικό χώρο αποθήκευσης. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτά τα βίντεο με τον ελεύθερο χρόνο σας και να μην ανησυχείτε ποτέ για οποιαδήποτε διαφήμιση.

Ορισμένες εφαρμογές, όπως το πρόγραμμα λήψης βίντεο 4K , μπορούν να κάνουν αυτόματη λήψη βίντεο από τα κανάλια στα οποία είστε συνδρομητές και να πραγματοποιούν μαζική λήψη λίστας αναπαραγωγής και περιεχομένου καναλιού. Ωστόσο, η λήψη βίντεο από το YouTube όπως αυτό είναι αντίθετη με τους όρους παροχής υπηρεσιών της εταιρείας.

Μέθοδοι που δεν λειτουργούν πια

Ο αποκλεισμός της διαφήμισης στο YouTube είναι ένα διαρκές παιχνίδι τσακωμού. Καθώς εμφανίζονται νέες μέθοδοι, το YouTube βρίσκει νέους τρόπους για να αποτύχει αυτή η μέθοδος.

YouTube Vanced σε Android

Το YouTube Vanced είναι μια εφαρμογή τρίτου μέρους που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε σε κινητές συσκευές αντί για την επίσημη εφαρμογή YouTube. Αυτός ήταν ο πιο δημοφιλής τρόπος για να αποκτήσετε YouTube χωρίς διαφημίσεις σε μια συσκευή Android, αλλά στις αρχές του 2022, το έργο Vanced έληξε.

Ενώ μπορείτε ακόμα να κάνετε λήψη του αρχείου APK και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, δεν διατηρείται πλέον. Αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσει να λειτουργεί κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν το YouTube αλλάξει τα πράγματα και δεν υπάρχει κανένας να ενημερώσει το λογισμικό. Επομένως, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε μία από τις άλλες εφαρμογές που συζητήθηκαν παραπάνω.

 δείτε τον παρακάτω οδηγό Απόλυτος οδηγός για το Stremio + Torrentio + real debrid

Αποκλεισμός DNS

Υπήρξαν διάφοροι τρόποι αποκλεισμού των διαφημίσεων YouTube χρησιμοποιώντας έναν προσαρμοσμένο διακομιστή DNS ή υπηρεσίες DNS για τον αποκλεισμό οποιασδήποτε διεύθυνσης URL που σχετίζεται με διαφημίσεις YouTube. Για παράδειγμα, το Pi-hole προσφέρει αποκλεισμό διαφημίσεων σε όλο το δίκτυο χρησιμοποιώντας ένα Raspberry Pi ή άλλο συμβατό υπολογιστή ως προσωπικό διακομιστή DNS.

Για να το καταπολεμήσει αυτό, το YouTube άρχισε να προβάλλει διαφημιστικό περιεχόμενο από τον ίδιο τομέα με το πραγματικό περιεχόμενο βίντεο. Έτσι, οι μέθοδοι που βασίζονται σε DNS δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αποκλείοντας τα πάντα. Αυτή η προσέγγιση δεν είναι τελείως νεκρή. Για παράδειγμα, ορισμένοι χρήστες Pi-hole έχουν βρει μια μέθοδο ονόματος κεντρικού υπολογιστή για να επιτύχουν παρόμοιο αποτέλεσμα, αλλά αυτός είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς τρόπους αποκλεισμού διαφημίσεων . Ίσως είναι καλύτερο να το αποφύγετε για τους περισσότερους χρήστες.

Πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις στο Opera

Αξίζει τον κόπο;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποφύγετε τις διαφημίσεις όταν παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας βίντεο στο YouTube, αλλά αξίζει τον κόπο; Το YouTube εργάζεται συνεχώς για να εμποδίσει τους αποκλειστές διαφημίσεων να κάνουν τη δουλειά τους.

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνος και ενέργεια εκ μέρους σας για να ενημερώσετε ή να αλλάξετε τις μεθόδους αποκλεισμού διαφημίσεων. Για να μην αναφέρουμε ότι μπορεί να χρειαστείτε ξεχωριστή λύση για κάθε συσκευή ή να κινδυνεύετε από κακόβουλο λογισμικό από εφαρμογές τρίτων. Μερικοί τρόποι, όπως τα VPN, κοστίζουν χρήματα. Επομένως, εάν θέλετε μόνο το VPN να αποκλείει τις διαφημίσεις YouTube, είναι πιο λογικό να πληρώνετε απλώς για μια συνδρομή YouTube Premium.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος παρακολούθησης βίντεο YouTube χωρίς διαφημίσεις;

Για τους περισσότερους χρήστες, ο ευκολότερος τρόπος για να αποκλείσετε τις διαφημίσεις υοθτθβε θα ήταν να αποκτήσετε μια premium συνδρομή. Το YouTube Premium είναι προσιτό, ειδικά επειδή έχετε επίσης πρόσβαση χωρίς διαφημίσεις στο YouTube Music, την πλατφόρμα ροής μουσικής του.

Αλλά αν ψάχνετε για μια δωρεάν εναλλακτική λύση, οι επεκτάσεις adblock ή οι προσθήκες προγράμματος περιήγησης είναι ευρέως διαθέσιμες ως δωρεάν και premium εργαλεία.

Τα VPN είναι λίγο πιο αξιόπιστα, αλλά ένα VPN προορίζεται για προστασία απορρήτου, όχι αποκλεισμό διαφημίσεων και κοστολογείται ανάλογα.

Επιλέξτε λοιπόν και πείτε μας περισσότερα για την εμπειρία σας με την επιλογή σας.

Καντε εγγραφη στην σελιδα μας στο Facebook ΚΛΙΚ ΕΔΩ

** tips Vol 1 – Μην πανικοβάλλεστε με την λέξη πληρώστε(Τουλάχιστον όχι ολο το ποσό που ζητάει το YouTube για  την Ελλάδα)  Επειδή το να ζούμε στην Ελλάδα δεν μας κάνει και αυτόματα πλούσιους, πρόταση μας είναι να βρείτε ένα VPN να κάνετε ένα καινούργιο gmail,να μεταβείτε  στην σελίδα με τις συνδρομές του YouTube και πάντα με ενεργοποιημένο το VPN θα σας εμφανίσει κάπως 29,99 λίρες το οποίο σημαίνει Κάπου στο 1,5 ευρώ. 

** tips Vol 2 -Kατεβάζεις  το Brave και μέσα από το brave ανοίγεις το YouTube και δημιουργείς μια συντόμευση του στην αρχική οθόνη.
Έτσι θα μπαίνεις κατευθείαν στο YouTube χωρίς διαφημίσεις και επιπλέον,,λόγω του brave, τα βίντεο θα παίζουν ακόμα και με κλειστή την οθόνη.

Το Άρθρο θα ενημερώνεται …

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube χωρίς διαφημίσεις το 2023

Διαβάστε επίσης :εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων

εφαρμογές αποκλεισμού SMS για Android

καλύτερα προγράμματα περιήγησης Adblock για Android το 2023

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4927

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: