6 καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε την αναίρεση των αλλαγών που έγιναν στον υπολογιστή σας

6 καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε την αναίρεση των αλλαγών που έγιναν στον υπολογιστή σας

Η Microsoft εκδίδει συχνά ενημερώσεις συστήματος για να διορθώσει προβλήματα με βάση τα σχόλια των χρηστών. Εάν εκτελείτε Windows 11, πιθανότατα γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα λαμβάνει ενημερώσεις συστήματος σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Παρόλο που οι ενημερώσεις των Windows 11 είχαν σκοπό να αντιμετωπίσουν τα υπάρχοντα προβλήματα, περιστασιακά μπορεί να αποτύχει η εγκατάστασή τους. Όταν οι ενημερώσεις των Windows 11 αποτυγχάνουν να εγκατασταθούν, εμφανίζουν ένα σφάλμα “αναίρεσης αλλαγών στον υπολογιστή σας”.

Η οθόνη “Αναίρεση αλλαγών που έγιναν στον υπολογιστή σας” δεν είναι σφάλμα. Ωστόσο, μπορεί να βάλει τον υπολογιστή σας σε βρόχο εκκίνησης, αποτρέποντάς σας από την πρόσβαση ή τη χρήση του υπολογιστή σας.

Πολλοί χρήστες των Windows 11 το έχουν αναφέρει αυτό “Αναίρεση αλλαγών που έγιναν στον υπολογιστή σαςΠρόβλημα με τον βρόχο εκκίνησης και δεν υπάρχει ακόμα σίγουρη λύση. Έτσι, εάν έχετε κολλήσει σε παρόμοια κατάσταση, ίσως χρειαστεί να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κάνετε κάποια αντιμετώπιση προβλημάτων.

6 καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε την αναίρεση των αλλαγών που έγιναν στον υπολογιστή σας

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε τους λίγους καλύτερους τρόπους διορθώστε την αναίρεση των αλλαγών που έγιναν στον υπολογιστή σας πρόβλημα στα Windows 11. Ας το ελέγξουμε.

1) Εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία

Εάν έχετε κολλήσει στον βρόχο εκκίνησης «Αναίρεση αλλαγών που έγιναν στον υπολογιστή σας», ίσως χρειαστεί να κάνετε εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία. Μόνο μετά την εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, θα μπορείτε να εφαρμόσετε τις επόμενες μεθόδους.

1. Αρχικά, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας πατώντας το φυσικό κουμπί λειτουργίας. Κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας, πρέπει να πατήσετε ξανά το φυσικό κουμπί λειτουργίας για να αναγκάσετε την επανεκκίνηση. Ο στόχος αυτού είναι να διακοπεί η διαδικασία εκκίνησης.

2. Πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία 3-4 φορές μέχρι να δείτε το ‘Αυτόματη επισκευή’ οθόνη. Στην οθόνη Automatic Repair, κάντε κλικ στο Προχωρημένος Επιλογές.

3. Στη σελίδα Advance Option, κάντε κλικ στο Αντιμετώπιση προβλημάτων.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

4. Στη σελίδα Αντιμετώπιση προβλημάτων, κάντε κλικ στο Προχωρημένες επιλογές πάλι.

5. Στη σελίδα Επιλογές για προχωρημένους, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις εκκίνησης.

Ρυθμίσεις εκκίνησης

6. Στη σελίδα Ρυθμίσεις εκκίνησης, κάντε κλικ στο Επανεκκίνηση κουμπί.

Επανεκκίνηση

7. Πατήστε 4 ή το κουμπί F4 στην επόμενη οθόνη για να επιλέξετε το ‘Ενεργοποιήστε την ασφαλή λειτουργίαεπιλογή.

Ενεργοποιήστε την ασφαλή λειτουργία

2) Απεγκαταστήστε τις πρόσφατες ενημερώσεις

Εάν ο υπολογιστής σας με Windows 11 έχει κολλήσει στην οθόνη «Αναίρεση αλλαγών που έγιναν στον υπολογιστή σας» για ώρες, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κάνετε εκκίνηση στο μενού ανάκτησης και, στη συνέχεια, να απεγκαταστήσετε τις πρόσφατες ενημερώσεις. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας και τερματίστε τη λειτουργία του υπολογιστή σας.

2. Τώρα ενεργοποιήστε τον υπολογιστή και πατήστε το πλήκτρο F8 για να ανοίξετε την οθόνη Recovery. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε άλλους συνδυασμούς πλήκτρων όπως Shift + F8, ESC ή F11, όποιον υποστηρίζει ο υπολογιστής σας.

3. Στην οθόνη Ανάκτηση, επιλέξτε Αντιμετώπιση προβλημάτων.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

4. Επιλέξτε Προχωρημένες επιλογές και κάντε κλικ στο Απεγκατάσταση ενημερώσεων.

Απεγκατάσταση ενημερώσεων

5. Στην οθόνη Απεγκατάσταση ενημερώσεων, επιλέξτε Απεγκαταστήστε την τελευταία ενημέρωση ποιότητας.

Απεγκαταστήστε την τελευταία ενημέρωση ποιότητας

Αυτό είναι! Τώρα ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να διορθώσετε το σφάλμα Αναίρεσης αλλαγών που έγιναν στον υπολογιστή στα Windows 11.

3) Εκτελέστε το Windows Update Troubleshooter

Μετά την εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, πρέπει να εκτελέσετε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων του Windows Update. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το μενού Έναρξη των Windows 11 και πληκτρολογήστε «Αντιμετώπιση προβλημάτων». Στη συνέχεια, από τη λίστα επιλογών, επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις αντιμετώπισης προβλημάτων‘.

Ρυθμίσεις αντιμετώπισης προβλημάτων

2. Στη σελίδα Αντιμετώπιση προβλημάτων, κάντε κλικ στο Άλλα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων επιλογή, όπως φαίνεται παρακάτω.

Άλλα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων

3. Κάντε κλικ στο Τρέξιμο κουμπί πίσω από το Ενημερωμένη έκδοση για Windows στην επόμενη οθόνη.

Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα εκτελέσει το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων ενημέρωσης των Windows 11 και θα διορθώσει το πρόβλημα.

4) Μετονομάστε το φάκελο SoftwareDistribution

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Windows 11 αποθηκεύουν όλα τα αρχεία ενημέρωσης στο φάκελο SoftwareDistribution πριν από την εγκατάσταση. Επομένως, πρέπει να μετονομάσετε το φάκελο SoftwareDistribution για να διορθώσετε το σφάλμα Αναίρεσης αλλαγών που έγιναν στον υπολογιστή σας.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εξερεύνηση αρχείων και τη μονάδα εγκατάστασης συστήματος. Η διαδρομή εγκατάστασης του συστήματος είναι γενικά κάτω Αυτός ο υπολογιστής > Τοπικός δίσκος (C:) > Windows.

Αυτός ο υπολογιστής > Τοπικός δίσκος (C:) > Windows

3. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο SoftwareDistribution και επιλέξτε το Μετονομάζω επιλογή. Τώρα, πρέπει μετονομάστε αυτόν τον φάκελο σε κάτι άλλο.

μετονομάστε αυτόν τον φάκελο σε κάτι άλλο

4. Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και δεν θα δείτε το μήνυμα “Αναίρεση αλλαγών που έγιναν στην οθόνη του υπολογιστή σας.

5) Απεγκαταστήστε τις πρόσφατα εγκατεστημένες ενημερώσεις

Εφόσον τα Windows 11 σάς εμφανίζουν την Αναίρεση των αλλαγών που έγιναν στην οθόνη του υπολογιστή σας λόγω των ενημερώσεων, είναι καλύτερο να απεγκαταστήσετε τις πρόσφατες ενημερώσεις. Τα Windows 11 δεν θα επιχειρήσουν να εγκαταστήσουν ξανά την ενημέρωση εάν το κάνετε.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows + R για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου RUN. Στο πλαίσιο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε appwiz.cpl και πατήστε το κουμπί Enter.

appwiz.cpl

2. Στο παράθυρο Προγράμματα και δυνατότητες, κάντε κλικ στο Προβολή εγκατεστημένων ενημερώσεων επιλογή.

Προβολή εγκατεστημένων ενημερώσεων

3. Τώρα επιλέξτε την πρόσφατη ενημέρωση και κάντε κλικ στο Απεγκατάσταση κουμπί.

Απεγκατάσταση

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα διορθώσει την αναίρεση των αλλαγών που έγιναν στην οθόνη του υπολογιστή σας στα Windows 11.

6) Επαναφέρετε το σύστημά σας

Τα Windows 11 σας προσφέρουν μια εύχρηστη επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που ονομάζεται Επαναφορά Συστήματος. Η δυνατότητα βοηθά στην επαναφορά σημαντικών αλλαγών στο σύστημά σας.

Επαναφέρετε το σύστημά σας

Εάν έχετε ενεργοποιήσει την Επαναφορά Συστήματος στο σύστημά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σημείο επαναφοράς συστήματος για να αναιρέσετε τυχόν αλλαγές που έγιναν στον υπολογιστή σας.

Έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για δημιουργία σημείου επαναφοράς στα Windows 11. Πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό για να ενεργοποιήσετε την επαναφορά συστήματος στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις μεθόδους για να διορθώσετε το σφάλμα Αναίρεσης αλλαγών που έγιναν στον υπολογιστή σας στα Windows 11. Ωστόσο, εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να μην έχει επιλυθεί, είναι καλύτερο να θέσετε μια ερώτηση στο φόρουμ της Microsoft. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να απενεργοποιήσετε το Internet Samsung

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *